Annemin babamı aldattığını öğrendim hem de nasıl :( ?

Öncelikle söyleyeyim arkadaşlar bu soruyu açtıysanız nolur okuyup bir görüş yazın, nolur diyorum o kadar zor durumdayım yani :(

Nasıl başlayacağımı bilemiyorum arkadaşlar çünkü daha bugün öğrendim ve şu an yazarken bile ellerim titriyor. Şöyle başlayayım o zaman: annem (annem demek bile istemiyorum o kadar iğreniyorum şu an ondan) çalışan bir kadın. Babam ise emekli. Yani babam evde. Bugün annem işten eve geldiğinde telefonunu istedim ondan. Normalde telefonu şifrelidir bize de söylemez, zar zor yalvar yakar verir telini. Zaten bu durum başta şüphelenmeme sebep oldu. Wifi yı bir açtım whatsapp da onların işyerinden biri anneme "aşkımmm" diye bir mesaj atmış. Bunu görünce mesajı anında sildim yani öyle şok oldum ki, annemle babam da yanımdaydı. Sonra işin aslını öğrenmek için mesaj attım bende "efendim" dedim. Sonra öğrendim ki annem buna "bitti, bir daha arama beni, oyuncak değilim ben" yazmış. Bu şerefsiz de aşkım, canım böyle yapma falan filan dedi."bitmesini istiyor musun" dedim bu da "ben seni seviyorum" falan dedi. Yani anladım ki tek taraflı bir şey değil. Şu an dağılmış ir haldeyim.19 yaşındayım, iki kardeşim daha var benden küçük. Ama annem denilen o kadının yaptığına bak. Arkadaşlar Allah rızası için bana bir şey söyleyin, ne yapayım, babama söylesem kan çıkar bundan eminim. Direkt anneme gidip hesabını mı sorayım ki sormasam da yarın bu şerefsiz konuştuğumuzu hatırlatır, annem de ben konuşmadım deyince birilerinin öğrendiğini anlar annem. Nolur arkadaşlar bir akıl verin bana ne yapmalıyım şimdi? :(
Annemin babamı aldattığını öğrendim hem de nasıl :( ?