Merhaba arkadaşlar eşcinselim ancak bu durumumu biliyordum ve hiç çaba sarfetmemiştim ve normal bir erkek gibi görünüyordum aynen fakat mutlu olmadığıma karar verdim ve aynı bir kız gibi olmaya karar verdim ama bunun bir anda olmayacağını biliyorum yavaş yavaş kademe kademe olacağını biliyorum kız arkdaşlardan önerilerini bekliyorum ilk nsl başlamalıyım? mesela aklıma gelenleri yazayım size tüylerimden kurtularakmı yada kıyafetler alarak biraz denemelere falanmı başlayarak nsl olabilir?
Cevabın nedir?
+1 yılÇOK ACI ÇEKECEĞİNİZ VE ZORLANACAĞINIZ BİR HAYATA BAŞLAYACAKSINIZ .SİZİN DUYGULARINIZI VE NE HİSSETTİĞİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM .AMA BİRAZ DAHA SABREDEREK ÇÖZECEKSİNİZ İNANIYORUM BEN SİZE .YAPMAK İSTEDİĞİNİZ DEĞİŞİM HAYATINIZI DAHADA ZORLAŞTIRACAK .İYİ VE RAHAT YAŞAMAK İSTERKEN ÇOK DAHA FARKLI ZAMANLARINIZ OLACAK .BİR ÇÖZÜM OLMAYACAK SİZİN İÇİN .TEK ÇÖZÜMÜN BU OLDUĞUNA İNANIYORSANIZ BİRAZ DAHA ZAMAN VERİN KENDİNİZE .ÇEVRENİZ TARAFINDAN KABULLENMENİZ ÇOK ZOR OLACAK .YEP YENİ ÇEVRE EDİNMEK ZORUNDA KALACAKSINIZ .ARKASINI DÖNECEK İNSANLAR OLACAKTIR TANIDIKLARINIZDAN .BEDENİNİZ BU DEĞİŞİME ALIŞMANIZDA BÜYÜK BİR ENGEL OLACAK .HİÇ BİR ZAMAN KIZ BEDENİYLE AYNI ÖZELLİKLERDE OLAMAYAKSINIZ .EDİNECEĞİNİZ YEENİ ÇEVRE SİZE SAHİP ÇIKMAYACAK HİÇ BİR ZAMAN .NORMAL OLMAYAN BİR İNSAN NASIL SİZE DESTEK OLABİLECEK .DOĞRU NE BİLECEKKİ SİZİ DOĞRUYA YÖNELTEBİLSİN .YORUMLARINIZI ALDIKTAN SONRA YENİDEN YARDIMCI OLURUM SİZE .
00 Yorumla
Sorsan aralarında Bülent Ersoy'a saygı duyan bir tane insan göremezsin ama bir de sana sanki çok normal karşılıyorlarmış gibi takdik vermişler ya ! Arkadaşım şaka mı ciddi mi bilmiyorum ama ben ciddi olarak algılıyorum. Bunun bir çaresini bul. Böyle olur mu allasen ?
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kız gibi olmaktan kasıt tamamense ,şöyle ki; ilk önce bir psikoloğa gidip durumundan bahsedeceksin. daha sonra bunun senin için doğru olduğunu anlarsan bir psikiyatr yardımıyla önce hormon tedavisine başlanacak. daha sonra dış görünüşünle beraber daha çok kız gibi hissedeceksin.bu sırada dışarıdan gelecek tepkilere karşı psikolojik destek almayı sürdürmelisin. daha sonra kıyafetlerin tarzın tavrını değiştireceksin. en sonunda psikiyatr ve psikologlardan oluşacak bir heyetin karşısına çıkacaksın ve onları kadın olmaya ikna edeceksin kabul edilirse son olarak ameliyat edilip tamamen kadın olacaksın. ( süreç aynen böyle , derste anlatılan )
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ben buldum bikini bölgesi bile dahil tüm vücutu lazer yapıcaklar
Öncelikle bu kararını çok takdir ediyorum ve seni kutluyorum arkadaşım. Aşağıdaki seviyesiz insanları takma. Senin bu kararın gerçekten çok büyük, güzel bir karar. Bu işleri burada danışmak yerine bir psikoloktan yardım istemeni öneririm. Yeniden kutluyorum umarım mutlu olursun :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
11Cevap
benim eşcilsel ve gay arkadaşlarım var,içinde bulunduğun ya da bulunmak istediğin ruh halini çok iyi anlayabiliyorum. kıyafet ya da tüylerini aldırmak gibi denemeler ,adı üzerinde bunlar bir deneme. Deneme ise buna emin değilsin demektir,ya o denemelerden sonra kendini mutlu hissetmezsen ne olacak ? içinden nasıl geliyorsa o şekilde olmalısın,önce kendinle olan muhasebeni kapatmayı denemelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yıltüyden ne fayda var hiç olmasa daha iyi bence ne zaarrı olcakki onalrın gitmesinin ?
homofobik arkadasları bosver sen. öncelikle istenmeyen ormanlarından kurtul ve hormon tedavisine basla. daha sonra güzel kıyafetler alıp saçlarını da uzatır veya peruk takabilirsin. umarım çok boylu değilsindir yoksa çok sırıtır durumun.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yok 165 im ben belki senden bile kısayımdır bir kız gibiyim birde sarışınım :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lazer epilasyonla tüylerini aldırabilirsin, muhakkak psikoloğa giderek. Bu işler uzmana danışmadan olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıluzman ve doktor işlerini ben halledicem zaten diğer kısımları soruyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kızlar alın arkadaşı alışverişe falan çıkarın...alın alın alın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle yaptıgın takdirde cennette yerinin asla olmayacagını biliyorsun degil mi..
ayıp ya ayıp.. erkek oluyum adam oluyum diyecegine kız yani "travesti" olmak istiyorsun. anana babana yazık219 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir hakkım var ama ? dinsel boyutunu sana sormuyorumki ben ?
Cevap sahibi+1 yıltravesti olunca mutlu mu olacaksın sen? bak sunu bil önce travestiler arkadan verdikleri icin zaman o o bölge yani makat genişliyor. Sonra ne oluyor biliyor musun? tuvaletlerini tutamıyorlar. sonra ne oluyor peki? intihar ediyorlar. biraz arastır oku sonradan pisman olma
Soran+1 yıltamam belki haklısın ama benim tanıdığım birçok kız var ve arkdan veriyorlar hemde nsl çok veriyorlar onalr neden veriyor ozman bişey oluyorsa ?
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin o bölgesi bayanlara göre daha genistir ayrıca travesti olunca erkeklerle aşk yasamıyorsun sadece cinsel iliskide bulunuyorsun yolda seni görenlerin tepkileri ne olacaktır hic düsündünmü? alay edecekler yada korkacaklar escinsel olabilirsin bu normal birsey ama travesti olmamalısın kendin gibi insanları bulabilirsin travesti olmana gerek yok
Soran+1 yılyok o tanıdğım kızlarda arkalarının genişlediğini söylüyor.. wlla hem bir farklılık olucakki zevk alıcaksın yani neticede giren bişey var hem genişlemesinin kötü yanı nedr ben onu anlamış değilim ?
Cevap sahibi+1 yılbiraz konusalım mı seninle bu konuyu? sana yardımcı olabilirim ben. emin ol olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılbak söyle birsey var kızlarda o bölge ile vajina arasında ince bir duvar vardır. bu nedenle arkadan iliskiye giren bayanların %50si zevk alabiliyor fakat digerleri icin durum sadece acı ve sen bir erkeksin ne zevkinden bahsediyorsun? mantıklı düsünsene bir? sadece psikolojik olarak zevk alıyorsun
Soran+1 yıltamam konuşalım burdanmı konuşalım
Soran+1 yılkızlar konusunda anlatıkların doğru diyelimki iyide şunu nasıl açıklayacaksın ben arkadan zevk alıyorum bunu nasıl açıllşayacaksın madem erkekler zevk almıyorsa bişeyler alınca neden zevk alıyorum sence ?
Cevap sahibi+1 yıldiyorum ya psikolojik olarak tatmin ediyorsun aslında kendini birsey soracagım duygusal anlamda birseyler besliyorsun erkeklere degil mi?
Soran+1 yılhayır duygusal açıdan hiç bişey hissetmiyorum dürst olmak gerekirse yanlızca hep bir erkeğin beni yapmasını hayal ediyorum nedense herşey ordan başlıyo
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani senin hayatında aşka sevgiye yer yokmu? ben ask yasayan gaylere tanık oldum
Soran+1 yılyani şöle o duygularımı kızlara besliyordum önceden şuandada öyle bir kız yok belki yine beslerim ama cinsel açıdan bir erkeğe ilgi duyuyorum
Cevap sahibi+1 yıliğrençsin ya iğrençsin saçlarına mikro saç bandı kullan kaynaklar belli olur belinde kıvrım olması icin kavitasyona girebilirsin(bölgesel zayıflama yani) kılların için lazerden başka çaren yok ama cok acılı ve uzun süren bir islem olacaktır bu kılların muhtemelen kalın oldugu icin sütyen tak kalçanı daha büyük ve dik göstermek için silikonlu külot kullanabilirsin sormak istedigin birsey varsa sorabilirsin
Soran+1 yılvucudumun yumşaması için bişey olurmu protein falan hiç yemesem yani kız gibi bacakalra falan sahip olurmuyum ? senin tanıdıkların kız gibi bacağa sahip oldularmı krem falanmı sürüyorlar?
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin vücudunda byanlara göre kas oranı fazla oldugu icin daha sert tabi isin biraz zor ama vücut kremleri, losyonları falan kullanabilirsin ise yarayacaktır sen önce kücük bir alısveris yap cilt bakım ürünleri al sakalların fazla degildr umarm :)
Soran+1 yılyok orda sorunum yok şükür yaaa :) birde bişey daha sorucam ama utanıyorum :S
Cevap sahibi+1 yıldinliyorum
Soran+1 yılyaa direk yazayım en iyisi başka türlü sorulmaz bu... tam kalkmıyo benimki ama tabi etekte falan azcık bir hareketlenme olunca belli olur yani kalkmayı nsl engellerim hiç bir fikrin varmı veya duyduğun bişey kıvırıyorlamrış diye duydum ama nsl onuda bilmiyorum
+1 yılEvet olabilir, vucut senin asagidaki terbiyesizleri bosver sen
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler gerçekten... nsl başlamam lazım
- +1 yıl
Bilmiyorum hic escinsel olmadim
dur bi düşüneyip, hmmm, eeee, puhahahahha:D link
00 Yorumla
+1 yılbendede var bi kaç arkadaşım biliyo ailem bilmiyo daha cok gencim önümde uzun zaman var kendime yardımcı olmaya çalışıyorum tedavimi kendim yapıyorum.ben pes etmem asla kurtulacama inanıyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız oldun şimdi diyelim. Gene mutlu olamazsan neyi deneyeceksin?ki zaten mutlu olmayacağını düşünüyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. aşağılamanıza gerek yok sorusuna istediği cevabı vermeyecekseniz yazmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKahrolsun homofobikler. Hepinizin canı cehenneme.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ilk başta bi tüylerinden kurtulursun sonrada hormon tedavisi zaten doktorunda sana yardımcı olucaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yıldoktor kısımını ben halledicemde siz özelikle kıayfet ve bakım hakındaki önerilerinizi alaiblirmiyim özelike eteğe alışabilimyim nsl bir duygu?
Cevap sahibi+1 yılEtek giymek mi nasıl bi duygu? :D
Soran+1 yılewt :) güzelmi çok merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılGit giy nasıl oldugnu öğrenirsin.
+1 yılçok pahalı o işlem 30:000 falan olduğunu duydum bence gereksiz bişey bosuna para ısrafı
03 Yorumla
Soran+1 yılhangi işlem 30 binmiş ?
- +1 yıl
kadınlığa geçmek
Soran+1 yılniye boşune diyorsun peki neden para israfıymış
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat senın hayatınonce doktora danıs o bılgılıdr nsl yol alıcanızı gosterır sıze lazer epilasyon manıkrle ıse basla kas bıyık falan
00 Yorumlakız olunca bi bok olmuyor kendimden biliyorum.bence böyle arafta kal
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 dk adam demiyorum, insan olun amk. Hayvanlardan aşşağı yaşıyorsunuz..
00 Yorumladoktora gidiceksin bastan asagı sana akıl verr o
13 Yorumla
Soran+1 yılgittim zaten ben onun dışında soruyorum kız olmayaı tavsiye edermisiniz diye ?
+1 yılAtacağın çok safra var, nerden başlarsan başla :)
00 Yorumla
+1 yılhormon tedavisi falan filan heralde
11 Yorumla
Soran+1 yılorasını ben halledicem zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılsütyen takarak başlayabilirsin
26 Yorumla
Soran+1 yılhmmm haklısın galiba şimdi ilk zamanlar alışmadığım için rahatsızmı edecek beni ?
Cevap sahibi+1 yılişte sen karar ver çevrendekiler ne yorum yapacak
Soran+1 yılyok yok çevrem sorun değil eteğe alışmak isityorum aslında
Cevap sahibi+1 yılhormonlarına baktır ona göre tedavi ol bence bayanlıkta bir bok yok yani
Soran+1 yılkötümü diyorsun gerçektne ne bileyim tayt gigiyorsunuz etek giyip bacakları açabiliyorsunuz dışardna çok güzel gibi duruyo ama ?
Cevap sahibi+1 yılsende şort giyebiirsin . yani tayt falan güzelde modayla alakalı sende erkek modalarını takip et bence ilgini başka yönlere kaydır. düşünsene bayan oldugunda sadece o tarz kıyafetlerı giymek için mi oluyorsun? ozaman yazık edersin kendine. bakımlı erkeklerde var onlardan ol. (dini boyutu da var ayrıca)
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kademe kademe erkekliğe dönsen keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerden mi başlıyacaksın... söyleyim 15 cm olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeli olsak lütfen
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim
Kestirmekle başlayabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizi işletiyor bu çevo :D
00 Yorumlatroll... ...
00 Yorumlayazık etme kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş sen kızsın sana yazıkmı oluyor yada kötğ bir yanımı var ?
Soran+1 yılkız olunca neden üzlsünlerki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşcinselim ve uzun düşünmeler sonucunda kız olmaya karar verdim nerden başlamalıyım yardım ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat