Aynı anda hep doğum kontrol hapı ve ertesi günü hapı kullanmak adeti geciktirir mi?

Öncelikle herkese iyi geceler sevgili kızlarsoruyor sitesi üyeleri başlıktan görüldüğü üzere durumum maalesef acil :

Erkek arkadaşımla birlikte 2 hafta önce birlikte olduk ancak korunmasız bir şekilde beraber olduk halk tabiriyle "çekme" yöntemini uygulayarak içime herhangi bir şekilde nüfuz etmedi. Doğum kontrol hapı kullandığım için bir şey olmaz diyerekten beni ikna etti. Ancak birlikteliğimizden sonra bana doğum kontrol hapı verdi ne olur ne olmaz diye. Ertesi gün Hapını birlikteliğimizden hemen sonra kullandım

Adet düzensizliğim olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum son 2-3 aydır adetim belli bir periyoda sığarak düzenli hale geldi.

Adet zamanım normalde bugün ya da önümüzdeki 2 gün içerisinde olması gerekiyor ve normalde belirtileri bugünden belli olurdu ancak şu an için belirti yok sizlere sorum :

Acaba hem doğum kontrol hapı hem de ertesi günü hapı almak adeti geciktirir mi? Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için
Aynı anda hep doğum kontrol hapı ve ertesi günü hapı kullanmak adeti geciktirir mi?