AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
378Cevap
Kezban aslında yalancı demek kelime anlamına bakacak olursak ama farklı anlamda kullanılıyor
Kezban bir isimdir, başka da anlamı olduğunu sanmıyorum
kimse pek bilmiyor aslında ama önüne gelen kullanıyor.
Egolu, kendini beğenmiş haşa dünyada eşi benzeri yokmuş gibi davranan kızlara kezban denir
güzellik hususunda arşa vardım sanmasına rağmen hem zemin olan insan dişisine Kezban denir
Derin bir soru. Çünkü görsellikten ibaret değil. Yapı olarakta kezban olanlar var...
Evlenmeden vermeyen kezban mı oluyor
Ismi kezban olanlara denir.
Foto nedir? Bulmaca mi oynuyoruz? :D
Kez Ban aslen kuranı Kerim'de yalancı demek bukadar yeterli gerisi beninbaglamaz
Her seye atlayan aslinda bir halt bilmemesine ragmen hep ben biliyorum havasinda olan ha birde devre yakan sorular sorup cevap okudugu cevaba yazacacak cesareti olmadan engel atan kimsecik.
Mercedes görünümlü tofaşlara denir. Neden bu sekilde örneklendirdim bilmiyorum
Kezban kim diye soru sorup, kezban oldugunun anlaşılmasını istemeyip gizli olan ve feci bir halde bıyıklara kafayı takan kimse.
İsmi kezban olan kızlara seslenme şekli.. Gerisi ergen işi..
Kezban diye özgüveni ve egosu yuksek olan kızlara denir :)
Bu sitedeki kızlara deniyor. [ Her 1 eksi, 1 hakarettir ] :D
Bizimkiler saçını iki yandan örenlere ve erkeklere yanaşmaya çalışanlara kezban diyorlar ama bilmiyorum tam olarak
Baska kizlara surekli kezban vs diyen kizdir. Kaliteli kiz oyle laflarla muhattap olmaz.
Anlamsiz yere kullaniyorlar. Durduk yere kezban diyen oldu bana sitede.
Adi ustunde nasil desem sulu davranan bir kiz dusun gerilerde kalmis...
Bir erkek bir kızı gerek karakter olarak gerek dış gorunuş olarak begenmiyorsa yapıştırıyor kezbanı bu.
kezban saf koylu kizidir :)) senin dediklerin en hafif tabirle asiftedir:)) hic biseyden haberi olmayan saf temiz samimi durusttur kezbanlar
bircok genc arkadasın kullandıgı bu kezban lafı sanırım ulasamadıklari kisiler icin söyleniyor
Kezbanda insan abazada insan saygi duyun :)) abaza abziligini yapsin kezbnda kezbanligini neyini merak ediyrsnki :] hepimiz abzayiz :))
Merak işte :)
Snde çok merklisin merak ettigin baska seyler var mı :))
Yoo :) merak edersem sorarim
Kezban; ozentilik yapan, ergen havasindan cikamamis, tarz olmaya calisan, mutsuz oldugu halde mutlu görünmeye calisan, kendi disinda herkes olmayı gösteren kisidir. Toplumumuzda bugünlerde fazlaca var dikkat edilmeli:D
Pek te güzel olmayıp ama kendini dünyanın en güzel kızı sanan ve sürekli gözü yakışıklılarda kıvanç gibi erkek hayalleriyle yanıp tutuşan ancak bıyıklarını almaya üşenen 5 mt den bıyıkları hissedilen kızlara diyoruz.
adamın dibi konuştu :D
He birde 6 lı karın kası istiyorlar onu da anlamış değilim öyle bir kız için karın kası yapacağım bıyıklarını mı sürtecek kaslarıma ne yapacaksa.. :D
:D
Kendini bir Miranda Kerr sanıp öyle giyinen, kendini bilmeyen kızlara kullanılıyo diye düşünüyorum. Ben bunun üstüne bide ağzı bozuk, erkek gibi konuşan ve bakımsız kızlara da kullanıyorum.
Kezban tiple ya da kıyafetle alakalı değildir. Davranışla alakalıdır. Çok yanlış kullanıldığı oluyor. Allah ın yarattığıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil
Kezban kelime anlamı olarak yalancı demektir. Ayrıca saçma sapan triplere giren kızlar olarak tanımlıyorum kendim. Eteğin uzunluğu kısalığı önemli değil
Bakalım ne demişler ^^
https://www.youtube.com/watch?v=hdwsGyk3UxkErkekler ulasamadiklari kizlara da diyolar, herkesin ulasabilecegi kizlara da diyolar. Degisik
Kaba kültürsüz küfürbaz saçma sapan hareket edenlere denir.
kezbanlik beyinde olur. mesela en ufak birseyde asildigini dusunen kizlar kezbandir
Güzel olmayıp kendini güzel sanana havalı kıza denir bence
Bizim orda bir kıza anası dahi kezban diyor ismi oymuş. sirmck bıyıklı tek kaş falan kıza denir
Hakaret amaçlı herkes birbirine diyo artık bir anlamı yok
namı değer kezo tr deki kızların hepsi a. q fark yok hepsi aynı bokun pembesi :D
Bıyıklı bakımsız lafini sozunu bilmeyen ve ergence davrananlara denir.
Trollük olsun diye kullanmışlığım var ama saçma bişey bu. Ayrıca kezban güzel bir isim bence
Ciddi bir cevap verecek olursam , erkeklere yüz vermeyen kızlar kezban oluyor.
^^erkeklere göre^^
kezban çok kutsal bir addır onu böyle amaçlara kullanan insanlar elbet cehennemde gebererek yanacak
canın vermeyenlere kezban dıyolar vermenı ısteynenlerde abaza oluyo ıste :)
Teşekkürler :)
Güzel bir soru ama belirli bir cevabı yok:) Herkesin abaza, kezban tanımı farklıdır.
Teşekkürler :) anlat işte
Zencilerin saçlarını sarıya boyatmaları , kilolu ,kıllı bıyıklı kişilere diyorum kezban.
:D:D + :)
Gözü erkeklerde olan her önüne gelen erkege veren her onune gelenle cıkan kıza derim
bende güzel gibi olup,beyinsiz olanlara kezban diyorum daha çok
Ben böyle ayrımcılığa isim takılmasına karşıyım çok saçma
Biz killa hakancıyız norm emder dinlemem😂
norm ender candır 😊
Abim diyor ki bu popüler kültür köleleri hepsi şimdi normcu oldu biz baştan beri notmcuyduk 😀
ben annemin karnında zigotken normcuydum
Kezban adı kimlikte kezban olanlara denir insanları bu şekilde aşşağılamak için kullanılan isimlar hoş değil .
Yalancı denir. Fakat barış manço Kezban şarkısıyla bu isme olan tepkiyi ortadan kaldırmış büyük bir isim bana göre.
kezban sacma bir uydurma bence.. insanlarin dis gorunusunu davranisini yadirgamak kimsenin haddi degil
Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın demektir. Bazı gereksizler bunu kötü anlamda kullanmaya başladığı için gerçek anlamı pek bilinmez.
Çok iyi bir yorum 😇
#Kezban Barbara gibi güzel olmayan kızlara denmez tip Allah vergisidir ama tipine bakmayıp sınırı aşan kişiliği bozuk kızlara kezban denir işte
bu iş cinsiyete bakmaz bence dediğini yapan erkeklerde var
#Onlara kezban yerine hüsamettin demeyi tercih ediyorum ben ayriyeten ayrımda yapmıyorum erkeğede söylerim sen kızlar için sormuşsun o yüzden böyle dedim :D
kızlar için sormadım genel sordum kezban kadın ismi ama bu ismi layık erkeklerde var maalesef
#Kezban erkek mi ben hüsamettinde kararlıyım :D
kezban daha iyi:D
#Ortak sonuca varıyoruz sen öyle ben böyle diyim :D
Kezban kelimesi siyasi amaçla doğup türbanlılara hitaben söylemiştir, sonrasında genel olarak yaygınlaşmistir.
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Ukala, bakımsız, küçük dağları ben yarattım havasında olan, erkekleri sürekli tersleyen kısacası aklına gelecek her türlü olumsuzluklar.
Kullanılış yerine göre değişir. Ben genelde şaka manasında söylüyorum ama bir kişiyi aşağılamak için de söyleniliyormuş...
sen nerde yaşıyorsun beyaz saraydamı ? haberin böyle bişeyden :D
Rus orus
burda da çok geçiyor ama bence kullanma çok ergence geliyor 30 yaşındaki yada 20 yaş üzeri birinin kezban demesi bu hitap şeklini kullanması saçma
Genelde yaşı ufak, özenti harikası, erkek delisi, aşik olduğunu sanan, sokaklarda takilan, apaçimsi giyinen
Emo sac kisa boy yirtik pantolon gokkusagi kadar bol renk cumbusu yikilmaz tahti ya da egosu ornegin selam dediginde evlenmeden olmaz cevabi alinan insan turu
soldaki gibi kızlara kezban denir
azgın ve densiz erkekler = abaza
kendini bir bok sanan ama aslında zekasını mahalle dedikodularından başka bişey için kullanamayan keko kızlar = kezban :D
Sağolasin :D ama bunu burada çok diyorlar
Hakısz Olduklarını Sanmıyorum.
Hmm ne diyim
Bişey Demek Zorunda Değilsin. Ama Muhabbet Etmek Istiosan Orası Ayrı :D (Sataşacak Birilerini Arıyorumda.)