Sevgilime bir yalan söyledim YARDIM EDER MİSİNİZ?

Arkadaslar bu saatte yazıyorum kusura bakmayın ama baska çarem yok kimseye danışamam.. Belki biriniz aktif ve bana yardımcı olur..

belirtigim gibi yalan söyledim..

biz 2 yıldır beraberiz.. Ehliyetim var diye biliyor.. Daha doğrusu o aralar var dedim çünku..

Ben yazılı sınavımı kazanmistim sonra sürüş Sınavı'nda ne yazık ki 2 kez kaybettim.. Ve ben 1,5 sene hevesim kalmadı tekrar girmedim sınava..

kiz arkadaşımla tanıştıktan sonda tekrar yazılıya girdim bu sefer yine kazandım sürüş sınavına girmek icin tekrar sürüş yapmam gerekti ve ben stres yaptıgım icin ve ehliyeti yapacagım yerle sorun yasayınca vazgeçtim.. 1 aylık zamanım var eger sürüş sınavına girip kazanmasam tekrar yazılı yapmak zorundayim..

neyse arkadaslar uzatarak yazdım kusura bakmayın mevzuyu anlatmadan da yardımcı olamazsınız bana..

simdi kız arkadasım annemle tanıştı annem gel kızım gezdiririz seni falan diye demiş araba var ama ehliyet yok diye bir cümle kurmuş.. Buda onda şüphe uyandırmış..

dunden beri bana ehliyetin var mı diye sordu evet dedim..

bugun yine konu acildi bana resmini göndersene soru sormadan lütfen..

Uzattim tabiiki de ben de.. Sen bana güvenmiyor musun falan diye..

Sunu kendisi yazdı
bak senin ne güvenim yok demedim, nede yalan söylediginide. allahini seversen hangi insan böyle bir durumda yalan söyler ki sonucta ufak birsey

Arkadaslar Allah Rıza'sı icin yardımcı olun yalan söylediğime bin pişmanım ama dogruyu dersem kotu bir iz kalacak onda eminim yalanı sevmeyen bir insan..
Güncellemeler
+1 yıl
Durum kötüye gitti sana güvendim falan yazmaya başladı sonra annene durumu kendin açıklarsın kendi ayağına kendin sıktın Dedi bize bunu Nasıl yaparsın.. KiB AEOL insallah Mutlu olursun Yazdi simdi telefonu kapalı.. Yola çimiyorum yanına is yerine gidecem Baska çarem yok arkadaslar ne yapacam akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Kafayi yiyecem...
Sevgilime bir yalan söyledim YARDIM EDER MİSİNİZ?