Arkadaşıma kendi evinde doğum günü partisi yapıyorum. Çok yakınız hayatımdaki en değerli kişi kendisi. Ama ne hediye almalı ?

Arkadaşıma kendi evinde doğum günü partisi yapıyorum. Çok yakınız hayatımdaki en değerli kişi kendisi. Ama ne hediye almalı ?

En yakın arkadaşlar seçilmiş ailedir. Bu yüzden onlara çok değer veriyoruz her birimiz. Emek, çaba ve özveri göstermekten de geri durmuyoruz. Bunu yaparken doğum günlerinde de varlıklarına minnettarlığımızı hediyelerimizle göstermek istiyoruz. Bu yüzden genel geçer kıyafet ya da parfüm gibi tükenen şeyler alınmasını manasız buluyorum. Bence aldıklarımız kalıcı, manevi değer taşıyan ya da en azından kalitesinden emin olduğumuz ve ona layık gördüğümüz kıymetli şeyler olmalı. Önemli insanlar için hediye konusunda manevi değeri olan şeyler alınmayacaksa ucuza kaçışmaması taraftarıyım. Listemi de ona göre hazırladım, umarım işine yarar şeyler bulabilirsin.

Kitap asla modası geçmeyecek, değerini de kaybetmeyecek çok anamlı bir hediye. Diğer yandan da riskli, çünkü seveceğinden ya da bir şeyler katacağından emin olmak gerekiyor. Ona ihtiyaç duyduğu bir konuda destek sağlayacak bir kitabı ya da senin için çok özel bir kitabı küçük bir notla hediye edebilirsin. Kitap çok değerli bir hediyedir. Naçizane tavsiyem ise eğer arkadaşın kadınsa her kadının mutlaka okuması gerektiğine inandığım Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabını hediye etmen. Gerçek bir başucu kitabı.

Bu ikisi bence asla modası geçmeyecek ve manevi değeri de olan bir hediye. Müzik kutusu için için sana Wooderful Life’ın müzik kutularını öneririm. Oldukça pahalılar ama torunlara bile antika niyetine miras kalacak kadar kaliteli ve nostaljik müzik kutuları bunlar. Henüz beğenmeyene rastlamadım. 😊

İhtiyaçlarına önem verilmesi insanları çok mutlu eder ve değerli hissettirir. Şu sıralar neye ihtiyacı olduğunu en iyi sen bilirsin, dile getirdiği şeyleri gözden geçirmekte fayda var. En son neyi almayı düşündüğünden bahsetti mesela? Ya da zorlandığı bir şey varsa destekleyici bir ürün alabilirsin. Örneğin evi süpürmeye vakit bulamadığından yakınıyorsa robot süpürge alabilirsin. Ya da kahve makinesi alacağım ama bütçe ayıramıyorum diyorsa alabilirsin, kulaklığı bozulmuşsa güzel bir kulaklık alabilirsin vs.

Herkesin ilgi duyduğu bir şeyler var, onun için kaliteli bir ürün almaya ne dersin? Şovale: Resime ilgili kişiler için kaliteli bir ahşap şovale çok güzel bir hediye. Bunun bir de taşınabilir modelleri var, sırt çantasına dönüşüyor ve kaplumbağa gibi götürüyorsun her yere. Ben olsam çok sevinirdim.

Eğer tek bir şey almaktan ziyade emek hediyelerini seven biriyse ya da sen bundan hoşlanıyorsan ona içinde fotoğraflarınızın, güzel bir kupa bardağın, kırtasiye ürünlerinin, seveceği küçük objelerin, bol bol çikolatanın ve küçük notların olduğu bir kutu hazırlayabilirsin. Yanında peluş oyuncak da verebilirsin.

Birine verilebilecek en güzel şeylerden biri de ona anı hediye etmektir bence. Yıllar geçse bile aklında seninle alakalı kalacak bir hatıraya eminim hayır diyemezsin. Bunun için bir sürü opsiyon olsa da genel başlıklara bakalım.

Kozmetik olarak Türkiye’de satılmayan lüks kozmetik markalarından onun ilgisini çekebilecek bir ürün getirttirebilirsin. Bunun için siteler var ve zor değil. Hem arkadaşın için çabalaman onu mutlu edecektir.
Aksesuar kısmıysa oldukça pahalıya patlayacak olsa da bütçen uygunsa Luxury tasarım markalardan ürünler alabilirsin. Gucci, Prada, Versace, Rolex vs bir sürü marka var.

Bunlar herkesin almayı isteyip de kıyıp lükse kaçamadığı için almayı ertelediği ya da vazgeçtiği şeylerden birkaçı. Masaj aleti özellikle harika bir hediye bence. Abime aldım, bayıldı. Kullanacağı ve memnun kalacağı garanti ürünlerdir bunlar.

Normal şartlarda basit görünse de isme ya da şahse özel olduğunda anlamı olan hediyeler vardır. Bunlardan birkaçı şunlar:
İstersen bir kafede arkadaşlarınızı toplayıp klasik bir kutlama yapabilirsiniz. Ya da birlikte kamp kurup orada da eğlenenilirsiniz. Müsait birinin evinde ya da anahtarı varsa direkt onun evini de süsleyerek hazırlayabilirsiniz. Bunca masraf bir yana insanlar hediyeden çok sevgi hissetmek ister. Eğer hiçbirine ayıracak bütçen yoksa onun için bir pasta hazırlayıp içten bir kutlama yapabilirsin. Önemli olan bir arada olmak ve tadını çıkarmak..
Evet, benim hediye için beğendiğim hediyeler bunlar. Kendim sevdiklerime hediye konusunda böyle şeylere yöneliyorum hep. Umarım arkadaşın harika bir yaş geçirir ve alacağın hediyeyi çok sever.❤️
Merhaba,
Arkadaşınızın doğum günü kutlu olsun. Nice güzel yaşları olur inşallah.
Hediye alırken aldığımız kişiyi tanımak, ihtiyaç ve eksikliklerini bilmek çok önemli bence. Aldığımız hediyenin hem bir anlamı olmalı hem de onun bir ihtiyacını gidermeli diye düşünüyorum ben. Herkese aynı hediye alınmaz, o kişide anlam kazanır ve özelleşir...
Cinsiyet ve bütçe belirtmediğiniz için her iki cins için de Farklı fiyat aralıklarında aklıma gelen ve bence manevi değeri olabilecek ve saklanabilecek hediyeleri yazdım. Cinsiyetsiz birkaç hediye de ekledim alternatif olarak. Umarım yardımcı olur size yazdığım yazı. 🙃
Erkek bir kimse ise arkadaşınız;
Çakmak:
Güzel bir zippo türü çakmak alabilirsiniz. Sigara içiyorsa kullanır, içmiyorsa anı ve hatıra olarak saklar. Uzun ömürlü olduğu için belki ilerde çocuklarına bile bırakabilir.
çok Farklı tarz ve çeşitleri bulunan bu çakmaklar aynı zamanda kişiye özel olarak da yaptırılabiliyor. Benim gözüme hitap eden bir tanesini ekledim.

Tesbih:
Kişiye özel tasarlanan veya konsept şeklinde olan özel tesbihler olabilir. Güzel taşlardan yapılmış bir tesbih hem manevi değer taşır hem de araba aynasında vs aksesuar olarak da hatıra olarak saklanabilir.

Bazı kimselerde tespihlere özel ilgi ve alaka olabiliyor. Uç kısmına adının baş harfini de ekleyebilir ve kişiye özel bir tesbih tasarlayabilirsiniz.
Cüzdan-Kartlık:
deri veya spor olarak değişebilir kişiden kişiye alınacak olan cüzdan ve çeşitli renk ve modelleri olan Farklı cüzdanlar veya kartlıklar erkekler için kullanışlı bir hediye olabilir.

Görselde olan Fossil markasına ait kartlığın çok benzerini ben severek kullandım, abim de kullanıyor ve çok memnun. Kesinlikle tavsiye ederim.
Şapka-Cap:
Erkekler şapkayı çok daha fazla kullanıyor ve koleksiyonu olanlar var ve bunlardan birisi de benim abim. 😅
Güzel bir şapka-cap alabilirsiniz.
Türkiye’de çok güzel modeller olmasa bile yurtdışından uygun fiyata sipariş verebilirsiniz.

Abim yerel birkaç dükkandan ABDden gelen özel şapkalardan alıyordu, şehrinizde bulunan yerel dükkanlardan ve bazı av bayiilerinden temin edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Saat:
Günümüz koşullarında kaliteli bir saat için en az 2-3 bin lira vermek gerekli. Eğer bütçeniz buna uygun ise güzel bir saat alabilirsiniz. İçerisine yazdığınız güzel bir not ile aldığınız bu saat daha da anlamlı olabilir.

Bileklik-Yüzük:
Eğer bileklik veya yüzük kullanıyor ise güzel bir bileklik alabilirsiniz. Erkekler için çok güzel bileklikler var hem de çeşit çeşit.
Kullandığı yüzük gibi bir başka aksesuar da tercih edebilirsiniz.
Tshirt-sweat-gömlek:
Bu tür giyim eşyaları da hem ihtiyacını karşılar hem de giydikçe alan kişiyi anımsatır. Bu nedenle giyim eşyası da tercih edilebilir.
Araba süsü:
Erkeklerin geneli arabalarına özel ilgi ve özen gösteriyorlar. Arabalar için kişiye özel güzel aksesuarlar satan yerler var. Bunlardan alabilirsiniz eğer hediye alacağınız kişinin arabası varsa.
Kadınlar için alınabilecek hediyeler:
Pijama takımı:
Ben yakın arkadaşlarıma pijama takımı almayı çok seviyorum. Onlar da bana alırlar. Siz de arkadaşınıza güzel bir pijama takımı alabilirsiniz.
Kolye-bileklik:
Çok güzel charmlar veya kolyeler-bileklikler oluyor. Hemen hemen herkese hitap edebilen ve çok çeşitliliği olan bilekliklerden alabilir ve ona özel bazı sembol veya adının baş harfini bilekliğe ekleyebilirsiniz. Güzel bir hediye olacaktır.

Çanta-cüzdan:
Kadınlar için özellikle çanta çok güzel bir hediye olabilir. Alacağınız kişinin tarzına göre ve onda olmayan bir renk çanta güzel bir hediye tercihi olabilir.

Giyim eşyası:
Arkadaşınızın zevkine ve giyim tarzına göre giyim eşyası da alınabilir. Giydikçe sizi hatırlar ve kullanabileceği bir eşya olur.

Eğer evlilik sürecinde olan bir arkadaşınız ise çeyizine destek olmak için eksik ve ihtiyacı olan bir şeyler de alabilirsiniz. Pasta tabağı, havlu, bıçak seti gibi. Bunlar da hem kullanacağı hem de eksik ve ihtiyacı olan güzel bir hediye olabilir.
Unisex hediyeler:
Pikap:
En yakın arkadaşıma 2 sene evvel pikap almıştım. Evlendi ve evinde de duruyor. Hem manevi değeri olan hem kullandığı hem de evinde aksesuar olarak duran güzel bir hediye olabilir.

Sevdiği birkaç plak da sonraki doğum günü için hediye alternatifi sunar size. 🙃
Pilli diş fırçası:
Bunu sanırım ben istediğim için listeye ekliyorum. 😂 neden olmasın değil mi? Bence güzel bir hediye.
Parfüm:

hediye çeki:
Arkadaşınızın sürekli alışveriş yaptığı bir mağazadan ona hediye çeki alabilirsiniz. Ben çok tercih etmesem de bazı kimseler için güzel bir alternatif olabilir.
Ev eşyası:
Lambader gibi bir hediye alınabilir, hem gecesini aydınlatır hem de aksesuar olarak kullanılabilir. Çok şık ve güzel ev eşyaları var.
Kupa-mug:
Hediye alacağınız arkadaşınızın uzun zamandır istediği veya ihtiyacı olan bir şey var ise onu da almak ince bir davranış olur.
aynı zamanda hediyeye anlam katan şey bence içerisine yazılmış anlamlı bir not..
çok sevdiğim bir arkadaşım var, kendisine aldığım hediyenin yanında bir de el yapımı bir kupa almıştım ve hediyesini verirken o an içimden gelen şekilde birkaç cümle söylemiştim.
El yapımı eşyalar bence bu nedenle çok değerli, “bir insan için en değerli olgu olan zamandır ve benim için sen de zaman kadar değerli ve önemlisin. Sana bu nedenle birisinin zamanını hediye ediyorum” gibi bir cümle kurarak ona el yapımı bir kupayı hediye etmiştim.
hand made eşyalar bu nedenle benim için de çok değerlidir...
tekrar nice güzel yaşları olsun arkadaşınızın. 🌿
En yakın arkadaşa doğum günü hediyesi olarak bence en iyi hediyeler bunlar;
*Kişiselleştirilmiş deri anahtarlık

Hem şık hem de kullanışlı bir hediye olur. Onun baş harflerinden yaptırabilirsin. Veya senin baş harfin ve onun baş harfinden yaptırabilirsin.
*Polaroid Fotoğraf Makinesi

Bunlar yeni nesil fotoğraf makinesi. Hem fotoğrafların baskısını anında çıkarıyor hem de çok kaliteli çıkarıyor. Fiyatı da çok uygun. 300 tl gibi bir civarı var. En yakın arkadaşa hediye olarak en iyi seçim bu olabilir. :) Fujifilm ve Kodak markalarını öneririm.
*Termos Bardak, Mug ve Matara

Bence çok pratik bir ve sağlıklı bir hediye seçimi olur. Arkadaşın evinde kahvesini hazırlayıp muga ekleyebilir. Fiyat aralığı 75 - 150 tl arası oluyor. Starbucks'ın çok güzel mugları var. Bence oraya göz atabilrsin. Çok kaliteli bir marka almak istiyorum dersen de Korkmaz, Tchibo, Karaca markalarını öneririm.
*Metal ve Kare Magnetler

Özel fotoğraflarınızı magnet haline getirip hediye edersen bence çok mutlu olur. Maddi durumundan öte manevi bir hediye bence. Ayrıca fiyatları da çok uygun. 45-50 tl arası oluyor. Sosyopix sitesini tavsiye ederim.
*Kozmetik Seti

Kız arkadaşa alınabilecek en güzel hediye bu olabilir. :) Şahsen ben çok isterim böyle bir hediyeyi. İçinde envai çeşit kozmetik ürünü oluyor. 50-200 tl arası bir fiyatı oluyor.
En yakın arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri oalrak benden bu kadar, umarım işine yarar. :)
Arkadaşlarınızla aranızda para toplayıp gerçekten ihtiyacı olan bir şeyler alabilirsiniz bence. Biz bir arkadaşımız doğum günü için gruphediye diye bir siteden arkadaşımız için grup açtık ve ortak arkadaşlarımızıda e mail yada sms yada facebooktan davet ettik. Güzel bir miktar toplamayı başardık. En sonunda parayı bir banka kartına yükleyip gönderdiler. Gönderdikleri kutunun üstünde de hepimizin resmi vardı. arkadaşımız çok mutlu olmuştu ve ihtiyacı olan bir şey almış olduk . Hediyenin amacına da uydu
sıradan bir hediye olmasın diyorsan size özel bir şeyler yapabilirsin.
Mesela kendi resimlerinizle küçük bir video / slayt hazırla. İmkan yoksa da küçük bir albüm yapabilirsin.
Bu ona ne kadar değer verdiğini gösterir. Maddi bir hediyede istiyorsan
şuan ihtiyacı olan en çok şeyi sen biliyorsundur ağzını ara onu almaya çalış.
Karşıdaki kişinin en sevdiği yemeklere göre bir restoran seçilebilir. Sevdiği yemeklerden sipariş edebilebilir ve birlikte yenilebilir. Tatlı olarak da üstüne sevdiği bir tatlı seçilebilir.

Malum kış geldi, arkadaşının illaki eksikleri olabilir. Kışlık alınabilir diye düşünüyorum.
Kışlık ne olur? Sweat, bere, bot, mont, hırka, kazak gibi şeyler alabilirsin.

Arkadaşın oyuna meraklı biri ise böyle hediyeler onun için mükemmel olabilir. Sevdiği ama satın alamadığı bir oyun ya da seveceği bir oyunu satın alıp ona hediye edebilirsin. Oyuncu klavyesi, mausesi, kulaklığı verebilirsin.

Hoşlandığı veya sevdiği bir kişi var ise onu buluşmaya çağırabilirsin. Çöp çatanlık misali yani, bu çok güzel hediye olabilir. Sevdiği kişiyi görmek hoşuna gidecektir.

Bu güzel bir hediye olabilir. Arkadaşının lambaya her baktığında seni görür, seni hatırlar. Zamanında çekilmiş güzel bir fotoğrafınızı baskı yaptırabilirsiniz.

Evet sıradan bardak ama önemli olan bardak olması değil. Üzerinde arkadaşının isminin yazılı olduğu ve ona karşı hissettiğin arkadaşça sevgiye dair bir şeyler yazabilirsin. Not gibi düşün.

Manevi değeri yüksek ve el emeği olan bir hediye istiyor iseniz bu hediye tam size göre. Daha önceden çekildiğiniz fotoğrafları bu deftere yapıştırabilirsiniz. İllaki çekildiğiniz fotoğraf olmak zorunda değil.
Her sayfada geçmişteki güne ait bir fotoğraf ve o güne dair bir tiyatro bileti, oturduğunuz bir kahvecinin peçetesi, yolda yürürken önünüze düşen bir yaprak… Fotoğraflara eşlik edecek bu hatıralar anı defterinize ayrı bir hava katacak. Yalnızca fotoğraflarla, hatıralarla ve tarihlerle süsleyeceğiniz defter adeta sizinle konuşacak!

Doğum günü hediye olarak illaki ekstra hediye alınmak zorunda değil. Pasta da bir hediyedir. Ama, el yapımı bir pasta olacak. Arkadaşın çikolatalı pasta seviyor ise çikolatalı pasta yaparsın, sevmiyor ise meyveli pasta yaparsın. El yapımı şeyler her zaman iyidir.

Üstte demiştim el yapımı şeyler her zaman iyidir. E malum kış geldi arkadaşın üşümesin, ve hep beni hatırlasın diyor isen. Bu kazağı örmen gerek. Biraz zor olacaktır, zahmet işi ama arkadaşına el hediyesi yapman onun çok hoşuna gidecektir.

En yakın arkadaşa hediye alma konusu bazen sıkıntı olabiliyor. Çünkü o kadar çok seçenek var ki insan ne yapacağını ne karar vereceğini bilemiyor çoğu zaman. Özellikle kişinin cinsiyetine, alacak insanın maddi durumuna ve kişiye hitap etmesine göre bu durum değişiklik gösterebiliyor. Bende elimden geldiği kadar bu konuda birkaç tavsiye verebilirim.

Kitap bana göre bu dünyadaki en güzel hediyelerden birisidir. Hem içinde çok güzel hikayeler, bilgiler ve yeni dünyalar barındırır. Hem de uzun süre saklama şansı olabilir bir insanın. Ben, bana gelen kitap hediyelerini çok severim.

Hediyeyi alacak insan ister kadın olsun ister erkek olsun deri cüzdan her zaman kullanışlı ve işe yarar bir alternatiftir. Özellikle alınacak kaliteli bir deri cüzdan daha uzun süre kullanılabileceği için daha çok faydalı olacaktır.

Günümüzde sık sık karşılaştığımız gereçlerden birisi de sıcak su termosudur. Baktığımız zaman hemen hemen çoğu insanın elinde görebiliyoruz. Özellikle kahve, çay ve bitki çayını sık tüketen insanlar için harika bir icat. Bende sıklıkla tercih ettiğim bir hediye alternatifidir.

Her zaman insanın imdadına yetişen yegâne hediyelerden birisi de parfümdür. Hem kadınlar için hem de erkekler için çok kullanışlı olan parfüm hediye seçenekleri arasında yerini alabilir.

E biliyorsunuz artık yavaş yavaş soğuklar etkisini göstermeye başlayacak. Sezonunun gelmesi ile yine atkı, bere ve eldiven hediyeler arasında harika alternatifler olabilir. Kullandıkça hediye edeni hatırlatacak harika bir alternatiftir.

Arkadaşınıza sevdiği sanatçının, tuttuğu takımın ve sevdiğin filmin biletini alabilirsiniz. Hem de genel olarak ekonominizi çok zorlayan bir hediye olmamış olur. Büyük ihtimalle de çok hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Günümüzde bana göre en güzel hediye alternatiflerinden biridir. Birçok platform paketler halinde hediye kartları satmaktadır. Eğer arkadaşınız dizi ya da film izlemeyi seviyorsa. Senelik olarak bu tür bir hediyeyi almak çok hoşuna gidecektir.
Evet, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Umarım işe yaramıştır. Sana şimdiden kolay gelsin diyorum. Umarım gönlünüze göre bir alışveriş olur.
Bütçe az ise çanta olabilir.
Havalar soğuk şal alsan da fena olmaz..
abartmaya gerek yok, gir mangoya al birşey
Cevap
62Cevap
Merhaba, en yakın arkadaşa hediye seçmek bir yandan zor, bir yandan da kolaydır. Neyse ki çok şanslı ve doğum gününü bu kadar önemseyen bir arkadaşa sahip.
Bence bunlardan birini alabilirsin;
Tatlı bir çerçeve seçip ikinize ait bir fotoğraf koyabilirsin.

Onun en sevdiği şarkıyı yahut varsa ikinizin ortak bildiği, söylediğiniz bir şarkıyla böyle Spotify plaklığı alabilirsin.

Bazen de böyle küçük, iltifat yazılı defterler çok hoş oluyor.

Eğer yapabiliyorsan hazır önümüzde kış, ona el emeği bir atkı da örebilirsin. ❤️
Bence kişiye özel taki felan yapıyorlar özel tasarım öyle bir kolye , bileklik felan kadınsa güzel bir hediye bir de şurası var herkes bu tarz şeyler hoşlanmiya bilir birazda arkadaşınızın tarzıda burada önemli bir yer tutuyor sadelik seven biriyse almak istediği ya da sürekli bahsettiği bir kişinin herhangi bir romanıda olabilir ya da onla yaşadığınız komik güzel hep hatırlamak istediğiniz bir ana hayat bir parça ile yapılmış bir aksesuar bunlar güzel hediyeler olabilir arkadaşın erkekse hediye çeşitleri daha fazla değişiklik gösterebilir en basitinden saat parfüm diye gidebilir
Ama bazılarına pek hoşlanmaz yakin arkadaşımla 9 senedir tanışıyoruz şuana kadar birbirimize hiç hediye almadık doğum günümüzde ikimizde gereksiz buluyoruz çünkü artık biz arkadaş değiliz resmen bir aile olduk annem onada kızım felan der yani önemli olan bir arada olmak iyi kötü tüm anlarınızda dost olarak birbirimize sahip çıkabilmek
Yakin arkadaşını taniyosundur hediyeni seçerken kişiliğine göre karar ver derim
benceye alacağın hediyeden ziyade yapacağın marjinal bi sürpriz onu daha çok mutlu edecektir. çok şaşırtacak bir senaryo kurgula ve ağzını açık bırak. alacağın tüm hediyeler eskiyip kullanılmaz hale gelebilir ama allah akıl sağlığı verdiği sürece hatıralar en uzun ömürlü hediyelerdir ;)
yani benimde var çok yakın arkadaşım genelde doğum gününde kapımıza dadanıyoruz pastayla habersiz bir şekilde evine git bence. ama kendin manevi bişey yapsan daha değerli arkadaşım bana süslü kurabiyeler yapıp üzerine de adımızı yazıp baya güzel bir şekilde paketletip kapıma yolladı yoldan çevirdiği bir adama verdi o getirdi kapıya tabi insan şok oluyo tam kapıyı kapıyacakken en srvdiğim şarkıyla arkadaşım geldi çok duygulandım bence güzel manevi şeyler yani burdan yola çıkarak umarım fikir edinebilirsin bilmiyorum tam anlatabildim mi ama

son zamanların moda bilekliklerinden alabilirsin bence hem senden bir hatıra kalır hem de günlük hayatında severek kullanabileceği bir aksesuar
Eğer en sevdiğin en değer verdiğin birisine hediye almak istiyorsan, en sevdiğin en değer verdiğin ve üzerinde hatıralarının anılarının olduğu şeyi hediye etmelisin. 3Lü fırlatma bıçağım ve ellerimle yaptığım minyatür çelik bir kılıç vardı. ikisiyle 10 senelik anım ve hatıram vardı. Ve sevgili sevgilime hediye ettim <3 üzerindeki maneviyat sebebiyle kocakafalı yaa diyip sarılıp ağladı o derece. Bide öptü *-*
En yakın arkadaşımın Şubat ayındaydı doğum günü, kardeşi yurtdışında yaşıyor ve onu ziyaret edecekti. Uçak bileti hediye kartı aldım. Hangi tarihte gider hangi havayolu ile gitmek ister kestirmek zor en iyisi bu tarz hediye kartlardan almak ki istediği yere istediği tarihte gidebilsin. Arkadaşım çok memnun kaldı hatta sonrasında yeni işe başlayan bir arkadaşıma da yeni iş hediye olarak Hediye Kart gönderdik 5 kişi toplanıp. Ne alayım derdi yok hem çok güzel hem de oturduğun yerden alabiliyorsun :)
Eğer sigara kullanıyorsa Zippo çakmak alabilirsiniz.(Sigara kullanmayanlar da seviyor.) Türkiye bayii fiyatının altında bir çok modelin satışını yapıyoruz (Yurtdışından ithal). İlgilenirseniz ayrıntılı bilgi ve fotoğraf gönderebiliriz. Ömür boyu garanti belgesi sayesinde uzun yıllar boyunca hatıra olarak saklayabilir.
Her insanin zevki baskadir.Cok yakin arkadasinizsa bu sordugunuz sorunun cevabi sizde olmali bence.Nelerden hoslanir,nelerden hoslanmaz,suan neye ihtyaci vardir gibi bilgilere sadece siz sahipsinizdir burada.
Bence bunlari göz önünde bulundurarak iyi bir hediye secimi yapabilirsiniz.
bu kadar yakınsan neye ihtiyacı olup olmadığını ya da bu aralar ne almak istediğini de bilirsin...
Kizlar birbirine makyaj malzemesi alabilir bence.Uc asagi bes yukari zevklerini biliyorsundur zatan. Cok zor olmaz..
Beraber geçirdiğiniz anların güzelliğini anlatan, ona ne kadar çok değer verdiğini, onunla ilgili güzel temennilerini, dileklerini, tavsiyelerini içeren bir mektup yazabilirsin.
Bence çok az, en yakının olana bardak bence ne seviyorsa onu al ortak alın bir hediye alın ama iyisi olsun,
Çay seviyorsa Çay Makinası gibi
Tost seviyorsa Tost Makinası gibi
Aldığım en ilginç doğum günü hediyesi, bana ziraat mühendisi olduğum için Tohum bitki hobi seti almışlar, fen dersinde ki gibi fasulye nohut ektim. Yapay toprağı nı da almışlar sağolsunlar.
Sonra onlar olunca taze fasulye yaptık beraber yedik.
tabii link mevcut incelersin ;
https://www.trendyol.com/nordmende/yunus-masaj-aleti-sirt-masaj-aleti-buyuk-boy-p-37807664
Hocam bırakın şu parfüm işini klişeleşti, reklamlara bile çıktı
Anıılaaaar anııılaaaar :) Gerisi sende koçum. Anladın sen.
Dostum fakat kişi ne sevgilim ne de çok samimi arkadaşım. Var mı değişik önerin
Kononya?
Kolonya yani
Yağmurluk olabilir , kış geliyor bir çizme de olabilir , ya da besleyecegi bir hayvanda onu çok mutlu edebilir ( kedi , köpek tavşan , balık ) vss gibi 🤗
sevdiği kokuları biliyorsundur kesin .. beğeneceği bir parfüm al çok sevinir eminim
Bu sorunun moda mod bir cevabı olabileceğini düşünüyorum. Arkadaşın beğenisi ve ilgisine göre bir seçim yapılabilir ama ben şahsen el işçiliği ile yapılan kalıcı ve benzeri olmayan aksesuarları tercih ederdim...
Çok değerli bi insanın doğum günüyse ona en uygun hediyeyi sorarak değil düşünerek bulmak gerekir. nitekim en yakın arkadaşlarıma hep böyle yaparım. hediye dediğin -çok aranan bir şey olmadığı sürece- satın alınmaz, yapılır.
ben pijama takımı ve ahşap obje almıştım seviyor diye kişisel kupa güzel oluyor şimdi spotify plaklar var resimli onlarda şahane ben mesela ev eşyası hediye gelmesinden hoşlanmam şahsıma özel hediyeleri severim
Saat
Gömlek
Kalem
Pantalon
Palto
Yüzük
Kolye
Çanta
Ayakkabı
Toka
Başörtü
Süs eşyaları (kar küresi, figür vb)
Bütçe fazlaysa
Telefon
Table
Bilgisayar
Ps
Akıllı saat
Robot süpürge
Bence bir kare kutu al. Fotoğraflarınızı çıkarttır. Sonra hasır ip al. Kutunun kapağına ip ile fotoğrafları bantla. Kutunun içine de notlar yaz koy ya da yaşadığınız anıları yaz. Not olarak beğendiğin sözleri ya da onun sana dediği sözler varsa eğer onları yaz. Notları küçük zarflar var onların içine koy birde içine konfeti koy arasından onları bulur. Başka bir fikir olarakta mantar pano alıp fotoğraflarınızı raptiyeleyebilir altına notları da raptiyeliye bilirsin.
Bu şey diilmi ya 100 dilde seni seviyorum kutusu😃
Doğum günü kutlamam hiç bizim kavmde böyle bir şey yok hangi kavme benzerseniz o şekilde haşrolursunuz ayet hadis var ben kutlamam kutlayanada saygı duyarım
arkadaşın bayansa ve eğer takı seviyorsa güzel bir kolye yada bileklik alabilirsin ,
erkekse en iyi tercih sevdiği bir parfüm
Bence en güzel hediye senin varlığın ve o gününde yanında olman dır mal mülk hepsi geçici ve boş onu duşmaninda yapar canım
internette çok güzel hediyeler var. hem klasik hediyelerden vermek istemezsin bence. bu siteye bak derim:
Benim en yakın arkadaşım beyonce hayranı ona beyonce t-shirt, parfüm, hatta duvar kağıdı vermişimdir çok sevinmiştir. Böyle bir şey düşün 😊
güzel notların yazıldığı renkli kurabiyeler mesela aranızda geçen güzel ilginç anıları hatırlatacak ;)
Beğenir neden beğenmesşn ki. Bana hediye alacaklara duyrulur kurt başlı yüzük ya da tesbih kabul edebilirim 😂
Abi alemsin ya
😂😂😂😂😂
En yakın arkadaşına ne alacağını bize soracak kadar ahmaksan arkadaşın da en az senin kadardır diye tahmin ediyorum o yüzden fazla aramana gerek yok
En yakın arkadaşına bir kutu çikolata ve büyük boy sepet güzellik ürünleri... Marka olursa daha mutlu olur👍🏻
abi yemin ediyorum o kadar ihtiyacım vardı ki tam karşımda cıktı gelen her yoruma bakacam valla
Beraber gecirdgmiz onca yılın anısı olarak fotolarımizdan bir foto albümü olabilir.
Şipşak fotoğraf makinesi de olabilir
Çok klasik fotoğraflı şeyler yerine kendi emeğinle bir şeyler yap. Ne bilmiyorum ama ikinizi ifade eden bir şey elbette bulursun
madem en yakın arkadaşın, onun çok hoşlandığı ama sahip olamadığı, öyle pahalı olmayan bir şeyi al. onu sen tanıyosun.
Neye ihtiyacı var onu tespit et ya da nelerle ilgleniyo ona göre bir seçim yapabilirsin.Ama en güzel şey bana göre tişört...
Zippo çakmak alırdım Gazi'me üstünde ay yıldızın olduğu @gazipolis2346😎
Sağolasın ablam benim 😁
oha super yap yap ama ikinizin fotoğrafı varsa öyle yaptir
Bence kiyafete girme zevkini bilmiyosan parfum olabilir ona sunusunda onemli tabi veya ne bilim kolye bileklil de olabilir
Evet o yüzden kıyafetten biraz çekiniyorum parfüm olarakta aklıma zaradan almak geldi var mı tavsiyen başka?
Parfum dusunuyosan j'adore dior onerebilirim.
Eminim hoştur fakat çok samimi değilim davetli olduğum icin gidiyorum o yüzden fiyatta o kadar yükselmem sanırım
Anladim ozaman bir bileklik veya kolye olabilir
dediğin seti ilk defa görüyorum. ama hediye hediyedir sonuçta.
kolye sürekli yanında taşır ya da onun sevdiği bir hatırayı anlatan dövme yaptırırdım.
Kitap okumayı seviyorsa kesinlikle kitap
Kahve de olabilir
Bu kadar değerli biriyse kesinlikle kendi emeğinizle yarattığınız bir şey olmalı
Onun karakalem bir resmini çizdir ve hediye et. Ömür boyu hatırlanırsın...
Kişileştirilmiş hediyeler..
Kupa bardak.
Kazak.. (Malûm kış geldi)
Erkek arkadaşa saat olur hediye
Kız arkadaşsa kolye veya bileklik alınabilir hediye olarak
Keşke onun evinde değil de kendi evinde yapsaydın. Onun için asıl hediye o olurdu. Parti sonrası, hadi kızım evine, evi ben toplarım. Şimdi her şey onun üstünde, yardım da etsen ev onun evi.
Kişiye Özel İsim Baskılı Erkek Deri Cüzdan - Hakiki Deri
Parfüm
Saat
Kıyafet
Ayakkabı
Çanta
Gözlük..
Bence en degerli hediye sensin. Boyle bisey yapman bile cok guzel bisey
Ben ablana bir tane jop alırdım korunsun vesaire diye bir debhüseyini dövmesi için 🤣🤣🤣
Ahaşp yakma sanatı ile güzel bir resmini yaptırılabilir
Bayansa sonsuzluk kolyesi erkekse güzel bir saat olabilir
Tesbih al imamesine ikinizin bas harflerini yazdir veya zippo al ustune isim yazdir
bütçene göre ne alırsan zaten alacağın değil düşünmüş ve almış olman yeterli
Ben kız olsam en yakın kız arkadaşıma kesin jartiyer takımı hediye ederdim en seksisinden ...
biz sunu al bunu al deriz ama butcen yeter yetmez sen kendi butcene gore secmelisin bence
Madem çok samimi bir arkadaşın ya da sevgilin değil Zaradan kıyafet alabilirsin
bence bi kutu yap içine Bileklik koy ikinize al o Bileklik ten onu koy cüzdan al onu koy çikolota koy şeker koy böyle doldur içini çok sever kesinlikle bana biri yapsa çok sevinirim bence yapsan o da çok mutlu olur...
Gelecek hafta doğum günü ben ona en sevdiği oyun kulaklığını alıcam kendisi alamamıştı sonra unuttu
Normalde olsa da en sevdiği ya da almak isteyip unuttuğu şeyleri alarım ya da gördüğümde onu hatırlatan bi şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?