Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 Seneye yakın süren ilişkimde sevişme tarzı bir şey olmadı, cinsel bir paylaşımda yaşanmadı, çünkü gerçek bir sevgi ve aşk vardı, akıl, mantık ve duygularla süslenen. Günümüzde her şey cinsellik odaklı olduğundan ve insanlar birbirlerini anlık bir heves olarak gördüklerinden gerçek sevgi ve aşktan çok uzak ilişkiler yaşamaktalar ve de çoğu kişi hiçbir zaman gerçek aşkı ve sevgiyi bu yüzden belki hiç bulamayacak ve hiç yaşayamayacak..
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çiftler uzaktaysa yürür ama kadın erkek yanyana sevişmeden, dokunmadan, sarılıp öpmeden ne kadar dayanabilir, cinsellik olmadan ilişkiler uzun soluklu yürümez diyorum ben kadın içinde erkek içinde 2 taraftan biri için mutlaka sorun olacaktır..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliski dediğn şey duygusal ve fiziksel iliskiden oluşur tek bir tanesiyle iliski yürümez tek bacakla yüruyemezsin ya o misal yani cocukken oynadğn evcilik oyununa benzemez sevgili olmak gerekenleri yapmak zorundasn eğer bir iliski icindeysen
00 Yorumla
+1 yılAdam olanla öylesi yürür zaten isteyeni de biz istemeyiz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hep aklınızı bu incir reçeli karıştırdı biliyorum... ama aşk diyoruz ya aşk olmuyor onsuz olmuyor inan. sevdiğiyle arkadas kalmak gibidir.. kim sevdiğiyle arkadas kardes olur ki.. yazıktır... sevenler kavusssun sevenler sevıssınler..
00 Yorumla
+1 yılSevişmeden aşk ilişkisi olur. Ama ileri derece de sevişen kız evleneceği adam bakirse doğruyu söyleyin.
10 Yorumla
+1 yılsevişmek:cinsel ilişkide bulunmak, birbirini sevmek /Tdk
bence olur neden olmasın00 Yorumlasevişmeden yürütenler yürütür, sevişipte yürütenler yürütür, kişisel mesele bunlar, herkes aynı değil sonuçta
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan bir iliski ne kadar cok suruyorsa o kadar sevgi vardir, olan biseydir erkegin esas niyeti bu sekilde belli olur
10 Yorumla
+1 yılbelirli bir süre sonra istek olur o zaman yapılabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılsevişmek ne ya helalinmi ki oo ona güler yüz gösterirsen ister ama kız dedin tutugunu koparacak erkek taviz vermeyecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılLisede yaşanmaya çalışılan ilişki türüdür :)
10 Yorumla Sevişmeyen çift sadece olsun bitsin yapar birbirini sevmez sadece kendini tatmin eder
00 Yorumla
+1 yılBöyle aşk olmaz olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla batsın yalan aşkları tene doknmak tüm dertleri
- +1 yıl
Tene dokunarak aşk mı olurmuş aşk onun gözlerinin içine bile bakmaya kiyamamaktir
+1 yılO tarz ilişkiler vardır ama azdır
10 YorumlaAsk hissetmektir be dsjhgdsa
11 Yorumla
Soran+1 yılyeme bizi :)
+1 yılYürümez.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Cinsellik bir ihtiyaçtır. Hayat masturbasyon yaparak yaşanmaz.
+1 yılsevişmeyi aşk yaptıla yazık
00 YorumlaSevişmeden yürümez ya insan aldatır illaki
00 Yorumla
+1 yılYürür de zor.
10 Yorumla
+1 yılbu devir de zor :)
06 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum yanndayken cok iyisin onun dısında sankı sevgilin yokmus gibi
- +1 yıl
o ne demek anlamadım
Soran+1 yıladam yanmdayken canım cicim herseyı alttan alıyor dısarda bulkuşmak bile istemiyor
- +1 yıl
bir şeyler normal gitmiyor demek ki uzatmanın bir anlamı varmı?
Soran+1 yılyoluna koymaya calısıyorum birşekilde ama amalar işte
- +1 yıl
kendini yıpratma lütfen. ayrıca bir sorun olucak sana yazarmısın bana mümkünse?
+1 yılEvliyken sadexe
10 YorumlaSöylüm mü?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat