erkek arkadaşım yarım saatliğine arkadaşının ısrarıyla gazinoya gitmiş.. affet dio ama aklıma oranın ortamı geldikçe affet mek gelmio içimde sizce napım :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılabazaların hepsı oralarda kons lar var bıde içki ısmarlıyosun yanına oturuyorlar bı çok şeyı yapıyorlar zaten koltuk veya localar yuksek genelde rahat takılsınlar dıye bazılarında pahalı içki soyleyıp boş odaya falan geçıyorlar mal erkeklerde bağımlılık yapıyor sen bırını bılıyorsun ama kırk yılda bır gıdılcek yerler deıl gıden duzenlı gıdıyor yada hıç işi olmuyor salak bı arkadaşım aşık olmuştu konslardan bırıne erkeklerı bıldığın salak yerıne koyuyorlar işyerındende ıkı arkadaş hep oralarda zaman geçırıyor
00 Yorumla
+1 yılgazinodan kastın pavyonsa eger.orada kadınlar masana parayla oturur yer ıcerler senın hesabına girer.her ınsanda kadın oturtamaz masaya.bızım burda çay bardagı kadar vodkaya 25 tl alıyorlar kadın içince.bence erkek arkadasını affet.zaten yarım saatte bi kadınla muhabbet etmıs olamaz olsa olsa en fazla o kadınları başı gelip elini sıkmıştır hosgeldın dıye o kadar.takma kafana dostum.
10 Yorumla
simdi arkadasina uyup gazinoya giden kimbilir yarin arkadaslarinin israri ile nerelere gider seni hic dusunmemismi giderken bana kizar diye arkadasina uymus
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
+1 yılEmın ol bı halt yıyemıyosun yanı fılamlerde kı gıbı karı kızla gobek atmıyosun gecelık 1000 tl bırakırsa orası ayrı tabı ya da çok ıcerse kı senın kı bence bıseyler yapmamıstır affet cocugu gazıno pavyon fılan sadece cok parası olan ve 4-5 saatten az vakıt gecırmeyenler ıcın sorun cıkartır :)
10 Yorumlayarım saatliğine gazinoya gidilir mi hiç ?
Erkektir yapar diyesim geliyor
cevap veriyorum; kadınlar erkeklerin meraklarını gidermesine izin vermeği sürece bu devam eder biraz acalım isteklerin yapacaktır erkek o genlerinde var :)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. sen kimsinde affedecen ? hakim, savcı, yargıç ? nereye gider gider...sana neki ? Erkek arkadaşıymış...kafasına çuval geçir yanında otursun...
00 Yorumla
+1 yılAffedip affetmemekle ne alakası var ben bir şey anlayamadım. Geneleve gitse neyse de gazinodan bir şey olmaz.
00 Yorumlaaffedeceksın zaten bunu sende bılıyorsun bu kadar kızdıgına gore baya sevıyorsun bu kadar basıt bı se ıcın onu bırakmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum sonuçta 3 yıl beraberdik arkadaşı gelmese böle olmıcaktı..
+1 yılgazino derken pavyon va daa birahaneyi kastettin galiba pek güzel bi ortamı yok ama affedilmeyecek gibi de değil.
09 Yorumla
Soran+1 yıllokal işte :::::/
- +1 yıl
konsomatris var mı. affet ya bakıp çıkmıştır.
Soran+1 yılyarım saat bakıp çıkılırmı :/ bana arkadaşımın alacak verecek işi var demişti tamam dedim meğer arkadaşının sevgili bunu görmek istemiş.. düşün bende salak gibi dışarıda onun çıkmasını bekliorum
- +1 yıl
fena bence var bunda bi iş arkadasının sevgilisinin ne işi varmış orda
Soran+1 yılerkek arkadaşımla gezioduk arkadaşı geldi kenara çekti .. falan filan gittik erkek arkadaşım bana bekle birz ddi tam ddm erkk arkadaşımn değil arkdaşnn sevglisi orda çalışıomşş. erkk arkadaşımı fdaha öncdn tanıomş ablası gbymş boyu kadar çockları varmş falan :/
- +1 yıl
günahını almayım ama çok takıldım oralarda bence erkek arkadasını bi kadına gösterdi. bence çek sevgilini bi köşeye konuş girdiği ortamı bildiğini söyle seni yalnız bırakıp oraya gidecek kadar önemli olan neymiş sor. aklımda soru işareti bırakma orada ki kadınlar için para önemli ama eglence daha önemli sonuçta orda çalışan birini tanıyo. terk etme ha çocugu belki iyi niyetlidir biz eseklik ediyoruzdr.
Soran+1 yılerkek arkadaşım taxi şöförlüğü yapıodu .. aha önceden burdaki kadınları gelip gtrymş ordan tanıo bazılarını ama muatap değildi.. bunlar gelince arkadaşı telle kopnuşuodu hayatım nerdesin gazinoda yoktun ayıksın bugün falan gb.. ben erkek arkadaşımdan ayrılmak istedim o evleniceğin insandanmı ayrıılcaksın bu kadar basit şeler için falan dio:/
- +1 yıl
senin erkek arkadasın anasının gözü olmuştur. belki yine abonelik için konuşmuştur. getirip götürcektir.
Arkadaş baskısıyla gitmişse eğer affet ve o arkadaşlarından uzak durmasını sağla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen uyarını yapmışsın canım bence. Bir daha gitmeyecektir. İkinci olursa o zaman bakarsın ama şimdilşik affet teb i ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılbidaha o arkadaşımla görişmicem ordaki kadınları görsem nolur sen ederlermi dio:/
Cevap sahibi+1 yıltamam sözünü vermiş işte. Tepkini vereceksin tabi ki ama ayrılık sebebiniz olmamalı.
Soran+1 yıltamam canım tş edermm
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılsiz neyin kafasını yaşıyorsunuz... çocuk dürüstçe söylemiş sana da sadıksa daha ne istiyorsun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Gazinomu gazino varmı halen yaw eski türk filmlerindeki gibin:/
00 Yorumlabenimki de meraktan bara gitmişti ama çok durmadı. karakterini biliyorum yapmaz kötü şey. ondan affettim.
00 Yorumla
+1 yılaffetme. hatta karşına çıkan ilk yakışıklıyla takıl ;) intikm al. bu konularda ideal olan benim gibi bir çok yakışıklı var ;)
00 YorumlaKonslarin hepsi o yolda degildir sadece ekmegi icin cocuklari icin veya borclari icinde mecburiyetten calisanlarda var
10 YorumlaPoff, bezdirme adami.Senden ayrilir gider trip bile yapamazsin ona gore.
00 Yorumlaya sen gitmiş olsaydın oraya affet gitmez bidaha bırakma izin vermezsin olur biter
00 Yorumlabüyüklük sende kalsın affet ama bedava olmasın ona biraz pahalıya patlasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme ya iğrenç ortamlardır orası ne işi varmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılgazino var gazino var. nasıl bir gazinoya gitmiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. askerlilte gazino üç koltuk bir tv den ibaret :D
10 Yorumlagazinolar kaldımı hala ya
00 Yorumlaher insanın azda olsa bir şansa ihtiyacı vardır
00 Yorumlasana bagımlıysa gunahını alma cocun bee
00 Yorumlahemen boşa ve bana gel derim tavsiyem
00 Yorumlanolmuş ki gitmişseee... affedilir tabi
00 Yorumlaaffetmelisin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaffetmem ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı