Çok farklı bişey yapmak istiyorum ama bulamadım fikirlerinizi sunarsanız seviniirim. 14 Şubatta ne yapılır?14 Şubatta yapılabilecek sürprizler neler olabilir? Sevgililer Günü değişik fikirler verirseniz de çok sevinirim.14 Şubatta ne yapılır?
Öncelikle sevgililer gününüz kutlu olsun ve tüm güzelliğiyle yaşayın bu özel günü ❣⚘
Bu özel günü unutulmaz kılmak istiyorsunuz, sevdiceğinizin dimağına kazınsın istiyorsunuz böylesi bir gün 🌸 Bende kendimce tavsiyelerde bulunmak isterim sorunuza binaen, umarım faydalı olabilirim..
Sürprizleri hepimiz severiz, bilhassa bu sürprizler bizim için özel olan bir insan tarafından yapılıyorsa 🎈
Sevdiğiniz insanın en büyük hayali nedir? Neler yapmaktan hoşlanır? Onun ilgi alanlarına yönelik sürprizler yapabilirsiniz?
1) Kalpli balonlar
Mesela ben balonları çok severim 🎈🎈
🎈🎈
Böyle kalpli balonlar alabilirsin, üzerinde yazıların yer aldığı balonlar olabilir.. Çift yapışkanlı bantla balonları tavana yapıştırabilirsiniz. Balonları görmek bile böyle kişiyi mesut ediyor bence 🎈
2) Mumlarla seni seviyorum yazın..
❣❣
Böylesi bir sürpriz karşısında mesut olur. Balonlar, gül yaprakları ve mumlar. Emek verilerek, özen gösterilerek yapılan her şey karşı tarafı özel hissettirir.
Mesela böylesi bir manzara kimi mutlu etmez ki?
🎈
Ve erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözüne sonuna kadar katılıyorum, böylesi balonlarla, mumlarla, güllerle hazırlanmış bir yerde kesinlikle sevdiceğinizin en sevdiği yemeklerde olmalı.. Ona en sevdiği yemekleri kendi ellerinizle yapın..
3) Birlikte çizgi film izleyin..
Her insanın ruhunda bir çocuk vardır bence.. Hatta odaya sevgilinizin çocukluk resimlerini koyun, o odada birbirini seven iki kalp yani ikiniz çizgi film izleyin, yetişkin olmamıza rağmen hâlâ izleyeceğimiz çizgi filmler vardır hepimizin 😊
💫💫
Hâlâ olsa izlerim dediği çizgi film vardır, en sevdiği çizgi filmi izleyip çocuklar gibi eğlenebilirsiniz onunla ve tabi odanın duvarlarında sevdiceğinizin çocukluk resimleri de olursa tadınmaz yenmez olur. Nostaljik bir atmosfer olur ve çocukluğuna yolculuk yapar sizinle.
4) Cemal Süreya'nın da dediği gibi; "Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı"
Cemal Süreya'ya sonuna dek katılıyorum 🌺 En sevdiğinize kendi ellerinizle romantik bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz.. Mutluluktan uçacaktır bence, sevildiğini hissedecektir..
❣❣
5) Kalpli kurabiyeler yapın..
Sevginizi katarak ona kurabiyeler yapın ve kutuya koyup verebilirsiniz, böylesi tatlı hediyeler hem ağızda tat bırakır hemde gönülde güzel bir yer bırakır..
🎁
Yanında da çay ya da kahve mis gibi olur ❣❣
6) Ona sevdiği bir hayvanı hediye edebilirsiniz..
En çok hangi hayvanı seviyor? Hayvan dostu mu? Gözlemleriniz sonucunda ona en sevdiği hayvanı hediye edebilirsiniz..
Şayet hayvansever bir insansa bu onun çok anlamlı bir hediye olur
🌺
Unutulmaz bir hediyedir bence.. Ve kalpte güzel bir iz bırakır böylesi bir hediye.
7) Dışarıda birlikte film izleyeceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz..
🌺
Çok romantik değil mi? Sadece ona özel bir an, sadece ikinize özel bir an ve bu anı sevdiği kişi tasarladı, organize etti, emek verdi? O anı ölümsüzleştirmek isteyecektir ve unutmak istemeyecektir şüphesiz ki.
8) Sevgilinize kendi ellerinizle anı defteri hazırlayabilirsiniz..
İkinizin biriktirdiği anılardan oluşan bir anı defteri sevdiğiniz adamın gönlünü mest edecektir..
🖤🤍
Anılarınızı deftere dökmeye ne dersiniz? Sevgiliye anı defteri hazırlamak muazzam bir şey değil mi? Ona olan hissiyatlarınızı resimler eşliğinde deftere dökmeye ne dersiniz?
Bence böylesi bir hediye tüm pahalı hediyelerden daha kıymetlidir. En güzel hediye güzel anılar biriktirmektir ve kalpte güzel kalmaktır.
Ve anı defteri de bunun en canlı örneğidir.
9) Piknik yapabilirsiniz..
❣❣
Havalar da ısınıyor gibi sanki 😊 Bilemiyorum bulunduğunuz şehirde havalar nasıl? Ev pikniği de olabilir. Evde de piknik yapılabilir 😊
Bugünü özel ve keyifli geçirmenize yönelik naçizane tavsiyelerde bulunmaya çalıştım, umarım yardımcı olabilmişimdir..
Bununla birlikte;
Bisiklet sürebilirsiniz.Bence çok güzel bir deneyim olacak ikiniz içinde.
Lunaparka gidebilirsiniz.En çok neden korkuyorsunuz mesela? Dönme dolaptan mı? Korku tünelinden mi? En çok hangisinden korkuyorsanız ona binebilirsiniz.. Düşünsenize korkarken yanınızda en sevdiğiniz insan var. En korktuğunuz anda sevdiğinize sarılmak paha biçilemez bir an bence ya da o en çok hangisinden korkuyor? Onun en çok korktuğu oyun aletine binip unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Balık tutabilirsiniz. Bu da keyifli bir deneyim olacaktır. Bu arada iddialaşırsınız, tatlı tatlı atışırsınız "en çok ben balık tutarım"diye 😊
Uçurtma uçurabilirsiniz. Birlikte çocuklaşabilmek en tadından yenmez olan deneyimdir bence. Bakalım kimin uçurtması daha yükseklerde olacak diye bir anı daha biriktirebilirsiniz.
Ona, onun almak istediği ama şu an elinde olmayan okumak istediği o kitabı hediye edebilirsiniz ama bence öncesinde siz okuyun, ona hediye edeceğiniz kitap hem onun okumak istediği hemde sizin okuyup ona hediye edeceğiniz belki de sizin önemli olan yerlerin altını çizdiğiniz bir kitap olabilir. Yani bir başka ifadeyle kendi kullandığınız bir ürünü ona hediye edebilirsiniz.Bu kitap da olabilir, başka bir eşya da olabilir. Kullanılmış kitapları seven insanlar da var,bilhassa bu kitap sevdiği insanın okuduğu, soluduğu bir kitapsa. Konuyla ilgili çok sevdiğim bir söz var. "Bana sevdiğin kitaplar da altı çizili cümleler hediye et" Şayet kullanılmış kitaplar alan bir sevgiliniz varsa ona onun da okumak istediği ama öncesinde kendi okuduğunuz, belki de sizin için özel olan kısımların altını çizdiğiniz bir kitap hediye edebilirsiniz, bununla birlikte yine ona kullandığınız, en sevdiğiniz bir eşyanızı hediye edebilirsiniz. Hediye illa ki yeni bir eşya olmak zorunda değildir diye düşünüyorum.
Birlikte kaçamak yapabilirsiniz.Nereye gitmek isyiyorsunuz mesela? Hangi şehri görmek istiyorsunuz? O şehre sevdiğinizle ya da turlarla birlikte gidebilirsiniz. En çok gitmek istediğiniz yere sevdiğiniz adamla gitmek şahane olmaz mı?
Kamp yapabilirsiniz birlikte. Bu da tadından yenmez bir macera olur ikiniz içinde.
Doğada yürüyüş yapabilirsiniz.Doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Bu özel günde kuş sesleri, doğadaki güzellikler bulunduğunuz anı renklendirir, aranızdaki ahengi canlı tutar.
Birlikte ikinizin de resminin yer aldığı puzzle yapabilirsiniz. İkinizinde resminizin yer aldığı bir puzzle ve ikinizi yine ikiniz birleştiriyorsunuz, ikinizi yine ikiniz bir araya getiriyorsunuz. Şahane değil mi?
Umarım çok keyifli geçer bu gün ikiniz içinde. Sevgiyle geçsin her gününüz 🤍🤍 🎈🎈
Genelde erkeklerin yaptığı bir hareket ama sasirmasini ve simarmasini istiyorsan eğer evinin önüne ateş spreyiyle seni seviyorum yazıp gül yapraklarini harflerin üzerine dokebilirsin, sonra cama cik dersin ateşi verirsin yazıya abooo bu ne gız der şaşırır,😁, ya da arkadaş çevrenin arabaları varsa kaputlarina seni seviyorum yazdirabilirsin , seviyorsan eğer sevgilini ileriye dönük düşünüyorsaniz verilen emeğe değecek biri ve bir ilişkiyse basite kaçma farklılık yap , saat çiçek böcek kolay seyler , biraz uğraştırıcı olsun ki verdiğin değeri anlasın değerden duscek hareket yapmasın
Evine bir odanıza (kafede de yapabilirsin) helyumlu balonlardan al ama her köşeyi doldurcak şekilde. (toplu halde internetten satılıyor.) Onların uclarına sizin çekildiğiniz fotoğrafları polokart bastır koy. Güzel bir masa hazırla masanın üstüne bir kutu koyun kutunun içindede sizin düşündüğünüz bir hediye ve güzel sözler yazan küçük notlar olsun bu bir saat olabilir ya da sevgilinin sevdiği şeyler olabilir. 🌸 Örnek olarak daha önce kendi yaptığım bir resim ekliyim.
bence bir kutunun içine not kağıtlarına onu sevdiğini anlatan 2şer 3er kelimelik notlar yaz ve katlayıp koy içine , eğer çikolata seviyorsa içine kalp çikolatalar koyabilirsin , birlikte geçirdiğiniz anları hatırlatmak için fotoğraflar koyabilirsin . bence anlamlı olur sonuçta hazır alıp göndermiyorsun . kendi emeğini katmış oluyorsun ...
rica ederim ... geçen sene ben erkek arkadaşıma yapmıştım . ayakkabı kutusunun üzerini bizim fotoğraflarımızla süslemiştim bilgisayardan çıktı almıştım ufak resimler olacak bunları tek tek kesip tüm kutuyu kaplamıştım. Kalp konfetiler var onlari kutu içine dökmüştüm içine sevdiği çikolataları koyup , notlar eklemiştim. Seni seviyorum... gibi ayrıca onun sevdiği şiirleri... seni seviyorum çünkü sen benim mutluluk nedenimsin...
Dk 4:15''ten başlat izle! Böyle bir sürpriz yapabilirsin. Ipin ucu güzen bir akşam yemeğine gidebilir. Biraz daha yaratıcı olmayı deneyebilirsin ama ip yemek masasına giderse hoş olur 😊
Bir gün değil hergün sevgililer günüdür... burjuva düzende piyasa hareketlensin diye yapılan işlerdir bunlar (anneler-babalar-sevgililer/öğretmenler günü vs...) gidin başabaş yemek yiyin hediye almayın bir birimizle zaman geçirin bir birinizi tanıyın... kafamız uyuşuyor diye evleniyorsunuz sonra uyuşuk kafa ile yıllar geçsede geziyorsunuz...
benim kız arkadaşım yani sevgilim yok ama fikir vereceğim efendim. sevdiğinizle beraberce bir akşam yemeği hazırlayın ve daha sonra nostalji yapabilirsiniz mesela bir parka gidip salıncakta sallana bilirsiniz ve eğer orada lunapark var ise korku tüneli kısmına gidin bu çok eğlenceli olacaktır en sonda ise evde saklambaç oynayabilirsiniz efendim
@Sallamalan hayır hanımefendi ben feminist değilim ama şu özelliğim var çok ince düşünür ve mükemmel olmaya çalışırım bunun adını doktor olduğum halde ben bile bilmiyorum yani davranışlarımı hanımefendi
@Sallamalan eğer sizi kalpten seviyor ve her zaman saygı gösteriyorsa asla şımarmayacaktır hanımefendi siz sevdiğiniz kişiyi gözlerine bakınca zaten düşüncesini hemen anlayacaksınız saygılar sunarım
Helikopterle İSTANBUL turu elektrikli araçlarla boğaz turu Atv Turu Sanal Gerçeklik Deneyimi ya dalış deneyimi Köpek balıkları arasında evlilik teklifi 😂 Bende Yok Olanlar kutlasin işte
Reklam gibi olacak fakat önceden ayarlanmış bir rezervasyon ile longoz ormanlarındaki ahşap evlerde gecenizi geçirebilir romantik bir akşam yaşayabilirsiniz. Masal ev, bungalov ev şeklinde aratabilirsiniz.
Bence en güzel hediye ne kadar sevdiğini göstermek. Birlikte güzel bir gün geçirmek. Yemekte yapılan güzel bir sohbet. Ne bileyim çocukken yapılan yaramazlıkları anlatarak gülüp eğlenmek. Yanı kısaca maddi şeyler değil. Duygusal olarak bir şeyler paylaşmak. Tabii bunlar bana göre 😂😍
En güzel durum bence küçükte olsa ihtiyacı olan bir hediye almak ve baş başa vakit geçirmek. Dizinde saçını okşamak. Pahalı bir yer seçmek , yoğun bir yerde olmak bence gereksiz. Sessiz, sakın, baş başa öneririm.
Güzel bir ilişkiniz varsa eminseniz sevginizden 14 subatta evlenme teklifi etmek cok mantikli bir taşla 2 kuş vurmuş olursunuz . Sabaha kadar. eglenmek film izlemek. yemek yemek cok guzel olurdu dans etmek
arkanı dön,indir pantolonu...kardeşim otu boku da paylaşmayın bi kere.Bir kerede sevgiline içinden ne geliyorsa onu alın,bi kerede bir kişiden fikir edinmeyin be.Aklın yokmu en kötü öpücük atarsın o mantık sizinkisi.
Buz paten sürmeye gidin mesela sonrasında güzel bir akşam yemeği bas basa, evde beraber Netflix izlemek cips cola çikolata eksik olmasın. Bir de birinize küçük bir hediye almak mutlu olmak. Bana sorarsanız benim için her gün sevgililer günüdür bence her gün birbirinizi mutlu etmek anılar biriktirmeniz lazım.
ilginç değil ama samimi bir fikir olduğunu düşünüyorum. bence güzel bir yemek hazırla, ona kitap al hediye olarak. imkanın varsa deniz kenarına götür. kamp yapın vs...
Aklıma bin tane seçenek geliyor hangi biri? Partnerini sen bizlerden daha iyi tanıyorsun onu dumura uğratacak ve bir o kadar da mutlu edecek şeyleri sen daha iyi bilirsin.
Bi sevgilim yok. Ama olsaydı böyle günümü komple armağan eder güzel romantik bi akşam yemeği yer gerçekten sevdiğimse günün sonunda evlenme teklifi ederdim
ama adam gibi sevememişsin başkalarının yonlendırmelerıyle mı ilişkini yuruteceksın içinden gelenı yap bu basıt bırseyde olabılır yeter kı sevgılın ona deger verdıgını anlasın bunun ıcın şaşalı bırsey gerekmez
sevip sevmediğime sen karar veremezsiin ben kararsız kaldığım için sormak istedim düzgünce cevaplıyosan cevapla cevaplamıyosanda saçma sapan cevaplar atma
Onun cok istediği bir şeyi alabilir ya da gitmek istediği bir yere götürebilirsin. Biraz daha değişik bir sey olsun diyorsan ona bir arkadas bulabilirsin (hayvan)
onun hic beklemedigi bisey yap, mesel oyle bir samimiyet ki, daha once yapmamisiniz, hani ona daha once hic soylemedegin seyleri soyle anlamli seyler ne bileyim onun gibi bir sey
duygusal arkekler az ama halya var tam olarak bilmiyorum, ama daha once hic yapmadigin soylemediyin bisey olsun
mesel hic unmadigi sozler senden ne beklemiyorsa, onlari soyle saga sola bak, ve hic beklemedigi zamanda yapis dudaklarina, ama soyliyecen seyler cok onemli, sakin azgin gibi davranip adamin odunu koparma :D
daha once ne demedigsen, internete guzel sozler var , en iyi sozler icinden gecen sozlerdir derler, onlari soyle tut ellerinden yapis dudaklarina
asla cinsel anlamda birliktelik yasama amaa ne bileyim mesela yemege cikin ardindan ona en sevdigi maca bilet aldigini soyle( Sampiyonlar ligi maci de daha da sevinir :D)
Ben en son sevdiğim bir kız a bir paket çikolata alıp hepsinin yarısını ısırıp içine de ufak bir post it e hepsini denedim ama senden tatlısını bulamadım yazmıştım. 🙂
Çok fazla şey var mesela sahil kenarına arabayla sessiz bir yere gidip yıldızları izlemek yanına kahveni de alıp veya evde güzel bir ortam yapıp başbaşa yemek vs olabilir