telefonunda hep güvenlik kilidi var.bazen mesajlar geliyo duyuyorum soruyorum bu ne diye ? annem diyo. seneye evlenmeyi düşünuyorduk.Sizce de başka birileriyle tek gecelik ilişkileri olabilir mi?
Cevabın nedir?
sanırım anneler daha çok sesı duymak ıster oturup mesajlaşıcağnı duşunmuyorum bıde pek becerebılceklerınıde zannetmem yada mesaj atmayı sevıcxeklerını herşey olabılır ama tek gecelık ılışkı nerden çıktı eskı sevgılı vs belkı bılmıyorum kız arkadaşı olsa ama soyler kız arkadaşının bılgılerını bılıyorsundur anne kızlık soy ısmı vs arat bı kıza detaylı tel görüşmelerını ıstesın senın adresıne bak ama sana göstermemsı falan hoş deıl benım kız arkadaşım yanı cıddı ılışkıyse ıstıcem telı vermıcek yok oyle bı dunya
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmiyorsan neden arkadaşlık ediyorsun ki? güvenmen için bakman gerekiyorsa şunu bilki ömür boyu gözlerin üzerinde olamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ama onu
- +1 yıl
güven olmadan sevgi anlamsızdır. ilerisi olamaz.
yeterınce guvenmeden evlenme bence kıskandırmak ıcın yapıyor olabılır ılla telfn sıfresını vermek zornda deıl ama suphelı hareketlerı varmıs acıkca soyle o sırada beden dılıne bak yalan soyledıgını anlarsın zaten o da senı sevmese evlenmez yanı hemen kotu dusunme derım
00 Yorumla
Annesi mesaj mı atyo ? :D boynuzlanıyosun :$
13 Yorumla
Soran+1 yılemin misin ya:(((
Soran+1 yılbu çok kötü oldu simdi ya :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
9Cevap
evlilik düşündüğün bi kişiyle bence gizlin saklın olmamalı sen onun telefonunu istedğinde gönül rahatlığyla o telefonu verebilmeli hatta evlenmeyi dahi düşünüyosan telefonunu bile istemeye tenezzül etmemelisin ama gizlediği bişeyler olablr üstüne düşmemezlk yapma peşinden gitmelisn bence bu olayın
00 YorumlaBelki arkadasiyla özel biseyler konusiyorlar? Ama olabilirde niye yalan söyliyorki, hani annesi olsa niye ikide bir mesaj yoluyor cok sacma. Hitc cinselik yasadinizmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılonu çok sevdiğimden ona karşı öyle şeyler düşünemiyorum
+1 yılBırak böyle şüpheleri , güvenmiyorsanız birbirinize ilişkinizi sürdürmeninda mantığı yok , açık açık söyle şüphelerini kıza ...
10 YorumlaO kızı tut kolundan fırlat sokağa.Aynı şeyi bende yaşadım ve tahminlerim doğruydu.Annesi olsa niye göstermesin.
10 Yorumla
+1 yılTelefonuna şifre koyduysa kesin vardır bir şey
ve sanada vermiyorsa şüphelenmede haklı olabilirsin
bu zamanda kızlara güven olmuyor ortalık fena bozuk02 Yorumla
Soran+1 yılben de sağdan soldan duyuyorum kızların neler yaptığını o yüzden şüpheleniyorum zaten
- +1 yıl
O zaman son defa konuşacaksın kardeşim.. baktın olmuyor bas kıçına tekmeyi sana karımı yok.
Bu kadar kılıbık olma. Azıcık ağırlığını koy yoksa ezik kalırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yıldiğer insanlara karşı böyle değilim ama onu çok sevdiğimden baya saygılı davranıyorum
+1 yılşüphelen bence zorlada olsa al şifreyi hem şifre koyuyor hem sürekli mesaj geliyor hem de şifreyi sana vermiyor bana kalırsa kesinlikle boynuzlanıyorsun o senden ayrılmadan önce sen ondan ayrıl
00 Yorumlaonla ayrilmalisin drek ayril ondan hayir gelmez ssana dicem bu ! :)
00 Yorumla
+1 yılŞüphe tek gerçektir, kararsız olma sakın ya bir şekilde telefonunu alıp mesajları oku yada bitir ilişkiyi.
00 Yorumla
+1 yılkeşke tek olsa her çok gecelik ilşkileri mevcut elvenmeyı sen düşüne dur yakında terk edıcek senı
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman hemen ben onu terkedeyim
- +1 yıl
bilecegin iş
öyle görünüyor ki sen ayrılacağını söylemezsen bile yakında o söyleyecek ayrılmak istediğini...unutma ki kavgada ilk yumruğu atan kazanır bas tokadı ayrıl :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeşim nasıl erkeksiniz anlamıyorum al elinden telefonu bak bi pislik varsa dersini ver şüphe beyinde kalmış kurşun gibidir onunla yaşanmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılçok saol kanka
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Telefon kilidinden tek gecelik ilişkiye nasıl geldin yahu :(
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşımın şifresini biliyorum telefonu isteyince hemen veriyor ikimizinde Instagram hesabı birbirimizde açık yani seven bi insan böyle şeyleri gizlemez diye düşünüyorum
00 Yorumlaşüphe insanı bitirir süphele yaşanmaz heleki evlenceksen git herşeyi konuş ama kırmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanne mesaj mı atar la :D bak şaka bir yana sakladığı bir şey var %99 bile değil %100
10 Yorumla
+1 yılTelefonunu gizleyen birisinden her şey beklenir.
11 Yorumla- +1 yıl
gözlemlediğim ilişkilerden öğrendiğim şey şudur ki hesaplarını senin bilmediğin şifrelerle donatmaya başladığı an kesin bir halt yiyordur.
+1 yılbakmiyormusun ? nedeninini sor neden vermediğini
00 Yorumla
+1 yılbilemem ama şüphe uyandırıcı baya bi.
00 Yorumlagüven sorunuu varsa bişi düşünme bence sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılçok safsın..
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam