Başka kimseye söylemiyor. Önceden bana da söylemiyordu.. dindar da değil..
Erkek değer verdiği insana mı söyle söyler bunu?
Erkek değer verdiği insana mı söyle söyler bunu?
Yahu bu saatte bu sorulurmu iice kafayi yemissiniz gidin yatin bir zahmet ayrica evet onn onu demesi icin dindar olmasi gerekmez herkes der bunu benim sevgilimde hep soyler surekli bir defada demez 2 3 kere soyler Allaha emanet ol dikkat et diye cunku insan sevdigini bir insana emanet edemez biryere kadr sahip cikar Allaha emanet ederki yaratan odur bilirki Rabbine guvenir inanir ona emanet edince zarar gelmeyecegini bilir anladnmi canisi
🙈🙈🙈🙈😄😄😳😄
Hayirdir bilader pek bir gülmuşsun @Alcapone3434
Ozel oldugunu dusunuyorsan yazarken de dikkat etmelisin.. Bir rivayete göre kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu bir daha görmeden ölmezmiş.
Cok güzel seni baskasina emanet etmiyorum kisacasi baskasina güvenmiyorum tek allaha güvenip ona emanet ediyorum anlamina gelir, zaten insanlara Insan emanet edilmez ihanet ederler,
Ben de her keze söylerim dostum, hadi Allah'a emanet ol
Cevap
32Cevap
Olayı biraz detaylı anlatsan anlarız. Şimdi sürekli söylüyorsa her muhabbetin sonunda laf olsun diye söymiştir.
Yok tartıştınız ise uzan zaman mesaj atmam aramam sormam tarzında tirip atmıştır. Bu tarz basma kalıp sözlere de uyuz olurum. Hele ki birine şurda şunu yaparız demi dersin inşllah derse bilin ki sallamıyor istemiyor yapmayı böyle geçiştiriyor
Bende sevdiğime sürekli Seni Allah'a emanet ediyorum diyorum. Bı rivayete göre seven sevdiğine seni Allah'a emanet ediyorum dedikten sonra Allah, o sevdiğini görmeden sevdiğinin acını almazmış.
Bende sevdiğime sürekli Seni Allah'a emanet ediyorum diyorum.
iyi tabiiki insan sevdiğine allaha emanet ol der bence çünkü 'insan sevdiğini allaha emanet etmeliki onu bir daha görmeden ne sen nede o ölmesin' diye bir söz vardir
Cok guzel bir cümle bende sık sık kullanirim. Allahima rmanet ol gozum arkada kalmasin. Altinda birsey arama bence. Bu bir veda cumlesi degil
Ne konuştuğunuza bagli ayrilik konuşmasiysa bitmistir normal bir konusmaysa altinda bisey aramaya gerek yok bence
sıklık la kullanılan bieşy değil bayan için demezler. sanırım seni dostu olarak gormesinden korkuyosun : ))
Yok hoşlanıyor..
Hatta bir sefer onu kırmıştım.. O zaman demedi
galiba aşıksın
Neden böyle düşündün.. Yok aşık değilim
Ama hoşlanıyorum
Ben birine Allaha emanet ol demem için bana ait biri olmalı.. Kocama vb derim
Ama o şimdiden diyor..
Şaşırdım
Ve sevindim
"ok hoşlanıyor..
Hatta bir sefer onu kırmıştım.. O zaman demedi " bu cümle seni ele veriyor eğer samimi yaziryosan.
aşıksın dedim belki fazla oldu ama en azından ilgileniyosun, düşünüyosun , aşk - tutku boyle başlar
Tabiki hoşlanıyorum.
Öyle maalesef herkesten hoşlanan biri değilim..
Çok nadir hoşlanırım
Guzel biseyde bu lafi soylemekle insan iyi olmaz etkilemek amacli soyleyen bir suru yalanci insan var
Allah emanet etiklerini ölmeden önce Allah gormene nasip ediyormuş
Ben bunu bir erkek arkadaşıma söylemiştim artik her ayrıldığımız/telefonu kapattığınız zaman öyle diyor
Müslüman değer verdiği insana söyler bunu erkek ve ya kadın. özel veya değil değişmiyor.
yav nasıl bir düşünce ile sorulan soru bu
nasıl bir işleyiş var o beyinde
ben anlamıyorum bu ergenleri, dersinizi dinlesenize siz :D
çok saçma. şey gibi hani erkek arkadaşına hoşcakal diyormuş gibi
Allaha emanet ol un anlamını biliyormusun?
Eğer bir kişiyi Allaha emanet edersen ölmeden son bir kez daha görürsün.
Çünkü Rabbine emanet ediyorsun..
Yani sana diyorki hayatımdan çık birdaha gözüme gözükme diyor
Ne kadar issizsiniz ya herşeyi kafaya takiyorsunuz siz kadınlar nasıl yaşıyorsanız boyle
cok tesekkür ederim vallah haklisin :D
@KimsesizlerKimsesi rica ederim benden tavsiye çok büyük sorunlar dışında hiç birşeyi kafaya takmayin hayat geçmez böyle yoksa 😂
tam adamina söyledin yengec burcuyum ben normal kizlarin taktigi seylerin ben iki katini takiyorum :D
@KimsesizlerKimsesi bende ikizlerim ama hiçbiri tutmuyo inanma burç murc;))
benimki tutuyoor
Offff beri bana suni teneffüs yapsn adam ne desin ki başka niye herseyden bir anlam cikarmaya çalışıyorsun uz
Dil bilgisi kurallarından haberi yoktur... Allah özel isimdir büyük harfle yazılır ve a ayrı yazılır örneğin..;(Allah'a emanet ol)...
O sözün "Görmeden ölmezsiniz" diye bir anlamı yok ki
Ben çok kullanırım bu kelimeyi güle güle deme manasında
Evet iti iyi allaha emanet ol dediğin kişiyi görmeden ölmezsin derler
Açıklayın bakalım ateistler, ilahiyatçılar neden der neden
Benim sevgilimle tartıştık ve ayrıldık bana ilk söylediği şey Allah'a emanet ol bu "tam" olarak ne demek
İyi tabi, seni Allaha emanet ediyor, en emin makama, yeniden görmek istiyor.
Herkese diyor klasik bence abartılcak değil çok keko
He tamam sana aşık he
Hoşçaka demediği müddetçe sıkıntı yok.
Seni seeviyor sana asik
Geceden beri bu soru Allah aşkına yeter.
Of gına geldi sabahtan beri aynı şeyi soruyon
Alakasiz bos şey işte
Düşünüyor aga sana bişey olmasın diyor.
önemli bir gösterge değil.
Kısacası defol git demiş suus
görüşürüz güle güle gibi anlamda kullanmıştır
Yav işte kısa ve alıştığımız onları yazmak varken niye bunu yazsın biz de onu soruyoruzya..
Demekki imana geliyor
Allaha emanet ol deyince oyle mi oluyo cidden:))
artık benden uzak ol demek için demiştir bence
Muhtemelen manasından dolayı demiştir kız ayool
Herkese diyebilir sana ozel diye bisey yok
Seni en güvendiğine emanet ediyor iste
Değer verdiği için söylüyordur
Hadi guzel seyler diyelimde hayallere dalarak uyu
Şaka gibisiniz yahu :)
Allah a emanet ettigini birdaha gormeden olmezmis
Güle güle demek
Değer veriyor
İyi bişey onemsiyor
Normal