Bir oğlak erkeği durduk yere neden soğur?
Ben oğlak erkegiyim. Bende aynı bu şekilde ayrılıyorum. Hiç bir şey söylemem. Eğer hatası varsa söylerim veya belli ederim. Fakat yanlışını görürsem direk iletişimi kesiyorum. Mesela benim kız arkadaşım ile aynı yerde çalışıyorduk. İlişkinin ortasında aniden saç stilini değişti ve makyaj yapmaya başladı. Bir haftadır bu değişikliğin sebebini merak ettim. Bu değişikliği takip ettim. Bu arada, kesinlikle takip ettigimizi anlayamazsınız. Neyse takiplerim sonucunda gerçekten teknik personele benden daha yakışıklı bir kişi işe başlamıştı. Yani, kız arkadaşım bu kişi için süsleniyor ve makyaj yapıyordu kanaatine vardım.
Tespitlerim kesinlikle yanlış değildir. Çünkü makyaj yapan kızlardan nefret ettiğimi bildiği halde bunu yaptı. Bende hemen iletişimi kestim. Bir kız olmasına rağmen evime kadar geldi fakat yine de istemedim. Çünkü sogumuştum artık. Hala daha arıyor fakat cevap bile vermiyorum. Biz oğlaklar için kız arkadasimiz başka bir erkekten en ufak bir sempati veya hoşlanma belirtisi olduğunu anladığımız an itibariyle tekmeyi atarız. Bizlere sebebi sorulduğu zaman ise siz utanmayin diye soylemeyiz.
Eger bu anlattigima yakın bir şey olmuş ise asla geri dönmez veya bir daha konuşmaz.
6 yıldır falan oğlak erkeğini seviyorum yani 12 13 yasında falan tanıştık (yani arkadaşlarımla arkadaşdı biz hiç konusmadık falan) bakıp bakıp sırıtıyordu son iki yılda bir garipleşti baya bir görmedim bir ara gördüğümde annemleydim ve anneme ondan behsediyordum (onu görünce bak bu emin dedim yani o kadar ama o kadar dikkatli bakıyordiki inş duymamıştır her yanından geçerken aklıma geliyor😅ama aramızda 15 metre falan vardı) baya bakmışım haberim flaan yok sonra ara ara görüyordum ama özellikle umursamamayamı çalışıyor anlamıyorum yani yanından falan geçerken yere bakıyor hiç konusmuyor arkadaşlarıyla falan bile, aynı mekanda olduğumuzda saçma sapan hareketler yapıyor bazen geriliyor gibi geliyor bazen kendimi kandiriyornusum gibi geliyor ya dik dik bakıyor öldürme planı yapıyor olabilirmi yani bir ara vampir olduğuna inanıyordum ama kesin arkasında gözü var ben geçince yanlızken bile arkasını falan dönüyor yani fark etmek zorundamı :)
Durduk yere soğumaz... Mutlaka vardır bir sebebi...
bir ay önce ayrı kaldık. arayıp arayıp sesimi dinlerdi.
işe başladı yeni, ne arar ne günün nasıl geçti der.
bin kere sordum sebebi varsa ne söyle bana. ayrılmak istiyorum de o bile kabulum. yeter ki sebebini soyle dedim. ben aynıyım bir şeyim yok diyor. ama aynı değil işte var bir şey..
nedendir sence? ya da bir sebebi varsa söylememezlik yapar mı?
hem boyle davranıp hem de ayrılmak istememesinin sebebi beni kenarda tutmak mı?
Çok garip bir durum... Olaya tam vakıf olmadığım için garip geldi bana
bence de çok garip bir durum. sebebi her ne olursa olsun en azından bir cevabı hakediyorum bence.
güzel şeyler hissetmiyorum buna dair. yarın buluşunca ayrılıcam :\
Sakinliğini korumalısın bence... Acı yiyen kimse onun karnı ağrır. Acele etme akışına bırak ve karşı tarafı kendi haline bırak arayıp sorma üzerine düşme biraz kafa dinleyin... Olacak olan gene olur en azından vicdanın rahat olur.
Oğlak erkeği olarak sorunu cevaplamak istiyorum aynı durumla karşı karşıya kaldım soğudum sevdiğim kızdan fakat sevgilim hiç olmadı belkide elde edemediğim için soğudum, oğlak erkekleri kadınların ona bir şey katmadığını düşündüğü zaman soğumaya başlar sonuçta hayatlarında önemli bir rol oynamiyorlar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlar
Oğlak erkeği bir sevgilim olmuştu. Canımdan çok sevdim. Çok güzeldik çok da bağlıydı bana. Ama durduk yere değişti. Yazmaz oldu. Sonra bir gün kendi kendine kafamda bitirdim dedi. Ne olduğunu bile anlamadım. oglak erkekleri bu hayatta başınıza gelebilecek en kotu şeydir. Çünkü hep sizi ikilemde bırakır. Hep belirsizdir. Bir vardır bir yoktur. Kırıcı olurlar çok doğrucudur. İstediğiniz ilgiyi alakayı alamazsınız ondan. Kısaca üzer sizi. Uzak durun..
Onun hoşuna gitmeyen bir şey yapmış olmalısın sevgilim oğlak burcu otoriter istediği olmayınca kısa süreli soğumalar oluyor
Kısa süreli mi? Eski sevgilim oğlak 10 gündür geri dönmüyor bizimkisi uzun süreli soğumuş galiba :)))
Cevap
0Cevap
Oğlak erkeği neden soğur ile ilgili aklınıza takılan her şey için
tıklayın!
Aynısı bende de var yine ne oldu bilmiyorum birden soğuk yapmaya başladı. Karı gibi bıktım vallahi bu sefer ayrılırsa eskisi kadar uzulmicem
Ayrildi mii
Şu an araniz nasil
Barışdınızmı?
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?