Kapalı bir kız var çok tatlı şakalaşıyoruz falan ama lezbiyen olma ihtimalı varmıdır? Namazınıda kılan biri ama lezbiyen gibi bazı hareketleri
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşörtülü lezbiyen war mı bilmiyorum ama bu yaz istanbuldaki eşcinsellerin eylemine iki tanede başörtülü kadın destek vermeye gitmişti görüntüleri internetten izledim. hangi hareketleri yaptıgını yazmadıgın için onun lezbiyen olup olmadıgını tahmin edemeyiz ama kapalı olması engel degildir diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKapali bir insan da lezbiyen olabilir fakat o Allah yolunda İman ediyor namaz kılıyorsa ondan bunu acığa vurmasını bekleme çünkü o iradeli insandır belli etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbelli oluyor ama
- +1 yıl
Demekki tam İman edememiş
+1 yılOyle bor zamana geldikki basortuyu hakkiyla tasiyan cok fazla insan kalmadi. Olabilir neden olmasin. Sokakta sevgilisiyle opusen kapali kiz gorduysem eger ben. Emin ol lezbiyen kapali kizlarxa vardr. Tabi seninn arkadasnda br ihtimal bilemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu başörtüyü öylesine yozlaştırdılar öylesine bu işi hakkıyla yapanlarının hakkına girdiler ki ; yakında kapalayım ama sevgilimle öpüşüyoruz ayda onun evinde kalıyorum sorun olur mu soruları gelecek diye korkuyorum.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
31Cevap
Lezbiyen hareketlerden kasettigin ne onemli olan o? sen yanlis yorumluyor olabilirsin. Ayrica cinsel tercih ve dini inanc farklidir. Tabiki dini inanclari yerinde ama escinsel olabilir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede bir tane kapalı eşcinsel görmüştüm düşük bir ihtimal ama belki olabilir.
11 Yorumla
+1 yılinsanın hislerini yaşamasını sürekli baskıyla kısıtlamaya çalışırlarsa elbet bir yerden patlar. sürekli kızların içinde olan türbanlı bir kızın da lezbiyen olması çok normal buna göre.
00 Yorumla
+1 yılolur zaten çoğu kapalı normal kızlardan daha çok ilgilenir bu işle hepsi demiyorum ama kızlara herşeyi yasaklarsan merak etmeye ilgilenmeye başlıyo tabi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. İnsan dedin mi durup düşüneceksin, çünkü yamyam olduğunu ancak seni yerken anlarsın.
00 YorumlaBaşı kapalı olupda içerisi açık olan birsürü kız var. Tabii ki olabilir.
00 Yorumlaolabiliyormuş demek
https://www.youtube.com/watch?v=mDQy-o_7OUc00 Yorumla
+1 yılHayır olamaz.
Müslümanım diyen birisinin böyle bir iğrençlik aklından bile geçmez. Tabi öyle bir huyu varsa ona ne kadar müslüman denilir tartışılır.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yıltabiki de hayır olamaz lezbiyenlik biseksüellik ve gay gibi şeyler dinen de olmayancak uygun şeyler bunun bilincinde olabilen bir insandır
00 Yorumla Cinselligin kapali olmakla alakasi oldugunu dusunmuyorum. Fantezi meselesi bu. Cinsel yonelimleri kisilerin kendilerini ilgilendirir.
00 Yorumla
+1 yılHer sakallıyı deden sanma. Kız belli ki şakalaşıyor işte. Kendin demişsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burasi Türkiye her sey olabilir belki patlaya bilirsin haberin olmadan
00 YorumlaAgjjd. Olabilir aile zoruyla kapandiysa falan. ya da erkekleri kafasindan sildiyse. Olmayadabilir tıbii.
00 Yorumla
+1 yılolabilir neden olmasın ki bu dunyada neler var neler neden olmasın kı
10 YorumlaNeden olmasın, kapalı ve namaz kılıyor diye sevişmesi yasak mı olacak 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlamaz. Dinen uygun olmayan bir görüşü benimseyemez
00 Yorumladinini iyi biliyosa olmaması gerekli ihtimalide var
00 Yorumla
+1 yılbu devirde herkes herşey olabilir. kimseye güvenmemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşörtülüler böyle birşey yapmaz ama başı örtülüler için aynı şeyi söyleyemem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Neden olmasın? Bu işin inançla alakası yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkunç bir ihtimal.. Ola da bilir yanı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılher an her şey olabilir tabi hıaa :D
00 Yorumla Saçma Allah yolunda ise imkan yok.
00 YorumlaOlmaz diye bir sey yok
00 YorumlaOlabilir, neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılArkadaşına sor bunu :D
00 Yorumla
+1 yılHerkes her şey olabilir
00 Yorumla
+1 yılhangi hareketlerden çıkardın bu lez olayını?
00 Yorumla
+1 yılolur yani neden olmasın
00 Yorumlaolabilir belki :) kaç yaşında
02 Yorumla
Soran+1 yıl19)
+1 yılolur tabi neden olmasın
00 YorumlaCinsel güdülerin kıyafetle alakası yoktur.
00 YorumlaOlabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. olmazzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyen diye birsey yoktur.
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapalıdan oda beklenir
00 YorumlaOlabilir
00 YorumlaOlabilir Tabii Ki
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen oyle misin
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHic bir kizla biseyler yasadin mi peki
Soran+1 yılErgenken
Cevap sahibi+1 yılNasil olmuştu ilk hamle?
Soran+1 yılÖpüsmeyi çok merak ediyordum arkadaşımda deneyelim diyince öpüşmekle kalmadı...
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyrm sorsam detayli anlatir misin acaba
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYa lutfen bir iki sey sorcam
Soran+1 yıltamam sor
Cevap sahibi+1 yılMesajdan sorsam?
Soran+1 yılPeki
Sıcak kanlıdır
00 YorumlaOlmaz cok zorr
00 Yorumlaolabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz