Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu olayı hangi yönünden gördüğünle alakalı bir şey. ekşi'yi kurulduğu günden bu yana takip eden biri olarak ben de tam tersini, yani yükselen bir din vurgusu olduğunu görüyorum. belki de her ikimiz de sadece bizi rahatsız eden taraflarını görüyoruz, olamaz mı? sonuçta orası insanların fikrini söylemesi için oluşturulmuş bir platform; her fitrattan insan olacak kaçınılmaz olarak.
insanların hassas olduğu konularda saygısızlık yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. ama yüzde 95 kendisi gibi düşünmeyen yüzde 5'e tahammül etmeyi öğrendiği gün adam olacak bu ülke, onu da biliyorum.
ha ekşi'de din meselesine tartışmalardan uzak bakmak gereken çok önemli bir nokta var: orası insanların en çok dikkat çekmek, bir tür 'sözlük şöhreti' olmak isteyeceği bir yer. ancak üye ve paylaşım sayısı çok fazla olduğu için dikkat çekmek epey zorlaşıyor. bu yüzden insanlar diğer insanları rahatsız ederek dikkat çekecek başlıklar açıp, altına sinir bozucu bir şeyler yazmayı tercih ediyor. dijital ortamda buna 'trollemek' deniyor ki benzeri örnekleri KS'de de var.
bil bakalım troll'ler insanların sinirlerini zıplatmak için en çok hangi konuları tercih ediyor? evet, din ve seks elbette.
işe bu açıdan da bakarsan sorunu daha net çözümleyebilirsin diye düşünüyorum. ama yine de şunu söylemek istiyorum, o yüzde 95 kendi gibi olmayana karşı daha tahammül sahibi olsa, böyle dikenler zaten vücut bulamayacak kendine.15 Yorumla- +1 yıl
hanımefendi ateistlerin bu ülkede sayısı bir elin parmagını geçmez %5lik kısmın çogusuda yahudi ve hristiyandır ayrıca ben ateist olan birisine müslüman olanların sen nasıl ateistsin gibi şeyler söyleyip saldırdıgını,hakaret ettiğini filan görmedim zaten ülkenin çogusu ateist nedir bilmezki! Ateistlerin sanal ortamda bu yaptıkları bence tamamen eziklik psikolojisidir küfür ederek dalga geçerek kendilerini akıllarınca tatmin ediyolar
- +1 yıl
Ekşi sözlük'e gelince islam,Allah,Kuran,Hz.muhammet ve Namaz başlıkları altında ne hakaretler ne küfürler ediliğini çok iyi biliyorum bu başlıklar altında yazılanların hemen hemen hepsini okuşumuşumdur inanır buraya yazsam o yazılanları hesabım direkt silinir! Zaten bu düşmanlık olmasaydı neden 200 civarı ekşi yazarı hakkında soruşturma açıldı?
- +1 yıl
mesela ateistler şunu diyor ateistler kendini özgür düşüncesini savunamıyor bu ülkede filan diyolar bende şunu diyorum tam tersi olsaydı %95'i ateist bi ülke olsaydı Türkiye müslümanlarda çok çok az olsaydı müslümanlar sesini çıkartabilirmiydi ?
- +1 yıl
bide şunu diyolar sen hiç ateistlerin insan öldürdüğünü gördünmü,dinler olmasaydı insan katliamlar olmaz,kan dökülmezdi diyolar ben buna çok gülüyorum çünkü soyvetler döneminde lenin ve stalin'in çin de mao'nun inançlılara neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz,inançlıları diri diri topraklara gömmeler ibadethaneleri depo gibi kullanmalar yetmezmiş gibi inançlıları trenlerde sürgün etmeler bunları müslümanlar yapmadı ateist liderler ve onun yancıları yaptı...
En İyi Cevaplar
Hepsi böyle değil neyseki.Ateist olupta insani değerlerini kaybetmemiş olanlar da var.Ama diğerleri küfür eder,saldırır,hakaret eder ve alay eder.Bundan zevk aldıklarını düşünüyorum artık.
03 Yorumla- +1 yıl
ozaman soruşturma açıldıgı zaman gözaltına alındıgın zamanda ses çıkarmayacaksın yine nickinin altına sıgınıp özgür ülkedeyiz nede olsa diyip ironi yapmaya çalışmayacaksın! Anlamadıgım nokta iktidar koskoca tsk'yi ergenekon adı altında saçma sapan birşey öne sürerek bitrdi! Ama bu kansızların yuvası sözlüğü nasıl kapatmazlar anlamıyorum.
+1 yılCevap çok basit. Amaçları ülkede inancı yok etmek. Bir ulusu yıkmanın en kolay yolu onu içerden yıkmaktır. Ülkeyi ayakta tutan bazı değerler var bunlar bölündümü ülke içinde karışıklık zayıflık olması önlenemez. Senelerdir uğraştıkları Türk - Kürt davası ne için yapılıyor. İç savaş çıkartmak için dini inançları zayıflatmak amaç.
Bazı şerefsizler inancı yok Allah kitap peygamber tanımıyor müslümanlardan daha çok inanmadığı konular hakkında eleştiri yapıyor. Be şerefsiz inanmadığın bir konu hakkında karalama yapmak nedir. İnanmazsan inanma geç git ben herhangi bir dine mensup ya da ateist biri için karalama yapmazken bu şeref yoksunlarının işi islamiyeti karalamak başka bir şey değil. Ülkenin %95 ine sorsan müslümanım diyebilir ama bunların çoğunluğu da sözde müslüman adam müslüman ama dini konular hakkında bilgisi sıfır. Gerçekten inançlı insan kul hakkı yemez - dürüst, ahlaklı davranır, doğayı korur hayvanlara insanlara merhametli davranır, haram yemekten korkar, insanları incitmekten kaçınır, vatana millete hayırlı bir insan olmak için uğraşır, kamu malına kesinlikle zarar vermez...10 Yorumla
Çok ataist, nihilist ya da türeviyle konuştum; şu kanaata vardım.Herifler din düşmanı değil, herifler İslamiyet ve Müslümanlık düşmanı.
Yahudiye Hristiyana laf atmazlar.67 Yorumla- +1 yıl
işte kardeşim bende bunu diyorum %95i müslüman olan ülkede Nickinin arkasına sıgınıp Allah,Kuran,Namaz,hz.muhammet başlıkları altında istediğini hakareti,küfürü edersen sonuçlarınada katlanırsın.
- +1 yıl
Ben cemaati iktidarı sevmem abd yalakası oldugunu hepimiz biliyoruz ama ben ekşi sözlük'den nefret ediyorum,hem suçlu hem güçlü modunda takılmalarına çıldırıyorum nasıl kapatılmaz bu site anlamam koskoca tsk'yı bitirdiler ergenekon diye saçma bişeyle ama bu şerefsiz yuvasını kapatmıyolar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
lan sizin neyinize saygı gösterilsinki çoğunluğa göre haklı mi olunuyo öyleyse dünya üzerinde kac musluman olduğuna bak okadar insan cehenneme gidiyordu zaten dimi hem madem çoğunluk haklı neden hepiniz hrıstiyan olmuyorsunuz Türkiye üzerinde öyle ama diyip kıvırmayın saygıyı hak etmeyecek kadar insafsız gerikafalı saçmasınız nickin arkasına saklanmaktan bahsediyorsunuzda ülkenin hali ortada değilmi zaten daha beter hale geldi uymayanı tutukluyorlar üstelik birde müslüman olacaklar fetö diye saçma sapan birsey uydurarak haklı suçsuz insanları hapse tıkıyorsunuz reis herşeyde haklı bu devirde peygamber olsa o olurdu gibi iğrenç şeylerle kendinizden soğutuyorsunuz hiçte Müslümanlara karşı olarak hiçte müslümana benzemiyor herkesin dini görüşü kendineymisde niye insanlara sürekli çok bilmişçe vaaz veriyorsunuz ateistler zaten kendilerini savunmayıp gizlesin zaten insan içinede çıkmayıp içine kapanık anormallerden olsunlar herkesin fikri kendine sonuçta size göre böyle olmalı nedenide karşı argüman bulamadığınızdandır sırf haklı olmaları ağır geliyor diye hakaret olarak algılamak bikere insan fikirleri tartışılmalı ki doğru bulunabilsin ama islam buna engel olup şirk koşmak diyor yeni hiç birşeye izin yok dünya üzerinde islamı zaten anlayan kimse yoktur size göre onlar sahte müslümanlar hepsi saçmalık islamı anlayan bir işid var lan
01 YorumlaÖzgür ülke olmak her ne kadar bunların yapılmamasını gerektiriyorsa, bir o kadar da dinin hukukun üzerinde tutulmasını, devletini yönetirken bir kıstas olarak belirlenmesini, inananların inançlarını istismar etmemeyi de gerektirir. İnanan veya inanmayan diye ayrım yapmayan ülke özgür ülkedir. Ben bizim özgür oldugumuza inanmıyorum. Bizi yönetenlerin de yöneticileri varsa bu ülke özgür ülke değildir.
Bence iki üç tane çapulcunun yaptıgını tüm siteye mal etmek yanlış olur. Sanki hiç mi kimse inanmıyor ekşisözlükte yapmayın allah aşkına, bi kaç kendini bilmez sadece.
Ayrıca şu %95 müslüman demişsin ya, bunun kaynağını bana söyler misin? bu cok yüksek bir rakamdır haberin olsun :)24 Yorumla- +1 yıl
bu ülkenin %95i elhamdulillah müslümanım der,hangi ile gidersen git,hz.muhammet,İslam,Kuran ve Namaz'a sokakta hakaretti ettinmi linç olursun(şiddet taraftarı değilim sana örnek vermeye çalışıyorum( ayrıca bütün islam ilgili başlıkla altındaki yazıları okudum nerdeyse ve %70i küfür,alay,hakaret ediyor 3-5 kişi yapıyor neden 200 civarı yzar gözaltına alındı ?
- +1 yıl
Hala dogru düzgün bir dayanagın yok. böyle bişey orataya atıp da nereye gidersen git hepsi muslumanım der diyemezsin :) bizim mahalleyi sayarım %100 müslüman cıkar, e o zaman Türkiye'nin de hepsi müslüman mı olmuş oluyor? :) surda yazdıgın seylerin hepsini bu sekilde gölgeliyorsun bilgine. yazdıkların dogru; fakat ifade ediş biçimin ve örneklerin yanlış. 3-5 tane derken lafın gelişi dedik, neyse arkadasım sen daha SENİNLE AYNI FİKİRDE OLAN BİRİYLE bile tartısmayı beceremiyorsun ki... selametle
- +1 yıl
hayır ben seninle tartışmıyorum,Türkiyenin %95i müslüman değildir cümlene karşılık veriyorum,zıt düşücek bişi yok ortada.
- +1 yıl
Heosi de çakma müslüman yalnız onların. Akşam pompoda, oruç tutmayan, zine yapan, namaz kılmayan ama sözde müslümanlar. Adı batsın öylelerinin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafalari ayri yerde,
Boyle bir artist, marjinal tavirlar,
Kucuk daglar benim kafasindaki varliklarin cogunlukla takildigi,
Her cumleyi suslu puslu yapmaya calisan universite caglarinda ama ergen cocuk zihinlerinlerindeki varliklarla dolu bir sozluk sitesinden ne beklersinki?40 YorumlaGündem konusunda 8,4b cevap paylaştı. çok özgürlükçüler ya :) hepsi bilir kişi. mallar topluluğu
61 Yorumla- +1 yıl
ekşi sözlükte bu dava için hani özgür ülkeydik diyolar ee özgür ülkeysek neden %95i müslüman olan ülkede nick arkasına sıgınıp müslümanların değerlerine agıza alınmayacak laflar ediyosun?
+1 yılEkşide bende varım orada her türden insan var türleri yazsam bu sayfaya yetmez...Geçmiş zamanlarda ekşi daha bi kaliteydi ünlendikçe ki baya bi ünlendi ipini koparan ekşide yazıyor..
22 Yorumla- +1 yıl
haksızmıyım peki yazdıklarımda?
- +1 yıl
Haklısın tabiki bu konuda ama diyorum ya artık ipini koparan ekşiye giriyor eskiden ekşide belli çapta seviyesi yüksek kullanıcılar vardı onlar hala var da ergen tayfa ve ipini koparanlar doluştukça yarı yarıya oldu..Ancak ekşi sözlük çok yararlı bi yerdir faydası vardır tamamen ekşiyi kapsamaz bunlar..
peki sence müslümanlar, ateistlere karşı saygılı davranıyor mu ?
33 Yorumla- +1 yıl
Yahu zaten ateistler bi avuç Türkiye'de Türkiye'nin çogusuda ateist nedir bilmez! hem ben bi müslümanın darwin'e,ateistlere küfür ettiğini filan hatırlamıyorum diyorum yaa benim ateist arkadaşlarım var tartışmaya girmem bile (normalde Türk ateistler kadar değil Alman ateistler kadar iyi bilirim evrim teorisi) yani böyle diyerek üstte çıkmaya çalışma dostum ;).
- +1 yıl
+1 verebiliyorum maalesef +100 falan vermek isterdim. Halkin %95'i musluman diyor beyefendi sanki 70 milyon insanla namaz kiliyor oruc tutuyor da bu kadar emin bu orandan. Ateistler dusuncelerini ifade bile edemiyor ki. Ateist adam birak hakareti ateist oldugunu soylese bile camide orda burda gebertirler adami. Hani nerde saygi, esitlik, insan haklari ? Hani muslumanlar saygiliydi hosgoruluydu noooldu ? Dinler toplumlarin afyonudur. Bir futbol iki din muhabbeti yaptigimiz surece cık olmaz
- +1 yıl
Darkpassenger03: cevap ver soruya oradan tartışalım ;) tek taraflı konuşarak kendini tatmin etme ;).
Ben öyle küfür edenini falan görmedim dalga geçiyolar yaptıklarıda yanlış ama siz onların hayatına saygı duymuyosanız onlarında sizin yaşadıklarınıza saygı duymasını bekleyemezsiniz.
10 Yorumlasen inanmıyosun diye başkalarının inancına bok atmaya çalışmana gerek yok . o bişeye inanıyor bişey uğruna yaşıyor diye kıskanmanın sonucudur bu.
212 Yorumla- +1 yıl
ozaman dava açıldıgı zamanda hani özgür ülkedeyiz demeyeceksin.
- +1 yıl
hayır ben cemaatle dalga geçiyorum çünkü cemaat ve tayyip abd uşagıdır,bunu 5 yaşındaki çocuk bilir ;).
- +1 yıl
özgür düşünceyle ne alakası var? Cıa bile açıkladı gülen cemaatiyle birlikte çalışıyoruz diye kendi sitelerinde ben bunların müslüman olduguna nasıl inanayım?
- +1 yıl
ozaman ekşi sözlük yazarlarına yapılanlar son derece dogru bi hareket?
- +1 yıl
200 civarı yazar gözaltına alınmış soruşturma açılmıştı en son ne oldu bilmiyorum.
- +1 yıl
bakmadım ama bi bakayım ceza almışlarmı,kardeş hz,muhammet'e tövbe haşa en ufak hakaretlerini yazıyorum sübyancı,bu adama sara'ydı nöbet geçiriyodu,karı kız için kendine peygamberim dedi vs vs bunlar hiç bu arada ettikleri hakaretler içinde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu sitede de öyleleri var.şikayet ediyoruz yönetim birşey yapmıyor.yönetimde onlar gibi herhalde
21 Yorumla- +1 yıl
haklısın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNick-avatar-mesaj-zihniyet uyumu cuk oturmus lan ahahahaa :D:D Tipi kesss
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane !
Saygı duymak zorunda falan değiller. Ayrıca nasıl %95 müslüman diyorsun saydın mı lan ?414 Yorumla- +1 yıl
nasıl banene burası müslüman bi ülke öyle nicklerin arkasına sıgınıp müslümanların özeline hakaret küfür edemezsin! Ayrıca saygı duymak zorunda değiller dedin ya ? bal gibide saygı duymak zorundalar yoksa böyle hepsine soruşturma açılır;) sanal alemde nicklerin arkasına sıgınarak hertürlü hakareti edemezsin! hee bu arada şunu diyim, %95'i müslüman oldugunu nerden biliyon diyosun ya? sanaldaki gibi değil gerçek hayatta istediğin il'e git orada bu hakaretleri,küfürleri et bakalım ne oluyosun gör
Cevap sahibi+1 yıl1.si sorusturma falan acilmaz sen rahat ol hukuk ogrencisiyim. Sahsa veya herhangi bir kuruma gruba dogrudan hakaret edilmiyor oralarda. Ayrica kim acacak davayi ? Kim ugrasacak ? Saygi duymak zorunda degiller hala da diyorum. Bana saygidan bahsediyorsun ama '' git bakalim muslumanlara laf et seni taslarlar''diyorsun. Ee hani nerde saygi ? Onlar ateistlere saygi gosteriyor mu ki saygi gormek istiyorlar ? Ateist adami olduruyorlar lan bu ulkede sen neyin kafasindasin ? O %95'i cakma musluman ;)
- +1 yıl
Yahu nasıl saygı duymak zorunda değiller? burası özgür bi ülke isteyen istediği inanışı savunur,sende saygı duymak zorundasın,saygı duymuyosan saygıda beklemiceksin ozaman! Ayrıca eğer Allah'a,Kuran'a,Namaz'a,Hz.muhammet'e inanmıyosan niye küfür ediyosun? Neden gerek var? Zaten sana göre olmayan bişi değilmi? Ee derdin ne? Soruşturma falan açılmaz diyosun ama heralde magaradan çıktın kaç ekşi sözlük yazarına soruşturma açıldı haberin yok!
Cevap sahibi+1 yılKıvırma hemen diger sorularima cevap ver sen once. Verecek cevabi olmayinca lafi dolandiran adamlari sevmem ben
- +1 yıl
Ben sana o örneği verirken senin Türkiye'nin nasıl %95i müslüman saydınmı cümleneydi lafım ;) yine diyorum nickinin arkasına sıgınıp sanal alemden atıp tutmucaksın erkeklik değil bu ;) eğer bu ülkenin %95i müslüman değil diyosan erkeğim diyosan eğer saygı duymam diyosan eğer istediğin il'e git bak izmir'e git bu müslümanlarına özeline sokakta küfür et bak bakalım ne oluyo sana? Ayrıca bu heryerde geçerlidir,hristiyan ülkelerdede,israildede,hindistandada öyle
- +1 yıl
bu ülkenin %95i ateist olsaydı yine kimse ateizme,darwine küfür edemzdi sokak ortasında.
- +1 yıl
ben cevapları çatur çutur veriyorum ama sen cevap veremeyeceğin için demogoji yapıyosun asıl.
Cevap sahibi+1 yılNeden ? Muslumanlar ateistlere saldirdigi surece saygi beklemesinler goremezler. Sen ateist adami sokak ortasinda olduresiye dov ondan sonra ''ayyh bizi eziyolar bizle dalga geciylar muslumanim ben''. Benim icin tartisma bitmistir. Hala daha tutturmussun ''bir ile git sokak ortasinda kufur et bak bakalim noluyo?'' Hayal dunyasinda misin kim cikip sokak ortasinda kufur etmis simdiye kadar. Sen de bu sanal ortamin icindesin senin de nickin var. Bizden pek bi farkin yok gbi ne dersin ?
- +1 yıl
Yahu kaç ateist'e saldırılmış bugune kadar ? Türkiye'nin çogusu ateist nedir bilmezki zaten! Ben hiç görmedim ateistlerin sokak ortasında linç edildiğini filan.zaten bi elin yarısını geçmez Türkiye'de ateistler.Yazdıklarından şunu çıkartıyorum sizdeki yani sanal alemdeki ateistlerde eziklik var,bu ezikliğinizi sanal ortamlarda,küfür,hakaret,dalga geçerek gidermeye çalışıyosunuz ;).
- +1 yıl
Ayrıca şunu diyim bu ülkeninn tam tersi %95i ateist olsa,müslümanlar bi elin parmagını geçmeseydi müslümanlar aynı durumu yaşardı bunu sende biliyosun dimi;) Onun için saygı duymak zorundasın,sanal alemden küfür ederek ancak kendi ezikliğini bi nebze olsun kapatmaya çalışırsın ;) Bu arada bende sanal alemdeyim dediğin gibi ama ben nicklerin arkasına sıgınıp hiçbişi yapmam sizin gibi mesela ;).
Cevap sahibi+1 yıl1- Ateist degil agnostikim.
2- Eksi sozluge uye degilim hakaret mesajlarina rastlamadim orada.
3- link
4- Hala saygi duymak diyorsun da muslumanlar saygi duymuyor hoop heey. Ben de yobaz insan sevmem mesela. Sanal ortamda hemen ayet kopyalayip yapistiran cakma musluman olanlardan. Sanki seni indandirmak icin gonderilmis dunyaya.
5- Eziklik degil baski diyelim.
- +1 yıl
yahu agnostik ateist ne farkeder,deizim,agnostizmin hepsi ateizme çıkar ki bunlar ateizme gidilen yoldaki duraklardır..Ayrıca ekşi sözlük'e girip,hz.muhammet başlıgı altında sübyan,sara nöbeti geçiren insan,para için insanları kullanann şizofrendi lafları en küçük hakaretlerdir ;) Allah için yazılan küfürleri hakaretleri yazmak istemiyorum buraya çünkü çıldırıyorum o laflar aklıma gelince görmedim diyerek üstte çıkmaya çalışma
- +1 yıl
herkes bilir ekşi sözlükte ne kadar islamı değerlere hareketin hatsafada oldugunu ;) öyle olmasaydı zaten 200 tane yazarına soruşturma açılmazdı ;).Diğer bi konuya gelince Müslümanlar osmanlı dönemindeki osmanlı bile fetih için gittiği yerlerde islam için zorlama yapmamış isteyen istediği gibi yaşasın demiştir ;) bunu hristiyanların kendisi diyor zaten ;) Ateist olan birisine lan sen niye ateistsin de kimse demez ;)
- +1 yıl
sonra olarak ateistler her sanalda ortamda islama hakaret ve ettiği küfürlerle resmen ben eziğim acizim diye bagırıyolar bunu sende benden işyi biliyosun ;) ateistler adam öldürmüşmü bu zamana kadar demişsin iyide dostum ateistlerin toplam dünyadaki sayısı kaçtır? veya böyle bişi yapacak güçleri varmı? soyvet döneminde lenin,stalin veya çin'de mao ateist değilmiydi? bunlar inançlılara neler yapmışlardı? diri diri gömmemişlermiydi inançlıları? veya kliseleri camiler depo olarak kullanmışlarmıydı
tüm dünya düşman ekşi sözlükte neymiş?
13 Yorumla- +1 yıl
Ekşi sözlük %95'i müslüman olan ülkede nicklerin arkasına sıgınıp düşmanlıgı yapıyor düşmanlıkta değil resmen küfür,hakaret ediyor anladınmı farkı?
- +1 yıl
hangi il'e gidersen git,hz.muhammet,İslam,Kuran ve Namaz'a sokakta hakaretti ettinmi linç olursun(şiddet taraftarı değilim sana örnek vermeye çalışıyorum)
+1 yılnickname maklube olmadı mı?
01 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var çıldrtımayın insanı şurda yaa ciddi bişi konuşuyoz saçma saçma sapan cevap verip durmayın.
Gündem konusunda 8,9b cevap paylaştı. link alabilir miyiz konuya vakıf olabilmek için
01 Yorumla- +1 yıl
ekşi sözlüğe girip hz.muhammet,Allah,Namaz ve Kuran-ı kerim başlıklarında yazılan hakaretlere bakabilirsin..
+1 yılAdam haklı.
24 Yorumla- +1 yıl
ekşi sözlükte bu dava için hani özgür ülkeydik diyolar ee özgür ülkeysek neden %95i müslüman olan ülkede nick arkasına sıgınıp müslümanların değerlerine agıza alınmayacak laflar ediyosun?
- +1 yıl
Çok haklısın kardeşim. Bu devirde insanlarda saygı kalmamış ki. Ayrıca sözde müslüman çok! Türkiye'nin 95%'inin müslüman olduğuna kimse kusura bakmasın ama inanmıyorum. Yok öyle şey.
- +1 yıl
Sonuçta %95i elhamdulillah müslümanım diyor,istediğin il'e git islam değerlerine hakaret et linç edilirsin sonuçta dimi?
- +1 yıl
Hz Muhammed S.A.V.'ın ümmetiyken inanmayanlara ve kötü sözler söyleyenlere yakışmıyor aynı kötülükte karşılık vermemiz zira o hiçbir zaman kimseye kötü laf etmemiştir. Fakat haklısın. Biri kötü bir laf etsin İslam hakkında ona kötü muamele gösterirler.
Saygı falan duymak zorunda değil
10 YorumlaŞahane amin oglu
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım