Geçen kış teklif etmiştim okuldan sonra dışarda buluştuk.
Üşüyorum ben baya kafeye gidelim demiştim bana şakayla karışık ben sana kibrit alırım ısınırız demişti ve dışarda oturduk yine.
ben de gitmiyorum.. kafelere gitmeme sebebim, yaşadığım ülkede ( türkiye değil) tanınıyor olmam.. gençlerin takıldığı kafelerde dikkat çekmemem için, şehirde " onu şu kafede şu kızla gördüm şöyle yapıyordu böyle yapıyordu" dememeleri için pek kafelere gitmiyorum.. belki erkek arkadaşının da kafelerde arkadaş çevresi tarafından görünmek istememesinden dolayı kafeye götürmüyordur seni..
hiç arkadaşlarıyla tanıştırdı mı seni?
Saçmaliktan başka bişey degil yaptiklari senin anlattigina göre. insan sevdigini üşütürmü hiç. sana deger vermiyor bile olabilir. Tamam daha iyi sarilmak içinde yapiyor olabilir ama üşütüp hasta ettirmeyede gerek yok. Sen git kafeye oraya gelmesini iste israrla. peşinden gelmiyorsa sende peşinden gitme o zaman.
Benim sevgilimde öyle bir buluştuğmz park var sürekli ordayız hiç farklı bişey yapalım bska yere gidelim yok bnde anlamıyorum ama bende diyemiyorum açıkcası kafeye falan gidelim diye para harcatmaya götürüyo gibi falan olur diye
Pinti ya da aklı yok.
Sen önerdin mi 'Gel sana bir çay kahve ısmarlayayım da için ısınsın' diyerek.
Bundan da anlamazsa ayrıl ondan.
Bak mesela bir gün bana sana bakkaldan bir şeyler alayım mı çikolata falan dedi yan yana otururken. Bende istemiyorum sağol dedim.
Sonra bana şaka babında ben zaten fakirim param yok dedi.
Yani şakasına söylemiş olabilir ama çok kaba bir şey yaptığı.
23 yaşında ama hala ergen sanırım dediğin gibi..
Alakasız ama profil fotoğrafının senin için anlamı ne?
Güncellemene baktım da, tatlım bence çok uzatmadan ayrılsan iyi edersin. Bak bu tarz insanlar kısa vadede karşı tarafı yani seni etkilemiyor gibi durur fakat sonra birkaç bu şekilde insan tanısan inan senin de davranışının ayarı gitmiş olur bu böyledir.
Davranışlar bulaşıcı hastalık gibidir, hem senin duygularını da törpüler.
Sadece dost olarak tavsiyemdir, az çok insan tanıdım yaşamda ve bunu öğrendim.
Hoşuma gitti fotoğraf :))
Teşekkür ederim tavsiyeler için, en iyisi bu olucak sanırım çünkü soğumaya başladım ve gerçekten bir gelecek göremiyorum böyle biriyle..
Cevap
36Cevap
Ya açıkça söyle üşüyorum parkta buluşamam de para sıkıntı değil bir çay içersiniz ya da yanında yoksa sen para verirsin yani çok sorun değil ama bana sevgilin pek olgun biri gelmedi belkide sıkıntı daha olgunlaşamamış olması
bak canım , ben de sevgilin gibi kapalı alanlardan pek hoşlanmam... evet ben de kışları bile parkta oturuyorum... parayla pek alakası yok bunun... sevgilin sadece cafede duramıyor...
Arkadaşlarıyla gidiyor alakası yok
Yatın buluşalım sana kahve ısmarlayım de eğer kabul ederse bil ki seninle para harcamak istemiyor. Eğer kabul etmezse bil ki seninle kalabalık ortamda olmak istemiyor.
Bende sevmem kafe falan ya. Çok insan içi. Ama kışında dışarda olmuyor. İlla ısınmak için biseyler içmek için giriliyor. Sen teklif et, nolcak ki.
Geçen kış teklif etmiştim okuldan sonra dışarda buluştuk.
Üşüyorum ben baya kafeye gidelim demiştim bana şakayla karışık ben sana kibrit alırım ısınırız demişti ve dışarda oturduk yine.
Cimri olduğunu düşünmeye başladım çünkü arkadaşlarıyla falan kahvaltılara gidiyor parası var yani.
Ve ben zaten ona ödetmem kendi hesabımı
Onlarıda denedim gitmiyoruz yani.
Bende anlayamadım sebebi.
Parasını yememden falan mı korkuyor anlamadım ki
Rahat sarılmak öpmek için gitmiyodur cafeye bizde sevgilimle öyle yapıyodk mesela kışın bir saat parkta geziyodk ama snra gidip oturuyodk cafeye sevgilimde cafede oturmaktan sıkılıyo ama gidiyoruz yinede
Bri görücek diye olabilirmi acaba bilmiyorum bir gün sen bu tabuyu yık 2 sinema bileti al bak de hadi gidelim bakalım ne dicek o zaman sorunun cevabını verir
sosyofobik bir çocuk sanırım. özgüveni yok o çocuğun söylim sana. bunun üzerinde çalışmalısın eğer seviyorsan.
kadına değer vermeyen erkeğin notunu baştan vermen lazım. Ben olsam hemen yol verirdim ama seni bilemem...
sanirim benim gibi o da kalabalik ortamdan hoslanmiyoreee
Yok öyle bir sorunu yok
vallaha ayıptır yahu ne bicim bir insan öyle o ben kıyamam ya insan sevdigine boylemi yapar ya sevmiyor seni ya da cok aşırı derecede pinti veya akli dengesi yerinde degil böyle ismi olur be
Sen git biyere onu davet et işte şu kafedeyim gel hadi falan de. Gelmezse üşüyorum dışarda dersin çekinecek bir durum yok.
Kalabalık ve kapalı ortamları seviyordur, bende öyleyim kapalı ortamlar beni acayip basar 😊
Bebeğim bende sevmem kalabalık ve kapalı ortamları ama sevgilimin yaptığı kış ayında beni hasta etmek.
Kış ayında dışarıda durulmuyor gerçekten. :/
Yazlar iyide kişlari dışarda durulur mu ya sen soyle gidelim diye.
Başka bir yoruma yazmıştım, söyledim zaten ben.
"Geçen kış teklif etmiştim okuldan sonra dışarda buluştuk.
Cimri olduğunu düşünmeye başladım çünkü arkadaşlarıyla falan kahvaltılara gidiyor parası var yani.
Ve ben zaten ona ödetmem kendi hesabımı"
Koca kış boyu buluşmamız öyle olursada
Anlamaz güzelim. O öyle ince düşünen biri değil
Kalabalık ortamları sevmiyordur benim gibi oda param olsada gitmiyorum.
adam aynı benim gbi kapalı alanda daralıyor demekki:D
İlla onun mu demesi gerek
Sen gotur cafeye
Hesabida ode nolcak
Açık alanları seviyordur birde dışarıda kimse yakınında olmadığından rahat oluyodur giyiliyorsanız rahat olmak için yani
Sen davet et o düsünmediyse?
Yoksa fakir olup da utanan sen misin
Kızların yorumlarına yazdım hayatım onu oku, davet etmiştim
cevap veriyorum, seninle görünmek istemiyor millete
Onda sucu arama cimri degil parasi varmis sadece oglan kizlara para yedirmiyormus
Ben zaten kendi hesabımı kendim öderim ki
Erkek varken mi yaninda hani bende kafede oturmayi seven biri degilim ama sevgilime bu konuyu actim oda kalabalik icinde oturmayi sevmiyormus bu konuda anlastk ama kafeye gidelim falan deseydi onun icin katlanirdim yani zor bisey yok bunda sanki kafede ne var ne yok yicen :D hesap gelcegi en fazla 5tl ondanda cwkiniyorsa helal olsun ne diyem :)
kalabalıgı sevmi yordur başbaşa daha ha mutlu dur seninile
Pintidir ya da sosyal değildir ya da ince düşünceli değildir
Aynı ben işte. Kalabalık yerleri hiç sevmiyorum sessiz sakin yer daha iyi benim için. Kafa dinliyorum
Belki para harcamak istemiyor ya da kapali alanda daraliyordur seninle birlikte yaa ona bak sen
Belki kafe ortamlarını sevmiyor ya da beraber olduğunuzu sakladığı birileri var
Acik havadan hoşlanıyordr. Kapali alan bunalta bilir insanı rahat olamaz.
belki de kafede filan geriliyo, seni seviyor ya bu yeter
Bende geriliriyorum sevgilime actim bu konuyu oda bna katildi sorun yasamadik
hadi bir kafeye gidelim de sen bakalım ne diycek:)
Şöyle gel bişeyler içelim falan de.
Bence sana parasını yedirmek istemiyor
belki seninle ortamlarda görünmek istemiyordur
parası olduğunu nereden anladın?
Kendine kıyafetler alıyor sık sık, arkadaşlarıyla kahvaltılara gidiyor
sana gelince?
Bilmiyorum görüldüğü gibi kafeye gitmekten falan kaçıyor. Sevmiyor desem üstüme çok düşüyor sürekli ilgi gösteriyor.
Belki de sevmiyordur 😅 Ya da cimridir 😄😄
Bunu kendisine sorsan?
Evet haklısın çok haklısın.
Kulağını çınlat
Belki öyle seviyor belkide cimri D:
Yürümeyi ve sakin ortamları seviyodur
Buz gibi kıştanda bahsediyorum.
İnsan sevdiğini hasta etmeye kıyabilir mi?
Ve arkadaşlarıyla gidiyor kalabalık ortamlara
Neyin kafasını yaşıyor bilemedim
Bende hiç daha dışarıda oturmadım hep gittik bir yerlerde oturduk
Kışları dışarıda oturulmaz ki, çok saçma yani.
Parasını yememden falan mı korkuyor bilmiyorum ama ben kendi hesabımı ödeyebilicek bir insanım.
Aman kızım bn üşüyorum kareye gidelim kapalı bir yete gidelim sinemaya gidelim vs diye tuttur avm vs varsa avm ye gidelim gezelim de illa yok derse gel bir Çay içelim şurda bn ısmarlıycam vs de zorla götür alışır zamanla
Söyle kafeye gidelim üşüyorum parkta
Güncellemede yazdım, demiştim zaten
cimridir.. Ayrıl öyle biriylke ömür geçmez.
fakir değil ama cimri :D
Sen söyle gidelim mi diye
Sarılmak istiyor belki doyasıya
Seni para harcamaya değmez görüyodur..;))))
cimri olmak için illa fakir olmak gerekmez.
Seninle ortamlarda gorulmek istemiyodur.
başkasına yatırım yapıyor bence
Odun galiba :d
Belki cimridir
Cimriiii 😀😀
Nerden anladın?
Cimridir
Benim aklımada o gelmeye başladı açıkcası
pis cimrii
Cimridir :D
Cimri
sevmez belki
manyak herhalde