Çok kötü bir dutrumdayım gerçekten nefret ediyorum ama kalp işte anlarsın ota da konar boka da konar sizce ne yapabilirim tavsiye alsam iyi olur.
Cevabın nedir?
Erkek olan sensin, tutucaksın kolundan benimsin diyeceksin, giyimine kuşamına dikkat et diyeceksin, kendin eğiticeksin zamanla, eğer gerçekten seviyorsan vazgeçmiyceksin, sonuna kadar savaşıcaksın, gördün napdınsa olmadı düzelmiyor vazgeçiceksin, erkek var kadini o.. pu yapar erkek var o... puyu evinin kadını yapar
109 Yorumla- +1 yıl
Ayaklarının kölesi olurum
- +1 yıl
Ayaklarini opim barisalim:)
- +1 yıl
Kib bedduaci kiz sana yakismadi kib
- +1 yıl
Beddua ettin hakkimi helal etmiyorum sana
- +1 yıl
Sen bilirsin obur tarafa kaldi hesabimiz daha cevap vermicem sana istedigin kadar öğür artık
+1 yılBu sevdadan vazgeçin kadın sizi sadece etkilemiş olmalı büyük bir aşk olduğunu düşünmüyorum
83 Yorumla
Soran+1 yılOlay aslında baya karışık büyük bir aşktı ama simdi öyel değil mi öyle mi bilmiyorum ama sevidğimi de tam olarak bilmiyoerum ama ona bişey olurssa içim içimi almıyor çok üzülüyorum aslında
- +1 yıl
Aslında bu benim pek yorum yapabileceğim birşey değil onu o hayat kadınlığından koparıp hayatınızın kadını yapacak bunu sindirebilecek kadar seviyormusunuz? Kendinize sormanız gereken soru bu bence şayet cevap hayırsa sadece bayan sizi etkilemiş... iyi düşünün
- +1 yıl
Eic cevap için teşekkür ederim
+1 yılAllah yardımcın olsun abicim diyecek birşey bulamıyorum. ama bir eskortu o bataklıkdan çıkartıp kurtarmak evlenmek sevapdır büyük sevap hemnde ama kendi adıma konusuyorum. ben o sevabı istemem Allah günah yazmasın ama o savap bana ağır gelir
20 Yorumla
+1 yılAşık olsan burada bir o* diye bahsedemezdin abicim..
143 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap.
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılbir aralar baya kötüydük arkadaş çevrem dahil ona herkez o* diyor bende kabul etmiyordum hala onyu sevmediğimi söylüyorum ve onun için bazen çok üzülüyorum kendi özünde iyi biri olduğunu düşünüyodum eskiden hala öyle düşünüyorum ama belkide shakespeare ninn dediği dorudur sevdiğim bir bedene hayalimdeki ruhu koyup konusuyorumdur durum gerçekten karısık tam ınu seviyomuyum onu da bilmiyrum ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
19Cevap
+1 yılSen aşık olduğun kadına o* diyorsan zaten aşık değilsindir. İlla bir şey yapacağım diyorsan kafana sık. Dünya bir israftan kurtulsun
60 Yorumla
+1 yılAman kardeş, sen bu satırları okurken dahi farklı birinin altında zevkten kıvranıyordur. Böyle birine aşık olunmaz demiyorum ama 7 veya 8 defa en az hoşlanarak düzenli sevişeceğin farklı birini bul, bedenin ve zihinin ona da aşık olmaya meyleder zaten...
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Nefret edilecek ne vr bunda? Sahsen orospularin bile ahlakli olanlarinin oldugunu dusunuyorum.
39 Yorumla- +1 yıl
yok artik içmiş bu yaaa 😆
- +1 yıl
- +1 yıl
Dediğine katılıyorum
Böyle hitap etmekten vazgeçebilirsin. Nefret sevgiyi bastırır zamanla birşey hissetmezsin. Er ya da geç sadece zaman.
20 YorumlaVazgeç bence ya da herkesin dediklerini bir kenara koyup onun peşinden git onunda bir kalbi var sonuçta neden orospuluk yaptığını bilemessin başından neler geçtiğini neler yaşadığını.
10 YorumlaBir an evvel kalbine söz geçir ve vazgeç , çok üzülürsün.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılbahsederken böyle bir hitap şeklini kullanıyorsan pez. farkın yok uyumlusunuz yani
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki haklısınız tam o* demem belki yanlıs oldu ama gercekten cok canımı acıttı ve aslında olay baya karısık
- +1 yıl
evli değilsindir umarım
Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Bence sen ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha a
kardesım sevıyosan o da duzelıcekse buna kendı ınanıyosa ve basarmak ıstıyosa olur olmıcak dıye bısey yok Allah yardımın olsun hocam
00 Yorumla
+1 yılSeni terketti diye orsp demen iyi seni terketmiş dedirtiyor
10 YorumlaSevgi duyuyorsan, konus ve o hayattan kurtulmasi icin yeni bir is ve psikolojik tedavi gormesini sagla. Kendini duzeltsin, sonra da ister tutarsin ister salarsin. Erkeksin sana birsey dokunmaz, baglanmana da gerek yok. kol kanat germen yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir hayat kadini tanimistim tum sehir biraraya gelse onun kadar insan olamazdi. kötü tarafi ne bunun?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir kankan en azından orøspu olduğunu biliyorsun. Sevdiğin birinin sonradan öyle biri olması nasıl koyar bir adama onu düşün
30 Yorumla
+1 yılBence sen git bir o* ile beraber ol sonra 2 kruş ver ve gonder. O zaman pek kiymeti kalmaz gozunde 😀 zehzehzehhh 😀😀
00 Yorumlabence o vazgeçicekse temiz bir sayfa acılabilir ama belki..
00 YorumlaYa, herkesin yattığı bir kadını nasıl mideniz, alıyor onun üzerinden günde kaç kişi geçiyor hayır karım diye yanında, da gexdşeemezsin kim bu karım ne iş yapıyor önceden orospuydu. Şimdi ev hanımı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS*k bırak kanka öyle birine aşık olursan başa bela alırsın
00 Yorumlakardeş sen aşık olduktan sonra geçmişi önemli değil ama senden sonrada yaparsa ona bişey diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek anlamda orospuluk mu yapmış yoksa senden öncesinde bir şeyler mi yaşamış?
00 YorumlaVazgeç geçer elbet bu yol değil mantıklı ol
10 YorumlaYol yakınken vazgeçin bunun başka açıklaması yok
00 Yorumlab*k dedigin birine mi asiksin
02 Yorumla
Soran+1 yılDurumlar aslında çok karışık ama öyle sayılır yani :d
- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılHarbi poha konmuş dfasdfa
10 Yorumla
+1 yılOda İnsan Reis Birşey Olmaz.
10 Yorumla
+1 yılGönül ferman dinlemiyor
00 YorumlaÖlü bir bedene aşık olmaktan farksız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. geçer o yeğen bir kaç kere git gel unutursun
00 Yorumlaotu boku dinleme ondan uzak dur.
00 Yorumla
+1 yıll*n orospuya aşık mı olunur
00 Yorumlabunun neresinden tavsiye bekliosun abii yahh
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzulme dayi *** gotu gec gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılOkadar kolay olsa işler
Git kafana sık
12 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmedimmi zannediyorsun eğer gidersen insanlar hayatı başaramadığı için gittiğimi zannedicekler insanlara kapak koyup öyle gitmem lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılo* dan yar olmaz vazgeç bu sevdan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılor*sp* dan yar olmaz vazgeç bu sevdan
- Cinsel Yaşam konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılAsk degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama durum baya karısık
Soran+1 yılKadınları anlamak kolay değil bea
o senı sevıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllaha dua et hayırlısını iste bu yeter
10 Yorumla
+1 yılOda Seni Seviyor mu?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz