Hamileyim ne yapmaliyim?

21 yasindayim universite 3. siniftayim, sevgilim 23 yasinda bu sene mezun oluyor.3 yildir birlikteyiz. Ailelerimz tanisti. Bundan 1 ay once birlikte olduk ve bugun hamile oldugumu ogrendim. Sevgilime soyledim cok sevindi hemen evlenelim filan dedi. Maddi yonden sorunumuz yok ama benim daha okulum bitmedi o bu sene mezun olucak. ben okulu birakmak istemiyorum ama bebegimide aldirmak istemiyorum. evlenip dondursam olurmu bilmiyorum. Bide aile meselesi var. Kesinlikle hamile oldugumu soyleyemem. Direk evlensek ne bu acele daha okul bitmedi derler. Napicam bilmiyorum. Bana bir yol gosterin.
Ahlak bekciligi yapmanin sirasi degil olan oldu cunku
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kızın sevgilisiyim. Allah hepinizden razı olsun çok yardımcı oldunuz şu an hastanedeyiz. Kız arkadaşım düşük tehlikesi geçirdi. siz nasıl insanlarsınız. özellikle erkekler size söylüyorum hamile bir kadına böyle ağır laflar edip nasıl ortalıkta adamım diye dolaşıyosunuz. şu an o kadar öfkeliyimki kelimeleri seçerek yazmaya çalışıyorum. şunu biliyosunuz sizin bizden olan tek farkiniz iliskinizi buraya yazmamaniz. Ben en azindan sevgilime sahip çıkıyorum. Allah sizi islah etsin
-Savaş
Hamileyim ne yapmaliyim?