Sevgiliyle aynı evde kalınabilinir mi ?
Evet ya da hayırsa neden ?
Evet ya da hayırsa neden ?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kalınmamalı..
ilişkinin ilk zamanları arzu edilen ve birlikte yaşasaydık şunu yapardık bunu yapardık gibi konuşmalara bolca sebebiyet veren durum.. oysaki sizi el üstünde tutan insan bi' süre sonra yanında olmanızın verdiği rahatlığı suistimal ederek bilgisayarıyla sizden daha çok ilgilenecek, ev işlerini tamamen size bırakacak hatta bu sizin görevinizmiş gibi saatlerce temizlik yapsanız bile teşekkür etmeyecektir. üstelik b' süre sonra sizinle ilgili merak ettiği şeyler eve kaçta gelindiği ve bu sürede kimlerle neler yapıldığıyla sınırlanacaktır..
bunun gibi yüzbinlerce cansıkıcı şeyden sonra bi' gece sevgilisi uyurken KS'ye iç dökülecek, falan..
evet kalınır
Kalınabilir neden olmasın. Bir nevi evlenmek gibi zaten, bi imza eksik! Fakat yapılmaması daha doğru, tabi ileriye dönük ilişkilere göre sakıncalı bir durum. Çünkü insanı sadece birlikte yaşarken en iyi şekilde tanırsınız, aynı evde bir süre yaşadıktan sonra evlenmekten hatta sevgilisi olmaktan bile vazgeçebilirsiniz :) Mesela her buluşmaya tertemiz, şık ve bakımlı gelen sevgilinizin sifonu çekmediğini görmek sizi ondan soğutmazsa deneyin :)) Bu bir örnekti tabi, buna benzer yüzlerce durumla karşılaşılabilir. İki tarafta evlenip boşanmışsa, evlenmeden birlikte yaşamaları çok iyi fikir olabilir.
Sonra da vay efendim aşk bitti, sıradanlaştı diye zırlıyonuz.
Cevap
46Cevap
kalınmaz cünkü erkekle kadının bi arada olması zinaya gebe bi durum hadisi seriftede geçer ayrıca kımse kalkıpda modernlık cağdaslık ayağına yatmasın yok bişey olmaz sadece film izleriz falan hikaye hepsi kalınmaz nokta amerikalı değiliz müslüman bi toplumuz aile yetişme tarzımızada ters yani
+1.
" Vela tegrabuz zina, innehü kane fahişeten" Kur'anı Kerim'de zina ya yaklaşmayınız, Çünkü o, şüphesiz bir hayasızlıktır, kötü bir yoldur. Buyruluyor.
Bu durumda değil sevgili zinaya davetiye çıkaran hiç bir yer ve şekilde aynı durumda kalınamaz..
cıddı ve evlenılecekse kalınılır degılse kalınılmaz cunku kadınla erkegın beraber kaldıgında 3 kısı seytandır.Kı erkekte abaza karı kız manyagı ıse bugun benle kalan dun de baskasıyla kalmıstır bugun benle yarında baskasıyla kalıcak der ve senı cıddıye almaz. vb...
evet kalınabilir ben kalsam çok mutlu olurum çünkü ona daha çok vakit ayıralbilrim sürekli onu mutlu etmeye çalışırım ne biliyim işte insan onun yanındayken kendini daha mutlu hissediyor içim bi kıpır kıpır oluyor ona baktıkça gelecekle ilgili hayallarkurmaya başlıyom ve bu beni ona daha çok bağlıyor,
Evet kalınabilir. Nedeni de bence bi erkekle "ilerde de olsa" evlenmeyi düşünüyorsan bir evde biraz zaman geçirmelisin. Çünkü ev psikolojisi daha ayrı birşey. onu bir yaşamak lazım
ben kalınamayacağını düşünüyorum tamam hoş güzel her şey yolunda fakat aynı evde nikahsız bir durumda cinselliğe illa ki aklınız nefsiniz kayar ki bunun sonucunda kötü şeyler olabilir de olmaya bilir de. evliliğe kadar beklenmeli diyorum ben.
Sürekli olarak mı yoksa bir geceliğine falan mı? Tek gecelik ise kalınabilir, iki taraf da kendini biliyorsa bir şey olmadan o gece atlatılabilir bence.
Bu gençlik bu hat , ne kadar dinden uzağız hadi , müslüman olmayanalrı anlıyorumda müslümanlara ne oluyor , yazık yozlaşıyoruz hızla , nasıl kalabilir ya , hiç mantık el veriyor mu dini düşünen yok , ne de kızlar varmış yani , doğruyu söylemek ayıp olmuş , cidden yazık ya...
Çok ciddiysem ilerde evlenceğimi düşündüğüm adam olcaksa, cinsellik yaşamadan birbirimizi daha iyi tanımak adına aynı evde kalabilirim..Ama bu durum hiçbi zaman bi zorunluluk olmaz benim için kalınabilir de kalınmayabilir de ama diğer türlü o manada zorlayıcı olcağı kesin.
kalabalir ve en romantik, özel anlar paylaşılabilir illa cinsellik yaşanır diye bir durum da yok
ayrıca eğer bir kaç değil uzun süreçli bir konaklamaysa bu insanı tanımanın en iyi yollarından biri de aynı evi paylaşmaktır.
hayır.. aynı evde olsa bile aynı oda da kalınmaz kesinlikle söz yok nişan yok olmasssssss :)
Evlenmeden bir bayanla bir erkeğin aynı evde yaşamasına iyi gözle bakmıyorum. Ne kadar biz nefsimize sahip çıkıyoruz kötü birşey yapmıyoruz deseler de dışardan da çok farklı algılanır.
3. bir şahıs çıkar ortaya aile olunur. :D
iyiymişş
Eğer öncesinde birlikteyken her haltı yemişlerse aynı evde kalmalarında da sorun yok.
Bişey olmamışsa önceden aynı evde kalmak mantıklı mı bi düşün?Bana sorarsan hayır kalınmamalı=)Kendimizi biraz koruyalım ya öyle kolay lokma olmayalım=)
kesinlikle=))
Ben kalırım da , bu duruma uygun olmayanların kalmaması gerekir , bir çok kıstas var bu durum için ...
kalınabilir ama sonrasını da düşünmek gerekir, erkek açısından sorun değil ama bir bayanın sıkıntı yaşamamasının sağlanması gerekir. güvenle alakalı bir durum
Evet, sevgilimle aynı evde yaşamak isterim... Herşeyiyle yanımda olması, geleceğimizi birlikte planlayıp birlikte kurmak için bu gereklidir bana göre...
niyetine göre, evlenmeden önce birlikte olmak istiyorsan kal, yok ben birlikte olmayacam ama onun ev halini görmek istiyorum diyorsan kalma, tutamazsınız kendinizi, zar zor tutsanız bu işkence niye
Sen istersen olur da ben evlenmeden once karsıyım kızsın cünkü erkekler her ne kadar bir sey olmaz dese de pek güvenme bence
Ne güzel iyice muasır medeniyet seviyesine çıkıyorsunuz.Birlikte yaşayın olsun bitsin.Angelina-Brad gibi 10 yıl nikahsız yaşayın.
Sevgılım benı kullandı terkettı deyıp soru acıyorlar sonra :/
Hayır, hayırsızdır. Şimdi CcC süvarim Ccc hocam da durumu izah edecektir.
Kesinlikle hayır. Tamam bir gün iki gün kalınabilir. ama temelli aynı evde yaşanamaz. Bitirir ilişkiyi. Tecrübe ile sabit.
Ailemle zor anlaşıyorum sevgilimden de bir iki gün sonra sıkılırım kesin :(
Sıkılmazsın bence :(
Bilmiyorumki versem mi vermesem mi bilemedim.Şimdi, aynı evde kalıp da sıkılacağın kişi kim, ona bağlı :(
Cevabın tatmin etmedi beni açıkçası :(
Üzülme :(
Evet.
Bu sayfadaki cevapları artılayan/eksileyenlerin burnuna osurayım. Sana ne götüm, senlö kalmak üsteyen küm.
Sorun biraz düşük kalmış... ben ankete Hayır dedim çünkü Mantıken iki sevgilinin aynı evde kalması olabilir birşey. Şart koştuğunu ben varsayarak Hayır dedim yani 2 sevgili aynı evde olursa illaki bir kıvılcım, birşeyler olur...
Ben arkadaşlarımla yüz göz olmamak için çok görüşmüyorum bile, suyu çıkar .Bence hayoor.
Birbirinizi iyi tanıyosanız tabikide kalınır. ama iki günlük bi sevgili ise kaınmaz farklı bi durum
Evlenmeyeceksen olmaz bence.Evleneceksen tanımak için olabilir.
neden olmasın hele elinden kahvaltı etmek paha bicilmez
sana göre ateş ile barut yanyana kalmasında bir sıkıntı yaratmıyorsa tabii ki kalınabilir.
Evliliğin bir anlamı kalmalı diye düşünüyorum.
sevgiliyle aynı evde kalınmamalı bence
her şeyi zamanında yaparsan mutlu olursun
geçici mutluluk getirir kalmak ama
evliliyi köreltir biraz
en azından ilerdeki ayrılıklardan fazla pişmanlık duyulmaz bence
Ateşle barut yan yana durursa patlama olur buradan sen anla ne demek istediğimi:)
nayır sebebi evlenmeden olmaz türkün yapısına ters yabancılar ne ederse etsin biz asil milletiz
benim iyi karşılamadığım bir olay aynı evde kalırsan bu evlilik olur sevgililikten çıkar
ewet çok değişik zamanlarda 2 kız ile otelde kaldım ,ertesi sabah yine bakire olarak ewine gitti,tabi başka kızlarlada oldum o başka,
Bazı konularda muhafazakarsan kalmamanı tavsiye ederim.
aynı evde kalrsan sevilşrsin oyüzden kalma herkimsen ..aynı evde kalıp yasayp sevişmeyen duymadım..
+1
Bence kalınmamalı evlenmeden olunca büyük sorunlar yaşanır.
Sevgiliyle aynı evde kalınmaz sonra titsinebilirsiniz.
içiniz fesat değilse ve birbirinize güveniyorsanız neden olmasın :)
Kalınır. Hayır bız boyle seyler paylaşmayacaksak nıye sevgılıyız kı?
sevgilimle aynı evde kalamıyorsam ne yapayım o sevgiliyi...çocuk gezdirir gibi müzeyemi gideyim...
evet iki tarafın hangısının ne duyguları oldugu bellı olur herşey meydana cıkar.
kalınır neden kalaınmasın sonucda sevgılı degılmı ...
Evet bunu gerçekten isterim şuan ki sevgilimle duy beni gel çıkalım eve
Aranızda ki ilişkiyle ve Birazda Inancınla alakalı ...
evlenmeyi düşündüğüm kızsa kalmayı istemem ona zarar vermekten korkarım ama öyle gel geç birşeyse önemli değil
2 Sene kaldım üniversitede artık birbirimizin yanında osuracak kadar yakınlaşmıştık diyeyim anla sen
Bence kapi calars cunku telefonu is sirasinda herzaman sessize alirim :))
konu guvense ve guvenılecek biriyse cehennemde bile kalınır sevgiliyle
Sevgilim ağda partilerimize de katılacaksa eveet.
Çokta güzel olur,çokta iyi olur.
Hayır, hayırsızdır (Pismaniye mod)
CcC süvarim reis cCc Adnan Oktar kimmiş yanında reis.
Burası Allah'ın ki bence, dün bi çocuk özür dilemiş çubu krakeri düşmüş yarın.
Karikatür mü paylaştın sen? :( Diyanet açıklama yaptı, günah işledin cehennemde cayır cayır yanıcaz, hepimiz ölücez.
Evet, şimdi cCc süvarim CcC oldun reis. Elhamdülillah yapmam.
Tamam reis.
gayet de kalınabilir bir mahsur yok.
Evlenin o zaman? Ne farkı var?
çokta güzel olur çokta iyi olur
Kalinir, cok da guzel olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar