Kafayı yicem beyler uyuyamıyorum geceleri. 21 yasımdayım hiç bu kadar aciz hissetmemiştim seviyorum ama geçmişini sindiremiyorum ayrılıyıym diyorum aklımdan çıkmıyor. Görseniz yeşil gözlü beyaz tenli minyon o orospulukları yaptığına aklım ermiyor beyler. En son şeyma diye bir arkadaşı var (çocukluk arkadaşı ) lise mezuniyet gecesinde benim kızı barmenle birlikte olduğunu anlattı gerçi vip odaya çıkmışlar delirdim * yaş geldi gözümden cevap vermedim mesjlarına 1 2 gün. Okuluna gidip sakince sordum öyle birşey oldumu diye panikleyip saçmalama vs dedi şeymanın anlattığımı söylediğimde gözleri doldu ağlayarak sarıldı bana itmek istiyodum ama yapamıyordum nasıl bir acıdır bu * . Ve bu olay olduğunda flört ediyoduk sevgili değildik ama neredeyse hergün takılırdık okuldan sonra. Biraz sakinleşince anlatmaya başladı sarhoştum, sevgi hissetmedim, bir anlık birşeydi birlikte olmadım sadece seviştik dedi. Her söylediği kelimede daha kötü hissettim ağlama diyebildim sadece. Sınıfına yolladım. Dün oldu bu olay bundan öncede eski sevgililerini vs araştırmıştım yapmadığı şey kalmamış. Ne yapacağımı bilmiyorum beyler nasıl bir tavır alıyım kafayı yicem gözünüzü seviyim bir yardım edin, akıl verin
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim ayrılık kararın doğru sevgi ve aşk farklı duygular ancak insan yanında taşıdığı kişinin geçmişiyle de anılır. Bende bu konularda çok titizim. Detaylıca araştırırım geçmişini çevresini. Yaptım da çok öğrendiğim zaman yol verdim. 26 yaşındayım ne arkamdan ne de yûzüme karşı hiçbir insan laf söylemiş değil ama bir kaşar için bana hakaret edip küfür edeceklerse o kaşar yanımda olmasın daha iyi 😃 bulamazsın diye birşey yoktur karşına çıkacaktır iyi insanlar sabret sadece. Şundan emin olabilirsin ki flört aşamasında iken seni aldatmış ise sevgiliykende aldatır. Yıllar önce bir arkadaşımızın ninesiyle sohbet ederken şu kelimeleri kullandı bize karşı. Oğlum yavrum yaşınız küçük bazı şeyleri kavrayamıyor olabilirsiniz. İlerde ne demek istediğimi anlarsınız ama adımlarınızı dikkatli atın erkek olsanız bile şerefinizi onurunuzu yere düşürecek hareketler yapmayın bir kadın erkeğin namusudur namusunuzu koruyun. Eğer ki bir kadının bacağına (bacak arasına) kendisine helal olmayan bir erkeğin teni değdiği zaman o kadın başka zaman yine zinaya yönelecektir başka erkeklerle birlikte olmak isteyecektir dedi. Başından geçen bir olayı anlattı. Köyde yaşıyordum gece dışarıya çıktım sobayı yakmak için bişeyler alacaktım eşim vefat ettiği için tek yaşıyordum odunları alıp eve döneceğim esnada karanlıkta bir kişi çıkıp üzerime atladı ağzımı kapatıp tecavüz edecekti ne kadar çırpıdaysam savurmaya çalıştıysam başaramadım. Ağzımı kapattığı için bağıramadım. Baktım kurtulamıyorum şalvarımı aşağı doğru indirirken elini ısırdım kardeşim anladım senden kurtulamayacağım bu işi yapacaksın ama tenin tenime değmesin dedim (cinsel uzuvlar manasında) öyle yaptı. Ama o günden beri bir pişmanlık duydum buna müsaade etmemeliydim diye. O zamandan beri hiç kimseye cinsel manada bir yaklaşım duymadım ama o kişinin teni değseydi zaten dul bir kadındım illa ki arzulardım dedi. Kadınlar böyle helal bir ten değmediği zaman haramı arzuluyor kardeşim..
15 Yorumlaeline sağlık dostum
Bulamayacağım diye üzülme kardeşim er ya da geç karşına çıkacaktır. Seveceğin aşık olacağın bir hatun ama ona o zaman hak ettiği değeri ver onun gözü dışarı kaymasın diye elinden gelenin fazlasını yap anlaştık mı kardeşim. Diline sağlık kardeşim.
tek koyan o şeyleri yapacak bir kız gibi görmemem hiçbir zaman beraber büyüdük onla görsen melek gibi
Kardeşim kusura bakma ama bir insanın ruhu or. uspu olduktan sonra ne yapsan boş anladın mı beni. Kadın vardır KADINN vardır. Bir kadını bir ordu askerin içine de koysan namusunu korur. Bir kadını üzerine kilitler vurup eve kapatsan da vermek istiyorsa verir anladın mı meseleyi... Onun için bu konu üzerinde pek takılma koy gitsin. Dediğim gibi yaşım 26 çok şey yaşadım çok şey gördüm çok şey biliyorum o yüzden dolayı konu eğer kadınlarsa kafayı taktığına değmez 😉
eyv öyle yapmaya calısıcam saolasın
+1 yılbak kardeşim bende ayni aciyi yasiyorum. İnan bana bir erkegin yasayabilecegi en buyuk aciyi yasiyoruz sen ben ve binlerce bizim durumunuzda olan erkekler 😔 Sevdigim aşık oldugum kizin bakire olmadigini ögrendim. yazarken bile içim aciyo kalbim parçalaniyo. çok aci cektim. sevdigim kiza da bu yuzden cok aci cektirdim. Ama bu durum böyle gidemezdi. ona cok aşıktim o da bana aşikti ama gecmisini bir turlu icime sindiremiyordum. Sonra kendimi karsima aldim ve bu aciya dayanmaya karar verdim kardeşim. bak degistremiyecegin gecmis icin degistrebilecegin gelecegini mahvetme. insanlarin gecmisini yargilama o artik orda yasamiyor. o kiz da şu an senle birlikte. Bak onunla gelecegini dusun mutlulugunu dusun inan bana bu yasadiklarin ve yasayacaklarin icin aci cekmeye degiyor. Hic olmadik yerde aklina gelisine, cok mutlu oldugun anada birden aklina gelip o yuzundeki tebessumun birden aci bir hale gelmesine alisacaksin 😔 Eger cok seviyorsan bunu yaparsin cunku ben yaptim. şu an cok mutluyum hala arada aklima gelir ve cok uzulurum. Uzun bir donem seni bekliyor aci cekiceksin ama en sonunda mutlu olucaksin inan bana. sakin k kizi yargilama üzme onu lütfen. Senin sevgin bir kizlik zarindan ibaret degil oyle degil dimi? Onu cok sev. gecmis gecmiste kaldi iste şu an , yasadigin zamandasin. Eger bunlari kabulleniceksen kizla iliskine devam et ha eger ben bunlari kabullenemem dersen kiza da kendine de yazik etme
71 Yorumlaeline sağlık dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılolay senden önce olmus ama bence kötü olan baskalarinin bilmesi ve baskalarindan duyman. Benim erkek arkadasimda pisliklikler yapmis ama hepsini bana teker teker anlatti cünki ordan burdan duysaydim daha kötü olacagini biliyordu. Nekadar agir olsada bir sekil kabul ettim sonucta benden önce olan birseydi ve dürüstce anlatti.
Senin durumuna gelirsek sans verebilirsin tabiki ama aklinda hep bu olay olacaksa ona her dokundugunda o barmenle sevistigi aklina gelicekse.. yürümez bu iliski.
Bence madem cok seviyorsun ozaman bir dene eger olmayacagini tahammül edemeyecegini hissediyorsan ayril derim..
Kendisi ne durumda şu an peki?11 Yorumlamesajlaşmıyoruz 3 gündür saol yorumun için dostum
Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. Bir erkeğin böyle duygulu olması çok hoşuma gitti.. ve bence seni seviyorsa devam et belliki çok seviyorsun. herkesin pis geçmişi var herkes bişeyler yapıyor sende yapmışsındır zamanında. şismdi onun için sen varsın inancın varsa devam et
11 Yorumla- +1 yıl
yok inancım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
olması gereken bir insanın geçmişine değil onunla birlikte geleceğinize bakıyor olmanız.. Senden önce yaşadıkları da onu ilgilendirir, seni neden ilgilendirsin. Sen onun miladı olabilecek kadar güçlü ve ayakları sağlam yere basan bir erkeksen eğer o insanla birlikteliğine devam etmelisin, yok bunu yapamayacaksan ki öyle görünüyor, o insanı da hayatında ve kararların da özgür bırakmalısın. Kaldıramadığın şeyler için onuda kendini de hakkın olmadan üzme derim ben bir büyüğün olarak. Ama bana göre anlattıklarında bir durum yok. Bol şans
00 Yorumla
+1 yılkardesim açık konuşayım millet tutturmuş bir laf gidiyor senden öncesi seni ilgilendirmez diye nasıl ilgilendirmez ya? kız senden önce tüm orspuluğu yapsın sende kabul et öylemi? burası amerika değil türkiye türk erkeğindede mide denen bişi var herkes doğru dursun ki kimsede kimsenin artığını geçmişini kabullenmek zorunda kalmasın.. o kızdanda uzak dur daha fazla bağlanmadan ilişkini bitir eğer bitirmezsen kızdan kopamazsın ve bu durumlarıda aşamazsın ilerde herşey daha kötüye gider.. neden diye sorarsan zamanında bunu bizzat yaşamış birisi olaraktan sesleniyorum sana emin ol bana hak vericeksin..
10 YorumlaSimdi ne desem ki bilemedim.. Ayrilsan ayri bir dert ayrilmasan yine dert. asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik.. Al karsina o kizi duzgunce konus bastan olan herseyi neler yaptiysa anlatsin herseyi sana.. Artik onun yaptiklarina gore de kararini verirsin ben bile sinir oldum burada. Ama ayrilman en dogru karar olur yapmasaydi tanimadigi adamla bunlari yaptiysa tanidiklariyla neler yapmistir+yapiyordim kim bilir.. Birdr sadece sevistik demis ha sevismissin ha birlikte olmussun ikiside benzer seyler. O kac yasinda?
00 YorumlaAyrılmanız doğru olandı. Bir süre canın acıyacak nefes bile alamayacaksın, birileri sana zamanla geçecek diyecek sen duymayacaksın bile onları zamana küfür etmek isteyeceksin. Ama bir gün gelecek geçecek hep bunlar. Kimse unutulmaz değil, özellikle ihanet eden biri hiç değil.
09 YorumlaYaşanmışlıklar var ilklerimi onla yaşadım annem öldü beraber ağladık, pskoloki kazandı beraber kutladık onunda babası yok birçok ortak noktamız vardı anlıyorduk birbirimizi
kabullenemiyorum görsen öyle birşey yapcak biri değil milletle neler yapmış ben dokunmaya kıyamazken
O sandığın kadar mükemmel değilmiş o halde. Sen öyle görmek istemişsin.. Geçecek. Anlıyorum seni gerçekten bende yeni ayrıldım sevgilimden. Tabii sen daha çok sarsılmışsın bana göre, ama bizde görüşmeme kararı aldık. Birlikte olsanız yaptıkları asla aklından çıkmayacak ve seni içten içe hep kemirecekti, zehirleyecekti. Sadakatsizlik aşkı lekeler, öldürür.
Bilmiyorum çok tutkulu yaşadık ilişkimizi. Aynı ortaokula aynı liseye gittik beraber büyüdük, beraber tattık birçok duyguyu. Ailelerimiz de dost arkadaş kalmaya karar verdik. Daha iyi belki böylesi onu yeşil masum gözleriyle, iltifat ettiğimde yüzünü eğerek gülmesiyle hatırlıcam sadece mutlu olur umarım https://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo
düşünmemenin kolay olmadığını biliyosun sende saolasın yardımların için
+1 yılben tam bahsettiğn kız gibi birini tanıorm twitterdan kız kıbrısda yaşıo ama tam bahsettiğn gibi bir kız tek söliyebiliceim öyle kızlarla ciddi düşünülmez sen her ne kdr takip etsende gizli gizli öyle şeyler yapmaya dewam eder o yzdende snde onun istediği gibi dawran ona ciddi düşünme
00 Yorumlaseninki sevgi değil sadece ona karşı kendini suçlu hissediyorsun. bu yüzden yardım edip onu korumak istiyorsun. arkadaşım sana tek bir söz söyleyebilirim. SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR. SENİN YAPACAĞIN DAHA FAZLA NE OLABİLİR Kİ KUSURA BAKMA BIRAK GİTSİN. DEMEK Kİ O YOLUN YOLCUSU OLMAYI HER ÖNÜNE GELENİN ALTINA YATMAYI SEÇMİŞSE TAM BİR KAŞARDIR.
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarıyla evlenilmez bunu bilin beyler. Ananızın nesli ile bu nesil arasında dağlar kadar fark var. En iyisi evlenmemek. Evlenmeyin 30 yaşına gelince östrojen hormonları çocuk çocuk diye bağıracak.
En iyisi evlenmemek, sevmemek bunu bilir bunu derim.00 Yorumla
+1 yılbugun affetsen yarın yıne hatırlar kafayı yersın.. ayrıl hıc kendını uzme bosuna. yarın bır gun baskasını seversın. Sana da ders olsun bır daha sevdıgın kadının gecmısını arastırma. gecmıste herkesın aptallıkları olur.. sadece arastırmamak ve ogrenmemek lazım..
00 Yorumla
+1 yılSenin böyle bir geçmişin yoksa DENK DEĞİLSİNİZ.
Bir gün sinirleneceksin ve ona o* diye bağıracaksın. O zaman daha da kötü olacak. O gün gelmeden önce bitir bence...41 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de sırf denk olalım diye namusunu kirletme kardeşim... Sen böyle daha adamsın...
+1 yılGerçekten seviyorsan zaten bu durumu zamanla aşarsın, eğer sevmiyorsan bu düşünceler kafanı kemirir ve ilişkiyi bitirir. Ama flört halindeyken bu durumun olması büyük sıkıntı
Hani senin yerine kendimi koydumda kararsız kalıp zamana bırakırdım02 Yorumla- +1 yıl
Erkek olman gerek anlaman için
- +1 yıl
Bu işin erkeklikle veya kadınlıkla alakası yok. Siz kadının cinselliğine sürekli namus olayını yükleyip kendinize kuru boktan oluşan bir erkeklik gururu oluşturdunuz.
Ben kadının veya erkeğin yaşadığı cinselliğe ayrı bakmam orospuluk her iki taraf içinde geçerlidir
Ben kahroldum l*n burada hissettim yaşadıklarını üstad, senin geçmişin temiz demek ki böyle düşünüyorsun seçimini sen yapıcaksın yine ama ben giderdim heralde kaldıramazdım, düşündükçe daha kötü olurdum sevgimin önüne geçerdi.
20 Yorumla
+1 yılBak dostum bu kızdan sana hayir gelmez. Her ne kadar sevsende ondan sana hayir gelmez. Seni üzer. Hem ileride seni aldatmayacagina nasil bu kadar eminsin? Bu arada annenin babanin karşisina bu kizi cikarirken utanmayacak misin? Sevgilisiyle yaşasa hadi bir ihtimal sineye ceker insanda barmen nedir abi... Iyi dusun derim ben
10 YorumlaTecrübeden söylüyorum, gerçekten bırakmalısın. İleride aldatma durumları olabilir. Kız arkadaşını tanımıyorum ama genelde hep böyle tipler aldatma yoluna gidiyor. Kendini düşünmelisin.
10 Yorumla
+1 yılYa uzak dur. Şimdi sıkıntı olmasa sonra olur yediremiyorum diyorsun baksana. Zamanla yedirsen bu sefer nasıl yedirdim diye kendine kızarsın. İki ucu b*klu değnek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Senden øncesini takmamalisn ønmli olan sndn sonrasi :) ayrica kadinin orosbusundan degil erkegin orospusundan korkucaksin demsler :) kadinin o su cnki sevince sadce sna bagli kalir ama erkegn o su hep orspu kalir :D
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ne saçmalık ya senden öncesini takmıcaksın senden sonrasını takıcaksın? Böyle saçmalıkmı olur kız her haltı yesin senden öncesi seni ilgilendirmiyo desin türkiyede yaşıyoruz amerika değil burası.. Biraz mantıklı yorumlar yapın milletin kafasını karıştırmayın arkadaşım mide denen bişi var bizde herkes düzgün dursun kimsede kimsenin geçmişini kabullenmek zorunda kalmasın aynı şey erkekler içinde geçerli..
bir şans ver unut her şeyi ama ikinci şansı verme derim.. bide bu kadın cocuklarının annesi olacak.. sen bilirsin
01 Yorumlasanmıyorum dostum
+1 yılbir hatasını bekle senide onlar gibi bir hiç mi görüyor yoksa oda mı geçmişinden pişman o eski kızmı bir hatasını gördüğünde ayrıl
04 Yorumla- +1 yıl
Biraz geç kaldın
- +1 yıl
:D napalım
- +1 yıl
Ayırlmadan gel bidakine
- +1 yıl
tamam
+1 yılBence bunlar evlensen bile aklından çıkmaz hep başkaları da dokundu dersin yol yakinken bitir bence daha geç olmadan daha çok pismanlik duymadan daha çok baglanmadan
40 Yorumla
+1 yılilerisinin olucağını sanmıyorum geçmişini sindiremiyosan ki kolay kolayda sincek bişey değil ilerde bişey duysan yine üzülürsün en iyisi ayrıl uğraşma
10 Yorumla
+1 yılYedirememiş olabilirsin ama şöyle düşün o zamsn sen yoktun. Seni sevdiğine inanıyorsan ve ona güveniyorsan sünger çek.
00 Yorumlakalbinin sesi dile diyeceğim klişe olacak ama sonuçta onunla beraber olacak olan sensin buradan unut onu demek kolay
00 Yorumla
+1 yıloğlum anlıyorum seviyorsun ama bir erkek olarak kaldırabilmen çok zor ömür boyu aklının bir kenarında bunla yaşama kız resmen aldatmış seni gururlu ol biraz hem nasıl güvenebilirsin ki sen buna ayrıl bence ne kadar seversen de sev ama ayrıl
02 Yorumlakolay değil o kadar kardeşim
ulan kolay mı dedik sana göm kalbine bırak bu şekilde beraber olman çok daha zor bir daha asla güvenmeyeceğin bir kadınla zaten eninde sonunda ayrılacaksın
Buyuk bir sinavdan geçtin Allah koruudu seninkiymetimi bil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anla ya da anlama ama bunu burada neden anlatıyorsun? Sevgilinin geçmişini burada tanımadığın insanlara döküp, üstüne onun yaptıklarına laf etmen doğru değil. Sen oo dan ayrıl cunku ona değerin yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dostum miden kaldırıyorsa devam et zaten bu şekilde evliliğe gitmezsn o ilişkiyle takıl.
00 YorumlaSadece yüz güzelliği mi aklından çıkmayan :)
Yarın evde başka adamla yatakta yakalamayı göze aldıysan devam et :) Ne de olsa bilerek evlendin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim açık açık deyim bnce ne kadar sevsende bırak şahsen benim erkek arkadaşm olsa terkederdm yani ne bileym kendmı salak gibi hissederdm yinde sen blrsin hayat senn seviyosun aşksın tamam amenna ama her şeyi yok sayma BENCE...
00 Yorumla
+1 yılne hissedersem hissedeyim fark etmez başkasının altında kıvranan kızı istemem gözünün yaşına bakmam arkamı döner çeker giderim...
32 Yorumlahenüz gelmedi gelmezde inşallah.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıktır edeceksin kardeşim bu devirde gerçek aşk yok skip birakacaksin konustugum kizin 9 aylık sevgilisi var sevgilisi daha elini bile tutmamış ben ise iliski yaşadım kızla sevgilisine aciyorum duysa ne olur acaba
02 Yorumlaadam değilsin
Cevap sahibiBırak b lafları zamanında senin gibiydim adamliktan vs bahsediyordum boş hepsi kızı skersen sevilirsin uyanık ol biraz
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. bende böle olay yaşadım şimdi ayrıyız o keyfine bakıyo benimkide aynı olay sayılır ve ben hala onun için üzülüyorum bide erkekler sevmez diolar be abii asıl kadınlar sevmez neyseeeee
00 Yorumla
+1 yılBu Yazıyı daha öncede görmüştüm cevap bulamadın heralde kardeşim bence o kızı unut 😔
10 Yorumlaİlerisi olmaz bunun. Senin içine sindiremeyeceğin çok belli çünkü. Seviyorsan takmazsın kafaya. Bence ayrıl birbirinizi daha fazla yıpratmadan.
10 YorumlaAbi boşver gitsin emin ol daha iyisi gelecek. Orospuluk yapan ve bunlari saklayan kizdan hayir gelmez yol ver oda baksin yoluna gitsin kiminle sevisirse sevişsin
00 YorumlaOrdan burdan kopyalayip yapistirmis lanet olsun sana da sevgiline de
00 YorumlaAynisi başıma gelmişti. Gecmiste iliskisi varmis biriyle. Seviyordum ama ayrildim yediremedim kendime. Şimdi daha mutluyum
00 YorumlaOnla mutlu olamazsın sürekli aklına gelir daha da yediremezsin hem sana yalan söyleyip duygu sömürüsü yapmış resmen
00 Yorumla
+1 yılkız arkadaşının geçmişini burada bile paylaşman doğru değil bana göre sindiremiyorsan ayrıl daha mutlu olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzelliği bir kezzaba bakar. sen cismini seviyorsun kızın ruhundan da iğreniyorsun. kendine eziyet etme de noktayı koy şu işe.
00 YorumlaDurumun çok zor biraz acı cekecen ama yapacak birşey yok canın yanacak en iyisi hiç bir şey yapma artık sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy kiyamam ya. Kizmam lazimdi da sadece kizlara yukleniyonuz ulan diye diyemedim ya la
01 Yorumla- +1 yıl
Canın saolsun de
+1 yıldesene bir şimşek çakmamış, ne üzülüyorsun ayrıl boşver
00 YorumlaAbi mecbursun ayrılığa en fazla 2 ay can çekişirsin sonra yenileri gelir zaten unutursun
00 Yorumla
+1 yılYerinde olmak istemezdim açıkcası bende ne yapacagımı bılemezdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. devamı gelir yaptıklarının muhtemelen ilgi gostermedin sarhostum falan, iyice sogudugunda ya da baska bir alternatif cıktıgında uzaklas hemen
00 YorumlaNe kadar seversen sev ihanet asla affedilemez kardeş sil onu
01 Yorumlakolay değil be dostum
+1 yılGerçekse bu durum ayrıl bence. Ama sende yaptıysan böyle hatalar empati kur
00 Yorumla
+1 yılZor durum valla yapcak birsey yok akisina birakmaya calis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kardeşim acıtma kalbimizi be işin zor allah kolaylik. versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılDua et barlar sokağında oturmuyor kız arkadaşın.
10 Yorumla
+1 yılDostum ayrıl gitsin böylelerine acınmaz
00 YorumlaHazmedemediğim tek şey yalan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılherkesin ilişkişsinde bir kötü kalplı şeyma vardır
00 Yorumla Senden oncesi ise takma
00 YorumlaOruspunun tovbesi tarrak görünce ye kadar yol ver
10 Yorumla
+1 yılsenınleyken olmuş daha ne olsun ki.
00 Yorumla
+1 yılkardeşim senle aynı durmdayım desem ne dersin
00 Yorumlao zaman ayırılrısınz.
00 YorumlaAbi unut gitdin huylu huyundan vazgeçmexx
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılAy ya bn bile üzüldüm..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seviyorsa geçmişi unut senle olan zaman an önemli
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler