Sevgilime özel hediye kitap yazıyorum, size böyle bir hediye hazırlansaydı?

evet arkadaşlar sevdiğim insana 150 sayfa civarında bir kitap hazırlıyorum.tamamen kişiye özel.kitabın ön va arka kapağında kendi resimleri olacak.içinde anılarımız tanışmamış yaşanmışlıklarımızın yanı sıra birkaç tanede beğendiğim resmini ekleyeceğim.

sorum şu:

.acaba size sevdiğiniz kişi tarafından böyle şahsınıza özel bir hediye hazırlansaydı düşünceniz duygularınız ne olurdu..?nasıl tepki verirdiniz.?..teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
aslında sıfırdan ben kendi imkanlarımla hazırlayamam.şöyleki bu kitabın hazırlanması için bir firmayla anlaştım.kitabın ön ve arka kapak dizaynını hangi resmin ne şekilde
Güncellemeler
+1 yıl
yerleştirileceğini kitap ismini tamamen kendim belirliyorum.içine eklenmesini istediğim resimler dahil.sonra ilk tanışma anımızdan yaşadığımız olaylardan ona hitap şeklimden onun bana hitap şeklinden oluşan bir bilgi aktarımı yapıyorum(ki yaptım)ona itafen yazılmış bir yazı şiir düşünce her ne istersem kitaba eklebiyor.kalan
Güncellemeler
+1 yıl
sayfalarda firmanın şiirlerinden güzel sözlerinden tamamlanıyor.o şekilde teslim alıp uygun bir zamanda hediye etmek kalıyor..çok düşündüm araştırdım,gidip biryerlerden hazır hediye almaktan çok daha anlamlı geldi.şimdi cevapları gördükçe dahada iyi yaptığımı anlıyorum.sağolun arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
evet sonunda hediyemi hazırlayıp güzel bir ortamda verdim.dehşet olumlu bir tepkiyle karşılaştım..sevdiğimin o anki duyguları o kadar güzel ve inanılmazdı ki..o mutluluğun tarifi imkansız..

herkese yorumlarından dolayı teşekkürler...
Sevgilime özel hediye kitap yazıyorum, size böyle bir hediye hazırlansaydı?