+1 yılÖncelikle çok pişman olmuşsunuz bu belli. Fiziksel şiddetin kadını erkeği olmaz, şiddet her zaman insanı maddi manevi yaralar. Bence sabah erkenden onun yanına gidip gönlünü alabilirsiniz ve bu pişmanlığınız onun yüzüne karşı ifade edin. Ve şunu unutmayın ki tokat atacak kadar cesaretiniz varsa bundan sonra hiç olmadığınız kadar dikkat edin bu konuda yoksa gerisi gelir...
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla olmayacak bir daha ben onu cok seviyorum
Ben de sizi anlamiyorum baska kadina gitmiyor srni aldatmiyor haramda yemiyorsa biraz hurmet goster kocana anlayis goster anla onuda arkadas izleyin filimlerden tokat atmayi sonra esinize istemeden yapin
02 Yorumla
Soran+1 yılAramizdaki sorunu sen bilemezsin cemkirme bana halim yok zaten
- +1 yıl
Aranizdaki sorun ne olursa olsun erkek atastir kadin su sen su sun erkegi rahatlatman gerekirdi. yapman gereken tek bir seyvar o da ozur dilemek ve o konustugunuz meselede tartistiginiz esinin soyledigini kabul etmek ve ona kucun bir hedi ye yaptir para ile aldigin bir sey olmasin ozel birseyler olsun ne biliyim bir video cek esin eve geldiiginde masada mumlar felan bir pasta seni seviyorum ozur dilerim affet beni yazisi olan tv de o hazirladigin kaset calsin o anda ozel hissettir ona
Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Ozur dile pismanligini belli et gonlunu almayi iyi bilirsin onun araniz duzelr insallah 😊 dert etme sonucta kocan
bir omur seninle olmayi kabul edip bu yola ciktigin kisi00 Yorumla
İhanef dışında hiçbir sebepden dolayı yani olay ne olursa olsun Eşe vurmak Kesinlikle doğru değil aranızda saygı kalmamış sizin ya Eşe tokat atmak nedir ya?😒
15 Yorumla
Soran+1 yılO kadar pismanim ki. Bu sabah da hamile oldugumu ogrendim. Barisirsak yine bir gun kavga edecegimiz belli. Ne yapsam ben
Soran+1 yılEvet cok seviyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden sevgilimde bir kere bana atmıştı ama ona öncesinde kızmıştım ınanılmaz benı sınırlendırdı haklıydım oda farkıdaydı sonra ben cok sınırleenınce oda bana tokat attı başka şehirden onun ıcın gelmiştim onca yolu bir de tokat yemiştim hemen bilet alıp gitmek için hiçbirşey demeden yanından koşarak uzaklaştım kestirmeden yol bulup beni döndürdü ağlıyodu öp aşkım barışalım hadi diye hıckıra hıckıra ağlıyodu kıyamamıstım geri barışmıştım herkes bize bakıyodu keşke hep öyle masum kalsaydı...
00 YorumlaHak ettiysem eşimden tokat yemek beni öfkelendirmez aksine mutlu bile olurum çok romantik bence. 😂😂 eşinin gönlünü almak istiyorsan kadınlığını kullan ablacım 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılHak etme diye bir durum olmaz ya keske elim kirilsaydi
Senin gibi sinirli kadinlari gunde 3 kere doveceksinki sinir falan kalmasin
14 Yorumla
Soran+1 yılVurdu biraz ama affedecegini bilsem gelsin istedigi kadar dovsun gikim cikmaz yeter ki birakmasin beni
Soran+1 yılİlginc bir noktaya parmak bastin. Annem saf rus babamin da annesi rus :) hahaha olmayinca olmuyormus guldurdun beni
Çocuğunuz varsa kesinlikle geri gelir üzmeyin kendinizi,
12 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok hamilelik suphem var daha ona soylemedim kesin degil diye. Cocuk olsa bile sirf o yuzden barismaya mecbur degil ki oyle bir sey isteyemem
Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Karıdır döverde severde anasının evine gitmekte neymiş:/
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abla kavga sebebiniz nedir yani neye bukadar hırs yaptın da oldu
04 Yorumla
Soran+1 yılBosver ya anlatmayim hic
Soran+1 yılTokadi hak etmedi
sizi çok seviyorsa mutlaka affedecektir ona biraz zaman ver erkekler bu tür şeyleri biraz kaldıramaz ben evliyim eşimle kavgada ediyoruz sonuçta o haklı çıkıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHaksizim ama biliyorum. Simdi bir de hamile oldugumu ogrendim
Soran+1 yılYeni evliyiz bilmiyor daha soylemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanar bütün etekler sahibine geri gelir köpekler diye bir söz var gelir oo
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılbu soruyu mavili sorsa feminist orspular saldırıya geçerdi. hadi bakalım buna diyecekler.
11 Yorumla
Soran+1 yılİstediklerini desinler hak ediyorum bir erkegr el kaldirmak da ayni sekilde insanlik disi
+1 yılBenimde sinirle başım dertte kendime hakim olamıyorum bazen
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sekerim tansiyonum tiroidim ne ararsan var sinirime hakim olmam oyle zor ki
- +1 yıl
Bende onlar yokta ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo cidden
bence sen kadir gecesi doğmuşsun ya da kocan çok ilginç bir adammışki ağzını burnunu kırıp senı kıcının ustune oturtmamış
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da yapamaz iste itelestik karsilikli. Evine donse vurmaya kalkarsa cidden oylece durucam ya istedigini yapsin donsun ama onu cok seviyorum
- +1 yıl
valla tokat atıcak kadar sen terbiyesizlik yapmışsan tahammül edip çıkıp başka bır odaya geçmediysen onu sen frenlemeyip ustune bide vuruyosan kusura bakmada yapamaz diye bişey yok kadına şiddete kesinlikle karşıyım ama öyle bir terbiyesizliğede kimse izin vermez verende eksiklik vardır yarın bigün o tokattan cesaret alıp başka şeyler yapmayacağın ne malum nasılsa adam beni ne frenliyo ne laf ediyo bişey dersede 2 tokat cakar anasının evine gönderirimmi diyeceksin
Soran+1 yılOlur mu oyle sey inan ben onu gozumden sakinirdim bir daha asla vurmam ona. Cok pisman oldum
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılbir bayanın el kaldırması hiç hoş değil ve bu ara arkadaş çevrem de dahil duyar oldum böyle şeyleri...
07 Yorumla
Soran+1 yılErkek kaldirinca hos mu oluyor. Ne alaka gorusunuz
- +1 yıl
erkek el kaldırırsa hoş olur dedim mi? bir bayan erkeğine el kaldırıyorsa, ona zerre saygısı yok demektir.
kocan sana el kaldırdı mı hiç? kaldırıyorsa bu onun acizliğidir.
Soran+1 yılKaldirdi iste o da ben vurunca
- +1 yıl
sonuç olarak ilk sen vurmuşsun... hata etmişsin ama karı kocasın. gönlünü al.
özür dile oda anlayışlı olur.
Soran+1 yılHele bir affetsin asla vurmam ona kotu soz bile soylemem cok pismanim
- +1 yıl
bunu eşine de söyle. inşallah düzelir
Soran+1 yılTesekkur ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonuşup özür dile barışın bee aman 2günlük dünya, belki yarın p yok olacak belkide sen kıymetinizi bilin
00 YorumlaErkeğin siniri erken geçer. Konuşmaya çalış düzgünce anlat özür dile.
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarim gecer ya ben onu gercekten cok seviyorum
Soran+1 yılHakliydim ama tokat atmama da gerek yoktu asiri sinir yapmistim
+1 yılTelefonu acana kadar ara sıcagı sıcagına agla agla agla yalvar özür dile. Geldiğinde de yatakta dişiliğini kullan
00 Yorumlagıt al gel erkeğin evde kalmaması çok kötu aslında bunun onu dusunmesı lazım ne olursa olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBu gece biraz sakinlessin
+1 yılOlur öyle şeyler evlilikte herkes yaşıyor. Ama iyi sabırlıymış o da sana vurmamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılVurdu iste bir seyler yapti hatirlamiyorum sinirlenince gozum donuyor o an sanki baskasi oluyorum hatirlamiyorum
- +1 yıl
evi onun terketmesi iyi olmuş. ikiniz açısından... keşke bu duruma gelmeden biriniz uzaklaşsaydınız evden. daha iyi olurmuş.
+1 yıladam içgüveysi galiba karım bana vurucak ha askdjaklsdjalsd
00 Yorumla
+1 yılÖfke gelir göz kararır öfke gider yüz kararır. Sudan sebeplerle bozmayın huzurunuzu.
00 Yorumla
+1 yılbacım güzel bir bakım yap kendine süprizli şeyler yap sen biliyon zaten hadi bakalım
00 Yorumlagrurluysa gerı gelmez. adama sıddet uygulmıssın resmen her erkek kaldırmaz bunu
026 Yorumla
Soran+1 yılAy gelsin istedigini yapsin bana yeter ki donsun
Soran+1 yılOldurmez tabi o kadar da degil ama dovmeye falan kalkarsa karsi cikmam
Soran+1 yılYok ama hamile olabilirim adetim biraz gecikti duzensiz oldugu icin biraz bekleyim dedim test yapacaktim
Soran+1 yılBilmiyor
Soran+1 yılEmin olmadan umutlandirmak istemedim teste gore soylerim.
Soran+1 yılCocugu evlilik duzeltmek icin kullanamam. Gercekten istiyorsa afdetsin. Sirf cocuk icin bana katlanmasi eziyet olur. Bunu soylemeden ozur dileyecegim. Affederse affeder affetmezse kendi bilir. Tokat meselesini hallettikten sonra bebegi soylerim. Ayri da olsak onu cocuguyla gorusme konusunda asla magur etmem
Soran+1 yılYa kavga ediyoruz ya harika geciniyoruz cok inisli cikisli ani duygu degisimlerimiz var. Ya kisacasi ben sorunlu biriyim. Benden kurtulmasi onun hayrina
Soran+1 yılPek tanimadan evlendik ben onu tanidim ama o beni taniyamadi. Alkolik oldugum asla karsidan belli olmaz mesela. Ama elimde olan bir seymis ki bebek suphesinden beri agzima degil icki sigara bile koymadim :) iyi bir annd olabilirim ama iyi bir es olamadim
Soran+1 yılCalisiyorum gorunurde harika bir kariyer iyi maddiyat benden iyisi yok gibi ama gecmisim ailem o berbat gunleri unutamiyorum
Soran+1 yılDuzelecegimi sanmam o adam da benim kahrimi cekmek zorunda degil sadece cocugumun babasi olur
Soran+1 yılHic umut yok iliskimiz cok gerildi
Soran+1 yılKonusmam bu kadar yeterli cok tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü olmuş bunu nası yaptıysan. inş affeder bida da aranızda böyle bişey yaşanmamak üzere
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılKocan anlayışlı sakin bir adam mı
04 Yorumla
Soran+1 yılDegil sert biridir ama iyiligine cok iyi
- +1 yıl
O zaman şöyle yap; ara özür dile eve dön çok mutlu olacağın bir haberim var de heyecan yapsın geldiğinde de söyle
Soran+1 yılUmarim oyle olur. Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım aranız düzelir
+1 yılevde yalnız korkarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkayim ya alisigim
karıya gider bence :D
00 Yorumlaoda sana tokat atsın sonra öpüşüp barışın
02 Yorumla
Soran+1 yılAtti ama benimki gibi degil nasil bir hayvanim ya cok kotu vurdum hem ben baslattim cok sucluyum
Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. neden böyle bişey yaptın ki
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sinir olmustum sacma bor mevzu anlatmak istemiyorum
Yatakta göster kendini
00 YorumlaOzur dile guzel bir sekilde gonlunu al
00 Yorumla
+1 yılhikaye yazmışın gibi hissettim
bence sen bekarsın02 Yorumla
Soran+1 yılOff egonla ugrasamam olay bu
- +1 yıl
kolay gelsin ablacım
+1 yılNiye kavga ettiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılAman inan anlatacak halim yok ama tokadi ham etmedi
Güzel bir gece yasat ona cagir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. erkege siddete hayır
41 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmeyin ya
+1 yılEyvallah Abla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Hadi Geçmiş olsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Özür dile
01 Yorumla
Soran+1 yılAffeder mi ya yuzune bakamam sanki
+1 yılÖzür dile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabooo ağla özür dile
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası