Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. o yaştaki bir ergenin kendinden büyük kızlara ilgi duyması normal neticede kendi yaşıtları pek kadın gibi değildir ama senin ilgin yanlış daha çocuk denecek yaşta biri o
03 Yorumla- +1 yıl
İşte bende sizin gibi düşünüyorum hanı ben 22 o 20 olsa yine o kadar siritmaz belki. Su yaşıma kadar kimseden hoslanmadim diyeceksiniz zaten kaç yaşındasin diye ilk defa birine böyle takildim neredeyse 6 ay olacak o daha yeni anladı ilgim olduğunu yanı anlamıştır yanıma gelecekti geçen kacmasaydim kardeşimden bile küçük ki erkek kardeşiyle aynı okuldayiz o ne dusunur anneme soyledigimde tepki gösterdi sana yakıştıramadım dedi. Bende kendime yakistiramiyorum ama ne yapiyim acı mi cekeyim?
- +1 yıl
Unuturmuyum bilmiyorum ama evet ilerlemez ama şimdi o gelirde reddemezsem diye korkuyorum ki reddedemem evet bu hata olur çünkü onun ablası gibi gorunebilirim çok küçük görünmüyor ama aynı boylardayiz ve yapılı da sayilmaz. Biraz rahatladım sagolun
En İyi Cevaplar
Küçükken bütün büyük kizlar beni sevmisti kendimden 4-5 yas büyük kiz biraz yasin büyük olsa çikardik falan demişti büyük kizlar hep ilgimi çekti benimde nedense 2 yas cok sorun degil hatta hic degil mutluluklar :)
03 Yorumla- +1 yıl
Evet boyle demek kolay ama dediğim çocuk muhtelemen erkek kardeşimden bile küçük ve kardesimle aynı okuldayiz. Annem desen çok karşı kendimden küçük birinden hoşlanmamaktadır bile rahatsızlık verdi
- +1 yıl
Hoslanmam rahatsızlık verdi anneme
ya bırakın şu elalem ne der düşüncesini yok benden küçük ne derler yok benden kısa ne derler yok benden tipsiz ne derler. sen ne diyorsun önceliği bir buna ver.
14 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz ama anneme yaşını söyledim çok büyük tepki gösterdi ablam arkadaşlarım hepsi
- +1 yıl
Annem babamdan 2 yaş kucuk
kuzum olurda ağzını tutmazsa sıkıntı olur senin için
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin zaten şu an hoslandigini düşünmüyorum bakıyor hemde böyle onumdeyken bile arkasını dönüp bakıyor ama hoşlanan insan sürekli gormeye calisir gelirse sadece üst sinifim havam olsun diye gelicek. Sağol bebegim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
annem babamla 16 yaşında tanışmış babam 14 yaşındaymış şu an evliler annem 46 yaşında babam 44 gayet iyi anlaşıyolar
30 Yorumlabende lise 2 deyken lise 4 deki abla dediğim kızla öpüşmüştüm olabilir yani neden olmasın :D
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı yaş farkı iste
+1 yılAşkın yaşı yoktur
İkinizde küçüksünüz henüz
Normal böyle çarpıntılar17 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle ama ben kimseye daha önce böyle duygusal bir bağ kurmamışimdir tanımadığım bir insana özellikle sırf yarın onu gorecegim diye mutlu oluyorum bazen içim aciyor
- +1 yıl
Hepimiz yaşadık bu duyguları çok güzel duygular ama keşke geçici olmasa
Ayrıca onun yaşı senin yaşına göre çokta anormal değil
Ama şöyle de bir gerçek var
Erkekler geç olgunlaşırlar
Senin ki şu an da baya bir çocuk gibidir
Anlaşabileceğinizi pek sanmıyorum inşallah anlaşırsınız - +1 yıl
Ya şahsen eğer yakın bir zamanda yanima gelirde tanigimda da hala hoslanirsam cikicam herkesten gizli gizli gerekirse. Ben 98 o 2000 olunca sanki biraz siritiyor. Tek umudum geç yazılmış olup 99 olması en azından o kadar tepki cekmem. Hala çocuk gibi mi olabilir cunku öyle hareketleri daha çocuksu gulusu olsun fizik yapısı olsun yanı aynı boydayiz bende yasimı gosteririm makyaj falanda yaparım yanı ablası gibi gorunuryum öyle bir sıkıntı var
- +1 yıl
Erkekler geç olgunlaşıyolar o sebeple baya bir sıkıntı çekebilirsin
Sonuçta bu işler sadece yakışıklılıkla olmuyor
Ben ne kızlar gördüm manken gibi çocukları sırf salak ukala ve çocuksu oldukları için bıraktılar
Aslında bu olgunluk çok önemli erkekte bunu zamanla daha iyi anlayacaksın - +1 yıl
Ya zaten yakışıklı değil çok değil yanı sadece bana aşırı tatlı geliyor giyimi olsun tavırları olsun onu daha girmeden hissediyorum artık gergin rüyamda sabahleyin yatıp kalkıp onu düşünmeye başladım birgunum bile onu düşünmeden geçmedi boyle şeyleri aşırı saçma bulurdum ama artık saçma bulmuyorum
- +1 yıl
Umarım onunla beraber olur ve Mutlu olursun
Bana sormak istediklerin olursa elimden geldiğince yardımcı olurum yazabilirsin buradan veya mesajdan fark etmez :)
Ama sevmek güzel şey eğer hakkıyla seversen - +1 yıl
İkimizinde xperi yok 😂 aslında bu konu hakkında konuşunca rahatliyorum kime anlatsam eleştiriyorlar geçenlerde arkadaşım elestirmiyordu şaka yoluyla bana subyanci dedi çok sinirlendim onada anlayamıyorum artık konuşalım sakıncası yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenm nişanlım benden iki yaş ufak hiç birşey olmuyor ya. s
15 Yorumla- +1 yıl
Kaç dogumlusun o kaç doğumlu?
Cevap sahibi+1 yılBen 1990 o 1992
- +1 yıl
Ama ben 98 o 2000 hala normal mi
Cevap sahibi+1 yılBiz çıkarken de öyleydi ama ben 19 dum o 17 ydi ozaman bana normal gelmiyordu sanki. s
- +1 yıl
Cevrenden hiç eleştiren varmiydi o zamanlar
Aşk işte neye konursun 😘 inşallah istediğin olur kardeşim
00 Yorumla
+1 yılNe sübyanı ya 2 yaş birşey değil 10 - 15 yaş farkla evlenen bir dünya insan var
00 YorumlaBen 1 yaş büyük bir kızdan hoşlanıyordum ama o bunu sorun olarak görüyordu. Bence takma devam et sevmeye belki onunla mutlu bir hayatın olur
00 Yorumlabende kendimden küçüklerden hoşlanıyorum buda beni kızılderili yapar mı
01 Yorumla- +1 yıl
Evet sen bir kızılderilisin djndnd
Senin hoşlanıyor olman bile bir mucize.
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten öyle böyle bir yakışıklılığı yok. Okulda bilinen biriyimdir ve de beğenilen kimseye şuana kadar yüz vermisligim yoktur bazen yanından geçerken elim ayağım titriyor asla heyecanlı bir insan degilimdir. Bazen özellikle benim dolaştığım ortamlara geliyor bariz bir sekilde bakiyor bazen 1 hafta gormedigim oluyor bune şimdi? Sadece yaşça büyük olduğum için yanı havam olsun falan diye mi gelir yoksa hoşlandığı için mi?
- +1 yıl
Evet kendinden 4 yaş büyük biriyle çıkmış olgulardan hoşlanıyor anladım zaten önceden sürekli bakardı yeni geldiğinde. Hiç bir sosyal medya hesabı yok haftada gorebilirsem iki uc defa o da yakından değil bazen uzun sure göremiyorum yanı ulusamamak acı veriyor
annesi gibi yıkarsın onu
01 YorumlaÇok komik senide yikayim çok istersen
+1 yılbende 18 liklerden hoşlanıyorum sorunmu bu yani
01 Yorumla- +1 yıl
Bende aslında olgulardan hoslaniyorum ama işte
- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Cinsellik yasamayin ama o 18 olmadan
02 Yorumla- +1 yıl
Ya daha konusmuslugumuz bile yok ne cinselliği ben bile daha 18 olmadim ama olmak uzereyim
- +1 yıl
Sorun yok o zaman olabilir. Benim sevgilim 6 yas buyuk benden
Sübyancı drğilsin
01 YorumlaYa öyle derlerse
+1 yılnormal birşeyyy
04 Yorumla- +1 yıl
Benden sadece 2 ay kucukmus sorun yok yanı😂😂
- +1 yıl
sıkıntı yok mutluluklarr
- +1 yıl
Yanı aslında yok değil hoslaniyorum ama yüzüne bile bakamiyorum yanı o bakiyo ben bakamiyorum gelicek gelemiyor😢
- +1 yıl
heaaa.)
Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. deneyımlı varken
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne