Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ister bence aşk şehvete engel değil, ama çıplak resim istemek biraz garip geliyor bana. erkek arkadaşım hiç böyle bir teklifte bulunmadı. kapalıyım, o kapalılığı falan pek dikkate almaz yani bundan değil, saçlarımı merak bile etmedi. sadece bir kere konusu geçti eninde sonunda görürüm dedi, tahmin yürüttü bende tahminlerine yanıt verdim. bazen fotoğraf istiyor atıyorum ve eminim o tarz fotolar atsam git gide soğur, pijamayla foto istemişti bir kere bende attım, hoşuna gitmişti. bilmiyorum çıplak foto biraz garip. amacın ne diye düşündürüyor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Mert bir erkek sevdiğim dediği kadına bu basit şeyleri istemez cinsellik ister açık ve net söyler kız istemezse bir daha lafını dahi açmaz yapılması gereken budur
Senin ki bunu yapmıyor yarın öbür gün kavga olsa resimleri sana karşı kullanmayacağının garantisi nedir güveniyorum sözlerini etme bu dünya da babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar İnsan sevdiğim namusum dediği kadından bunu istemez istiyorsa zaten sevdiği ve namusu olarak görmüyordur Ancak masturbasyon için bir araç olarak görüyordur20 Yorumla
Boyle serefsizleri nasil buluyorsunuz siz merak ediyorum hadi istedi diyelim gonderip kendini teshir mi edeceksin ayni zamanda kendini metalastiracak misin elemanin seninle iliskisinin esas nedenini ortaya koymus ve sende ona halen sevgilim diyorsun anlamiyorum nasil bir kafa yasiyorsunuz siz kizlar
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle bişeyi istediği için bitirdim tabi bitmedi diyor bırakmıyor yani
Elbet ister bunu ama bir çok kafası kıt çalışan gerçekten seven insanın çabasını anlayamaz o ince düşünceleri göremediği için kapalı olmak ya da olmamak birşeyi değiştirmez hemde ya sende o eğilimi görmüş onaylamak istiyor ya da acaba gerçekten sadakatle bağlımı diye deniyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılBunun sevgiyle alakasi yok. Şehvet ve erkeklik duygusu bu. Isteyebilir dogal birsey seni begeniyor demek ki. Bunda killanacak birsey göremiyorum. Ama günün birinde terkedeceginden süphelenirsen atma resim falan. İlla da israr edip at derse ve sen de onu seviyorsan at. Ama kesinlikle yüzünü gösterme fotograflarda. Kesinlikle !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıya kapalı olsun fotograflar ister dışarda açık giyinme ister aama kendisine özel açık fotolar ister bu sevmedigi anlamına sapık olduğu anlamına gelmez zaten sevmek önce hoslanmakla begenmekle başlar zamanla bağlılık sevgi olur kmse seven istemez demesin bnce hatta hc bir yere koyamayacagn açık foto at aksine mutlu oluyolar yapmazsan da kanka gibi olursunuz braz heycan lazm:)))
25 Yorumla- +1 yıl
Bu istememeli istemez diyenler ya yollamis ya da istemisler bence bu notmal birsey cunku iki kisi arasinda kaldiktan sonra :)
Cevap sahibi+1 yıl@Ezeldenberi bayan gizliolmayanlarin hepsi namus abidesi erkekleride sapık yapmslar :/
- +1 yıl
Kafa karistirmamak gerekio ney ise onu konusmak gerek tabikide herkeze gore deisir ama bence ister ask sevgi sonucta temeli cinsellik kimse hayir diyemez seven bir insanda ikisinin arasinda kaldiktan sonra ragatca resim idtiyip resm atabilir bence
Cevap sahibi+1 yıl@Ezeldenberi evet kesinlkle şimdi arkadaş soruda çıplak dems bn bu yorumları açık fotolar die algılıyorm ve yaziorm cirilciplak da istememesi lazm o kadr da değil ama dimi
- +1 yıl
@imdi @öyle birsey var ikisinin arasindaki bagliliga guvene ve sevgiye bagli erkek ister ama zorlarsa yanlis yapar erkek ister kadin yollamak istedigi kadariyla yollar daha fazlasi icin israr ederse o erkek beyniyle değil başka bir yeriyle hareket ediyordur :)
yok tam aksıne kapatmasını söyler şahsen ben öyleyim sevdiğim bir insanın giyimine pek karışmam ama resim konusunda asla serbest bırakmam
10 Yorumla
+1 yılİstememesi lazım isterse bile direk ilişkinizi bitirin o erkek başka çıkarlar uğruna sizinle konuşuyor demektir nerde ahlak? nerde edeb? nerde namus? onun kız kardeşi annesi yok mu? neden böyle şeyler istiyorlar? İnsanların bazılarında malesef ne edep kalmış ne ahlak. ALLAH hepsini ıslah etsin.
10 Yorumla
+1 yılbu insanların kişilikleriyle alakalı bir durum olsa gerek ben sevdiğimden böyle bir şey istemem böyle bir talepte bulunduğumu varsaysam da hayır dese daha çok hoşuma gider aksini yapsa belkide artık sevmeye bilirim
01 Yorumla
+1 yılSeven Erkek Sevdiği Kızı Bacısı Gibi Kollar Anası Gibi Sahip Çıkar... Değil çıplak Fotograf İstemek Yan Gözle Bile Bakamaz. Bunu Yapan p*ç Aklı Baska Yerdedir Yani Sevmez İnsan Sevdiğine Bunu Yapmaz...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstemesi sadece uzakta samimi ve ikisi arasında kalacaksa mecburiyse olabilir. Normalde istememeli.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence istemesi gayet doğaldır çünkü sevgilisiniz. İnsan sevdiğinden ister neden istemesin. İçinde bir kotuluk varsa gidip başkasına gosterirse ona bişey diyemem. Bence gidip başka kızların vucuduna bakacağına sevdiğinin vucuduna baksın daha iyi
00 YorumlaTabii ki ister kankileri ile degis tokus yaparlar forumlarda paylasirlar.. cok normal yani lutfen geri kafali olmayiniss.
00 Yorumlaİstemez ama eğer onunla cinsel konulara girdiysen ve çok ileri gittiyseniz dayanamayip istemiş olabilir. Ama ciplak değilde ic çamaşırli istesin bari çıplak olmaz
00 Yorumlaİsstemez seven erkek sevdgi kiza doknmayi dusunemez
20 Yorumla
+1 yılIstemez namuslu bir erkek yapmaz. Bunu namuslu bir kizda atmaz
10 Yorumla
+1 yılzor bir ihtimal ama istiyebilir yani hayat yokluklarla güzel :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılİstememeli. İstese bile kız itimat etmemeli, göndermemeli.
00 Yorumla
+1 yılBence yapma çünkü bugün bunu kabul eden yarın elime düşer diyebilir terbiyesiz cocuk
00 Yorumlayani gerçekten seven erkeğin istmemesi lazım zaten istiyosa abazalıktan sevmiştir
00 Yorumla
+1 yılYahu hayatın binbir türlü hali var ne isterim ne de yollarım.
00 Yorumlaisteyebilir ne var ki bunda 😁 sorun isteyende değil atmazsin biter bu iş benden isteyen çok ama atmiyorum ben 😁
00 Yorumla
+1 yılısterde cok uzun sure gecmesı lazım...1 yıldan asagı ılıskıde olmaz bole seyler
02 Yorumla
Soran+1 yıl3yıldır beraberiz ne kadar zaman geçerse geçsin istememesi gerekiyordu
- +1 yıl
3 sene cok uzun bı sure senınle bıseyler yasamak ıstemesı dogal onu suclayamazsın...
+1 yılEger niyeti Ciddiyse Ve Gerçekten Seviyorsa hayır eger o açık resimler isterse %95 Eglenmek ve Flört Etmektir Amacı :)
00 Yorumla
+1 yıltabiki istemez... o şerefsiz pezevenklerin işidir... seni sadece cinsellik için istiyordur.. bas tekmeyi * et gitsin oorospu çocuğunu...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kapalınbir kız açık foto gönderiri mi? ya da ondan bunu isteyen biri ile hala sevgili olurmu?
01 Yorumla
Soran+1 yılolmazzz bitti dedim bırakmıyor ama içimde bitirdim bu tur seyler olursa gene poposuna bir tekme yicek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o tarz resim istenmemeli. Çünkü sevdiğin kişi özeldir.
00 YorumlaImm zaten seven erkek evlenınce bile yatmaz karısıyla sevıyosa sdghjkl o ne mantık ya
00 Yorumlaİsteer baskasininkine mi baksın istersin? Ama sen gönderme sakin
00 YorumlaSevilen bir kız 2 fotoğraf için sevdiği abazadan suphelenir mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılArasındaki ilişkiye ve güvene bağlı olarak olabilir
10 Yorumla İstemez seven bir insan resmi napsın yanı yalan sölio
00 Yorumla
+1 yılöyle bir resim istiyorsa aşk bacak arasına inmiş demektir
00 YorumlaFiziksel cinsellik yoksa, sanal ile tatmin için evet isteyebilir.
00 YorumlaTuvalet malzemesi olursun yapma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstemez. Atma bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılasla atmam zaten bitti dedim bitmedi diyor bırakmıyor
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın !
+1 yılistemez tabiki peki seven bir kiz ister mi
02 Yorumla
Soran+1 yılben ciddi düşünüyorum asla istemezdim zaten kendimde kapalı bir kızım ben olsam istemezdim
- +1 yıl
benim sevgilim istemisti benden de ondan sordum
hayır en azından ben istemem :D
00 Yorumlaistememeli , istiyorsa bir art niyet arayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin ne diyeyim :S
00 YorumlaSevmiyo galiba faydalanmak istıyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Malzeme yapmaz onu yani istemez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen hala sevgilim diyosan bu adama ister
00 Yorumla
+1 yılSeni tücarete çevirecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılIstemez. Eger o kizla bir gelecek düşünüyor sa
00 Yorumla Sence?
01 Yorumla
Soran+1 yılistememeli tabikide
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar açık mesela
06 Yorumla
Soran+1 yılsüdyenli.
- +1 yıl
Plajda bikinili yuzuyosun sevgilin sutyenli resmini istedimi burada millete soruyosun :)) adam o kadarda kotu deilmis sutyenli istemis abartilicak birsey yok bence :)
Soran+1 yıl@Ezeldenberi canım benim kapalı bir kızım ben normal değil
- +1 yıl
Ne bu açık veya kapalı muhabbeti kapalısın diye normal değilmi oluyosun saçma sapan konuşma asıl açık olanlar normal değil
- +1 yıl
Yolla gitsin guveniyorsan
Soran+1 yıl@Ezeldenberi acık olanlar içinmi normal degil? zaten açıkların her yeri belli kapalı kızdan böyle bir şey beklenmesi normal degil sacma sapan konuşan sensin
- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılistemez tabiki internet bu ne olur ne olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. sapıklık ıstemez tabıkı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiştim 3yıllık sevgiliyiz hala
02 Yorumla
Soran+1 yılattımı peki
Cevap sahibi+1 yılEsprili yoldan istedim ama olmasa da olurdu yani :) beraber olduğum kadını görmek arada bakmak hoş. Evet attı o
+1 yılTerk et sapiklik bu
00 Yorumla
+1 yılİstenir niye istenmesin
00 Yorumla
+1 yılİstemez bence hatta kesin istemez
00 Yorumla
+1 yılYok başkalarından ister.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa değer verir ve kesinlikle istemez !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnasini bile s ker :))
00 Yorumlaİstemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster
10 Yorumlahayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. İstemez.
00 Yorumla
+1 yılIstenmemeli
00 Yorumla
+1 yılBence istemez.
00 Yorumlaİstememeli 😒
00 Yorumla
+1 yılIstemez adamsa tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem