Tanistigimda sevgilisi vardi. Arkadaşken herşeyi anlattı hayatına Nasil insanlar geldiğini ilklerini ne yaptığını ne ettiğini nerelere gittiğini. sonra sevgili olduk benim bu surecte sevdim kabullendim fakat zaman zaman anlattıkları aklima geldi. Sonra süreç devam etti ben iyice sevdim ve evlenmek istedim. Yine aklima geldi anlattıkları. ve evlendim hala aklima geliyor. Nasil kurtulunur bundan. Bilmiyorum. Var mi tavsiyesi olan
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yaptıklarını günahkarlık olarak mı düşünüyorsun? Diyelim ki, günahkar... Sen o kişiyi gerçekten seviyorsan O da seni seviyorsa ve senden önceki geçmişini bilerek kabullendiysen büyük sevap işlediğini düşün. boş ver geçmişle ilgilenmeyi. Çocuğun varsa o kadın artık bir ana olmuş. Aile olmuşsunuz. Varlığının kıymetini bil. Mutluluklar.
34 Yorumla
Soran+1 yılBenim günahlarım da silinir mi
- +1 yıl
Allah bilir onu. tövbe edersin. Eşine sahip çık. geçmişini sil bu gününe ve geleceğine sahip çık.
Soran+1 yılTesekkurler abi
- +1 yıl
Öyle şeyler düşünme. Şeytan seni rahat bırakmıyor. Yattığında senin helalin olarak düşün. Yoksa sabaha kadar hırstan tırnaklarını yersin. Tırnaklar neyse de, için gün be gün erir. Karına şimdi eğer uygunsa de ki, karıcım iyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Benim karımsın, yarımsın, yarimsin...
aklınıza getirmeyiniz, insanların temiz geçmişi diye bişey yoktur. her insan bir geçmişe sahiptir. kimse sütten çıkmış ak kaşık kadar bembeyaz değildir. düşünmeyin, başka şeyler düşünün, olmuş bitmiş yaşanmış kapanmış defterleri tekrar gündeme getirip kendinizi bu kadar meşkul etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılEşinin gözlerinin içine bak ve ondan ne beklentin olduğunu sor kendine ne kadar sevdiğini nelerden vazgecebilecegini ve mutlu anlarınızda nasıl guldugunuzu birde aklına gelen o saçma şeyleri düşün bu güzelliği bozmaya yeter mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim için evlendim. Bir çok seyden vazgeçtim. Simdi o da benim icin doğduğu yasadıgı yerden vazgeçiyor. benim için dil ogreniyor
- +1 yıl
O zaman boşver herşeyi git de onu ne kadar sevdiğini tekrar hatırlat
karınla mutluysan ve onu çok seviyorsan geçmiş geçmişte kaldı de ama her yüzüne baktığında eskiler veya anlattıkları aklına geliyosa evlenmeden önce düşünmeliydin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
Eşimi ilk tanıdığımda ayrılmıs bir kadındı ve evli bir adamla iliskisi vardı. Sonraları aramızda arkadaslıktan cinsellige gecis oldu. İliskisi devam ederken benimlede birlikte oluyordu. Birbirimize asık olduk. Adamı bıraktı. İsi geregi sürekli seyahat ediyordu. Cinsel iliski sırasında seyahat ettigi yerlerde girdigi iliskileri anlatıyordu. Sonra karar verip ona evlenme teklif ettim. Bana nasıl olacak hayatımda cok fazla erkek oldu dedi. Bende umurumda degil dedim. O zaman hepsini bil deyip, uzun kısa gecelik vs tüm iliskilerini anlattı. Gercekten bir kadının bu kadar erkekle cinsel iliskiye girebilecegini tahmin bile edemezdim. Eş degißiminden grup seksine kadar akla gelen her şeyi yapmıstı. Hatta oturdugu bir evden imza toplanarak çıkartılmıstı. Ama sevgim üstün geldi hepsini kabul ettim. Gecmis beni ilgilendirmiyor dedim. Ancak problem bu kadar da degildi. Bu kadar erkegin sebebi seks bagımlılıgıydi. Bana istemem ama seni aldatırım dedi. Bende beraber yeneriz diyerek ikna ettim. Evlendik. Gecmisini hic düşünmedim. Ancak hic yaşanmamıs gibide tabu haline getirmedim. Sorunu yenemedik. Karım evlendikten sonrada bir sürü kisiyle beraber oldu. Özetle is sende bitiyor. Sana söyleyecegim sey su, mutlaka baskasıyla birlikte olacak. Bunu göze almalısın. Ayrıca seviyorsan inan hicbir seyin önemi yok.
00 Yorumlabir ömür boyu sana aşik ve minnettar kalacak işte daha ne istiyorsun
Senden cok daha temiz üstün bir kadınla evlensen
Sen ona kul köle olurdun
Birbirnizi mutlu edin eşin seni seviyor bence13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten boyle olur mu
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibidir
Dostum daha önce kiminle ne yaptığını önemseme , şu an kiminle ne yaptığını önemse. Kalbinin kimin avuçlarında olduğunu , uyanınca neden gülümsediğini ve uyurken kime sarıldığını önemse :) Mutlu olursunuz umarım :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılvar kardeşim.. çok kolay bir yolu var.. senden önce hiçbişi yaşamayıp koca bir boyunuzla yaşamaktansa delikanlı gibi sana anlatıp seni adam yerine koyup sana dürüst olmuş.. bu bile yeter..
11 Yorumla
Soran+1 yılBir tane yalan söylemedi. Önceki hediyeleri ben bilmememe rağmen sorunca tek tek gösterdi eliyle çöpe atti rahatsız oldugumu söyleyince
o aklına gelenleri silmenin en iyi yolu o yaşadıklarına benzer ama çok daha mutluluk verici bir şekilde vakit geçirmeniz olucaktır tabi ne olduğunu bilmediğimden pek net konuşamam
14 Yorumla
Soran+1 yılTatiller beraber yaşamalar vs ler. Ama biz en iyi tatilimizi beraber yasadik
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninde olmustur zamaninda birseyler onceden olmus bitmis olaylari neden takiyorsun ki sen dusundukce araniz bozulur esinde karsi sogukluk girer kabul etmissin ozmn dusunmiyceksin takmiycaksin
13 Yorumla
Soran+1 yılBen kaybetmek istemiyorum onu. Hep olsun istiyorum. O yuzden evlendim.
Cevap sahibi+1 yılSoyle dusun seninde olmadi mi eskiden birseylerin onun da olmus ama onemli olan simdi kimin yaninda kimi seviyor kiminle evli o yuzden dusunme bence fazla
Soran+1 yılOldu ama hic o kadar uzun olmadi
+1 yılSonuçta geçmiş geçmişte kalmıştır şu an sen varsın ve eskileriyle yaptıgı herşeyin daha güzelini yapabilirsin düşünmemeye bak
10 Yorumla
+1 yılSen cokmu masumsun? Arada kendi yaptiklarini da aklina getirirsin olur biter
10 Yorumla
+1 yılTakmayacaksin artik o senin eşin karın gecmisi hatirlaryip uzme kendinide eşinide mutluluguna bak
20 Yorumlaya manyak mısınız, o sizin olmuş artık, KÖTÜ düşünmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılSende yemissindir bir haltlar. Hem o da yapmasaydi helalin olmazdi
10 Yorumla Sen daha önce bır şeyler yasadiysan normaldir o düşüncelerden kurtulamaman
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılsen biraz b. ku yemişsin dostum. vesvese deniyor ona sonra karıyı kesiyor adam.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birşey tabiki olmayacak
- +1 yıl
olmasın tabi
+1 yıleşin sana dürüst olmuş yaşadıklarını anlatmış... saklasa ve sen öğrensen daha mı iyi olurdu? geçmişi unut eşine sıkı sıkı sarıl kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülübseven dikenine katlanır karını bırakma, erkegiz bizde yapmadikmi baska kizlarla?
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla şey öğrenmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta arkadaş başladık belki birbirini hic görmeyecek iki arkadaş sonra Oyle olmadi evliliğe kadar gitti
- +1 yıl
O zaman gerçekten seviyorsun. düşünecek kadar boş zamanın olmamasına dikkat et hep birşeylerle meşgul olmaya çalış
Çok zor bir durum kardeş allah kolaylık versin
10 YorumlaOnla biraz daha fazla romantizm yasa
10 Yorumlaçokmu kötü gemişi yengemizin
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil ama sevmiş sevilmiş ve bir ilişki ne gerektiriyorsa payına düşeni yapmış. Güvenmiş. Ayrica Turk değil. Bizim gibi tabuları yok
Soran+1 yılRus desem
Arkana değil önüne bakıcan artık
10 Yorumla
+1 yılOnu seviyorsan geçmişi salla
00 Yorumla
+1 yılkurtulamassın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi