Selam öncelikle :) Kuran-ı Kerim'de sevdiğine kavuşmayı işaret eden benim bildiğim bir dua ya da sure yok. Dolayısıyla kötü niyet taşımadan dilediğin ve temiz bir kalple istediğin her şey zaten bir duadır. Sen sevdiğinle kavuşmayı yeter ki içten iste :)
İnternette sevdiğine kavuşma duası diye geçen tüm dualar esmalardan oluşur ve her esma 21 defa okunduktan sonra bir sure ona eşlik eder. Kalbin ve niyetin temiz olduktan sonra ve de Türkçe meallerini de bildikten sonra büyü diye bir şey yoktur :) İçini temiz tutmanı öneririm. İnternette kavuşma duasına bir hafta boyunca devam etmek gerektiği ifade edilmiştir. Duaya cuma gecesi başlanıp duanın perşembe gecesi bitirilmeliymiş.
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Cami (21 defa peş peşe okunacak esma kısmı)
Bu esma istediğini, istediği zaman, istediği yerde toplayan ve bir araya getiren anlamındadır.
Bismillahirrahmanirrahim
Vel mü’minune vel mü’miratü ba’duhüm evliyaü ba’d ye’mürune bil ma’rufi ve yenhevne anil münkeri ve yükıymunes salate ve yü’tunez zekate ve yütıy’unellahe ve rasuleh ülaike se yerhamühümüllah innellaha azızün hakım. (1 defa okunacak)
Ya Vacid (21 defa peş peşe okunacak esma kısmı)
El-Vacid esması istediği an, istediği her şeyi bulan demektir.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve lillahi ma fis semavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekıla. (1 defa okunacak)
Ya Mucib (21 defa peş peşe okunacak esma kısmı)
El-Mucib esması duaları kabul eden manasındadır.
Bismillahirrahmanirrahim
Vedduha. Velleyli iza seca. Ma vedde’ake rabbüke ve ma kala. Ve lel’ahıretü hayrün leke minel’ula. Ve lesevfe yu’tıyke rabbüke feterda. Elem yecidke yetiymen feava. Ve vecedeke dallen feheda. Ve vecedeke ‘ailen feağna. Femmel yetiyme fela takher. Ve emmessaile fela tenher. Ve emma binı’meti rabbike fehaddis. (1 defa okunacak)
Umarım sevdiğine kavuşursun :)
hiç bir bok olmaz allah yok şah damarı kadar yakınmış insana dua edenin duasına cevap verirmiş
belki seney belki şeyime kadar dermiş dermiş de dermiş din denen hiç birşey yok boşuna dua etme herşey uyarlanmış yok doktor ilaç istersen yanlış ilacı vermezmiş yok allah senin sesini severmiş belki ölünce cehenmemde kabul edermiş dermiş de dermiş
Birçok internet sitesinde ve sosyal medya platformlarında "Sevdiğine kavuşma duası, ayrıldığın birine kavuşma duası, aşık etme duası ve sevdiğini bağlama duası " gibi dualar, zikirler ve ayetler paylaşılıyor. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’de sevdiğine kavuşma adı altında dualar ve sureler yoktur.
Dinimizde nikah vardır. Nikah dışındaki flört, çıkmak, görüşmek, sevgili olmak, telefonlaşmak vs. gibi eylemlerle zaten kız ve erkeğin nikahsız bir şekilde bir araya gelmesi kesinlikle yasaklanmış ve haram sayılmıştır.
"Zilzal suresi kalplerde kötülükleri arındır, bana Peygamberin aşkı gibi aşk ver." gibi bir niyetle edilen duadır. Kesinlikle aşık etme duası anlamında değil, asıl olanın da dediğim gibi, o saflıkta o temizlikte niyet edilerek dua edilir. Sen aşkını isterken zilzal ( deprem) suresi ile istersin, o ayet orada çağrılan, davet edilen cinnilere okunuyor, farkında değilsin ve yazılan yerde duanın aslı eksiltilmiştir. Ve eksiltilen yerlerde dikkatli oku eştata diye tekrarlatılan yer davettir yani büyüye girer. Okuduğun zaman rahatsız olacaksın ve bu şekilde aşık etme duası diye bir şey yoktur. Uzak durunuz.
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için baya bir araştırma yaptım bende ama kimisi dua diyor okudum diyor kimisi büyü diyor bende emin olamadım size soriyim dedim çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Bu ne peki? Davet falan mı? Merak ettim.
@çağıranselin Evet davet. Eştata diye orada onu kalben, işini gücünü her şeyini Dağıt ve bana döndür diye dua ettiriliyor. Bunu da Kuranda her ayetin her kelimesine kadar hikmetleri olan Zilzal suresinin bir ayeti ile başta söyletiyor. Allahtan hayırsız olan bir şey istenir mi?
Dinimizde isim ile çağırma, isim ile falan oğlu/kızı diye isteme yoktur.
Yani hani dersin ki, Allahım kalbimdekini bana hayırlı ise ver değilse yine sen hakkımda hayırlısını bilirsin..
Bak ne kadar saf ve temiz bir dilek..
Ama buradaki Falan oğlu/kızı onun kalbini dağıt, öyle bir aşk ile sevsinki, Peygamberimizin aşkı gibi. İçinde salavat getirtilmesi duayı masum kılıyor ama Aksine, kulun cahilliği ile Kişi ana baba adı ile istetmesi, dinen uygunsuz olduğu için , imanen eksik olan kimseye cinniler musallat oluyor. Neden imanen eksik olana musallat olur? Kişi Allahtan sevdiği için Hakkında hayırlı olup olmadığını bilmeden ister ve bu ayetlerin hikmetleri yüzü suyu hürmetine derse,
Allah onu istediği ile başbaşa bırakır ve hayırsız olduğunu gösterir. Bu da Rahmetten uzaklaşmak demektir o zamanda cinniler isteğini yerine getirir. Saf ve tertemiz kalp niyetle edilen dua da ise, Ne cinni ne şeytan Kul ile Allah arasına giremeyeceği için; böyle etkiler olmaz. Allah o kuluna ya rüyasından haber verir hayrını, ya da duaya devam etmesi için sabır verir de, kul en güzel olanı duasının hakettiğini alsın diye..
Anladım, çok teşekkür ederim merak etmiştim bende
Böyle şeylerin hiçbir zaman yararı olmamıştır. Bunlar din ticaretinin birer ürünleridir. Yok bu duayı okuyan suda boğulmaz, şunu okuyanın evinde yangın çıkmaz hepsi balon gibi içi boş. En güzel ve en hayırlı dua Allah'a samimi şekilde içten özgün ettiğin duadır. Hayırlısını istemek doğru olanıdır. Bu gibi dualar böyle dertli insanların inançlarıyla oynayarak şirke doğru götürür.
Cevap
8Cevap
Büyü ve Dua ayrıdır ayrıda tutulması gerekir büyü yasak olandır Allah c. c derki büyü yapanın karşılığında sattı şey ne kötüdür diye bir nevi ruhunu şeytana satmak neyse bu ayrı Dualar hakkında genel olarak söylemek istediğim şey şu sadece aşk ilişkileri için geçerli değil duaların nerdeyse hepsi için bilinmesi gereken durum şu ki hiçbirşey yapmayıp sadece dua etmek doğru değildir öte yandan duan hayırlı değilse kabulde olmaya bilir bizim şer bildiğimizde hayır hayır bildiklerimizde şer vardır ancak Allah bilir o yüzden dua ettim niye kabul olmadı derken üzülmemek lazım bir yerden kapayan bir yerden açar niyetin salih olsun yeter
Gülün ve geçin. Bunun için muska bile yazdıranı gördüm. Ama işe yarayana rastlamadım.
okuma sakın ben daha önce böyle bişey okumuştum değişik şeyler gördüm
anlıyorum 😔 teşekkür ederim
deneyin kesinlikle oluyor ben denedim işe yaradı ama fazla üflemeyin o zaman istemediğiniz kişiler de düşüyor benim gibi olmayın
Kime hangi dine neye inanıyorsun bilmiyorum. tek bildiğim büyü öyle iki dakikada okuyacağın bir şeyle olmaz bozulması bile o kadar zorken.
Uydurma olabilir böyle büyük ihtimal hemde insanları kandırıyorlar artık herşeyin duası çıktı yani.
Ne iciyorsan bize de soyle...
Evet sakın yapma çarpılırsın
Yapma kardesim hayirliysa olur zaten
İnanma böyle şeylere.
Amin :d
Okuma
bu bir davet midir acaba anlamını biliyor musunuz?
Zalum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar