Sevgiliniz olabilir, sevdiğiniz olabilir, seveniniz olabilir, dostunuz olabilir, fuckbuddyniz olabilir, aynanız olabilir. Olur da olur...
"Beni seviyor musun?" kaygısı sorulabilecek en güzel sorulardan birisidir. Soran taraf için duygu koması söz konusu olabiliyor. O 5 saniyelik bekleme sürecinin verdiği tereddüt dünya'nın hiçbir yerinde yok. Soru her ne kadar basitmiş gibi görünse de, derinlerinde biriken anlamları bilemezsiniz asla.
Mesela sevdiğim kişi bana, "beni seviyor musun?" diye sorsa "hayır sevmiyorum." derim.
Ve ardından eklerim: "Sevmiyorum seni; çünkü sevmek kelimesi, hissettiğim ağırlığın yanında basit kalıyor..."
Tabii ben burada patır patır yazıyorum da, sevdiğim adamın karşısında adeta dilim tutuluyor. Ona ne demeli..
Peki sizlerin bu soruya cevabınız ne olurdu? Dökün eteğinizdeki incileri!
Güzel geceler.. :)
beni seviyor musun sorusuna cevap vermekte bu kadar zorlanmamız ve bu sorunun bizim için sinir bozucu bir hale gelmesi, ona "evet seviyorum" dışında daha karmaşık cevaplar bulmaya çalışmamızın arkasında bunu bana "seni seviyorum" der misin dayatması olarak görmemiz yatıyor.
aslında haklıyız da. çünkü soruyu soran sevgimizden şüphe duyuyor gibi geliyor bize. hem ayrıca bunu ne zaman söylemek istiyorsam ben söylerim. senin isteğin ve beklentinle mi söyleyeceğim diye geçiyor aklımızdan. ama bunlar bizim takıntılarımız. karşımızdaki ne diyorsa desin ne düşünüyorsa düşünsün önemi yok. önemli olan sevgimiz, ve bunu dile getirmeliyiz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni seviyorum kelimesi benim için çok kutsal ve anlamlı herkese söylenebilecek söylenmesi gereken bir cümle değil.
içimdeki sevgi sözlere dökülürse Seni seviyorum ile değil farklı duygularla anlatıp onun daha iyi bir şekilde anlamasını sağlarım
Bu kelimeyi ve içindeki duygularımızı hak eden kim var ? kimse yok
rabbimin nasip ettiği eşime sevdiğime söylemeyi ve hissetirmeyi uygun görüyorum..90 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. "Beni seviyor musun?"dedi.
Nasıl sığdırabilirdim duygularımı tek bir kelimeye.Kalbimin delice atıcı,nefesimin kesilmesi,o tatlı meraklı bekleyiş,ruhumu kaplayan huzur,gözlerine baktığımda içimin erimesi...Hepsi nasıl tek bir kelimeye sığar.Bir tek "sevmek" yeter mi ki?
Uçsuz bucaksız bir denizi bir bardağa sığdırabilir misin?
Sevmiyorum işte seni,at elindeki bardağı bir kenara,çıkar üzerindeki fazlalıkları ve duygularımın denize atla!65 Yorumla- +1 yıl
bu soruyla bu şarkı fazla ağır oldu :(
- +1 yıl
Ah, benim çiçeği burnunda kınalı yapıncağım...
Elim, yanaklarında geziniyor. Tenin, yakıcı azap; koynun cennetteki köşklerin yeryüzüne kondurulmuş hali.. Yüzün, adeta işkence bana!
Kıskanıyor kainat suretini. Kıskanıyorum...
Beni unutma sakın oralarda, yalnız gelirsen üzüntümü dengeleyecek bir kültür bulamam! Benimle gel. Ben seni, seninle birlikte karşılıyor olacağım...
Sen hep güzelsin, sadece ben fazla sevdim... - +1 yıl
ahahaha yerim <3
:) - +1 yıl
@dondurmayabayılırm şarkımı? Ismi nedir
Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. seviyorsam tabikide çok seviyorum bebeğim derim. sevmiyorsam; nerden çıktı şimdi bu? derim. :))
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBende seni seviyorum derim.
00 Yorumla Beni Seviyor Musun Sorusuna Verilecek Cevaplar Nelerdir?

beni seviyor musun "Beni seviyor musun?" sorusu bazen kalbinin atışını değiştirebilir, değil mi? Basit bir soru ama anlamı çok derin. Peki, nasıl cevap verirsin? Bu tamamen senin hislerine ve ne söylemek istediğine bağlı. Eğer aşkla yanıp tutuşuyorsan ve bunu herkese haykırmak istiyorsan, "Kesinlikle, evet!" diyebilirsin. Bu sözlerle sarılmak gibi bir şey. Belki de hala hislerini çözmeye çalışıyorsundur, bu da tamamen normal. "Seninle gerçekten mutluyum ve nereye gideceğini görmek için heyecanlıyım," diyebilirsin. Bu dürüst ve gelecek için kapıları açık bırakıyor.
Ya arkadaşlık alanında isen? "Seni çok önemsiyorum ama sadece arkadaş olarak," diyebilirsin. Bu net ve nazik, karşı tarafı yanlış yönlendirmeden bir omuz sunmak gibi.Ve tabii ki, karşılıklı hissetmediğin durumlar da var. Zor olsa da dürüst olmak en iyisidir. "Seni harika biri olarak görüyorum ama o hisler bende yok," demeyi deneyebilirsin. Bu şekilde onu yumuşak bir şekilde geri çevirmiş olacaksın.Sonuçta, aşk sadece bir kelime değil, iki kalp arasındaki bir köprüdür. Ve ister bu köprüden geçiyor ol, ister geçmiyor ol, her zaman nazik olmak en iyisidir.
Beni Seviyor Musun Sorusuna Verilecek Romantik Cevaplar
"Beni seviyor musun?" sorusu, aşkın en masum ve en derin hislerinden birine kapı aralar. Bu soruya verilecek romantik cevaplar, kalpten kalbe derin bir bağ kurar. Bu romantik cevaplar sayesinde sevdiğiniz kişiye olan duygularınızı dile getirerek, onların kalbine dokunabilir ve ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Sevgi dolu bir kalpten dökülen her kelime, emin olun çok değerlidir. Sizin için beni seviyor musun sorusuna verilecek birkaç örnek cevap:
- Seni sevmekle başladı her şey, şimdi ise hayatımın anlamısın.
- Gözlerine baktığımda, evrenin bütün güzelliklerini görebiliyorum. Evet, seni seviyorum, her şeyim.
- Seni sevmek, nefes almak kadar doğal benim için. Sen olmadan yaşayamam.
- Yıldızlar kadar sonsuz, okyanuslar kadar derin bir sevgim var sana.
- Seni seviyorum demek, bu büyük duyguyu küçük bir cümleye sığdırmak gibi. Kelimeler yetmez ki...
- Kalbim, adını her çarptığında fısıldıyor. Evet, seni seviyorum ve her çarpışta daha da çok seviyorum.
- Benim için aşk, seninle her günü yaşamak demek. Seni her gün daha çok seviyorum.
- Seni seviyorum, çünkü sen benim mutluluğumun kaynağısın. Seninle her şey daha güzel.
- Ay ve güneş gibiyiz, birimiz olmadan diğeri parlayamaz. Seni çok seviyorum.
- Seni seviyorum, çünkü sen beni tamamlıyorsun. Seninle her şey mükemmel.

seni seviyorum Beni Seviyor Musun Sorusuna Verilecek En iyi Cevaplar
"Beni seviyor musun?" sorusuna verilecek en iyi cevap içten ve samimi olan olacaktır. Bu tarz cevaplar sayesinde sevginizi güçlü ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Her biri, sevdiğiniz kişiye olan duygularınızı derinlemesine ve samimi bir şekilde aktarmanın bir yoludur. Önemli olan, sözlerinizin arkasında duran duyguların gerçek olması ve sevginizi her gün küçük jestlerle göstermenizdir. Unutmayın, sevgi eylemlerle beslenir ve bu eylemler, sözlerden çok daha güçlü olabilir.
- Evet, seni seviyorum. Sen benim hayatımdaki en değerli varlıksın.
- Seni sevmek, güneşin doğuşunu izlemek gibi; her gün daha da güzelleşiyor.
- Sadece seni sevmekle kalmıyorum, seninle bir gelecek hayal ediyorum.
- Evet, seni tüm kalbimle seviyorum. Sen benim her şeyimsin.
- Seni seviyorum demek yetmez, seninle bir ömür geçirmek istiyorum.
- Kalbim, adını her çarptığında daha da sevgiyle doluyor. Evet, seni çok seviyorum.
- Seni sevmek, benim için bir tercih değil, kaçınılmaz bir gerçek.
- Sen benim kalbimin sahibisin. Evet, seni her şeyden çok seviyorum.
- Hayatımda seni sevdiğim kadar hiçbir şeyi sevmedim. Evet, seni seviyorum.
- Seni seviyorum, çünkü sen beni tamamlıyorsun. Seninle her şey mükemmel.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yıl“Sevmesem şu anda seninle konuşuyor olmazdım zaten” ya da “ sevgimi sorguluyorsan neden benimlesin o zaman” diğer bir seçenek “ ne alaka?” Diyip geçiyorum. Sevdiysem zaten karşı taraf bunları sorma gereği duymadan terk ediyor. Sevgi göstermeyin erkeklere sürünmeyi hak ediyorlar. Özellikle de çevremin “buna mı baktın cidden” dedikleri şahısın aldatmasıyla ilişki son buluyor.
10 Yorumla Buna ''biliyorum'' diye cevap veren kadını, bildiğin tekmeyle döverim; o derece...
31 Yorumla
+1 yıl"Seni sevmesem şu anda yanımda olmazdın.Tabii k seni seviyorum.Sana aksini düşündürecek birşey mi yaptım?" derdim.
34 Yorumla- +1 yıl
İnan buna çok ihtiyacım olan bir zamandaydım.Okuyunca çok mutlu oldum.Umarım temennin gerçekleşir.
- +1 yıl
Sabır...
+1 yılBeni seviyor musun sorusuna karşılık cevabım incir ağacı çiçek açıncaya kadar seni sevmeye devam edeceğim olur
Seni seviyorum cümlesi genelde basit kalır günümüzde bu kelime bir hiç haline geldi artık...00 Yorumla
+1 yılBeni seviyor musun denildiğinde Bir serçenin gözyaşı kadar seni çok seviyorum de o da orada şaşırır zaten ne alaka falan der serçeler gözyaşı dökünce ölür de!! çalıntı!!
00 Yorumlaİnanmazsın. Beni bir çocuk sevdiöim ikk haftalarda öğrenib reddetmişdi. 3 yıl sevdikten sonra. Bana sordu ben hayır dedim:/ Ama seninle arası iyiyse bence söyleme aranızın tam mükemmel olduğundan emin ol. Sana karşı azıcık bile hissi olduğundan eminsen evet de. Mutluluk dilerim♡
00 Yorumlaneyimi seviyorsuna verilecek cevap beni seviyor musuna verilecek cevaptan daha tatmin edici bence, seviyorki yanında ama neyini seviyor, daha realist, bu soruyu ve cevabını tercih ederim.
00 Yorumlasen alex ben fenerbahçe taraftarı gerisini sen düşün !
not:galatasaraylıyım :)20 YorumlaSeninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
”Seni seviyorum” sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.20 YorumlaBu soru kaygılı bir ruh hali ile sorulur mutlaka. seven insanın mutlaka hiç düşünmeden hızlı bir şekilde tatmin etmesi gerekir bu soruyu , o an dünya dursun ve ona ait olduğunu görsün daha ne isterki..
00 Yorumlaseviyorsam bende seni seviyorum bebeğim derim ama yok sevmiyorsam da ne alaka ben sana o gözle bakmıyorum derim açık açık söylerim :)
00 Yorumla
+1 yılbeni seviyormusun kelimesini erkekler sormaz bikere sorarsa kadın hormonu kaçmış demektir. şimdi kadın beni seviyormusun diye sora buraya bile 0 5 saniye cevap düşündüm. erkeklerin doğasında var
10 YorumlaNe hissettiğin ağırlığı falan bir çılgınlık yapıp seni seviyorum diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİttihatçıyım la ben
Töre gereği yalan olmaz bizde00 Yorumla
+1 yılGözlerimi kırptığımda bile özlerim tabi olduğunda yani ☺️
00 Yorumla
+1 yılBunu sormak zorunda hissediyorsan yolun sonu görünüyor derim kalkıp giderim.
00 Yorumla
+1 yılnerden çıktı bu soru şimdi ne gerek var böyle saçma sorulara, demiştim.
00 YorumlaYaaaa gerçekten mi kocamm diyip bayılırım az hürrem taktikleri
00 YorumlaBen de kendimi seviyorum tesekkur ederim derdim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. En Nefret Ettiğim Soru Bu Soru Sorulan Bir İlişki İlişki Değildir...Sormak Bilmemmek Bilmemek İnanmamak İnanmamak Boşversene ya
20 Yorumla
+1 yılKorkuyorum sana sormaya 'beni seviyor musun?' diye Ya düşünürsen bir kaç saniye…
10 Yorumlaevet veya hayır derim, ağır sorudur, şaka kaldırmaz.
00 Yorumla
+1 yılBen genelde onu sevdiğimi söyler ve neden sevdiğimi açıklarım aşırı derin bir anlam yoksa çok da sevmiyorum demektir ama benim için özel biriyse kalbimden geçen her sözcüğü duymasını ve mutlu olmasını isterim yani aslında soran kişiye göre değişir
00 YorumlaO anda aklıma böyle orijinal laf gelmez ki. Uzun soluklu düşünmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılbenim incilerim kıymetli dökemem ama ucundan alınsize..ben senin icin ölürken sen bunu nasıl söylüyorsun..bu sadece en düşüğü
01 Yorumla- +1 yıl
thank you
Bunu her zaman bn sorarım beni seviyor musun hayır diyor ama seviyor sadece sürekli söylemek ile hisetirmek aynı değil seviyorum demek kolaydır ama hisetirmek zordur derdi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorum seni derdim, bunu birilerinin anlaması lazim😂😂
00 Yorumla
+1 yılBiri size "Beni Seviyor Musun?" Diye sordugunda (siz onu sevmiyorsanız) ben seni sadece bir arkadaş olarak görüyorum hem başkasını seviyorum maalsef zorla birini sevemem sorry😂😁
00 Yorumla
+1 yılbende seni seviyore ama ayrılmalıyız
21 Yorumla
+1 yılEğer henüz sevgi kadar yoğun değilse “bu soruya cevap vermek için erken” derim. Seviyorsam da muzurluk yapar hemen söylemem
00 YorumlaYani seviyorsam net bir kadın olarak asıgım bile diyebilirim erkekler net kadınlaedaj hoşlanıyor bence
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmıyorum eğer sonrasında arkamdan o*o*s*u diyecek kadar düşüksen arkadaş bile olmayalım igrenc şey, de
00 YorumlaHer ne kadar bu soruya verebileceğim bi'sürü romantik cevabım olsa bile kullanmazdım heral... Muhtemelen muzip cevaplarım ön plana çıkardı :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır gönül eğlendiriyorum derim olur biter. bidahada sormaz.
10 YorumlaSeni seviyorum ama seni sevmeyi, eskisi kadar sevmiyorum..
00 YorumlaHem de bu kadar yazıp İsa heykelini atıyorum kolları açık olan 🤣🤣
00 Yorumla"Sevmesem, sana değer vermesem seninle görüşür müydüm" denilebilir.
00 Yorumlagözlerinin içine bakıp demeyi tercih ederim uzaktan uzaktan çok sahte geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli biri değilse direkt seviyorum der geçerim
00 Yorumla
+1 yılseviyosan evt sevmiyosan hyr dersin bro sair olmaya gerek uok
00 Yorumla
+1 yılYardıma ihtiyacım var bu mesaj atın bana konuyu anlatayım
00 Yorumla
+1 yıl1 dk gözlerinin içine bakılır sonrasında sanirim cevabı verilir. Maç 2-1 biter kazanırsınız
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum denir elbette seviyorsan ne denebilir başka?
00 YorumlaSeviyorsam eger sevmek ne kelimeeee gurbaaan ossuuunlar virenee derdim 🤣
00 YorumlaSana olan sevgim bir kaç kelimeye sığdırılacak kadar küçük değil derim
01 Yorumla- +1 yıl
Bak bu iyiydi
Hissettiğin kadar derim sevgimi iyi belli ederim şüphe ediyorsa çok da sevmiyorumdur
00 Yorumla
+1 yılBen de seviyorum ya da uzgunum duygularimiz karsilikli degil diyebilirsin.
00 YorumlaSenin sevdiğin kadar seviyorum hissettiğin kadar seviyorum
00 YorumlaEğer sevmiyosan engelle, ama sende seviyosan. “Senin sevdiğin kadar” de
00 Yorumla
+1 yılne olursa olsun karşı tarafı kırmam eğer o bana karşı kötü bir şey yapmadıysa.
01 Yorumla- +1 yıl
@masalamaskokusko kız çirkinse ben önemsemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılx-Beni seviyormusun
y-Ne manada :s
x-Höst ulan :D00 Yorumla
+1 yılsevmemi ister misin?
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. sormasan daha çok severim derim yani.
10 YorumlaNeyse ben bi çay koyayım :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendim dışında kimseyi sevmem ben ben daha çok ben sadece ben 😎
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam seviyorum derim dmwömwöw
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTeşekkür ederim bende kendimi çok seviyorum derim 😊
00 Yorumla
+1 yılBen de seni seviyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem