Severek evlendim 1.5 yıl oldu hemen hemen ama zar zor geçiniyoruz dayanamıyorum ben de çalışmıyorum sizce insan gibi konusup anlasmalı bosansam mı? Onu çok seviyorum ama maddiyat daha ağır basıyor fakirlik ağırıma gidiyor
Cevabın nedir?
+1 yılHep söylerim "sap ile samanı karıştırmayın" diye. Hayat sınavlar ile doludur. Daha evleneli 1.5 yıl olmuş az sıkı görünce hemen kaç. Evliliğin, ailenin ne demek olduğunu bilmeyen, boşa yaşayan cahil birisin! Eşine destek olacağın, motive edeceğine boşanmayı düşünüyorsun. Neymiş falanca eşine doğum gününde "land rover" almış mış...
Bende zor günler geçirdim, ölümü dahi düşündüm ama eşim hep destek oldu. Sabırlı oldu, bunlarda geçecek dedi ve sebat etti. Hiç bir zaman kaçmadı, aksine ekonomi yapmayı öğrendi. O kız durumu iyi olan bir aileden di ama hiç yardım istemedi. Hiç yokluk görmemiş biri olarak sonuna kadar sebat etti. Şimdi çok şükür. (Hesabında ki parayı dahi bilmiyor)
İnsanlık, eş olmak, hayatı paylaşmak böyle bir sey!
Sabırlı olmak önemlidir. Bana kalırsa sen değil eşin seni bosamali. Senin için harcadığı zamana yazık! Bu kadar cahil olmayın!40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİşte bir mükemmel soru daha.
Millet yine çıldıracak ve sana veryansın edecek.
Şaka mı diyorsun ciddimisin bilmiorum ama bu konuda ciddi olanlar da var.
Önemli olan evlenmeden önce atıp tutmamak. Madem dayanamayacaksın kıt kanaat geçinmeye niye evlendin. Ne bekliyordun rahat içinde bir evlilik mi hemen?
İnsanız biz başımıza herşey gelebilir... Bir anda parasız da kalabiliriz.
Zor durumdayken yalnız bırakmadan bu günlere karşı eşine kol kanat germen gerekir...
Bazen şükretmek gerekir ama hepimiz unutuyoruz. Bizlerden daha zor durumda olanlarda var ya onlar ne yapsın...
Tabi seni suçlayamayız bu konuda çünkü her insan zorluklarla mücadele etme gücüne sahip değildir. Ne diyeyim madem istemiyorsun boşan o zaman ikinizde rahatlayın...32 Yorumla
Soran+1 yılNeden dalga geçiyim ki onu anlamadım , çok stresliyim maddi durumlardan dolayı borçlarımız birikti dolayısıyla cinselliğimizi de etkiliyor arada kavga ediyoruz , keşke evlenmeseydik diyorum bilmiyorum ya da acele mi ettim acaba
- +1 yıl
Bu konu esasında uzun hikaye... Oturup uzun uzun konuşmalısın bir arkadaşınla. Esasında bu tür konuları konuşmayı hiç tasvip etmem ama...
Neyse ben fikir vermeyeceğim, benden pas ama bir fikrim var. Sadece paylaşmak istemiyorum.
Dediğim gibin karar senin :)
Çalışabilirsin. Fakir diye boşanmak istiyorsun ama sen ondan daha fakirsin eve parayı o getiriyor şimdi oda seni bu nedenle boşasın mı yani?
Büyük konuşmak istemem yaşadığının zorluğunu bir sen bilirsin ama senin yerinde olsam çalışırdım. Yengem öyle yapmıştı, dayım işsiz kaldı kadın çalıştı birlikte aştılar sorunlarını. Eş olmak budur.. iyi günde kötü günde.21 Yorumla- +1 yıl
Mantıksız yorum bu kadında? Yemek temizlik yapıyor. Bu da çalışmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılben öğrenciyim hayatımda hiç çalışmamıştım, bu yaz o zorluğu tatmak nasıl acaba diye basit bir kafede işe girmiştim, zor geliyor insan zorlanıyor gerçekten ama zamanla alışıyor iş ortamıda güzelse zevk bile alıyor çalışmaktan, önce destek olmaya çalış istersen işe gir biyerde evlilik böyle bişey olmalı sanırım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
102Cevap
Para & Ekonomi konusunda 983 cevap paylaştı. Eşimle bir birimizi çok seviyoruz, tek sorunumuz parasızlık, diyorsun
Öncelikle eşinizle 'biririnizi sevmeniz' eşinizin kazancının yetmememsinden şikayet ediyorsunuz
Haklısın. bu memlekette AA çok güzel şeyler yapılıyor, aha metro. aha boru geçit, kavşaklar, birde kendi topraklarına sahip çıkamayan suriyeleri besliyoruz
Allahtan dünya para fonuna İMF ye borcumuz yok, şimdi her sektör imf nin kendisi olmuş,
Hiç kimse demiyor ki, daha dün , dış borçlarımızı ödeyemezken, şimdi bu kadarda köprü , ıvır zıvır... nasıl yapılıyor, cevap olmayan para ile Nasıl mı
çalışanların yaşam standartlarından hortumlanıyor,
Yükü birlikte kaldırmalısınız, Eski alışkanlıklar bir yere kadar, inan ki eşi ile mutlu bir yaşam süren o kadar az insan var ki?30 Yorumla
+1 yılNikah masasinda söz verilirken saglikta hastalikta iyi günde kötü günde diye söz verilir, her yokusun bir inisi olur. her basarili erkegin ardinda güclü bir esi vardir, anladigim kadar israfcisin bir dilim ekmek bir kasik yenek cöpe giduyorsa,
Evde ciplak cünüp duruluyorsa bereket kalkmistir, esine morel destegi ol, motuve et Inan basarirsin. ben mutlu oldugum esimin kölesi olurum, atalatacalsiniz bu günleri el ele gönül gönüle verin ayrilmak bence yanlis secim10 YorumlaEvlilik çocuk oyuncağı değil bunu bilmen lazımdı ama sen zaten onu kalbi için seçmemişsin gibi
Benim annem babamla hiç bir şeyi yokken evlenmiş nerelerden nerelere gelmişler sırt sırta elele ve gönül gönüle tabii ki neyse ki bu kadın yetiştirdi beni de
Ve sen bu şekil düşünmekte ihanet onu bil adama da yazık!10 YorumlaBu da belki hayattaki senin sınavın ama çok seven bir insan sevdiğinin yanında olur destek olur onun ellerini tutar varlığını ona hisettirmen gerekli karşındaki insani anlamalısın bu durum onun için de elbette kolay değildir ama insan zor zamanlarında hep yaninda olacak birini ister o senin hayat arkadaşın yoldaşın evet parasız hiç birşey olmuyor ama para herşey değil eğer sen zor zamanlarda göğüs gerip elinden geleni yaparsan Allah Ta bunun karşılığını elbet verecektir o yüzden boşanmayı değil gerçekten kalben onun yanında olmayı dene bunu da ona hissettir
00 YorumlaDürüst bir şekilde sorununu ve düşüncelerini paylaşmışsın, insan mutlu olmak ister evlilik de bunun bir yolu gibi görünüyor bazen. Ancak istediğin koşulları ve mutluluğu bulamayınca hata mı yaptım diyebilirsin bunu sorgulamak çok doğal. Kendine sorman gereken şu, eğer içinde bulunduğum durumu evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim diyor musun? Cevabın evetse çocuk yoksa ve kendi hayatını kendin idame ettireceksen, kocana da maddi yük olmadan boşan (zaten anlaşmalı boşanma ile bunu kastediyorsun sanırım). Maddi sorunları kocana çözdürme dışında da bir planın olması lazım ayrıca..
00 YorumlaSen istedikten sonra hal olmayacak bişey yok. Sen gir bir işe çalış. Neden çalışmıyorsun ki? Ayrılırsan pişman olursun. Sevdiğinle beraberken yediğin bir lokma ekmekle mutlu olursun ama sevdiğinden ayrıyken ne yersen ye mutlu olamazsın...
30 YorumlaBirakin bu edebiyatlari, maddi sikinti varsa evliligi ask, sevgi kurtarmiyor. Yuklenmeyin kiza sacma sapan. Dizilerde izlediginiz gibi degil hayat. Sen de calissan olabilir ama ona da izin vermeyip seni o hayata mahrum ediyorsa bosanmalisin. Oturup acik acik soyle
01 YorumlaSen de çalışmayı dene... Evlenirken "iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta" deyip göbek atmak kolay tabii
44 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç çalışmadım ki , birsürü borç var evlilikten dolayı zorlanıyoruz stres oluyorum hayatımda bu kadar strestli olduğumu hatırlamıyorum
- +1 yıl
Hobala.. çıktımı kadını daha nasıl düşürürüm diyen beyefendiye malzeme.
- +1 yıl
Böyle sahte kimliklerle açılan konulara itimat edip de cevap yazmayın Allah aşkına!
Emin ol bu soruyu açan kişi para içinde yüzüp de yine de sevgili edinemeyen ve etrafında maddi gücü olmayan erkeklerle birliktelikler kuran kızları görüp için içini yiyen çaresiz kalmış bir erkekten ötesi değildir...
Böyle sitemkâr sorular açarak kızların aklını çelmeye "bakın, zengin olmayan bir erkekle birlikte olmayın, sonunuz bu olur" demeye getiriyor lafı.
Çünkü hiç sanmıyorum ki, en kötüsü bile olsa bir kadın gelip de bir internet sitesinde maddiyat yüzünden kocasını yerden yere vursun...
Para & Ekonomi konusunda 537 cevap paylaştı. Çalışcaksın ozaman. Bir evliliği bitirmek kolay mı? Çok sevmek bu değil kusura bakma. Çok seviyorum diyen kadın bunları düşünmez. Daha iyi nasıl durumu toplarız diye düşünür. Koca eline bakacağına azıcık çalış
10 YorumlaHayat müşterektir. Sen de bir şekilde helal yoldan para kazanmayı deneyerek ona destek olabilirsin. O kadar seviyorsan bazı şeylere onunla birlikte göğüs germen gerekir. Aşk sevgi saygı kolay bulunmaz ama para bir şekilde kazanılır.
10 Yorumla
+1 yılAllah hiç bir insana taşıyamayacağı yük vermez. Sen yükünü taşı mükafatını da alırsın emin ol.
70 Yorumla
+1 yılSen niye evde şey buyutuyosun eşine destek olsana. Ya harbiden şaka misiniz seven insan bahane üretmez yardım eder
20 Yorumla
+1 yılEvlenirken biliyordun böyle olacağını yani sen çalış niye evde oturuyorsun ikiniz el ele verirseniz herşey güzel olur fakiri alıyorsunuz durumunu bile bile sonra yok fakirmis falan
10 YorumlaVay arkadas, beni her seferinde yeniden sasirtan bir hakikat cikiyor ortaya.
10 YorumlaBoşan bir başkasıyla evlen ne fark edecek ülke standartları böyle.. eğer mutluysan sende çalış birlikte bir şeyler yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle değil işte akrabamızın kızına eşi doğum gününde land rover hediye etti
+1 yılvalla hemen boşan o kacaya yazık bence senin gibi biri ile evli kalmasın allah ona daha iyisini vercektir mutlak. sen batakhanelere layıksın ki o yolda gidiyorsun kocan inşallah zenginde olur ilerde ama sen sürün zilliii...
00 YorumlaSeven aşık olan insan ne olursa olsun bırakmaz sever. bunları göz ardı etmesilisin çünkü sen o adamı her halinle sevmelisin ve bilerek çıkmadınmı bu yola nikahta bile soruyorlar iyi günde kötü günde diye.
00 Yorumla
+1 yılneden boşanıyosun seviyosan durumumuz ortada de ve sende çalışmak istedğni söyle ama senin çalışmakta ağrına gidiyosa o ayrı bişey
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılsende çalış ozaman eve destek ver evde toto büyütürsünüz tüm yükü adama yüklersiniz sonra fakir türkiyede 2 kişiden 2 si fakir la
02 Yorumla- +1 yıl
birde bu adam seninle evlenmeden önce zenginmiydi ki şimdi fakir diyorsun
- +1 yıl
Kadın evde yemek yapıyor temizlik yapıyor çamaşır yıkıyor. Sen gelmiş , Toto büyütmek diypsun
Kendin de çalış herşeyi neden kocandan bekliyosun ki hiç çalışmamış olsan bile en azından garsonluk yap bulaşıkçılık yap kasiyerlik yap ama çalış her şeyi kocana yükleme
00 Yorumlasevgi den bahsetme bence maddiyat senın sevgini bitiriyosa bence o adama eziyet etme tabi calısmayan aylak biri deilse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni hic yadirgamiyorum biliyormusun cunku kim ne derse desin hayatin bir gercegi var maddi gucun yoksa sevgiyide askida yasiyamiyorsun evliligi hic yasiyamazsin... hersey 20 yasindaki gibi olmuyor... o zamanlar bende yadirgardim cunku maddi gucum hep yuksekti ve ilgi gorurdum ama buyuyugunce hakli olduklarini anladim... senin yasin kac?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve bu durum cinsel hayatida bitirir... yaniliyormuyum? kadinlara neden cazip geldigimi daha iyi anliyorum artik.
+1 yılSende çalış destek ol. Herşeyi kocadan bekleme. Öyle fakir diye onur kırıyosan bence boşan kurtar kendinden @microteam
01 YorumlaHem çalışmıyorsun hemde laf ediyorsun. Sen destek olmayacaksan neden evlendin... adamı tanısam at çöpe gitsin derim senin için.
00 Yorumla
+1 yılOnun yerıne calıs evıne destek ol hemen kolaya kacıyorsan bos yere sevıyorum deme hıc
00 Yorumla
+1 yılneden birlikte göğüs germeyi deneyebilirsin demekki sevmemişsin eşini sen hiç
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sende çalışıp yardımcı olabilirsin. Seviyorsan ve seviliyorsan boşanma. Para kazanılabilir fakat sevgi kazanılmıyor malesef. Birde beklentilerini düşük tut ki üzülmeyesin.
00 Yorumlao kadar borcu çocuk kendi keyfine yapmamıştır, seni mutlu etmek için yapmıştır, eğer adamın başını yakmasaydın KOCAN olacak ŞANSIZ insan şimdi aldığı maaşla paşalar gibi geçiniyordu...
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 454 cevap paylaştı. akıllı ol rızkı veren ALLAH' eşinden boşansan bile daha iyi olacagının bir garantisi yok ya senin rızkın dar ise de kocan o yüzden yetiştiremiyorsa bunu düşündünmü hiç yuvanı yıkma
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılsen de çalış. ve en önemlisi evlenirken bunu bilmiyor muydun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende akrabanızın kızı gibi zengin bulup resmi nikah o. ros. pu. su olsaydın. Sevmediğin adamla evlenir para için rahat yaşamak için haftada bir günde gönlü olsun diye açar bacaklarını yatardın işte.
00 YorumlaKıçın kaldır çalış o zaman, ne kadar basit öyle boşanmak filan. Bu kadar kolay olmamalı yaa. Yazık. 😳
00 Yorumla
+1 yılboşancağına git sen de çalış destek ol taş devrindemi yaşıoz sanki yanlız erkek avlanıp yemlesin seni
00 Yorumla
+1 yılbırak kurtulsun adamcağız maddiatı sevenden ne beklenirki.. hem yükü hafifler hemde geleceğini görür..
00 Yorumlasende çalış para için ayrılacak mısın hatta düzgün konuşup başka bir işe girmesini söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılElinden gelen bu , benim de doğru dürüst mesleğim yok açıkçası çalışmak da istemiyorum çünkü evin düzeni var ailem yakında oturmuyor
+1 yılBence de en mantıklısı.. Senin gibi bir kızı ne yapsada doyuramaz. Keşke bunu evlenmeden önce düşünseydin. Neyse artık olan olmuş. Bari adamcağızı kredi kartı borçlarına boğmadan ayrılın :))))
00 Yorumla
+1 yılBen evlndigimde evim arabam vardi babadan hepsi gitti ama hic kocam fakir demedim halada borc ödüyorum ben ayrildigim halde sen cok boş bir insansın bence biraz elini tasin altina sok
00 Yorumla
+1 yılsenin mk ben. editörler hadi iş başına kaldırın yorumumu.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAğırına gidiyorsa döt büyütmek yerine çalışacaksın.
00 Yorumla
+1 yılCalismamak icin sebebin yoksa bosanmak yerine calismayi dene. Got olmayin destek olun
00 Yorumla
+1 yılİşte sırf aşkı paraya dayatan kadınları görünce kendimden utanıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik dedigin mantik uzerine olmali. Kendi tercihim seviyorum diyebiliyosan devam eder gerekirse calisir yuvani kurtarirsin. Yok kaldiramiyorum diyosan da bosanirsin.
10 Yorumla
+1 yılAyril sen onu haketmiyosun hersey parami hani iyi gunde kotu gunde birlikte olacaktin en ufak skintida boyle yaparsan hic sewmemissin onu demekki
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 752 cevap paylaştı. Kızların %100ü gerekli cevabı vermiş zaten düşüncene saygı duyarım ama diger kızların düşünceleri gurur verici.
00 Yorumla
+1 yılSen maddiyat icin mi evlendin? Zaten cocuk zor zamanlardan geciyormus bir tekme de sen mi atmak istersin bence yaninda ol destekcisi ol.
00 Yorumla
+1 yılniye ise girip calisip kocanin yükünü hafifletmiyorsunuz... insa ettiginiz seyi yikmaya bayilmayin ya
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. dememek ki ne imiş
iki gönül bir olunca samanlik seyran olmuyormus00 Yorumla
+1 yılSen mutlu olmayı hak etmeyen aşağılık bir kadının tekisin
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 300 cevap paylaştı. Neye dayanamıyorsun? çok paran olsa ne yapacaksın, mutlu olmana bak, fakirlik zenginlik anlamsız şeyler, sokakta değilsen aç değilsen gerisi tefarruat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte babannemle dedem de çok severdi birbirini , eminim sizden daha ağır şartlarda sürdürmüşlerdir. Sabah akşam beraber çalıştılar birlikteliği bozmadılar. Artık malesef insanlar rahatlarına çok düşkün, değerlerimizi kaybediyoruz
00 Yorumlayuh be sana bu yüzdenmi ayrılcan sende çalış beraber sır sırta verirseniz bütün zorlukların üstünden gelirsiniz :)
00 YorumlaYazık iyi günde kötü günde diyen memura şahitler huzurunda kocana yalan soylemissin senden bir şey olmaz yazık bir de seviyorum diyorsun hiv inandırıcı değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBencede yol yakınken boşanın siz.
Çünkü ağır basan o maddiyatın seni nelere sürükleyeceğini az çok tahmin edebiliyorum.00 Yorumla
+1 yılkadınlara bide dygusal derler :)
çok duygusalsın :)00 Yorumla
+1 yılSende çalışmayı düşünsen evlilik bu sonuç olarak koca parası yemek için mi evlendin
00 YorumlaGerçekten seven insan terkedip gitmez yanında olur.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılaylık geliriniz nekadar? hangi şehirde yaşıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılsenden bir s*kim olmaz sen parayı seviyorsun o adamı değil namusluca kazanılsında 3 kuruş olsun alın teri o hiç haketmiyorsun sen o zavallıyı
00 YorumlaNete girecek kadar zengin bu soruyu soracak kadar da salaksın
00 Yorumla
+1 yılFakirlik yüzünden boşanılır mı daha öncede fakir olduğu belli değilmiydi neden evlendin.
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem