Bak kardeşim yalan söylemen evet yanlış olmuş. İlk başta söylenen yalanlar atılan şeyler yeri geldiği zaman insanı çok zor durumda bırakır. Hani bir laf vardır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış seninkide o hesap. Sen ilişkin hakkında bir ylan söylememişsin sonuçta. Senin yapacağın tek iş kız arkadaşını karşına alıp bunu konuşman telefonda konuşulacak şeyler değil bunlar. telefonda konuşulmaz yani. evet biraz sana karşı güvenncini kaybedecek bu olacak şey ota boka şüphe duyacak senden bunu duyunca senin tek yapman gereken bu yalanı söylemende ki neden sebep ona bu konuda açık ol ve mantıklı konuş. Seni anlayacak fakat dediğim gibi güveni zedelenecek. senden bu konudan dolayı kalkıp ayrılıcak olamaz. öenmli olan ona en mantıklı sebebi açıklaman. Bundan sonra dobra ol ve böyle yalanlara kalkışma işin içine aileler girince işler daha çok değişiyor. İnşallahb mutlu olursunuz..
211 Yorumla
Soran+1 yılCok sagol güzel yazdın gerçekten.. Pişmanım Allah beni biliyor cok pişmanım gun gelip çatacak basımı bu yalan yakacak biliyordum.. Ama kendimden emindim sınavımı aldım diye dedim sürüş sınavını bu sefer kesin alırım ama olmadı hesaplar uymadı.. Ve ben yalanı devam etmek zorunda kaldım.. Yüz yüze anlatmam cok zor aramizda 4 saatlik yol var.. En son 2 hafta önce buluştuğumuzda bana sormuştu araba meselesini ne yaptın diye.. Araba Alman lazım çünku aileler tanışacaksa sen Nasıl geleceksin buraya kadar falan diye.. Bende evlilik icin para lazım bunu bilmiyorsun herhalde sana kolay geliyor diye tavır yaptım.. şimdide annemle 2 gun önce telefonda tanıştılar annemde oyle bir çumle kurunca buda benim beynimi ütülemeye başladı..
- +1 yıl
Gidiceksin kardeşim yanına telefonda konuşmaya kalkışırsan işler daha karışır sinirlenir cevap vermez sen bunalıma girersin ama karşılıklı yüz yüze konuştuğun zaman seni hissedicek ve ne kadar üzgün olduğunun farkına varıcaktır zaten ve ben bunu bir kız olarak söylüyorum geç olmadan söylemen anlatman lazım senin bunu. Şimdi bunu yapmazsan ilerde işler daha çok karışacak bu durumdan seni yadırgayamaz böyle bir hakkı yok dedğiim gibi ayrılık sebebi de oalamaz sana tabır yapıcaksa senin yüzüne bakarak yapsın bunu telefonda tavır trip soğukluk olmaz seni gerçekten düşünüyorsa seni anlaması lazım. Bir kız kolay pes etmez ehliyetin yoksa ne olmuş? elbet alırsın şimdi alamadın ama elbet aiıcaksın bu şekilde kalıcak değilde durumu iyice anlat ona karşı elbet uzlaştığınız nokta olucaktır
Soran+1 yılGitmem imkansız daha doğrusu imkansız degil de giderim mesele o degil.. Mesele buluşma gunu ayarlamadan buluşmaz benimle.. Ve simdi zaten aileler tanışacağı icin buluşmayı şimdilik bekletmede bu ehliyet mevzusu olmadan 3 gun önce demiştim buluşalım diye ne Zaman buluşuruz.. Anca tanışmaya geldiğinizde görüşebiliriz demişti.. Bu yüzden telefonda bende anlatmak istemem ama baska yolu yok.. Ama Eminim yazıp duracak bana konusalim dersem çalıştığı icin konuşmaz.. Sabah o Zaman ben kendisine ne yazacam beni boş olunca arami diyeyim? Oyle dersem hayır yaz diye tutturacak
Soran+1 yılTamam da gidemem yanına bu sefer daha kötüye gider is.. Çünku hoşlanmıyor sürprizlerden ve bu sefer gidersem bana anlayış göstereceği yerde bitirir.. Hoşlanmadığım şeyi yaptıgım icin.. Benden sabah bir açıklama kesinlikle bekleyecek ben buluşana kadarda ne yalan söyleyip oyalayim oyalayamam.. Çünku görüşmemiz artık bu Zaman'da zor.. Annemle babamla telefonda tanıştı yanı aileler tanışmaya gidince anca görüşebileceğiz ve o zamana kadar ne o bana ehliyet davasından vazgeçecek ne peşini bırakacak
Soran+1 yılE Nasıl oyalayacam görüşene kadar? Aileler ile tanışmaya gittiğim Zaman mi anlatacam ona baska bir yolu Keske olsa biliyorum telefonda herşey denilebilir ve bana agizina geleni de sayacak ama yüz yüze yapamaz ama baska çarem yok
Soran+1 yılamin sagol sabah olsun hayır olsun
Soran+1 yılDurum kötüye gitti sana güvendim falan yazmaya başladı sonra annene durumu kendin açıklarsın kendi ayağına kendin sıktın Dedi bize bunu Nasıl yaparsın.. KiB AEOL insallah Mutlu olursun Yazdi simdi telefonu kapalı.. Yola çimiyorum yanına is yerine gidecem
En İyi Cevaplar
Arabalar konusunda 582 cevap paylaştı. Çok büyük bir yanlış yapmışsın aslında. Ama neden ehliyet alamadığını ona aynen bu şekilde açıkla ve de ki gözünde beceriksiz biri gibi gözükmek istemediğim için sana bu konuda yalan söyledim fakat cok vicdan azabı çektim. Sen konu ne olursa olsun yalanı haketmiyorsun de. Belki biraz kızar ama cok abartacağını sanmıyorum fakat o anlamadan sen söylersen daha güzel olur. Yoksa güveni hepten sarsılır sen kendin bunu bana neden söylemedin diye.
130 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama simdi zaten takmış bizim Kürt olduğumuza şüphe duyuyor oysa hic kurtluk ile ailemin alakası yok.. Sırf adanaliyiz diye.. Simdi ehliyet meselesinde hep evet dedigim icin o konuda yalan söylediğimi sanacak.. Daha doğrusu bana güveni zayıflayacak sürekli de yüzüme vuracak ehliyet konusunu
- +1 yıl
Haklısın ama kendisi öğrenirse daha kötü olmaz mı. Ayrıca kız arkadaşının ırkcı yaklaşması hiç doğru değil. Kürtlükle ailenin alakası da olabilir ne var bunda. Ben Türk'üm diğer ırklardan üstünlüğüm ne? Hepimizi Allah yarattı önemli olan insan olmak. Sen yine de doğruyu söyle arkadasım bence.
Soran+1 yılBenim hic bir sıkıntım ırklar ile yok ama kendisinin ailesi farklı bakıyor.. Sanırım aşırı dinci ve milliyetçi olduklarından olabilir
- +1 yıl
Haklısın her insan farklı. Bak arkadasım sen bir hata yapmışsın evet fakat hatanın farkındasın ve bunu çözmek için uğraşıyorsun su an. Bu bile cok güzel bir şey İnan bana. İlgilenmeyip umursamayabilirdin. Ama bence söylemen daha doğru sonucta onu aldatmadın veya ilişkinizle ilgili bir yalan söylemedin. Onunla yüzyüze görüş ve bu konuyu yüzüne anlat cunku telefon görüşmesi veya mesajla etkili bir iletişim olmayabilir. Eğer söylemezsen ve kendisi öğrenirse hadi bir yalan söyledin neden daha sonra doğrusunu anlatmadın demekki ben kendim öğrenmesem bana hiç söylemeyecektin tarzında sana yaklaşabilir ve güveni daha fazla sarsılır, ilişkiniz bozulur. En sağlıklısı bunu ona yüzyüze güzel bir şekilde anlatman. Eğer seni seviyorsa ve anlayışlı biriyse belki biraz kızar ama daha sonra yumuşar sana karşı.
Soran+1 yılYüz yüze ben de istiyorum ama olmaz Oray'a kafama göre gidip is yerine gidemem bu zamana kadar hic yapmadım ve sürprizleri hic sevmediği birsey.. Hani yakınım da olsa sorun değil sabah ise kendi gideceği vakit yolda tutar konuşurdum ama benim hem vaktim yok pat diye yanına gitmek icin ona diyeyim hem oda görüşmek istemez bunun cevabını benden almadan daha doğrusu ehliyetin resmini.. Desem ki yüz yüze anlatacaklarım var gelme der telefonda anlat.. Onu iyi biliyorum.. Sabah ona ne diyeyim ben simdi? Yazarakta istemiyorum çünku pek ciddiye almayacak ama telefonda belki duygularımı az da olsa hisseder pisman oldugumu
- +1 yıl
O zaman telefonla sesli görüşme yapın. Ve ona aynen dediğim şekilde anlat. Senin gözünde beceriksiz duruma düşmemek için böyle bir yalan söyledim fakat sonradan cok pişman oldum gereksiz bir şey oldugunu anladım. Sen yalan söylenmeyi hakedecek bir insan değilsin vicdanım Rahat etmedi ve bunu sana söylemek istedim. Lütfen beni seviyorsan bu durumu anlayışla karşıla bir daha olmayacak emin ol tarzında konus. İlk bas kızar belki ama sonra anlar seni diye düşünüyorum
Soran+1 yılPeki bana derse annen bana demeseydi ben öğrenmeyecektim doğrusunu senden diye?
Oysa annem baska sey kast etmişti araba var ehliyet yok konusunda ama simdi inanmaz ne desem de.. Ya peki birde Kürt meselesinde de yalan söylediğimi düşünürse? Kürt değiliz ama o adanali olduğumuz icin öyle düşünüyor.. Simdi herşey şüphe onun icin
Soran+1 yılDun anneme dedim anne ehliyet konusunda soru size sordumu yok Dedi.. Ben de dedim anne ehliyetim var diye biliyor.. Oglum ya öğrenirse olmadığını Dedi.. O zamana kadar ben alırım ehliyetimi anne dedim.. Ama dun aksam tersine oldu resmini isteyince eyvah dedim simdi bittim.. Oysa dun sabah geçiyordu beynimden bu benden simdi resimde ister aman aman insallah o kadarını istemez demeye kalmadım aksam istedi.. Herşey iyiykene uzattin helal ben uyuyacam diye yazmisti en son
Soran+1 yılCok doğru hissediyorsun.. Ben de sasırdım resim isteyince.. Buda beni yanılttı hani güvenmediğini söyledi üste çıkmaya çalıştı.. Yok neymiş sana soru soramıyorum ne Zaman sorsam böylesin anlamıyorum nedenini falan fistan birseyini duymak istemiyorum ben uyuyacam deyip daha da yazmadı.. Ben de dedim bana olan güvenini gösterdiğin icin sagol
Soran+1 yılBitirme noktasına kadar getirdi sabah telefonda söylemek istedim rahat konuşamayacağı icin yazmamı illa istedi yazdım.. Bana yalan söyledin afferim sana..
Soran+1 yılBitirmişti bana yalanın küçüğü büyüğü olmaz basından beri dedim yalandan nefret ederim senin pisman olmaz birsey değiştirmez ben sana güvendim güvenimi sarstın.. Annene açıklarsın kendi ayağına kendin sıktın.. Uzak dur benden diye yazdı sonra kib aeol umarim Mutlu olursun.. Sonra aradım telefonu kapatmış.. Mesaj attim lütfen biraz anlayış göster yapma bana bunu Allah askına.. Sonra otobüs bileti aldım binip yanına gidecektim beklerken otobüsü baktım yazmis beni cok zor durumda bıraktın annemgil biliyor simdi tersini dersem.. düzeltmeye bak bir kere daha deme ozaman ok ama eger yapmazsan yollarımız ayrılır benide yalancı olarak çıkarcan.. Bunu yazınca otobüse binmedim eve geri geldim tamam özür dilerim sadece yazdım
Soran+1 yılŞimdide yazmis bana yok öyle tamam yapmak zorundasın ondan önce Kars'ıma geçme ne durumdayım biliyor musun öyle benide oyalama
Soran+1 yılSanırım ehliyetimi yapmamı kast ediyor..
Soran+1 yılAlacam insallah insalla da.. Yazılı sınavım 1 sene geçerli ben yazılıyı gecen sene verdim ve aralık ayında bitiyor.. Tekrar da yazılı yapmak zorundayim.. Birde üstelik kendisi bana sormuştu sen sürekli ehliyet kursuna gidiyordun öyle mi. .. Bende hayır demiştim
Soran+1 yılHayır bana bugun bu kadr yazışmamız yetti bana.. Sende islerini hal et ehliyet yerine mi gidersin spora mı annene mı beni hic alakadar etmez.. Bugun degil.. Bende yazdım ne demek bugun degil? Bugun daha yazışmak istemiyorum.. Ok yazdım saat 2den bu yana hic birsey kendisinden gelmedi çalışıyor aksam 7ye kadar.. Whatsappe de girmedim kendisi girdi mi etti mi bilmiyorum
Soran+1 yılEvet inanıyorum ama cok dik kafalı sinirlendiği zaman gözü birsey görmüyor o an uzak durmaktan baska birsey yapamazsın yanı yazdıkça o sana daha sert yazar cok soğuk kanlı bunu basından beri demişti.. daha önce tartışmalarımız oldu ama bu sefer is baska yalan olunca af eder mi bilmiyorum.. Annesine ve kız kardeşine ehliyetim var oldugunu demiş o yüzden simdi tersine Nasıl diyecek mis.. Yok sana güvendim Nasıl bir daha Güvenebilirim hic mi düşünmedin neden daha önce demedin.. Korktum seni kaybetmekten dedim hem ne Zaman demek istesem baska mevzu icin tartışmalarımız olduğundan sustum ama içim içimi yedim.. Vicdanım rahat degildi Dedim.. Hem güvenmiş olsaydın dun benden ehliyetin resmini istemezdin dedim.. Güveniyordum ama demeseydim dun sen bana bunu demeyecektin yanı kendisi haklı çıkarıyor.. Evet dedim söylemedim hatalıyım gizledim ufak konu olmasina rağmen yalan dedim.. Evet pisman miyim pişmanım.. Haklısın ne desen kız Bağır çağır bir kac gun soğuk ol
Soran+1 yılAma hep yüzüme vuracaksan...
Soran+1 yılBana bunu yazdı
sana birsey diyim mi yalani ben hazmedemicem, o yüzden burada yolarimiz ayrilsin
Soran+1 yılKendisine böyle seyler yazdım sürekli ayrılmak ağızında sakız gibi her defasında ayrılık.. Her dakika beni yarı yolda bırakan neyse bosver ben anladım sagol.. Ama sen yapmış olsaydın gönlümü almak icin elinden geleni yapardin.. Ben senin gibi bir kalemde herseyi silip atmam.. Ama senin icin dile kolay ki sürekli yollarımızı ayıralım bitirmek bu kadar kolaysa git.. Ben dürüst oldum geldim sana anlattım onun haricinde ne yalanım ne baska bir şeyim ama Buda sürekli agizindan ayrılığa neden oldu.. Cevap vermedi aradım çıkmadı telefona
Soran+1 yılBana simdi yazmis halen beynin almıyor degil mi yalan yalandır benim icin
+1 yılYaz bilader...
Ehliyeti alacağın sıra sana bunu sormuştu. Sen de o kadar emindin ki kendinden, ehliyeti cepte düşündün ve var dedin. Nasıl olsa alacaktın, kısa kestin ve var dedin.
Sonra beceriksizliğinden ehliyeti alamadın ve utancına kıza söyleyemedin. Sonra tekrar söyleyemedin. Hani bazı şeyler söyleyemedikçe büyür büyür içinde hiç söyleyemezsin. Arkadaşın evlenir, balayında sonra arayayım dersin. Sonra unutursun 1 ay geçer. 1 ay sonra mı arıyorsun azarını yememek için aramazsın aramazsın sonra 2 yıl sonra hiç demezsin. aha bu da öyle olmuş işte ;)
Sana bir yalan yazdım. Bence fena yok gideri var.
Ama bence yalanını söyle. Kaybedeceksen de doğruyu söyleyerek kaybet.
Evet giderse canın acır, ama ölmezsin. İçindeki kurt hep seni yer.131 Yorumla
Soran+1 yılCok doğru dedin yalanla kaybetmektense doğrular ile kaybetmeyi tercih etmek gerek.. Eger zaten terk ederse ona yalan söylediğim icin degil.. Onun hayallerini yıktığım içindir araba Sevda'sı içindir düşünürüm.. Ama sorun olan ben hep konu ehliyet veya arabaya geldiğinde tavır yaptım bu yüzden onu haksız duruma hep düşürdüm bugun bile..
Ehliyetin resmini isteyince sen bana güvenmiyorsun anladım falan yazmaya başladım- +1 yıl
Allah kolaylık versin. gelişmelerden haberdar et :)
Soran+1 yılGelişme kötü
- +1 yıl
yapma be.
Soran+1 yılMaalesef Son olarak bana bunu yazmis bana yok öyle tamam yapmak zorundasın ondan önce Kars'ıma geçme ne durumdayım biliyor musun öyle benide oyalama
Soran+1 yılDediklerinin aynısını yazdım
- +1 yıl
hangi dediğimi yazdın, yalanı mı yoks doğruyu mu. yoksa hepsini mi
Soran+1 yılDogruyu dedim ve senin o evlilik meselesini anlattım.. Boşuna kendimi yormuşum bana yazdığı sey simdi sana birsey diyim mi yalani ben hazmedemicem, o yüzden burada yolarimiz ayrilsin
- +1 yıl
Yalan olmadığına ikna etmen gerek bu saatten sonra.
bir anlık, ehliyeti alacağına emin olduğun için böyle dediğini, alamayınca hem utancına hem de yalan gibi gözüktüğü için bu durumla yüzleşmekten korktuğunu, söyle.
Yalanlar planlıdır. Planlayarak bişey yapmadığını, falan artık gerisi sana kalmış - +1 yıl
ehliyetin olmadığı için seni terkettiğini düşündüğünü söyle.
l*n oğlum ne adamsın bir ehliyet b. kuna başını soktuğun derde bak :D
Soran+1 yılBen ne kadar uğraşsam bosuna ağa.. Koymuş kafaya bir kere yalan yalandır diye.. Ben onun bu zamana kadar davrandığı herseyi hazmettim ama onun büyüklük göstermek yerine beni terk etmeyi tercih etti.. Can'ımı cok kotu acıtıyor dogruyu söylediğime pişmanım ama yalan söyleseydim yine ortaya çıkacaktı..
Kendisine böyle seyler yazdım sürekli ayrılmak ağızında sakız gibi her defasında ayrılık.. Her dakika beni yarı yolda bırakan neyse bosver ben anladım sagol.. Ama sen yapmış olsaydın gönlümü almak icin elinden geleni yapardin.. Ben senin gibi bir kalemde herseyi silip atmam.. Ama senin icin dile kolay ki sürekli yollarımızı ayıralım bitirmek bu kadar kolaysa git.. Ben dürüst oldum geldim sana anlattım onun haricinde ne yalanım ne baska bir şeyim ama Buda sürekli agizindan ayrılığa neden oldu.. Cevap vermedi aradım çıkmadı telefona- +1 yıl
tamam artık bağlantıyı komple kopar. Başka türlü kendini parçalasanda dönmez artık. Elden gelen budur diyeceksin.
Geri dönmesini istiyorsan da artık bulaşma. Döneceği varsa zaten birgün dönecektir.
Ne yaparsan yap dönmeyecekse de dönmeyecektir.
O yüzden yapacağın tek iş artık iletişim kurmayacaksın.
Soran+1 yılBana beynin almıyor mu yalan yalandır benim icin diye yazmisti sonra birseyler yazdım bana bastan deseydin Dedi
- +1 yıl
Tamam ya bırak.
Ya seni süründürmeye çalışıyor,
Ya da gerçekten kararlı.
Sen üsteledikçe ezik duruma düşeceksin ve kadınlar sevmezler böylelerini.
Bundan sonrasını yap demiyorum. Ama ben olsam,
Tamam yaptık bir hata. Sonucuna da katlanırım, hakkım helal olsun varsa, sen de helal et. Yolun açık olsun der. Kapatırım muhabbeti. Ve hiç bir etkileşimde bulunmam o dakikadan itibaren. Buna resim beğenmek bile dahildir.
Sen şu an ona "vazgeçilemez" olduğunu hissettiriyorsun.
Vazgeçilmez olduğunu hisseden kişi ilk senden vazgeçer bunu da unutma.
Tamam serbest bırak artık. Vazgeçmiş gibi yap.
Soran+1 yılDoğru diyorsun zaten kendisine son olarak yazdım sana bastan demeye korktum yanlış anlamandan.. Birdaha yapmayacağımı ve ondan hic birsey gizlemeyecegimi yazdım benim icin değerli oldugunu ve onu kırmak istemediğimi.. Ama bana hala tepkisi ayrılıktan yana olursa cevap olarak sen bilirsin demekten baska çarem yok ondan sonra zaten ne yazar ne ararim
- +1 yıl
Hayırlısı neyse o olsun.
Soran+1 yılDeme böyle seyleri cünkü inanasım gelmiyor o kadar değerli olsaydim yapmazdın böyle birsey Bunu yazdı simdi
- +1 yıl
Valla kardeş diyecek çok şey var da hayat benim değil. Benim kararlarımla yaşamanı istemem.
Hala naz yapar gibi bir havası da var. Sen daha iyi tanıyorsundur.
Üstüne mi gitmeli vazgeçilmeli mi?
İlişki süresince birçok şey yaptığını farzederek şu sözü söylerdim.
Geçirilen o kadar süre boyunca onca yaptıklarımı bir hata silip atacaksa, ve sen onca yaptıklarıma rağmen kendini değerli hissetmiyorsan benim daha fazla yapacak birşeyim yok. derdim.
Soran+1 yılBenim de cok diyeceğim seyler var ama konuyu uzatmak istemiyorum.. Tartıştığımız Zaman evet yine ayrılık konusu açılıyordu ve buyumesin diye hep bana derdi sinirli olunca uzak dur benden yazma bana.. Ben kendim gelir sana sakinleşince hatamı anlar yazarım.. Yazıyordu da.. Ama simdi mevzu yalan olduğu icin ayni seyler geçerli mi ciddi mi bilemiyorum.. Ha kadın eve süründürür süründürsün ama bitirecekse yüzüme sürekli vurarak Can'ımı acıtmasın hatamla
Soran+1 yılOna sunu yazdım
Senin bana inanman icin bunları yazmıyorum.. Gerçek olanı yazıyorum her ne kadar yazdıklarımı ciddiye almasan da
Soran+1 yılNeyse ben dedim diyeceğimi uyuyacam arv Yazdi
- +1 yıl
inşallah istediğin gibi sonuççlanır
Soran+1 yılBana düşünmek icin Zaman vermem lazım Yazdi şimdide
- +1 yıl
İstediğin kadar düşün de. daha da yazma. dönmesini bekle.
Soran+1 yılÖyle yazdım daha da yazmam bakalım sonuç ne olacak
- +1 yıl
hayırlısı
Soran+1 yılSagol usta insallah hayırlı olur
Soran+1 yılTekrar bitirme ile gelirse bu sefer elimden birsey gelmez
Soran+1 yılŞimdide yine yazmis düşünsem de elime ne geçecek sabaha kadar kıvranacam belli
- +1 yıl
Durumlar nasıl?
Soran+1 yılDurumlar cok iyi cok sukur sonunda kısmetse Allah ailemle gidecegiz tanışmaya.. Ama ayrı bir mesele var simdi hemde büyük bir mesele
+1 yılEhliyetimi almama ramak kalmisti o yuzden var drdim ama aksilik oldu stres yaptim o zamanlar kavga etmistik hatirlarsan de ve bir kavganizi soyle sonra deki iste o yuzden stres yaptim ve son sinavi kazanamadigim icin vermediler filan. Ama cekindim sana karsi o yuzdende sonradan soylemedim hic sana beni beceriksiz gorursun seninle kavga ettiimden dolayi kaybettigimi bilip kendini uzme diye.
Bro bak bunu de hem olayi anlatirsin hem topu kiza atmis olursin hemde kiza vicdan azabi cektirirsin bu bir kiz taktigidir :D28 Yorumla
Soran+1 yılGüzel dedin Sagolasin yüreğine sağlık kardes.. En büyük tartışmamız gecen seneydi ama ben 2 senedir beraberim 2013 de.. tartışmamız 2014de oldu.. Ve bana diyecek sen bana ilk iliskiye başladığımız Zaman var dedin..
Offf yemin ediyorum kendi kendime vicdan azabı çekiyorum- +1 yıl
Vardi el koydular puan bitince falan de
Soran+1 yılBunu aileme sorar ya da bir sekil elbet bir yerden öğrenir
- +1 yıl
Ozaman durust ol
Soran+1 yılDürüst oldum mahvoldu ilişkimiz
- +1 yıl
Duzeltirsin hocam
Soran+1 yılKeşke ama elimden birsey gelmiyor
- +1 yıl
Bahane aramis ayrilmak icin * et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğruyu söylemelisin. Eğer yalan söylemeye başlarsan bunun arkası kesilmez. Ama doğruyu söylersen yalanı keser. Sevgilin de bir ehliyet yüzünden ilişkinizden uzaklaşmaz.
Eğer ikinci yol olarak yalana başvurmak istiyorsan, ehliyeti cezadan dolayı polis aldı dersin. Ama o yalan senin içini kemirecek bilesin...15 Yorumla
Soran+1 yılAynen abi ben simdi polis aldı dersem bu sefer öylede böyle de ortaya cikacak... Ve böylece yalanı daha cok uzatmis olurum.. Dogruyu söyleyecem Allah doğrudan şaşma boşa dememiş sonu ne olursa olsun mecburum yoksa bu vicdan ve ondaki bu inat beni öldürür
- +1 yıl
Adamsın... İşte bu... Sonucu bize bildir olur mu?
Soran+1 yılBildirecem insallah güzel haberler verebilirim
Soran+1 yılDurum negatif usta
- +1 yıl
Öyle düşünme. Şimdi negatif gibi görünen şey sana pozitif olarak dönecek. Az sabırlı ol. Doğru olan kazanır.
+1 yıl.. Seni gerçekten seviyorsa deger veriyorsa doğruyu soyledigin vakit biraz uzulebilir ama dediğim gibi ilişkiye saygısı güveni varsa bunlar çok çabuk unutulacak şeyler :) O yüzden bence en doğru şekilde soylemeni tavsiye ederim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah cok kolay olur ama kızların bazıları fazla kızmaz anlayışla karşılar ama kimileri inat eder ve uzatır yüze vurur sürekli
- +1 yıl
İnşallah kolaylaşır her şey :) Bazı kızlar oyledir ama sen kendin için doğru insanın o olduğunu dusunuyorsan kötü düşünmeye kendini uzmeyr gerek yok ;) en doğrusuyla anlattığında bir sekilde unutulur gider herşey... :)
Soran+1 yılAnlattım ama aksine oldu herşey
- +1 yıl
Her şeyin bir hayrı vardır öncelikle bunu söylemek isterim :) Lakin eger söylediklerimde bir kusur ettiysem hakkınızı helal edin , görüşümü söyledim sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapar gider söylerdim sevdiğime :) şimdi durum nedir bilmiyorum ama söyledikten sonra Rabbime sıgınıp hayırlısı neyse onu istemek hem bizi hem de acıyan kalbi bir nebze olsa da rahatlatır...
+1 yılAbi bak sen şu kıza geri vites yapsan bitiricek köpeği olacaksın seviyosun diye olmaz bak bu gün yapacağın şu olsun bana güveniyomusun evet ya da hayır tamam yarın buluşur yüz yüze konuşuruz diyosun alıyosun sahte ehliyeti annenide sıkı sıkı tembihliyosun kıza bana güvenmediğin için bitirmek istiyorum diyiceksin güven önemli çekip koyacan masaya ehliyeti eyvallah diyeceksin koşar peşinden barışacaksın budur
23 Yorumla
Soran+1 yılSagol güzel kardeşim dedigim güzel fıkır.. Benimde aklımdan sahte ehliyeti yapmak geldi ama Burası Almanya imkansız böyle birşeyi yapmak.. Türkiye'de olsa bir kac kuruş verir yapan bulursun.. Ama Almanya'da zor.. Bu yüzden dogruyu söylemekten baska birsey gelmiyor elimden yalancı durumunda olsamda ne yapim kafayi yiyecem nerden aklıma var dedim nerdeenn
- +1 yıl
Abi söylüyosan ilişkinin yakın zamanda biteceğini bil de aman söyle anasını satayım boşver be yok de
Soran+1 yılİlişkimiz daha ciddiye simdi bindi annemle konuştu telefonda ve babamla tanıştı bitme düşüncesinde Değilim Ama bu yalan yüzünden kendisi bitirirse suç benim
+1 yılo kız onun peşini bırakmaz ben sana söyliyim. ki bu büyük bir yalan değil. bence söyle açıkça. benim sevgilim bana şu okulda okuyorum deyipte o okulda okumadığını yakaladım. o yüzden dert etme bunu. ehliyet kazanılmayacak bişey değil.
26 Yorumla
Soran+1 yılBen istemezdim söylemek yalan ama dedim nede olsa yazılı aldım sürüş sınavını alırım bir an önce evlilik yoluna girmeden.. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.. Ve benim cok kotu huyum var bana biri yalancı derse iste bunu gururuma yediremem ve çeker giderim..
- +1 yıl
yok öyle gurur falan. sonuçta söylemişsin. kız arkadaşını alacaksın. bak ben sana çok bişey dedim ama artisliğine dedim. bana kızma çocukluk yaptım. fakat dönülmez bişey değil. ehliyetim yok yakın bir zamanda alıcam dersin. e kız öfkelenicek tabi biraz. sende otur dinle. öyle yine çeker giderim diye artislik yapma
Soran+1 yılBen çeker giderim tavrı yapmam ama kendisi yalandan nefret ediyor ve cok korkuyorum bu ufak sey yüzünden bitmesinden.. Ona baska hic yalan söylemedim.. Ama bu ehliyet konusunda mecbur kaldım
- +1 yıl
kimse sevmez yalanı. ama bence büyütmeyecektir. kızacaktır ama büyütmeyecektir.
Soran+1 yılsabah olsun hayır olsun.. Kaybedeceğim hic birşeyim yok.. Sonuçta ne ehliyetimi kaptırdım ne baska birsey.. İstesem inat eder 3 ay icinde yine o ehliyeti alırım
- +1 yıl
o zaman problem yok
Herşeyi itiraf edeceksin ya da bir şekilde halletmeye çalışacaksın şimdi resim atsan gerçeğini isteyecek. Bu yüzden doğrusunu söylersen iyi olucak ikiniz açısından
118 Yorumla
Soran+1 yılDogruyu söyleme taraftariyim ama.. Mesele cok karışık benden araba almami istiyordu tamam dedim bakiniyorum.. Sonra hep araba konusu açıldığında ters teptim.. Dedim evlilik için birikim yapmam gerek arabayami verecem para diye.. Simdi bunları bir bir yüzüme vuracak.. Oysa bir bilse neden böyle dediğimi
Soran+1 yılDinler mi bilmiyorum bana birdaha güvenmezse zaten evlilikte olmaz..
Soran+1 yılDenemem lazım telefonda ama Nasıl olacak bilmiyorum yazarak anlatmamı isterse anlatamam çünku yazarak herşey denilebilir soğuk olur insna
Soran+1 yılYüzüne doğru derken? Telefonda konuşabiliriz dedigim gibi
Soran+1 yılKim bilir ne Zaman buluşuruz.. Ve buluşana kadar da ben Nasıl oyalayim simdi bu inat ettiği icin kafami ütüleyecek
Soran+1 yılBuluşmam pat diye imkansız aramızda 4 saat araba ile yol var.. Kendisi akşam 7ye kadar çalışıyor gidemem yanına.. Gitsemde kıyameti koparır.. Hem 30 dakika anca belki görüşür benimle çünku eve geç gidemez.. 30 dakika icin geldiğim icin de gerçekten tartisma cikar
Soran+1 yılAnlatmaya çalışacam ya beni dinler ya da hic birsey demem o da öğrenmek icin kafayi yesin..
Soran+1 yılEvet bunu istemiyorum tek benden duymasını istiyorum ama o Zaman da Adam gibi dinlesin arasin beni.. Sabah derim Ha dinlemese mecbur uzun uzun yazacam size anlattıklarım gibi ve gönderecem
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEgoist birisi
Yapman gereken onddan uzak durucan ne ona dair bisey paylasican nede arayip mesaj aticaksin sessiz kal hic bir yerden engelleme normalce devam et karsisina cikma hic bir sey yapma
Seni sevse cok buyutmez bukadar boyle kizlarin amaclari bellidir hep ulasilmasi ister yani yalanla baslayan bisey degil daha farili dusunceleri var sessiznkalirsan kazanirsin05 Yorumla
Soran+1 yılCok doğru diyorsun ama beni ne hale koyduğunu şu an bilemez 2 yıllık iliskiyi evliliğe adım atmamıza ramak kala ehliyet yüzünden böyle yapması beni kahrediyor.. Bana ehliyet degil diyor konu yalan.. Oysa inandırıcı bana hic gelmiyor son olarak ona şunları yazdım
sürekli ayrılmak ağızında sakız gibi her defasında ayrılık.. Her dakika beni yarı yolda bırakan neyse bosver ben anladım sagol.. Ama sen yapmış olsaydın gönlümü almak icin elinden geleni yapardin.. Ben senin gibi bir kalemde herseyi silip atmam.. Ama senin icin dile kolay ki sürekli yollarımızı ayıralım bitirmek bu kadar kolaysa git.. Ben dürüst oldum geldim sana anlattım onun haricinde ne yalanım ne baska bir şeyim ama Buda sürekli agizindan ayrılığa neden oldu..- +1 yıl
Kardesim seven bir insan vazhecemez bak devamli mesaj atarsan yazarsan o umursamaz sessiz kal neni dinle
Soran+1 yılBen yazmadım sürekli kendisi isten çıkınca bana çıktım Yazdi bende gecmiş olsun yazdım.. Aradan yarım saat sonra yazdım kendisine.. Sonra niye diyorsam bye Yazdi ben de ok yazdım.. Sonra konuyu yine açtı aklıma geldikçe kafayi yiyorum diye.. Sonra mevzuyu yine anlatmaya çalıştıkça anlamadı oda son olarak o yollarımız ayrılsın mesaji.. Bende ona demin sana gönderdiğimi gönderdim bir kez aradım çıkmadı daha da ne yazdım ne aradım kendisi de ne yazdı ne birsey..
- +1 yıl
O bisey yazacak tekrar sana ama sen yazma mesj atma arama sorma.. tekrar mesaj atarsada bana yaz ben sana fikir veririm
Soran+1 yılsimdi yazmis.. halen beynin almıyor degil mi Yalan yalandır benim icin
- Arabalar konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHiii naptin senn :/ mecbur soyleyeceksin utandım de gözünde düşük görünmek istemedim affet de baska care yok
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bile bile ben evet dedim iste en büyük hatayi öyle yaptım.. Hatta araba almamı ısrar ediyordu.. Araba alacam dedim bakınıyorum demiştim simdi cok kotu yalancı bilecek beni
Bunlarin aynisini soylemezsen yalani surdurursen öldün. Açık açık herşeyi anlat yalan yalanı doğurur içinden çıkamazsın açıkça anlat bastan
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım asagida Melissaya yazdım sonuç orada
Soran+1 yılHayır bana laflar vurup duruyor.. Bende son olarak sunu yazdım
Ben sana söylemediğim icin zevk mi aldım hayır içim hic rahat degildi
Hani bazı şeyler söyleyemedikçe büyür büyür içinde hiç söyleyemezsin.. Hani biri hastalanir hastaneye düşer hastaneden çıkınca sonra arayayım dersin.. Sonra unutursun 1 ay geçer 1 ay sonra mı arıyorsun azarını yememek için aramazsın aramazsın sonra 2 yıl sonra hiç demezsin buda böyle birsey
Soran+1 yılAllah razı olsun teşekkürler sizede insallah
Ehliyetinin Polis tarafindan alindigini söyle hız yaptigin icin. Ve o an ona söyleyemedigini de.
19 Yorumla
Soran+1 yılBu daha kötü bir yalan olur bu sefer de ilerde ehliyet aldığımda ne diyecem? ya da soracak ne kadarligina alındı ehliyet diye bu öylede böylede ortaya cikar
Soran+1 yılBunu ailemden öğrenirse peki?
Soran+1 yılBu olay ne Zaman oldu diye sormaya baslar 2013 de sevgili olduk simdi inanmaz.. Bana der inanmıyorum her nedense..
Soran+1 yılAltımda araba yok hangi arabayla? Bu sefer ondan habersiz araba kullandığım icin yalan söylediğime patlayacak ehliyetimi kaptirdigim icin de daha farklı bakacak.. Dogruyu söyleyecem baska çaresi yok sonumu Allah hayır etsin
Soran+1 yılDurum kötüye gitti sana güvendim falan yazmaya başladı sonra annene durumu kendin açıklarsın kendi ayağına kendin sıktın Dedi bize bunu Nasıl yaparsın.. KiB AEOL insallah Mutlu olursun Yazdi simdi telefonu kapalı.. Yola çimiyorum yanına is yerine gidecem
Ehliyeti kaybettim yeniden çıkarıcam de😑git doğruyu söyle ya da sana hayatı zindan etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBuda güzel fıkır ama inanır mı ki
Sen niye sogruyu soylemek yeeine yalan soyluyorsun ki
12 Yorumla
Soran+1 yılYalan degildi ehliyetimi yapacaktım ama isler istedigim gibi gitmedi dedim neyse sevgilimle is ciddiye binene kadar ehliyetimi alırım düşündüm ama olmadı..
Açık açık konuş kardeşim anlayışla karşılar belli zaten pişman olmuşsun uzatma bence
13 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardes Allah belamı versin diyecem ama vermiş.. Yalan söylemek kadar kotu birsey yok dünyada
Soran+1 yılAynen öyle oldu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyeni ehliyet alınca göstersen bile orada ehliyetin veriliş tarihi yazacak, fazla uzatmadan doğruyu söylemek en iyisi.
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacaktım eger az evel uyumasaydı çıksaydı telefona.. Ama uyudu sabah söyleyecem beni arasın.. Yüz yüze söylemek asıl isterdim ama aramızda 4 saat mesafe var.. Telefonda söylemek zor gelecek kendisine beni suçlamakta kolay gelecek
Cevap sahibi+1 yılmesaj daha iyi olabilir, anlatmak istediklerini uzun uzun anlatabilirsin.
Soran+1 yılYazarakta pek hepsini okuyacağını sanmam sadece önemli olan kısımları okur.. Ama telefonda dinlemek zorunda.. Yüz yüze konusma fırsatım olsa yüz yüze anlatırdım Keske gecen buluştuğumuzda deseydim..
Doğruyu söylemezsen bile yeni ehliyeti alınca verildiği tarih yazacak. Her şeyi açıkça ve safca anlat
114 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ne kadar yalan söylesem daha cok büyüyecek ve ortaya çıktığı Zaman daha kotu olacak.. Bana tavır yaptı birseyini duymak istemiyorum ne Zaman birsey sorsam soruma cevap vermiyorsun falan diye kızdı
Soran+1 yılSınav belgesi var bende zaten onu gönderirim ama onda 12.2014 tarihi yazıyor
Soran+1 yılAma ehliyetim var diye biliyordu.. Birde gecen 2 ay önce araba al diye tutturmuştu alacam demiştim.. Bakiniyorum demiştim sonra vazgeçtiğimi söylemiştim düğün icin para gerekli olacak dedim
Soran+1 yılBen o Zaman yarın ne yazayım beni aramasını mı söyleyim?
Soran+1 yılPeki bana derse annen bana demeseydi ben öğrenmeyecektim doğrusunu senden..
Oysa annem baska sey kast etmişti araba var ehliyet yok konusunda
Soran+1 yılSabah bir olsun artık gerçekten bilsin de Rahat edeyim.. sonu ne olursa artık olsun vicdan azabı yaşamaktansa sürekli onun sormasindansa
Soran+1 yılO yazdığı seyde tam olarak neyi demek istiyor yanı dogruyu şu an söylememi mi bekliyor? Hazır durum zaten ilerlemişken
Oha abi yaş olmuş 30 böyle şeyleri mi saklıyorsun hayatındaki kadından, az bişey açık sözlü olun daha çok sevileceksiniz.
Açık sözlü olmak herzaman kazandırır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzatmisin ilk sordugunda gercegi soyleseydin
Bana guvenmiyormusun sozcugunu yanlis yerde kullanmisin
Napip et al o ehliyetini11 Yorumla
Soran+1 yılO ehliyeti almak icin zamanım şu an kısıtlı 1 ay icinde sürücü sınavımı almam imkansız.. Ve tekrar bu sefer yazılı yapmak zorundayim ve o zamana kadar bu benim beynimi ütüler göster diye.. Gizlemekte istemiyorum kalbim dogruyu soyle diyor çünku baska çaresi yok
Söyle gitsin kendisininde dedigi gibi bu kücük bisey.. bu yuzden sana kizip terk edicek değil ya
13 Yorumla
Soran+1 yılO öyle diyor da.. Ama şüphe oluşacak kendisinde.. Simdi ne dediysem yalan söylediğimi sanacak.. Mesela takmış Adanalı olduğumuz icin Kürt olduğumuza.. Oysa ailemiz Kürt degil defalarca bunu dedim.. Simdi buna bile yalan söylediğimi düşünecek
Soran+1 yılMaalesef öyle istediğini koparan bir insan.. Burcu'ndan dolayı midir anlamadim Başak ve cok dik kafalı dedim dedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkca söyle
ayrıa niye yalan söylersin ki böyle küçük hususta hiç anlamadım11 Yorumla
Soran+1 yılaslinda yalan söylemek istemedim ama emindim kendimden alacam ehliyetimi nede Olsa diye hayal kurdum..
gururunu ayaklar altına ser ve doğruyu söyle.
sade ve basit bir özür dile sonrasında. ama çok abartma, yalvarma falan olmasın05 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim pişmanım dedim.. Ama benim icin yalanın ufağı büyük yok sana bastan beri dedim yalandan nefret ederim bitirme noktasına geldib
Soran+1 yılCezaya razıyım anlatmasaydım olmayacaktı anlattım daha beter oldu ne dese bana haklı kızıp bağırması.. Ama bana yazdı bugun yazışmak istemiyorum yetti bugun
Soran+1 yılBana diyor eger birdaha yalan ya da birsey gizlersen bunun dönüşü olmaz.. Annesi yalan söylediğimi öğrenirse Bİtirirmis dermiş 1 kere yalan söyleyen hep söyler diye
yaw söyle ya buyuk bir yln değil normal karsilayacaktr utandm de falan
10 Yorumlaalkollü kullanmaktan kaptırdım de
13 Yorumla
Soran+1 yılUsta öyle dersem daha kötü yalan söylediğimi demem alkollu dememden iyidir.. Çünku dindar biri
Soran+1 yılSagol kardes
1 yılYa konuyu hortlatıyorum da birader karı gibisin ha. Kızdan daha prensessin sen. Bi yalan söyledin var dedin gittin yazıldın niye vazgeçiyon ehliyet hayatının her alanında lazım olabilir. saçma sapan hareketler çocuk gibi...
00 YorumlaKeşke yalan söylemeseydin. Nrden yalan söyledin ki kız demekki para gozcuymus ama bu sana ders oldu bı daha yapmazssin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle gitsin, daha da karmaşıklaştırma.
115 Yorumla
Soran+1 yılAma birdaha bana güvenmez
Cevap sahibi+1 yılküçük bir yalan olmuş, affedebilir bence. Ben de şahsen sevmem yalanı ama yapacağın bir şey yok başka. Daha da kötü hale getirme bence durumu
Soran+1 yılSabah kendisine söyleyecem ise başlamadan Önce beni arasin o Zaman anlatırım ama yAzarak duygularımı ifade edemem
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi olur yüz yüze konuşman zaten
Soran+1 yılYüz yüze imkansız aramızda 4 saat yol var
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olur umarım, sonuçta küçük bir şey diye yorumlamış kız arkadaşın, belki sorun etmez, pozitif düşün
Soran+1 yılO mesajda onu mu kast ediyor yoksa gerçekten ufak oldugunu ve dogruyu söylememi mi istiyor? Hem bu durumdaykene demek istediği hanı annemle babamla tanıştı onumu kast ediyor ve.. Bu yalanı basta kim söyler gibi mi demek istiyor acaba ona mı ufak diyor yalan
Cevap sahibi+1 yılBence kucuk ve affedilir bir sey. Kucuk oldugunu dile getirdigine gore, soyle kizmayacagim demis de olabilir. Her turlu soylemelisin zaten, yoksa dedigim gibi cok daha kotulesir ve bir sekilde kendisi ogrenirse bu sefer hic affetmez.
Soran+1 yılDürüst olmam bile fayda etmedi keşke sôylemeseydim diyorum kendime
Cevap sahibi+1 yılYapmışsın artık.. Her insan böyle küçük hatalar yapar
Soran+1 yılBasından beri bilmeme rağmen salaklik edip bu yalanı söyledim biraz daha Zaman verseydi oysa devam edecektim ama baktım son Zaman'lar baskı araba icin mecbur kaldım dogruyu anlatmaya
Cevap sahibi+1 yılBir daha söylemezsin artık. Zaten yalanım küçüğü fena olur, unutulur çünkü
Soran+1 yılSimdi sürekli yüzüme vurur
Cevap sahibi+1 yılYapmaması lazım, neden bir insanın hatasını yüzüne vurup durasın ki?
Soran+1 yılBilmiyorum sürekli simdi yazıp duruyor yapacam deyip Kandırma beni.. Aklim almıyor Cidde'n yazmis...
En dogrusu gercegı anlatmak...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin zor hemen söyle bence
020 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim durum kötüye gitti elimden baska birsey gelmiyor söylemesem bir dert söyledim bin dert
Cevap sahibi+1 yılen iyisini yaptın abi dürüst oldun boşver
Soran+1 yılDürüst oldum ama bir omur yalancı damgası kalacak.. Bana yapacaksın diyor yapmazsan yollarımız ayrılır
Soran+1 yılBen de dedim beni gitmekle mi tehdit ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılAllah biliyor reis sen dürüst oldun o bunu basına kakıyorsa salla gitsin ne yalancısı ya abartma sen en iyisini yaptın bu kızların %99una dürüstlük yaramaz
Soran+1 yılAynen kardes ben de bundan artık eminim Kızlara ne kadar dürüst olursan ol kaybedersin.. Bana diyor anneme ehliyetin var dedim kız kardeşime var dedim ben simdi ne diyecem.. Bugun daha yazışmak istemiyorum Dedi yazışmalar yetti bugun icin.. Git spora mı gidersin ehliyet icin mi annene mi beni alakadar etmez.. Ok demekten baska birsey diyemedim
Cevap sahibi+1 yılabi ayrıl uzak dur yaramaz
Soran+1 yılKeşke ayrılmak demek kadar kolay olsa bir yalan sadece ehliyet icin yalan söylemem 2 yıllık ilişkimi yıktı dogruyu demeseydim üste çıksaydım ehliyetin resmini istediği icin o Zaman bu durumda o olurdu ama simdi mağdur olan benim
Cevap sahibi+1 yılelinle yazıyorsun başkan bir ehliyet için sana bunları yapan yarın o bir gün geçim sıkıntısı ya da işler bir tersien gitse maddi olarak sana neler yapar. ehliyet bahane reis ayık ol mantıklı düşün göreceksin
Soran+1 yılMantıklı düşünüyorum ve bir yandan haklısın.. Bana güvenebilir miyim tekrar sana bilmiyorum Dedi.. Ben de dedim sen bana zaten güvenmemişsin ehliyetin resmini istediğine göre.. Güvendim ama ben öyle demeseydim bana dogruyu demeyecektin diyor
Cevap sahibi+1 yıl1 defa senden ehliyetinin resmini neden istiyor sen halen bu kızı neden takıyorsun abi seviyorusn anladım da kendini düşürttürme.. Ehliyet neden önemli? bence arabanla gezmek için önemli.. ;)
Soran+1 yılKendimi küçük düşürtmek istemiyorum ama hatalıyım diye sesimi çıkaramıyorum çünku bana diyor ben yapmış olsaydim hemen unuturdun zaten demi.. Hayır dedim haklısın ne diyebilirim baska çünku evet haklı yalan söyledim ama aldatmadım ya da her hangi birsey yalan söylemedim sadece ehliyet mevzusu.. Ehliyet dediğin ne ki ya bas parayı 2-3 haftada alınır ama gelde anlat
Cevap sahibi+1 yılAbi sen halen buna rağmen kızın seni soktuğu durumu görmüyonmu kız araba meraklısı olmasa senden ehliyet sormaz...
Soran+1 yılAramizda 4 saatlik sanırım mesafe var diye araba ile bu yüzden araba konusunda ısrarlı.. Ama beni yalan söyledim diye terk ettiğine kendi dese de ben inanmam.. Çünku evet yalan söyledim ama ben ehliyetin zaten basındayım.. 3-4 sene önce iki kere sürücü Sınavı'nda kaybetmeseydim şimdiye cebimdeydi ehliyetim ama lanet olsun o ara kaybettim tekrar yazildim gecen sene bu seferde anlaşamadım diye vazgeçtim streslerden dolayı yazılıyı ama kazandım tekrar gecen sene
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç başkan senin?
Soran+1 yıl29 ben
Cevap sahibi+1 yılabi sen ilk defamı sevdin ya da ilk defa bu kızımı sevdin
Soran+1 yılilk defa birine Herseyimle sevdim ve ilk defa ciddi oldum aileleri araya koydum.. Daha önce hic bir ilişkimi yansıtmadım kimseye
Cevap sahibi+1 yılabi benim sözüm yok hayırlısı olsun artık :) iyi akşmlr.
Soran+1 yılSagol kardes Allah razı olsun hayırlı aksamlar
Kib aeol hahahhaha
05 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan ney
Soran+1 yılGülme basına gelmesin
Soran+1 yılHmm
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem