Genel olarak her yerin iyisi-kötüsü, güzeli-çirkini, karakterlisi-karaktersizi.. vs vardır genelleme yapmam mutlaka güzeli de vardır çirkinide. 2 tane mardinli kızla tanıştım ben üniversite de biri gerçekten çok güzeldi diğeri de ortaydı ama hanım hanımcıktı. Adıyamanlı tanıdığım bir kız vardı hayatımda gördüğüm en güzel kızlardandı abartısız mesela.
Misafirperver, cana yakın, sıcak muhabbetli insanlardı tanıdığım güneydoğulular. Ancak benim için hepsinin üzerinde olan bir değer vardır o da ihanet. Irkı mezhebi ne olursa olsun ihanet eden ister kürt ister arap ister türk olsun, asayişi bozan masumları arkadan vurup katleden vur-kaç yapan kancıklara yataklık yapan, onlara dolaylı ya da dolaysız destek verenler kesinlikle benim için en itici insandır.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. Mardin'e bir kız arkadaşla görüşmeye gittim. Bir gün kaldım.
İnsanları çok itici soğuk.
Otobüsüm erken gitmişti.
Sabah bir parkta oturdum. Güzel bir parktı. Çok çok kirliydi gerçi..
Çöpçüler temizliyordu. Yanımdan geçenlere kolay gelsin abi dedim hiçbiri umursamadı.
Kız geldi görüştük işte..
Dolaşırken garip garip bakmayan yoktu..
Ben sevmedim Mardin'i. İnsanlarını..
Genellemelere karşıyım ve yapmam normalde.. Ama rastladıklarımdan bahsediyorum.19 Yorumla
Soran+1 yılBence sen atiyosun kesin bişey yapmışsın dir çünkü mardin kültürlü bir yer insanlarda çok sıcak
Soran+1 yılKonu kızları siz hayatınızı anlatiyosunuz ya😂😂
Soran+1 yılSen yolunu şaşırmış olabilirsin dostum ondandir
- +1 yıl
Şiir sandım bir an :)))))
tanidiklarim güzel
yalniz bunun üzerinden genelleme yapamam
hem... güzellik anlayisina göre degisir herkesin00 Yorumla
güzel olurlar ama en cokta misafir perveriz :) bende mardinliyim sen neresindensin :)
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen hersyimiz çok güzel ya huyumuz suyumuz😊kiziltepeliyim sen neredensin😊
Soran+1 yılEywallah hewal😊
Soran+1 yılSen arapmisin😊
Soran+1 yılHaha fark ettim benim annem arap bende biliyorum arapcayi ondan sordum 😊
Soran+1 yılAynen Karmamizda ayrı güzel oluyo bence 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Diğer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılMardini bilmem ama Maldini ne iyi defanstı be... Nesta'yla birlikte geçilmez bir duvar gibiydiler.
www.tarihtebugun.org/.../...gdu955tarihtebugun.jpg
Mardinli kızlar da güzeldirler tabi canım. Kaş göz yerindedir Doğu kızlarında zaten :)20 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmardinin kızları değil de arap kızları güzel.. kızıltepeye gelmiştim 6 sene önce arap çoktu gördüğüm güzel kızların hepside araptı :)) aynı şekil hatayda öyle antakya ya da gittim yerlisini sil at ama arap kızları çok güzel lakin bir kısmı var mümkünse hiç konuşmasın konuştuğunda tüm güzellik gidiyor :))))))
00 Yorumla Bir mardinli olarak açıkçası şöyle diyeyim;Her yerde olduğu gibi güzellik algısına göre güzel, çirkin var tabikide. Fakat benim tanıdığım kızlar hep guzel. Aynı zamanda mardinli insanlar cana yakın olduğu için kendilerine çekiyorlar insanları bu özellikleri sayesinde. Mardinde birçok kültür var din , ırk var kürt, türk, süryani hepsinin kızları ayrı güzel. Ama birde arap kızları çok güzel.
00 Yorumlagüzel, ben kürt kızlarını seviyorum ayrı bir çekicilikleri var :) nasipse en sonunda alıcam bir tane :)
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah alirsin😊
Soran+1 yılEwet öyle ler çünkü aile kavramı var değer ver onlarda😊inşallah gezersin
+1 yılevet. hatta birine hala derin duygular besliyorum. isme bak bir de JİYAN.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel adı var inşallah kavusursunuz😊
- +1 yıl
yok be bacım. geçti artık otobüs. üniversite de kaldı o heyecan :)
+1 yılGenelleme yapmak olmaz. Her sehirde vardir guzeli de cirkinide. Bir kisi tanidim o da pek guzel degildi
00 Yorumla
+1 yılValla bir öğretmenim vardı Mardinli. Mükemmel güzel bir kadındı. Başka da Mardinli tanıdığım olmadı😊
00 YorumlaKökeni Ermeni Mardinli bir kız tanımıştım hem güzel hem de çok naifti.
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelide öyle 😊
+1 yılKurtse guzelmiyi birak insanmi diye Düşünürüm. Arap falan ise güzel olma ihtimali yüksek :)
117 Yorumla
Soran+1 yılKürtlerin den baya darba yedin herlade
- +1 yıl
Çok darbeledim çok pisler ya çingene daha temizdir. Irktan gelen bir pislik var sanirim
Soran+1 yılYa öylemi tipine bakılırsa anca altına edersin gibi gozukuyo ya siz Kürtlere kurban olun onlardaki yüreğin zeresi yok
- +1 yıl
Ulan senin koçan ölürse Seni kocanın küçük kardeşi skecek gelmisin kürtleri savunuyorsn. Yurekmi var senin gibi Pkk'larda ancak siz pusu kurup sırttan vurmayı bilirsiniz.
Soran+1 yılSen anca küfür edersin ya biraz kendini as derim bence uzaktan olmuyo konuşmak git bir doğuda yasa gotun yerse tabi ordaki halkı gör anlarsın ama allah goruyo hiç sıkıntı değil ve gördüğü için Kürtlere öyle bı yürek vermiski siz asla o kadar yürekli olamazsınız
- +1 yıl
He he kesin öyledir it suruleri
Soran+1 yılYa yine sen ite benzettin allahın yarattığı cesur bir hayvandır köpek yine onu Rabbim yaratmış ya sen nesin fasizt yaratık surusu
- +1 yıl
Pkk'li değilim bile demedin. Sen Allahın yarattığı vücudu beyni kahoece kullanan bir teröristsin.
Soran+1 yılYa senin gibi fasizt insanlarla konusamam gelcekten sen klavye canavarı neyin ne olduğu bilmiyon uyumana bak derim he doguya git yürekliysen ki değilsin bence
- +1 yıl
Daha beni lanse ettiğin kelimeyi bile düzgün yazamiyorsun. Allahın Cahil pis berdelci pkklisi :)
Soran+1 yılDoğru biz yazmaktan anlamayiz senin gibi bu senin ilgi alanın bence😉
- +1 yıl
Seninde berdel ilgi alanın sevgilinin veya kocanın neden kardeşleriyle yatmayı denemeyip burdan yoruyosun kendini :)
Soran+1 yılSen şimdi kendini namuslumu ilan ettin hadi ya siz kardeslerinizii satın genç kızlara tecavüz edin konu kadın erkek ise six erkekler ne olsanız kim olursaniz ırkıniz hiç onemlo değil hepiniz tamm bir orpu çocuğu sunuz Ve ucgurunuz için kendi bacanizi sikersiniz konu kulturse bunu tüm kültürün erkeği yapıyo ve hepiniz namussuzsunuz
- +1 yıl
Zavallı ya bende bu amna kodunun teroristine laf anlatıyorum ne anlasinki. Kocanın akrabaları sktığı zaman anlarsın. Şimdi senin gibi iğrenç bir varlıkla daha fzla konusamam.
Soran+1 yılAsıl sen dikkat ewlendiginde karın senu akrabanla aldatmasin😉
- +1 yıl
ırkının pisliklerini kürtlere atma. ananın ellerinden öpüorm ama keşke doğuemasaymış senin gbi iğrenç bir mahlukat
- +1 yıl
boşwer şunları ya batıda damaca sikenler önüne gelene tecawüz edenler kahwe köşesinde boş yapan tipleri mide bulandırıcı insanlar bunlar içlerinin pisliği görüosunki dışına da yansımış. bir ırka hakaret edeck kadr karaktere sahip insanlar kendini cengizhana dayandıran tipler bnlar ki cengizhan dünyanın en barbar insanı listesinde birinci sırada. sende şu tipe cahil tiplemeye cewap weriosun. bir insan daha ne kdr iğrençleşebilir ve sen şuna nasıl cewap werebiliosun yazdığına bile değmez
+1 yılmardinli kızlarin minyon tiplisi bile güzel ve sempatik
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😊
Bende Mardin liyim ve bence çok güzeliz hem kişilik hemde dış güzellik olarak
00 Yorumla
+1 yıltanımak lazım önce. umarım tanırım ve yorum yapabilirim.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak olmaz fakat tanıdıklarım güzeldi hep.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrımcalık yapmayın l*n allahın yarattıgı hersey güzel dir
ne sacma bir soru ya11 Yorumla
Soran+1 yılZaten biz aksini soylemiyoruz sadece Rabbim bazılarına daha çok vermis
+1 yılHiç tanımadım ama hep güzel olduklarını söylüyorlar. Tanımak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç mardinli kza denk gelmedim ama her kız güzeldir 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürküm ama mardinli sevdiğim olmuştu ve iyi sevdim diyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılMardinliler kültürlü olur her görüşe saygimiz var insanlık çok onemli
Cevap sahibi+1 yılaileler işte kavuşamadık...
Soran+1 yılSewgiye hicbirsey engel olmamalo
Cevap sahibi+1 yıl5 parmağın 5 i bir olmuyor malesef bazı insanların düşünceleri farklıdır yani şuınu diyim bazı anne babalar karşı gelir ben ikna ettim ama o edemedi, niye biliyomusun? dur söyliyim ben , ben erkektim sözüm geçti aileme ama o bayandı olmadı yapamad. şöyle örnek veriyim ben, köprü vardır halatlar kopmak üzeredir ben geçebildim ama o geçemedi, çünkü güçsüzdü kızdı :( hey gidi günler hey 2 sene oluyor şaka maka
Soran+1 yılKötü olmuş çok üzüldüm hakkımda hayırlısı ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılhepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ama şunu diyorumki iyi sevmişim hiç birzaman pişman değilim onu tanıdığım için iyiki tanımışım diyorum herkesin hakkın hayırlısı neyse o olsun. inş mutludur nediyim
Diğer konusunda 36,2b cevap paylaştı. aynen güzeller.. özellikle süryani kızları
211 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede 😊
Soran+1 yılEwet
Soran+1 yılAma ben orda degilim😂
- +1 yıl
1xper kazandınız :D
Soran+1 yıl@Jamiryou06 Teşekkürler
- +1 yıl
@@Jamiryou06 :/ senin + vermen xper kazandırmaz
- +1 yıl
@Jamiryou06
- +1 yıl
@sibelsibel1 tamam
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet. mardinli bir kızla evlenmeyi isterdim.
00 Yorumla
+1 yılgüzeli var çirkini var. hepsinden gördüm valla :)
04 Yorumla- +1 yıl
bizim cizrenin kızları da güzeldir :)
Soran+1 yılAynen Doğu farkı iste Rabbim güzellik vermiste vermiş bize😊
- +1 yıl
Her yorenin farkı var. Her yörenin kendine has güzellikleri var. Böyle düşünüyorum:)
Soran+1 yılDogru dusunuyosun 😊
+1 yılAdı Berivan Olanlar Güzeldir. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀😀😀😀
- +1 yıl
Kurt biri dir ama şunu da söyleyeyim her Kürt yayın pislik vs değil dir gerçek Kürt iyi insandır ben mardinliyim bu bilirim Kürt kimliğine bürünmüş ezidiler var onlardan kork bulaşma derim Saddam' Hüseyin onları öldürüyordu Özal onları aldı Türkiye ye ve Kürt kimliğine büründüler suanki Mardin Arapları Hatay Arapları gibi ve Suriyeliler geleyor onlarda Arap ama pislik bir Arap yani bizim hamur baska
İzmirli kızlar güzeldir
14 Yorumla
Soran+1 yılOnların adı var onca makyajı ninem yapsa andrea Lima olur 😀
Soran+1 yılKendine çok guveniyosun belli resim atta göre izmirlim😂
evet çok güzeller terrorist olmayanları
13 Yorumla
Soran+1 yılGüzel herzaman guzeldir😊
Soran+1 yılAllahın yarattığı hersey güzeldir unutma
Kalçaları çok büyük oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyon
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim :D @MΛЯIJЦΛПΛ
+1 yıldoğuluların farklı bı güzellıgı var bence
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😊
+1 yılrenkli gözlü olanlar cok tatlı
01 Yorumla
Soran+1 yılEwet genelde Araplar renkli gözlü oluyo ama siyah olan gözlerde güzel 😊
+1 yılhiç mardinli bir kız görmedim
00 Yorumlaelbet her şehrin güzel kızları vardır :)
00 Yorumla
+1 yılGüzel olanda var olmayanda ne bu genelleme
00 Yorumla- Diğer konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmasın olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😊
Mardinli kız tanımıyorum hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bir eksiklik 😀
@Esmerr07 bilir güzel mii :)
03 YorumlaGüzeli de var çirkinide
00 Yorumlabilmem güzel mi acaba :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArap veya Fars kökenli olabiliyorlar güzellerdir.
00 Yorumla
+1 yılhic denk gelmedim de tanimadim gormedim de :)
00 Yorumla
+1 yılbazıları çok güzel oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzeller kürt kızları ayrı güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen beğenmiyorum iğrençler
03 Yorumla
Soran+1 yılTpine bakılırsa özgüven tavan ya
Cevap sahibi+1 yılKaraktersiz olacağıma tipsiz olurum daha iyi
Soran+1 yılYa bakılırsa hem karaktersiz hemde tipsizsin😊
Her şehirde olduğu gibi çirkini de var güzeli
00 Yorumlagüzel olan vardır nedn olmasn
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç gormedim
00 Yorumla- Diğer konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılUykum var
00 Yorumla
+1 yılSevmem
09 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sanki seni sewdide sewmem diyon neyin kafasisin ya sen😀😀
- +1 yıl
Diyarbakırlı bir kız sevmişti merak etme
Soran+1 yılMardin değil ama konumuz mardin😀
- +1 yıl
Mardinde Diyarbakırda Doğu ili değil mi? Sen mardini sordun ben mardinliyi cevapladım neyin kafasını yaşıyorsun anlasam :)
Soran+1 yılYa Doğu kızı demedim mardin bir şehir Diyarbakırda bir şehir aynı kefeye nasıl koyuyosun anlamadım Diyarbakırlı kızda seni nasıl sewmis orasını hiç anlamadım
- +1 yıl
Aynı bölge coğrafya bilgin zayıf galiba ayrıca aynen boşuna sevmiş onada demiştim neyse :D
Soran+1 yılBilgim zayıf değil bence sen ankaraya İstanbul diyosun heralde 😉
- +1 yıl
Ben öyle birşey demedim sevmem dedim sende onlar sanki seni sevdi deyince dogu bölgesinden seven birisi oldugunu dedim neyse boşver
Soran+1 yılBence boş koy
Cok cirkinler
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon
Diğer konusunda 655 cevap paylaştı. Güzeldir knk
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka😊
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılmardinlisin herhalde
03 Yorumla
Soran+1 yılEwet
- +1 yıl
berivan mı ismin de? :D
Soran+1 yıl😀😀😀
+1 yılHewaller.
00 YorumlaBütün kızlar güzel.
06 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere göre fark etmez nefes alsın yeter dimi😉
Soran+1 yılYaya bu yalanlara artık kızların karnı tok bence😉
Soran+1 yılUfaksin canım ya bir göz kırpmayi is atiyo diye anlarsan oooo😀
+1 yılReal Mardin mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılEwet
+1 yılHayır
00 YorumlaDiğer konusunda 307 cevap paylaştı. hemde cook
00 Yorumla
+1 yılEvet güzeller
🙈00 Yorumla
+1 yılHiç güzel değiller.
039 Yorumla
Soran+1 yılSana bas vermezler ondan zorunami gidiyo
- +1 yıl
haha az tatmadım ama tadı hoşuma gitmedi.
Soran+1 yılSen anca yemeklerin tadına bakabilirsin bence profilinde görüldüğü üzere baya şişmiş ya😂😂
- +1 yıl
Hadi ordan böcek gibisiniz işte.
Soran+1 yılYine biz bişeye benzemusiz ya sen bir boka benzemiyon o ne olacak
- +1 yıl
Kıskançlığınızdan çatlayın benim yüzüm bile mardinli kızların yüzlerinden güzeldir, çoğu bıyıklı, sakallı olur.
Soran+1 yılAy canım ya senden daha erkekleedir ondan sen soylesene kız mi olmak istiyosun ayol 😂😂
- +1 yıl
Terbiyesiz ve yalancı olurlar ayrıca. Hain olurlar yani, vatan haini oldukları gibi erkekler uzak durun derim.
- +1 yıl
Görsen korkarsın.
Soran+1 yılBencede erkekler yoksa arkadaş kiskaniyo ona gidinderim yazık 😀
Soran+1 yılKürtler emin ol senin gibi toplara bakmaz😀
- +1 yıl
Erkekliğimi görmek istersen beklerim ama yüzüne çuval geçirim...
Soran+1 yılHer seyi olan erkek olsaydı oooo canım adam olmak farklı konu ya bu arada fantazin başka bişey aklıma getirdi top olduğundan erkek arkadaşlarına boylemi yaklsiyon dimi cakal😀
- +1 yıl
Çirkinleri çuval geçirerek züküyorum.
Soran+1 yılDoğru soyluyosun bebk suret ama senin gibilerde var bulursun inşallah yuzene bakarak yaparsın ayol
- +1 yıl
Mardinli kız arkadaşım vardı tarakla beni aşkım diye inlerdi altımda.
Soran+1 yılHer memleketin topu olabilir şimdi Memleketim diye ovmeywcem şimdi ama top topu cekmis iste
- +1 yıl
Hamı mağara gibiydi kafamı zoksam, öbürünü de zok diyordu.
Soran+1 yılHalallah enteresan bir konu yasamissin şimdi senin o koca kilo kafan nasıl girdi anlamadım olsun pisikolajin ondan bozuldu şimdi anladım ondan döndün sen olsun hakkında hayırlısı bursadan bulursun ya senin gibi üzülme 😀
- +1 yıl
Sonunda toplara benzediğinizi anladın.
Soran+1 yılAhahhaha ya kendine arkadaş arama bizim dogudan çıkmaz ya😀😀
- +1 yıl
Ne çıkıyorsa sizin oradan çıkıyor taksim'e git abi garı lazım mı diyo yalvarıyorlar.
Soran+1 yılYa onlar sizin malları satıyo işte mallar satılmak icindir unutma
- +1 yıl
Bu işlerin içinde olduğunu anlamıştım.
Soran+1 yılWallahi senide satardim ama para etmesin yalvarma lutfen😀
- +1 yıl
Kendini satarsın anca benim tarağım satılık değil.
Soran+1 yılYa taraklami avutuyon kendini yazık tamam senin için bişeyler yapariz ya üzülme 😀
- +1 yıl
Çok hoşuna gitti dimi azının suları akıyor san ki, hadi acıdım sana çuvalını kap gel.
Soran+1 yılPardon da mesajı Yanlış okumusun ben top değilim yaramam sana😀
- +1 yıl
Ben yarıcam sorun yok, Mardinli sevindirelim.
Soran+1 yılSen kimsin ki? bu özgüvenin yediğin yemeklerden mi geliyo acaba mardinliler seni sikmez arkadas
Soran+1 yılBaşka kapiya😁
- +1 yıl
Ben diyorum Ankara sen diyorsun g*tüm kara yiyemeceğin tarağa oturma.
Soran+1 yılBiliyorum oglum senin iştah falan baya açılmış ne ayak tarak falan yiyiyon dikkat et bizi kendinle karıştırma. Biz yemeyiz kirariz o taragi
- +1 yıl
Kırılmaz merak etme kendini bana bırak sen.
Soran+1 yılYa tamam seni Hadim edicem yalvarma yeter ya sabahtan beri topta olacam top ya bune az sabret ya😁
- +1 yıl
O palamut kıvamında heybetli malafata dayanamazsın boşuna zorlama hadım etcem derken şeftaliyi yardırırsın.
Soran+1 yılTombis yine aklın yemekte ya kackere soylucem bizim senin gibi istahimuz yok ya hem ben yapmicam bizim yürekli geclerimiz yaparlarya zor olur ama senin gibi bir topu yapmak azcık uslu ol olurmu 😉
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç görmedim sanırım
00 Yorumla Hiç tanımadım
00 Yorumlasanmıyorum
00 Yorumlasen mardinlimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılEwet
Mardinlimisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılEwet😊
Soran+1 yılEwet ama annem arap
Soran+1 yılEwet biliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıldeğiller
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon
Cevap sahibi+1 yılesmer ve koca burunlu kızları sevmem.
Soran+1 yılOnlarda ördek sewmiyo ne olacak 😀
Cevap sahibi+1 yılYesinler beni
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler