26 yaşından önce evlenme. Evlenmiş olmak içinde evlenme. sevgililerine de bahsetmek zorunda değilsin. Çünkü çoğunluk zaman geçirmek için, ciddi olduğunu sandığın değil, ilişki ciddiye gidiyorsa evlilik konusundan bahsedersin. Sora karşı taraf kabul eder ya da etmez, duygusal bağlanma. Özel anlamda hiç bir şekilde cinsel yaklaşımın olmasın. Kullanılırsın. 18 yaşında yapılan evlilik 2 ay sürmüş zaten ona evlilik bile denemez. Bazı şeylerin sorumluluğunu alabilecek kıvama gel, mesleğini eline al, ondan sonra evlilik düşünürsün. Zaten ömrün sorumlulukla koca, çocuk vb toplum sorunun olacak. Gençliğinin tadını çıkar, kurslara git, eğit kendini, koca kaçmıyor, her zaman evlenirsin. 2. evliliği de tek sen yapmayacaksın. Sana değer veren, aklına, karakterine, kişiliğine bakacaksın. Hata olarak da düşünme. Kendine 2. el muamelesi de yapma tatlım :) Millet kaçıncı evliliğini yapıyor...
10 Yorumla
haa sen şu sabah beni seven bu adamla evlenmelimiyim diye soran kız mısın..
bacım takma bu kdr.. toplumun yaptığı seni evlilikle eşinle etiketlemek , koca üzerinden tanımlamak ama insan yanındakilerle tanımlanmıyor.
sen her ne yaşamış olursan ol. aşkı hakediyorsun. ve gerçekten seven kişi geçmişe takılmaz.00 Yorumla
Bana fark etmez de burada ben evlenirim diyenler çoğu hikaye. Aile faktörü var bir kere. Şimdi burada yazan erkeklere sesleniyorum. Çoğu yaşca genç. Aileniz bu duruma nasıl bakar? Türkiye için konuşuyorum gayette olumsuz olur. Her anne baba çocuğunun mutluluğundan önce akrabalar ne der eş dost ne der diye bakar duruma. Kimse hikaye anlatmasın. Sana gelince küçük hanım. Sen eğer iyi bir insansan bu söylediklerimin içinde istisnalarda var elbet. Ve umarım seni mutlu edecek biri karşına çıkar ömür boyu mutlu olursun
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Benim babam 10 yaşında iken öldü ve annem yeniden evlendi ve inanılmayacak kadar mutlu oldu.. Çünkü mekanı cennet olsun babalığım harika bir insandı.. Lütfen kendinizi dul kadınla evlenirmisiniz diye onur kırıcı soru sormayın... Ancak yanaşacak kişiyi iyi tanıyın.. Nedeni bizim ülkemizde dul kadın kolay kadın gibi algılanır hep. Yürekten erkek olna bir erkek bal gibide evlenir eğer severse.
90 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet açıkça söyleyebilirim ki bakire olmadığını bildiğim evlenmemiş bir bayanla evlenmeyi geçin, bir ilişkiye dahi başlamam. Dul biriyle de evlenmem fakat burada sebep bekaret değildir. Sözüm meclisten dışarı, 18 yaşında apar topar evlenmiş ve kısa bir evliliğin sonucunda ayrılmış biriyle kafa yapımın uyuşabileceğini düşünmüyorum. Bence biraz daha açık göz olunmalı. İleriyi düşünebilen, ileriye dönük gerçekçi planlar kurabilen biriyle ancak bir ömür geçirebilirim.
10 YorumlaEvet, neden olmasın insan olduktan sonra. Bile bile keyfinden evlenmedin değil mi, olmadı ki ya da gerçek bir sebeple bittiğine göre, sadece o etiket ile evlenip evlenmemek kararı ona bağlamak zaten saçma.
Şu soruya verdiğim cevabı okur musun
www.kizlarsoruyor.com/.../q3959801-bakirlik-veya-bakirelik-sizin-icin-ne-kadar-onemli00 Yorumla
+1 yılKısmetimde varsa niye olmasın.
Böyle konularda asla demem çünkü Allah karşıma çıkarırsa o zaman elim ayağım bağlanır. Eğer birbirimizi tanımışsak güven oluşmuşsa aramızda ve sevmişsek birbirimizi olabilir evlenirim. Bekaret benim için fazla önemli değil bakire olsa iyi olur ama değil diye de sevdiğim kişiden vazgeçmem.00 YorumlaYa bu soruyu neden soruyorsun? kendine şu soruyu sor "beni sırf dul olduğum için yargılayacak, karakterimden çok vücuduma bulunan bir zara göre beni değerlendirecek bir insan evladıyla ben evlenir miyim?" CEVAP: HAYIIIIRR!
10 Yorumla
+1 yılHer sevgilisiyle gönlünü gün etmiş biri yerine evlenmiş en azından doğru şekilde bunu yaşamış birini tercih ederdim kız erkek farketmiyor kişi olarak düşündüm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu öyle sorma sen bakire olmayan diye sor çünkü evlilik Cüzdanı olmayıp cinsellik yaşayan çok medeni kızlarımız kendine dul dedirtmiyor. Dul sanki evlilik Cüzdanının iptali gibi sanki :D
Şahsen bakireliğe önem vermem ama bokunu da çıkarmasın ;) dulun da gözümde farkı yok00 Yorumlabekaret bana göre saçmalıktır. Bir kadını leblebi kadar zarı için hiç edemem kimse kusura bakmasın
40 YorumlaŞahsen evlenirim, herkesin düşüncesi farklı olabilir ancak benim düşüncem böyle. Ben evlilik dışı sevgili ile yiyişmeye karşıyım, diğer türlüsü sorun değil benim için.
00 Yorumla
+1 yılSeverimde, evlenirimde, olmayacak gibi olsada, kaçırırımda. Kime ne?
30 Yorumla
+1 yılbence.. dul eşi vefat etmiş birisine denir
bosanana bekar deniyor..
yani evet evlenebilirim.. sorun olmaz sevdikten sonra10 Yorumla
+1 yılgercekden seven erkek bakire olmamasina üzülür fakat gurur meselesi yapmaz kafan rahat olsun sen yanlisi erken evlenmekle yapmisin sadece
00 Yorumla
+1 yılO zaman dul olmuyor ki sadece bekar oluyor eşi ölmüş mü
10 Yorumla
+1 yılBoyle dusunen bir kiz kardesimize gercekten heal sut emmis bir erkek yakisir. Allah gonlune gore birisini karsina cikarir Amin.
20 Yorumla
+1 yılBenim için bekaret önemli değil önemli olan Zina yapmamış olması Çünkü ALLAH benim zina yapmış biriyle evlenmemi yasaklamış Nur Suresi 2-3-4 ...
00 Yorumla
+1 yılDul biriyle evlenilir ama evlenmeden onun bunun altına yatan, kendini elleten, okşatan biriyle evlenilmez.
00 Yorumla
+1 yılDul bayan bekaretini kaybetmiş bir bayandan daha çok ağır basar...
:)10 Yorumla
+1 yılTüm önyargılarımı yok edebilirse, evet evlenirim. Neticede geçmişte önemli. Evlilik sürecimde veya evlilikte, geçmişe dai doğacak sıkıntılar olsun asla istemem.
00 Yorumla
+1 yılBekareti kafaya takan adam kadının namusu ile ilgilendiği için takar. Kadın namuslu bir şekilde evliyken bekaretini kaybetmiş. O halde kafaya takacağını sanmam. Tabii namus kişiye göre değişir.
00 YorumlaEvlenirim tabiki evlenmiş ayrılmış herşey insanlar için ve dışarıda kimler neler yapıyor evlilik dışı önemli olan karakterdir sevdiğinde karşılıklı sadakati sağlayabiliyosan geçmişi geçmişiz demektir benim için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlenirim, bu benimde başıma gelebilirdi
önemli olan sevmek, anlaşmak..00 Yorumla
+1 yılKarşidaki ADAMSA evlen. Eğer öyleyse yok bekâretmis yok kızlık zarı umrunda bile olmaz. Ama bazı kendini bilmezler var sırf gurur için bunlara bakıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. üzerinde düşünülmesi gereken bir konu, birde 18 yaşında acelen neydi de evlendin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tabi ki evet..
Ayrıca "nasıl olsa bakire değil, benimle de yatsın" diyenlerden değilim..00 Yorumlakesinlikle iyi biri olduğuna emin olmam lazım. cidden dediğin gibiysen en iyi en düzgün kızdan bile değerli olursun gözümde
10 Yorumlaneden olmasınki namusuna sahip çıktığı sürece ne sorun olabilirki dünya hali anlaşamamış ayrılmıştır en azında orda burada onun bunun altına yatan kızlardan değil dirr...
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında bok varmış ondan mı evlenmiş. Olgun biriyle olurdu. Çocuksuz. İleride.
00 Yorumla
+1 yılevelenilebilir neden evlenilmesin ama kullanmak isteyen çok olacaktır iş ciddiye bineceği zaman açıklaman gerekir ama demelisin böyle böyle diye öteki türlü erken söylersen amaç yatmaktan başkası olmaz çoğu için
00 Yorumlarabbine dön o taktirde o sni korur.. bn alırım öyle birini ama saliha ise
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenirdim. Namus kafada olur vajina da değil.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşında evlenmiş neden ayrılmış
neden ayrıldığı önemli tabi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenirim ama her b*ku yiyipte ben adam gibi adam ariyorum beni kollasin falan diyen kac kisiyle beraber oldugunu bilmeyen kisi ile evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen evlenirim 27 yaşındayim ve ben duyguya sevgiye ve ilgiye düşkün biriyim evlenmiş ayrılmış biri aldığı ilginin kat ve kat fazlasını verir varsa bir yola girmek isteyen bayanlar varsa tanışmak isterim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemem için en son sebep olur sanırım bu. Evlenirim tabii.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen dul biriyle yapa bilirmiyim bilmiyorum cünki ben daha önce evlenmedm o evlendi falan onun düsünceleri ve benim füsüncelerim farkli ola bilir bu yüzden. Bide ex esi rahatsizlik verir diye.
00 YorumlaBekaret ile alakalı bir sorun değil bu ama evlenmem.
00 Yorumla1500 Lira maaşı küçümseyen bir kadınla evlenmem :-) anladın sen beni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç evlenmemiş olarak pek yanaşmam ama oladabilir aradaki uyum sevgiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılMk sanki biz çok iyi bir bokuz o kızın 10 mislini yapmisizdir evlenmis bosanmis olabilir motor kaşar olmasin yeterki
10 YorumlaBen evlenirim her insanın başına gelebilecek birşey ayıp değil bu hayat insanlara her zaman iyi davranmıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir tabi ama karşıdaki kişiye herşey anlatılmalı
00 Yorumla
+1 yılzevk için yapanla herhalde kimse evlenmez ama dul olması yani boşanmış olması olabilir yani anlaşıyorsan olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmene engel değil, sana tavır alacak genelde hemcinsin olan Erkek anneleri olabilir.
00 Yorumla Seversem evlenirim. Dulmuş ilkimdi sonumdu bakireydi veya değildi unurumda olmaz
00 Yorumladurumlara baglıdır bu baya bır zor soru kararıda bur da verılecek kadar kolay degıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliliğin ne kadar gereksiz birşey olduğunu anlamamış mı hala diye sorarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilir ama bunun için niyetini belli etmeden seni kullanmak için boş vaatlere bile inandırabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan DEĞERLİ bir varlıktır.
Bekar birisi seninle evleneceğini sanmıyorum... Yalan söylesen de Mutlaka açığını yakalayacaktır.
Bana mesaj atsana Konuşmak istiyorum...00 YorumlaKesinlikle evet ama tatli olcak huyu suyu guzel olcak neden olmasin ki ne olmus dulsa
00 YorumlaEvlenmem, 18 yaşında evlenmişse muhtemelen ya cahildir, ya da başından kötü bir olay geçmiştir.
00 Yorumlahayat soğan zarı kadar olan şeydenmi ibaret niye evlenilmesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. Karakterine bağlı gerçekten namuslu iffet sahibi olduğuna inanırSam evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen uzun bir süre bekle.. Ailen seni zorla evlendirecekse eğer ki umarım olmaz. Yaptığın hatayı tekrarlamaman için sabırlı olman gerek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. evet dul ayrı çocuklu çocuksuz fark etmez insan olsun karakterli ahlak sahibi olsun seveyim yeterki
00 Yorumladeger verdikten sonra pek önemi yok ne yaşamıl oldugunun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmi nikah değilse önceki nikah, kesin bu bir halt yedi, kilifida daha önce evlendim ayrıldım PLANİNDA diye dusunurum
00 YorumlaNeden evlenim?
Herkez ilkini yaşamayi hak ediyor
Dul kadinla , Dul erkek evlensin sorun yok10 YorumlaNe acelesi varmış ki 18de evlenmiş?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldul dediğin motor durup dururken neden boşansın ve ben motorla niye evleneyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlenirim. Kadının yeni bir hayata hakkı yok mu sanki!
00 YorumlaAteşliyse neden olmasın derim.
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar