Bodybuilding kür yapanlara bir soru

Kür yapmanın zararları çok fazla küre girdiğin zaman sağlığını kürü yaptığın adama emanet ediyorsun zaten ülkemizde yasal değil bu olay birde bunun bir sürü ilacı var aynı anda jinekomastiyi engellemek için daha sonra testo üretiminin devamı için pregnyl vs uygulamak lazım.

Sonuçta hem riskli hem uğraş verici bir iş yasal olsa doktor kontrolünde yapılır ama böyle biliyorum diye yapanlara güvenip bu işe girmeyi risk olarak görüyorum.

Yapıldığında çok iyi sonuçlar veriyor onu da görüyorum ileri de elbet bir sorun çıkar diye düşünüyorum ama ya çıkmazsa yapmadım diye içimde kalırsa diye düşünüyorum ve de tek kür yapıp bırakmayı düşünüyorum.

Girersem 10-12 hafta stres içinde olcam zararı olursa diye sizce yapmaya gerek var mı ? Yapıp pişman oldunuz mu ?
Güncellemeler
+1 yıl
yarışmalara katılmıyorsan yapma deniliyor genelde ama dikkat çekici bir vücudu da steroid kullanmadan yapmak çok uzun sürer. Şuan 130 cm omuz 105 göğüs 39 cm kol var. En azından kolumu 42-43 yapıp omuzları ve göğüsleri biraz daha geliştirmek istiyorum
Bodybuilding kür yapanlara bir soru