Çok seviyorsunuz... Sevdiğiniz insan için takımınızı değiştirir misiniz ? :)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
...bir insan milletini dinini ve tuttuğu takımı başka biri istiyor diye değişiyorsa...çok çok ciddi bir olay olması lazım ki...ama benden biri böle bişey isterse değiştirmiyeceğini bile bile istiyorsa asla değiştirmem...ama allah korusun ölüm döşeğinde ve benim için çok önemli biriyse sırf ona jest olsun azıcık mutlu olsun diye ARTIK ONUNLA AYNI TAKIMI TUTTUĞUMU SÖYLEYİP MAÇLARA BERABER GİDECEĞİMİZİ SÖYLERİM...ama bana benimi daha çok seviyorsan takımı değiştir diyorsa onun istekleri asla bitmez...prensip olarak değiştirmem..ben de ona şunu sölerim..senin için canımı veririm ama bunu isteme:)))
Hayır değiştirmem. Bunun bir kaç defa konusu geçmişti ben mi galatasaray mı demişti galatasaray demiştim o daha vefalı;) link
evet. hiç tereddüt etamame bıle.. fenerlıydım trabzonlu oldum artık.. sonucta bişe basıma geldıgınde yada kendımı kötü hisstettgımde fener degıl sevgılım yanımda olcak... mantıklı düşünmek lazım.. o fenerden nefret edıyo. benımde fenerı tutamamamı ıstemıodu hıc. bnde sorun degıl bundan snra bende trabzonluyum dedım deyıs o deyıs...
Sevgilimi Galatasaray kadar seviyorsam öpsün başına koysun çokta kaşınmasın bence :))
artıladım :D
Cevap
61Cevap
Ne olucak takım değiştirince dünya mı kurtulucak? Fanatik değilimdir kesinlikle ama değiştirmem. Fanatik olup olmamamla ilgili bi mesele değildir bu. Önemsiz bile olsa benim için ödün vermektir gereksiz yere. Bugün takım değiştirtmeye kalkan yarın çok başka şeyleri değiştirmeye çalışır. O yüzden kabul etmem.
Bana göre bir takım başarıları sebebiyle kendi başarmak zorunda hissettiğimiz idealleri veya bizim içimizdeki benliğimizden bir parça(memleket takımı gibi) barındırdığı için tutarız. Takımımız gerçekte bizi yansıtır, benliğimizi. Sevdiğimiz bizi biz olduğumuz için sevmiştir ve olduğumuz gibi kabullenmelidir. Aksini isteyen zaten sevmiyordur onun amacı başkadır.
Bence degıstırmemelısın . Nede olsa sen degıstırmesen her macta bı rekabet cıkar aranızda ve cok daha guzel olur :)
Benden bunu talep eden bir adamı seveceğimi sanmıyorum...Çünkü bu çok aptalca...
ama çocukluğumdan beri aynı takım baba yadigarı nasıl değiştireyim . konuşur ben onu kendi takımıma geçirirm :) ya da deli gibi fanatikse kırmam . takımım gönlümde durur dilim başka söyleyebilir yalancıktan :D
bende hayır oyu kullandım da cevaplar komik ben ne değiştiricem o değiştirsin dünya bu yüzden savaşıyor zaten :D en ufak şeyde bile orta yol bulamıyoruz sen değiştircen ben değiştircem
Yıllardır gönlüm taşıdığım aşkı hiç kimse için değiştirmem. Ondan öncede Galatasaray vardı kabul edecekse bu şekilde edecek yoksa kendi bilir.
Seven insan karşısındakini her haliyle kabul etmeli. Ben değişmem ona da gidip değiş demem. Önemli olan yüreklerin bir olması takımların değil :)
Bugün takım değiştir diyen sevgili, yarın beni ben yapan başka özelliklerimi de değiştirmek isteyecektir... O yüzden makul bir sevgili isteği değil... Ben HAYIR diyorum...
sevgilimi değiştiririm takımımı değiştirmem.. :D Şaka bir yana ben galatasaraylıyım tesadüf mü bilinmez ama şuana kadar ki tüm sevgililerim Fenerbahçeliydi ve gayet iyi anlaştık takım değiştirmek te nedir arkadaş ?
insanlar sevdigi insan için bırak takımı, ülke , şehir hatta cinsiyet bile degiştiriyor ..
insan sevdiği için kendisini huyunu suyunu karakterini ve bir çok alışkanlığını hatta tüm hayatını değiştiriyor
takım dediğin ne ola ki
Sevdiğim zaten o sevgimi hak ediyorsa beni böyle kabul edip beni değiştirmeye çalışmaz. Ha eğer değmiyorsa da zaten elbet bir gün unutulacak :)
yoo niye değiştiriyim aşkta anlayışta vardır hem ayrı fikirlere sahip olmak farklı bir takım tutmak daha zevklide olabilir bence
Değiştirmek zorunda olsaydımda değiştirmezdim kaldı ki bir fenerbahçe taraftarıyla olamazdım hele ki böyle ısrarcıysa :D
takımımı değiştirmem kendimi değiştirmem olur o nedenle kimse içinde değişmem severse böyle sevsin beni :))
hayır değiştiremedi :) ne gerek var ki böyle şeylere
ben değiştirdim :) galatasaraylıydım fenerli oldum. ilişki bitti ama ben fenerli kaldım . gayette mutluyum , huzurluyum
sevgilimle ayni takimi tuttugumuza göre sorun yok, maclara bile beraber gidiyoruz:)
Böyle çocuksu bir isteklerde bulunacak kişiyle sevgili dahi olmam..
dütseler yine değiştirmem. lütfen deneme talebinde bulunmayın
asla. kendinden küçük şeyleri ispatlamak adına ödün veren insanlar agıcık oluyorum
Beni tuttugum takımla kabullenmicek birini napayım ben :) değiştirmem tabiki
Fenerli ol deme riski oluşur :D
O yüzden olmaz gardaşım :D
Çok saçma bence seven takımıyla sevsin takım sonuçta din değil ki.
Çok sevdiğim insan beni seviyorsa öyle birşey istemez.İsterse sevmiyor demektir beni sevmeyeni ben hiç sevmem.
İnsan birçok şeyi sevebilir. Farklı farklı şeylere değer verebilir. Bence bir şey için başka bir şeyden vazgeçme acizliği gösterir ;)
Hayır değiştirmem. Onun değiştirmesini de istemem. O kendi paşa paşa gelecektir zaten ;)
Sevdiğim insanı değişirirm :)
ben takım tutmuyodum önceden şimdi sevgilimin tuttuğu takımı tutuyorum...:DDD
takım tutmuyorum , uğraşamamda... o takımını bıraksın :)
Sevdiğim kişi veya sevgilim takımımı ne kadar sevdiğimi bilir ve değiştirme teklifi etmez.
Kulağına yanaşır Beşiktaşsın sen bizim canımız diye bağırırım
takım mı? yeter ki seveyim ne var ne yok değiştirmeye hazırım
tek cevap şudur sevdğim insanla olduktan sonra hiçbir şey umrumda olmaz porselen takımını bile değiştiririm :b
Ya ben bu tür şeyler arasında bağlantı kuramıyorum açıkçası. Adamı seviyorum diye neden kendi tercihlerimden vazgeçeyim ki?
Sevdigim insan için diş macunumu bile değiştirmem . Beni değiştirmeye çalışacak birini aşkından ölsem genede def ederim.
değiştirmem zaten beni takımıma değiştirmeye zorlayan birini sevmem
Sevdiğimi değiştiririm ama takımımı asla.. (içimizdeki fanatizmin boyutları ortaya çıkıyor)
Futbolla pek ilgilenmediğim için sorun olmazdı, değiştirirdim. Sonuçta karşımdaki insan benim için tuttuğum takımdan daha değerli ..
tabiki nononononononononononononononononononononononononono .)
aşık olmadan önce ben de atıp tutuyordum asla olmaz diye ama şu an o ne derse yaparım yani...
takim tutmam daha iyi gerci soranara trabzonlu oldugum icin tsliyim diyorum o kadar
( çok büyük konuşmak gibi olmasın da ) hayatta degiştirmem mümkünse aynı takımı tutan bir eşim olsun istiyorum
Asla! Hiç bir mantıklı sebebi olamaz takım değiştirmemin .
BEŞİKTAŞ Lı olan degiştirir ama DOĞAN değiştiremez...
Hayır tabi. Ne kişiliğimi, ne takımımı 2 sini de değişmem.
O kişi, benim tuttuğum takımı tutmuyor sa sevgilim değildir. Zaten
Sevdiğim biri için başka sevdiğim birşeyden vazgeçmem gerekmesi hoş değil.
ben fanatik fenerliyim zaten kendimi zor durumda bırakmamak gerilmemek içinde karşı tarafın galatasarylı olmamasına dikkat ediyorum :D
sevdıgım ınsan ıcın tutugum takımı degısmem ama bana boyle bı soruyu soran sevdıgım ınsanı degısırım..net ve acık
dalgamı geçiyorsun ya
1.Allah
2.Fenerbahçe
3.Aile - Eş
sıralama budur değişmezz !
bu kadar ergen adamı nasıl buldum diye tanrıya sitem ederim
ılk once bunu ona ben yaparım. sevdgın ıcın GS lı olurmusun derım oda bana sevgısını gosterırdı
Değiştirmem ama takım daha kıymetli olduğundan değil, istek saçma olduğu için...
hayır değiştirmem aynı takımı tutan birini eş seçerdim;;;)
Bizim aileye Beşiktaşlı dışında almıyoruz. Bu soru bana gelmez hacı :)
O beni birgün terk edebilir. Ama Beşiktaş sevgisi asla terk etmez beni.
Başladan bitmişti böyle bir ilişkim bana ne kadar değer veriyosun göster kapak fotoğrafını beşiktaş yap demişti noluyoz len hayatta yapmam dedim ve gttii :D
değiştirdim bile zaten takım tutmak için takım tutuyorum sıkıntı yok :)
En İyi Cevaplar