Kıskanç mısın? Peki ne kadar?
Sizi kıskanan birine kızmayın, bir gün olur, beni kıskanan, önemseyen, değer veren biri vardı, ama be onu ittim, şimdi beni kim sevecek dersiniz. :)
^-^

Değer verdim insanı çok kıskanırım ben yaaa Sevgilimi çok çok çok :) ama belli zamandan sonra soguyorum 😍😲
Ben ilk 3 hafta kıskaç sonra bakarım dediklerimi yapıyor sonra cepde deyip soguyorum genelde ben çok yaşadım kızlar DHA aşık oluyor yaaa ;)
2000 harften uzun mesaj atamıyorum bu yüzden kıskançlık seviyemi buraya yazmıycam
Ben kıskançlık duygusuna sahip değilim kıskançlık duygusu bana sahip :)
Kıskanca beynime oksijen gitmiyor ya çok fena kıskancım
Cevap
19Cevap
aşırının aşırısı kıskancım bir örnek vereyim daha önce alışveriş merkezinde eski kız arkadaşım çocuğun birinin ona baktığını söyledi bana sonraki hatırladığım şey güvenliklerin beni polise teslim etmesiydi o geceyi sabaha kadar karakolda geçirdim :D
Bir Gün Birini Seversem Belki Kıskanırım Haricinde Kimseyi Kıskanmam. Aşağılık Kompleksli İnsanlar Birbirini Kıskanır.
Türkçemiz Lastik Gibi Çektim İstediğim Yerlere. :)
Malesef. :)
Kıskancım evet ama bu duruma göre seviyesi değişir. Yeri gelir çok kıskanırım yeri gelir çok belli etmem. Modernleşme ayağına da pez... meye gerek yok diye düünüyorum.)
Kıskanmayan erkek de hayır yoktur. Hz. Ali r. a.
Balıklar kıskanır. Eğer kıskanmıyorsa çakma balıktır.
Kıskanmam diyen yalan söylüyordur. İnsan sevdiğini kıskanır. Güvenle bağdaştırmayın.
sevilen kişinin çevresine bağlı biraz da kıskanılıp kıskanılmayacağı.
çok aşırı kıskancım saçma kıskançlıklarım pek yok ama cidden aşırıyım yani burcumdan heralde
aslan
valla ablacım erkek olan sevdiğini kıskanır... ılık olana henüz çare bulunamadı :)
* Seven kıskanır. %50.
Sevdigimin sevdigi benim düsmanımdır.
Benim olanı kıskanırım.
Kore fanı mısın? Miss A-Suzy.
Hadi ya burada kore fanı yok sanıyordum.. Sevindim :)
Denk gelmedim :/
Ben 8 ay (Yeni hesap bu.) Bir umyeong diye birini gördüm o kadar
Cok kiskancim. Net bilgi yay :D
Tamam. ARKADAŞLAR BU ÇOK KISKANÇMIIŞŞŞŞ. tag yapalım gündemde olsun #Hasnicktirçokkıskanç :D
Hahahahsh
Değer verdiğim insanı her zaman kıskanırım :D
Sevdiğimi kıskanırım yerine, konuya göre değişir.
çok fazla kıskanırım.
Fazlasıyla kıskancım, aşırı hatta
Hiç değilim bu yüzden sewgilim beni terk etti
Tamam öyle yapalım.
Yani abartmiyorum ya da abartiyorum
Sadece ben bakabiliriz ona
Kendimden bile çok seviyorsam tabiki kıskanırım.
Kıskancım.
Sevdiğimi kiskanirim
malesef çok kıskancım.
Çoook hemde
kıskancım
tabi ki
Çok.
degilim :D
aşırı kıskancım
aşırı kıskancım :)
orta derecedeee
aşırı