Sevgilim instagramına kot mini etekli uzaktan çekilmiş 2-3 fotoğraf koydu. Sizce sorun etmelimiyim?

Yani yazlığında ailesi ile beraber hep sahilde çektirdiği fotoğrafları annesi çekiyor beraber de çektiriyorlar. Ama yazlıkta dışarda hep mini etekle veya kot mini etekle geziyor. Yazlıkta hiç arkadaşı yok ne kız nede erkek yani arkadaşı yok hiç hep yaşlı insanlar ve oda ailesi ile annesi babası orda. Köpeğini gezdirirken veya sahile denize inerken mini etekle iniyor yazlık çevresinde mini etekle geziyor hep. İnstagramında öyle yakından bacaklarını göstermek için çektiği bir fotoğraf yok. Uzaktan çekilmiş fotoğrafı var sahilde mini kot etek ile ve üstünde de normal sahilde giyilen var. İnstagramına birkaç fotoğrafını koydu öyle.

Fotoğraflara göre sizce böyle fotoğraflar koymasında bir kötü amaç ya da birşey ilgi çekip başka birini bulmak isteme gibi bir amacı olabilirmi? Hergün konuşuyoruz ve herşey gayet iyi iletişimde iyiden de öte yani sevgilim aşkım seni seviyorum cümleleri her hafta var aramız gayet iyi.

''Fotoğrafları güncellemeye koydum''

Güncellemeler
+1 yıl
instagramında fotoğraflarını beğenen erkek sayısı en fazla 2 falan. Çoğunlukla hep kızlar beğeniyor fotoğraflarını. O beğenen 2-3 erkekte okuldan arkadaşları ki zaten biliyorum onları yıllardır.
Sevgilim instagramına kot mini etekli uzaktan çekilmiş 2-3 fotoğraf koydu. Sizce sorun etmelimiyim?