+1 yılBence kızların %90ı ya beyin yoksunu bir gerizekalı ya da vücudunu göstermekten zevk alıyor. Çünkü siz kabul etsenizde etmesenizde Türkiye sokakları abaza dolu. Ulan damacana si**yorlar bu ülkede, sizin bacaklarınızamı bakmayacaklar? Azcık anlayışlı olun be. Giymeyiver şort ne olacak. Demek ki sevgilin adam gibi sevip sahiplenmiş. Ona özel olmanı istiyor, kimse baksın istemiyor. Düşün sevgilinin mükemmel kasları var ve sokakta tişörtsüz geziyor kızlarda bakıp "off kaslara bak. Bir kere dokunabilirmiyim yavrum. Offf yalarım" diyor. Sen ne yaparsın? Soruyorum yani ne yaparsın? Belli adam seni önceden uyarmış sen dinlememişsin sonucu böyle olmuş. Haketmişsin belli. Her zaman adam gibi seveni sahipleneni ararsınız. Al bulmuşsun işte daha ne istiyorsun? Ayrıca yaptığın o kadar yanlış ki anlatamam. Sevgiline birazcık saygın olsa onu bu duruma getirmezdin. Ayrıca burada iki beyinsizin "ya abartmış, daha konuşma" falan demesini dinleme. Sevgiline bu kadar saygısızlık yaptığın yeterli bence. Birazcım olsun empati kur ve hatayı kendinde ara. Bunları yapabilirsen zaten bana hak vereceksin. Ardından sevgilinin yanına git ve birdaha böyle bir şeyin olmasını istemediğini, dikkattli olacağını söyle. Ondan da biraz anlayış beklediğini söyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin gerçekten haklısınn... Zaman isteyecem kiyafet konusunda zamanla duzeltecegumi söylerim sanarim anlar o da
- +1 yıl
Bak benim güzel fakat kafası karışık kardeşim. Zaman istersen daha çok sinirlenir bence. Belli etmez sana ama içinde kalır. Tek diyeceğin şey;"Sevgilim öncelikle özür dilerim seni bu seviyeye getirebilecek kadar büyük hatalar yaptığım için. Bence birbirimizi sevdiğimiz kadar saygılıda olmalıyız. Benim sana yaptığım büyük bir saygısızlıktı fakat senin yaptığında en az benim ki kadar büyük bir saygısızlıktı. Ben bundan sonra daha dikkatli olacagıma söz veriyorum, sen de lütfen sinirlerini daha iyi kontrol etmeye çalış"Bak bu konuşmayı yap. Araya hiç başka kelime katma. Özellikle aşkım canım cicim falan deme. Resmi bir biçimde yap bu konuşmayı. Daha iyi olacağını düşünüyorum👍
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana muhtemelen giyme dedi ama sen onu dinlemedin ve giydin..
Şimdi de sonuçlarını katlanmak gerekirken bize soruyorsun normal mi diye..
Maço bir erkek için normal bir durum.03 Yorumla
Soran+1 yılaynen ole oldu
Normal canım onlara göre. Sahiplenme duygusu bunu gerektirir doye düşünüyorlar. Benimki de elbisemi yirtmisti üzerimde görünce gittik bak abur şey aldık. 😂
Seven insan kıskanır mantığı hakim biraz erkeklerde. Katılmıyor da değilim hani.☺
Bence seni bu kadar seven biri varsa sahiplenen sevinmelisin. Varlığına şükür etmelisin 😍00 Yorumla
Sadece küstün mü yani ben olsam kafasını koparır eline verirdim bu 1.
2. si de senin kıyafetlerini kesmeyi bırak odana girme cesaretini nerden bulabiliyor? Kusura bakma iplerini çok bırakmışsın16 Yorumla
Soran+1 yılya tamam haklısınn ama ne bıleyımm bunu neden yaptı anllam veremıyorum bır turllu konusmuyorumda agladıgımm ıcın ıyıce delırdı kovdum evden de ne bıleyımm ufff
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum inanki
Soran+1 yılDeli kizz ama bana parlak bir fikir verdim saol :-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bunda sonrada konuşma zaten.. Şimdi elbiselerini kesen adam ileride neler daha neler keser Allah bilir..
81 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınn ne yapacagımı bılmıyorumm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilinmi ne cesaretle sana ayit olanlari kesrr buna neden musade ettin adam gibi soylesin giyme diye uyarsin uymazsanda sana uyacak birini bulursun.
21 Yorumla
Soran+1 yılanlatamadım ıste
+1 yılKötü olmuş ya o kadar da değil yani. benimki de şakayla karışık dar pantolonlarımı istiyor arada ama vermiyorum bakalım bizim sonumuz ne olacak 😄
10 Yorumla
+1 yılben anlamıyorum ya şimdi anneiz babanız kesse ağlarsınız bağırıp çağırırsınız sevgili olunca bunları yapmazsınız. yanlış anlama sana laf atmıyorum başka yapanlar da varda
20 Yorumla
+1 yılNedeni neymiş acep? Sevgilinin sinir sorunları filan mı var yoksa sana yeni şeyler mi dikmek istemiş? :D
https://i.hizliresim.com/qlzmGQ.gif06 Yorumla
Soran+1 yılEn sevdiğim klip ama basıma geleceğini hiç düşünmemiştim valla çok zoruma gitti
- +1 yıl
Peki öyle yapmasının nedeni neymiş anlattı mı?
- +1 yıl
Eğer kıyafetlerin açıklığındansa bunu sana güzel bir dille giyme diyebilirdi. Bence onu karşına al ve bu konu hakkında konuş. Bu tür basit olaylara o derece tepki vermesi doğru değil
Soran+1 yılHayir daha konusmadimm sinirimiz biraz uatisinca arayacam
- +1 yıl
Peki, ara hallolur iş umarım.
Soran+1 yılsaoll ınsallah
+1 yılahahhaa arkadaşımın sevgilisi de yapırdu aynısını ama şimdi evliler çokta mutlulular kıskanıyo seni işte bişey olmaz :D
22 Yorumla
Soran+1 yılöyle mı dersın
- +1 yıl
tabi canım uzun eşofmanını bile kesmişti okadar para verdiği halde iç çamaşırını belli ediyo diye sadece :D bir zararı olmaz bence :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim öyle bir şey yapsa o makası kesilen kıfayetlerimin sayısı kadar ona geçirir cinayet işlerdim.
10 Yorumla Ayyy ne guzel ya 😂 benmde öyle bir sevgilim olsun 😝 birlikte kesip bicelim 😂
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılhiç normal değil :( genelde bu tip insanlar şiddet de uygular, dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmaz dıye dusunuyorumm ama bugunden sonra...
- +1 yıl
bir de daha sevgilisiniz, karı koca bile değil. bir arkadaşımın kocası bu şekilde kıskançtı, o da elbiselerini keserdi, tabi sonrası daha kötü oldu :( saçma ve anormal bir hareket
+1 yılHayır normal falan degil karışabilir ne giydiğine ama kesme hakkı yok bence kıyafetlerini bana öyle bişey yapsa sevgilim uzun bir süre konuşmam aynısını bende yaparım hatta şortlarını dekolteli tişortlerini hepsini yakarım sende öyle yap bence :D
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık sadece ona de param yok bana uzun kıyafetler al...
02 Yorumla
Soran+1 yılAlırr alir ama onun aldiklarini ben giymem
- +1 yıl
Sen sec begen o parasini ódesin :)
Kıskanmış belli ki benimki de yapmıştı ama bir sevgilinin bunu yapabilmesi için senin isteklerini tam yapmış olması gerekir seni kıskanırken giyinişine karışırken kendisi kızlarla olan ilişkisine dikkat etmeli etmiyorsa sende istediğini yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kbenım soylememe gerek bıle kalmıyor bır tane bıle kız arkadası yok o denlı8
Adam halıdır sokağa kilo gibi mini etekle çıkarsan :P aadamda bu tepkiyi verir
00 YorumlaNormal bisi bu senin acil giyinmeni istemiyor kiskaniyor bir yerin görünecek diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim de açık giyinseydi ben de keserdim heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılempatı dıyorsun
+1 yılHayir normal değil o ne öyle ya benim eski sevgilim de el koyuyordu Kıskançlık değil o
03 Yorumla
Soran+1 yılne pekı bole bır tepkıyı hakettıgıme ınanmıyorum ben
- +1 yıl
Benim eski erkek arkadaşım günah bahanesinin arkasina sığınarak bana engel koymaya calisiyordu
Soran+1 yılsonra ne oldu sen nasıl tepkı verdın
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Onları giymeni istemiyor. Tani bunu bu sekilde yapması normal değil. Siz sadece sevgilisiniz onun esiri, oyuncağı degilsiniz.
10 YorumlaKonuşma tabi Allah'in krosu :) bizim gözlerimiz kime bakacak yoksa :P
03 Yorumla
Soran+1 yılPislik ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bende olsam aynını yapardım sevdiğime kısa elbise giydirip elaleme malzeme yapmam...
32 Yorumla
Soran+1 yılya ne alaka neden boyle dusunuyorsunuz sonucta ben tasıyorum ve aklı basımda bır ınsanım ve bunu o da bılıyor sonuc olarakk :(
Cevap sahibi+1 yılBu konu ikinizin arasındadır sevgilinizin çevresi bu olaya sıcak bakmıyor olabilir muhafazakar bir aileden gelebilir bunuda düşünmek gerekir...
sevgilin bir hanzo kimsenin ne giydiğine karışma hakkı yok kıskanıyorum bahanesi altında seni yok sayıyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin wattpaddeki Ayazla karistirdi kendisini sanirim😄
12 Yorumla
Soran+1 yılole seyle r pek kullanmıyoruzz bız
- +1 yıl
Anladim, tamam.😂
+1 yılEn son ne yaptin ne giydin veya aranizdaki diyalog neydi
04 Yorumla
Soran+1 yılelbıse gıymıstımm gayet te normaldı abartılı bır sey yoktu kı
- +1 yıl
Sen onu geç lütfen, abartisiz dedikleriniz bizim gözümüzde abartili. Sana birşey dedimi dün felan
Soran+1 yılHayir demedi
- +1 yıl
Aklina kesim bişey geldi ondan olabilir
Normaldir , kıskanıyor seni heryerini ruhunuda etinide.
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle o zaten kendı gozunden bıle sakınır o kadar sevıyor ama tepkısı cok anlamsızdıı ıste
Soran+1 yılya cıdden bır sey yapmadım gıyme deseydı gıymezdım o da bılıyor aslında
Soran+1 yılo gun gıymem ama baska bır gun gene gıyerdım m
Adam kıskanmış tabi yapacak bir şey yok dua et başka bir tarafını kesmemiş 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılkotusun
+1 yılSende git en sevdiği tsort pantolonları ceketleri kes
00 YorumlaSeni Kıskanıyor Cok Acık Giyinmeni İstemiyor Buda Cok Güzel birşey
00 Yorumlaböyle manyaklık olmaz, sevgilini kolonyayla arındır, baktın arınmıyor, beni alırsın,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannem makası elimden almasaydı bende yapacaktım aynısı. kıskandığı için seni kimseyle paylaşmak istemediği için.
08 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaz :-( yapmayin böle şeyler
Cevap sahibi+1 yılistemediğimiz şeyleri siz yapmayın sizi seviyorsak böyle yapıoruz sevmezsek umrumuzda bile olmazsiiniz ;)
Soran+1 yılufff o da aynısını dıyor bana sureklıı :(
Cevap sahibi+1 yılmillet sevgili bulamaz sende kıymetini bilemiosun heeee
Soran+1 yıltamam tamam bılcemm zaten cok sevıyorumm ama delı edıyor benı ne yapayımmm
Cevap sahibi+1 yılona uyum sağla eminim ilerde daha çok mutlu olacaksiniz ;)
Soran+1 yılpekıı ole yapacagımm
Cevap sahibi+1 yıl;))
Senin kısa giyinmeni istemiyor bunu çok açık göstermiş
00 YorumlaÇok normal.
Dua et seni kesmemiş..23 Yorumla
Soran+1 yılneresıı normal bunun yaa
Soran+1 yılpekı
+1 yılgiymeni istemediğinden olabilirmi?
14 Yorumla
Soran+1 yılolabılır ama bu kadarı fazla cok fazla degılmı
- +1 yıl
o biraz suyunu çıkarmışta. Zamanında nerdeymiş acaba sen onları giyerken?
Soran+1 yılya yoktu kı onu bırak aılem bırsey demıyor bana kı kaldı o
- +1 yıl
O zaman yol ver annem. Bu şimdiden böyleyse ilerde seni eve kapatır gibi geldi.
+1 yılKıskançlık. Sahiplenme duygusundan
20 YorumlaBir ruh hastasıyla birliktesin anlamadın mı hala?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay canina nasil oldu olay dahs once uyardimi seni
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeske benim sevgilim yapsa bunu ya miskanc olsun istiyorum kiskanmiyor hic
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskançlık krizine girmiş odun!
14 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım kı bende
Cevap sahibi+1 yılHayır arkadaş nikahlı karın mı da o kadar karışıyorsun, kendi başına iş yapıyorsun? Tamam erkeğin sevgilisini sahiplenmesi, kıskanması iyi bir şey ama abartmış seninki. Hatta b*kunu çıkarmış.
Soran+1 yılbılemıyorumm ne yapacqagını cok fazla geldı bu durum bana
Cevap sahibi+1 yılMantıklı olan ayrılmak olur. Başka seçenek bırakmamış. Sen onun kölesi ya da oyuncağı değilsin kafasına göre seni şekillendirsin. İleride çok daha büyük sıkıntılar yaşayabilirsin. Allah yardımcın olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmış demekki giymeni istememiş
00 Yorumla Aşırı normal bir davranış
05 Yorumla
Soran+1 yılasırı mı? normal mı?
Soran+1 yılaynenn bana gıyme deseydı bılıyor ıkıletmeyecegımı aslında bu anı sınır ofke neden anlam veremedım bende
Soran+1 yılolabılır tabıı de bır yanlısım yokk genel bakıldıgında
+1 yılSevgilin adammış geniş değilmiş
05 Yorumla
Soran+1 yıloyle zaten ama neden bole bırsey yaptıı ya off dengemı bozdu sabah sabah
- +1 yıl
Çünkü adamlık bunu gerektirir
Soran+1 yılKonuşuyorum simdi ne yapmaliyim
Soran+1 yılKonusmuyorum dicektim
- +1 yıl
Ayrıl fikirleriniz uyuşmuyor anlasilab
+1 yılMakas kesiyo mu diye denemiş tir
19 Yorumla
Soran+1 yılya dalga gecme
- +1 yıl
Cicim giyme dediği halde giydiysen çareyi kesmekte bulmuş tür
Soran+1 yıluffff
- +1 yıl
Bu arada odanda ne işi var sevgilinin sabahın köründe
Soran+1 yılbırden kapı caldı actım daldı masamdakı makası aldıı dolaptakı etek elbıse ne varsa halletttı bırsey bıle dıyemedımm sastım kaldım
- +1 yıl
Öyle rahat girip çıkabiliyor yani odana
Soran+1 yılailemm tanıyor ve bılıyor hatta aılem benden cok ona guvenır ordan gelıyor beyefendıye rahatlıkk
- +1 yıl
Ozmn kesmekte geç bile kalmış valla 😆
Soran+1 yılpiisss kotusun ya :(
uyardı mı daha önce giyme bunları diye
08 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bu kadar abartabılercegını dusunmemıstımm yakısıyor neden gıymeyeyım aılem bıle karısmıyor o neden sınır oldumm :((
Soran+1 yılya tamam orası oyle ama zaten hep yanımda nereye gıdersek gıdelım neden boyle yaptı anlam veremıyorum bırsey demıyordu sadece uyarıyordu tamam dıyordumm ama ne oldu ıse gozu donmustu
Soran+1 yılAnladımm ne yapacam bilmiyorum ama kendi de farkında abarttiginn ariyor acmiyorum ne yapacam bilemiyorum
Soran+1 yılpekı saoll :D
+1 yılkıskanıyor seni tatlım sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAbarti değilmi bu durum
- +1 yıl
istemiyor ne yapsın kesmese yine giyeceksin.
+1 yılonları giymeni istemiyor demmekki
00 Yorumla
+1 yılahaha veterinere gönder bence
00 Yorumla
+1 yılacayip kıskanmış seni ben olsaydım huyuna giderimm
00 YorumlaKıskanıyor hemde çok açık ve net
00 Yorumla
+1 yılBana oyle yapan bir erkegin evini yakarim
10 Yorumlasıyırmışşşşşşşşşşşşşşşşşş
14 Yorumla
Soran+1 yıldimii yaa gozu donmus gıbıydı resmen
Soran+1 yılyapmaz o kadarda olur mu kı
+1 yılnormal seven kıskanır sevıo senı
00 YorumlaKıskanmış olacakki seni kesti zavallım
00 YorumlaSeni kesmediğine dua et bence normal:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Anormal aman dikkat yakında seni kesmesjn
00 Yorumlakızdırmışsındır onu ya da kıskançlık
00 YorumlaPsikopat
10 YorumlaNormal degil ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. Deli mi o ya
00 Yorumla
+1 yılenteresan
00 Yorumla
+1 yılNormal değil bence😂
00 Yorumlakıskançlık kriziii
00 Yorumlaaldattınmı yoksa ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılkıskandığı için
00 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne