Çevremdeki kızlar hep erkeklerden bir şey bekliyor. İlk mesaj, ilk adım, hediye, süpriz, güzel söz vb. Ama çoğu kız bunların hiç birini yapmıyor sadece ve sadece karşıdan bekliyor. Ben erkek olsam sürekli benden bir şey bekleyen insan için kılımı kıpırdatmazdım. Sen ne veriyorsun ki karşıdakinden bunları istiyorsun. Ben güzel söz söylemeyi severim içimden geldiğinde, durduk yere hediye de alırım, kavga edince ilk adımı da atarım. Hani sürekli o peşimde koşsun mantığı ne?
Cevabın nedir?
+1 yılben kasiyerlik yapıyorm. geçen bı çift geldi. hesap öderken erkek 2 metre önceden cuzdanına elini attı. neyse siparişler verildi. konu hesap ödemeye geldıgınde.
kadın elını cantasına attı bende bıraz oyalandım bakıyım ne olacak diye. adam eli havada kartını uzatırken ben kasadakı paraları duzelıyodm bı sanıye felan dıyodum.
adam sen en sonunda kardesım sen kızı daha fazla sıkıntıya sokma o cuzdanını bulana kadar sen 20 kere hesap alırısn benden dedı. kartı adamın elınden aldıgım anda kız cuzdanını aramayı bıraktı13 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha bu da bir klasik hiç sevmem. param yoksa zaten sevgilim e derim yok diye hiç oyuna girmeye gerek yok bence. Varsa da her türlü ödemeli bayanlar da.
- +1 yıl
ip'den adresını bulup nıkahı basmak lazm sana :D :D
Soran+1 yılHahahahha 😄 Alemsin ya.😄
En İyi Cevaplar
Bu kız kesin çok çirkindir.
03 Yorumla- +1 yıl
Bana da öyle geldi yoksa neden armut piş ağzıma düş varken uğraşsın ki :D
Soran+1 yılHahahaah canlarım benim teşekkürler. Ama yanıldınız çirkin değilim.
Soran+1 yılKi şu var ben sevgili olduktan sonrasından bahsediyorum.
Bak bazı şeyleri erkekler yapar. Gelenektir.
Buluşmalarda erkek öder hesabı. Alman Usulü bize uymaz. Alman miyiz la biz?
Kızı evinden erkek alır alınması gerekiyorsa...
Bu kadar başka aklıma gelmiyor ama bu iki şeyi erkek yapmalıdır.
Sizden Fransız Lokantası istemiyoruz. Esnaf lokantası gayet is görür bunu da yapın bir zahmet.01 Yorumla
Soran+1 yılBence bayan da para varsa o da hesabı ödemeli. Evden alsın tabiki bu normal bir şey.
Erkekler yapacak tabi
41 Yorumla
Soran+1 yılbir zorunlulukları yok.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
38Cevap
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ya işte senin gibi kızlar hep kapılık, hep ilişkisi var, veya evli..
Veya boşta bile olsa beni beğenmez..
Veya hep gizlidir..
Veya yaşı 20'den bile küçüktür..
Veya sanaldan kimseyle tanışmayı düşünmez..
Veya Türkiyenin taaa öbür ucunda yaşar..
Veya yurtdışındadır..11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Saydıkların bende var hem ilişkim var, hem gizliyim, hemde sanaldan pek tanışmayı sevmem. 😄 ama emin ol bir gün karşına istediğin gibi biri çıkar.
* Beklemek en büyük saçmalıktır. Eğer karşıdaki de seni seviyorsa ve sende onun sana açılacağına %100 eminsen tamam bekle ama hoşlantıdan ibaret beklentiler sevgi değildir. Ego tatmin gibi bir şeydir. Seviyorsan diyeceksin bunun cinsiyeti yoktur. Bir kız bir erkeğe seni seviyorum diye açılınca küçük düşmez, seviyorsan diceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de bunu bir bayan da diyebilir. Asıl olay biraz da ilişkiye başladıktan sonra. O zaman beklentileri daha da artıyor.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnların peşinde ancak abazalar koşar. Bu yaştan sonra hiçbir kızın egosunu tatmin edemem. İnsan olmalı önce. Akılları sıra kaçan kovalanır taktiği uyguluyorlar, abazalar sayesinde egolarını tatmin ediyor kezbanlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynem öyle malesef ki.
Aynen öyle. Erkek olunca duygusuz olarak Dünya'ya gelmiyoruz. Bizde sevilmek istiyor olabiliriz. Bu da sadece sabah Günaydın diyince olmuyor gizli. :))
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor tabiki. 😄
+1 yılOyle diyosun da bunu yaoan erkekler de var. Yani ilgi sevgi vermeden en ufak cop almadan herseyi kiz yapsin diyen erkekler de var.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani arada var öylelerini de gördüm ama 100 kızdan 95 in de bu varda 100 erkeğin de 1 inde belki var.
Soran+1 yılVarsa*
+1 yılanlatmak istediğim ne varsa yazmışsın helal olsun gerçekten şahsen ben bu tür düşünen kızların salak olduğunu düşünüyorum deli gibi aşıktır lar kaybetmeyi göze alırlar ama asla ilk adım atmazlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlerde pişman olmak en kötüsü bence belki de hayatının aşkı o nerden biliceksin yani. En azından denerse insanın vicdanı rahat eder, hayatımın aşkı o değilmiş der.
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben oyle seylere hic bakmiyorm ilk mesajida atyorum hediye supriz bunlarn hepsini yapiyorm ama ynede yaranamadim çünkü anladgm kadaryla herseyi karsi taraftan bekleyen kiz kazaniyo bu devirde
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende arada düşünmüyor değilim😄
Cevap sahibi+1 yılYani :)
- +1 yıl
sanki bekleyince, istediğin kişi yazıyormuş gibi :D
ona giden yazıyor. kendimizi kandırmayalım.
+1 yılBiz türkler ne yazık ki yobazız. Kızlar böyledir erkekler böyledir bu değişmez deriz
01 Yorumla
Soran+1 yılBazı gerçekler var ki söylüyoruz bence 😊 Sonuçta rus kızları neden böyle türk kızları neden değil gibi bir soru sormadım.😊
Bir kız olarak bunu gorebildigin için tebrik ederim
Çünkü hem cinslerinin çoğu bunu anlayamiyor
Herşeyi yaptığımız halde odun olan yine erkek oluyor02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Çevreme bakıyorum da erkeklerden çok bayanlar odun. 😄
+1 yılBir gün sen atarsın öbür gün o. Bunun kavgası bile saçma geliyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. En klasiği de neden bana günaydın yazmadın.😄
- +1 yıl
Ben yazarım ya. Eski sevgilim mesajına cevap yazılana kadar bir daha mesaj atmazdı ya telefonum bozulduğunda ablamdan mesaj atana kadar takmamıştı beni. s
Soran+1 yılHele bunu bir erkeğin yapması çok kötü. Bende kesinlikle yazarım yani. Ben merak ederdim valla eski sevgilinin yerinde olsam.
- +1 yıl
Gereksiz bir kişilikti anladım zaten
Soran+1 yılSenin için hayırlısı olduysa ne mutlu.
Herşeyi değil bazı şeyleri.. kavga edince kim haksızsa o özür diler boşu boşuna bir tarafını kaldırmaya değer mi
11 Yorumla
Soran+1 yılBen konuyu uzatıp birbirimizi daha fazla kırmamaya bakıyorum genelde ama bir yandan da haklısın bu konuda hata varsa karşı da özür dilenmemeli.
+1 yıldeğişik bir yöntem ama erkek peşinden koşanada kaşar damgası vuruluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYok benim bahsettiğim sevgili olduktan sonra yani ilişkide.
+1 yılHemcinslerinden çok tepki alabilirsin ama bir çok erkeğin gönlünü fethedeceksin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOlsun be. Doğru olanı söyledim en azından.😄
- +1 yıl
Seçimlerde oyum sana :)
Soran+1 yılTeşşekkür ederim. Köyümüzü iyi yöneticeğime inanıyorum. Muhtarlık benim işim. 😄
ego tatmini bence. kendilerini bişiy sanmalarındandır.
01 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi ego tatmini. Ama sizde izin vermeyin buna bence.
- Aile & Toplum konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılvallahi şefim AŞIK olan kız hiçbi zaman erkekten beklemez söylüyor vallahi çatır çutur..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. en cırkın kızın bıle etrafında dolanan onlarca erkek var tabı kızlarn popo tavan olunca halıyle durum böyle oluyor ama yerden göğe kadar haklısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılO doğru ya. Yolda giderken bile en tipsizine 10 kişi bakıyor.
aynen bu devir de kızlardan beklemek lazım çoğu şeyleri artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşit derece de yapmak lazım diyelim 😊
Helal l*n vallahi. Ahanda aradığım mantıklı kişilik. Evde kalmazsın sen bak spoiler verdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılOooo teşekkür ederim beyefendi 😊
ya bacım sen evlen 8-9-10-15 çocuk yap ben bakıcam o. O bu kafaların çoğalması şart :D
06 Yorumla
Soran+1 yılOlur valla bakarsan çok makbule geçer. 😄
Soran+1 yılOhhh gözüm arkada kalmaz artık. 😄
Soran+1 yılYapma bunuuuuu 😄 ama sana güvenmiştimmm 😁
merak etme köprüyü gectikten sonra kız peşinde koşuyo
06 Yorumla
Soran+1 yılO köprü ne oluyor?
Soran+1 yılNe biliyim dışarda genel olarak sevgililer diyelim hep erkek kızın peşinde, hep o bir şeyler yapıyor. Sende farklı olabilir ama benim gördüğüm o. 😕
Soran+1 yılBöyle ilişkin mi olmadı? senin için çok güzel bir şey bu en azından kafan rahattır. 😄
Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Vay anasını beyler... Ne kadar da taşaklı bir hatun. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatakta bile biz çalışıyoruz utanın valla biraz sorumluluk almanız lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz üste geçmeyi de öğrenmeleri lazım haklısın 😄
Cevap sahibi+1 yılyani bizimkide can hiç düşünmezler acaba yoruldu mu bu adam diye :(
Soran+1 yılHarbiden işiniz çok zor valla allah sabır versin. 😄
Cevap sahibi+1 yılben hertürlü çalışırım fark etmezde herkes benim gibi değil sonuçta yataktaki performanstan memnun olmayan kadınlar oldukça çok
Soran+1 yılÖnce biraz kendilerine bakmalılar. 😄 birazda siz memnun olmayın onlardan. 😄
Cevap sahibi+1 yılben eğitiyorum işte bir kaç kişiyi yavaş yavaş düzenli ilişkim var yapmazsam olmuıyor :D
Soran+1 yılBir kaç kişiyi değil de tek kişi belirle onu eğit bence fazlasına gerek yok. Az olsun, temiz olsun. 😄
Cevap sahibi+1 yılgrup yapıyorum :D şaka bir yana fazla mal göz çıkarmaz sonuçta zevk işi bu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyav seni ben yere göğe koyamam. hay ağzını öpeyim...
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah teşekkürler 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bakmiyom sevdiysem söylerim ucuz ucuz yavsamaya gerek yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. O kızları bilemem herşeyi erkekten beklemem
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel 😊
Böyle bir kız bende istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah çıkar karşına. 😊
Soran+1 yılTabiki de ayrılma seviyorsan sonuna kadar devam.
- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılTurk kızı mantığı bu işte
04 Yorumla
Soran+1 yılDiğer ülkelerde bu yok yani. Bir gün düzeliriz inşallah. 😊
- +1 yıl
İnşallah
- +1 yıl
Gerçi can çıkar huy çıkmaz
Soran+1 yılO bir gerçek. Ne kadar söylesen de hiç biri değişmiyor.
- Aile & Toplum konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılbak ne güzel çözmüşsün aferin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılHepiniz böyle bilinçlenseniz...
010 Yorumla
Soran+1 yılKeşke 😊
- +1 yıl
Belki daha önce başka hiçbir erkeğin yapmamış olduğu şeyleri yaptım, değer verdim her zaman ama hepsinde sonuç aynı.
Soran+1 yılHep öyle oluyor. Bayanlar da kaçan kovalanır taktiği var hep.
- +1 yıl
Ben de öyle yapıyorum artık. Kadınlarla yaşadığım için tüm taktiklerini biliyorum :D
Soran+1 yılAdına sevindim valla. 😄 kadınlarla yyaşıyorum dedin ya nasıl yani?
- +1 yıl
Fazla dışarı çıkmam, kankam annemdir hatta, hep onunla takılırız. Öyle olunca çoğu zaman onun ortamına girerim. Pek arkadaşım yok zaten.
Soran+1 yılAnnenle yakın olmaz güzel bir şey. Ama biraz arkadaş edinmen güzel olur bence. 😊
- +1 yıl
Yaşıtlarımın hepsi velet, çocuk akıllı, geçinemiyorum.
Soran+1 yılO duyguyu biliyorum ya. Arkadaşlarım hep benden büyüktür mesela. Yaşı senden daha büyük bir çevre edin.
- +1 yıl
Öyle yapmak istiyorum ama zor öyle çevre. Kendimden büyük, olgun kız arkadaş istiyorum mesela çünkü hiçbir yaşıtımla anlaşamıyorum, neredeyse 10 aydır kimseyle yakınlaşmadım.
Aşkım sütyenim takıldı çıkartır mısın
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikiiii 😄
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. BENIMLE EVLEN EVLEN l*n BENLE !😍😍 ahsgs
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm sevgilim var. 😄
+1 yılaynen bunlar babadan oğla nesil
00 Yorumla
+1 yılBen beklemiyorum içimden geleni yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılAynen bu durumdan çok muzdaripiz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çözebiliriz acaba bunu 😞
- +1 yıl
Çözümü yok :)
Bravo... sen insan degilsin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşşekkür ederim. 😊
Bana senden lazım panpa
00 Yorumlailk adımı da çoğunlukla ben atarım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHay yaşa
Bunları kızdan duymak ibretlik00 Yorumla
+1 yılbir anlasam
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bile anlayamadım ki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen 1 tanesin en iyisi benle çik ;))
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim var. 😞
Cevap sahibi+1 yıl:( :( :(
+1 yılburada vermiyolar pesinden kosturuyolar :d
00 YorumlaTebrik
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür. 😊
+1 yılÇok haklısın...
00 Yorumla
+1 yılHelal sna be
014 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. 😄
- +1 yıl
R. ederim biz erkekler olarak deyimemedik bu konuya
Soran+1 yılBir de kadın erkek eşit derler nerde eşitlik. 😄
- +1 yıl
Demi esitlik olayi zor ya oyle deniyor ama esit olunmuyor😄😄
Soran+1 yılBilmiyorum kim ne düşünür ama erkek her zaman kadından bir adım öndedir bana göre. Eşitlik de bir yere kadar mesela her konuda eşit olunabiliyor ama bazen istisnalar oluyor. 😊
- +1 yıl
Aynen aslinda kadinlarda bunun farkinda ama genede kendilerini bir adim. onde goruyolar herseyi erkekten bekliyor ama kendilerinde icraat yok
Soran+1 yılKadınlar kendilerince biz onlardan aşşağıda mıyız diye tribe giriyor. Çok garip bence.
- +1 yıl
Niye tribe giriyolarki hicte asagida degiller aslinda onlada erkekler gibi iltifatta falan buluma bilirler
Soran+1 yılKesinlikle bencede ama yapmıyorlar. Ben iltifat etmeyi severim ya da güzel söz söylemeyi. Hatta sevgilim ilişkinin başında hiç bir kız bana güzel söz söylememişti. İyi hissettiriyormuş, güzel bir duygu demişti. Bu bile kızların odunluk yaptığını gösterir.
- +1 yıl
Aynen herseyi erkekten beklememk lazim bizim. karsimiza cokmiyor senin gibi birisi
Soran+1 yılKesinlikle sizinkiside can yani. Umarım çıkar karşına istediğin gibi biri. 😊
- +1 yıl
Nasip aynen ya erkeklerde guzel sozler duymak istiyor arada bir
Soran+1 yılTabiki de duymak isterler biz bayanların istediği gibi. Bayanların geneli anlar inşaallah bunu. Aksine daha çok bağlanır bir erkek bence böyle bir bayana.
- +1 yıl
Ayenen daha cok baglanir guzel soze kim ne derki
+1 yılKesin çirkinsindir
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Ama yanıldın 😄
+1 yılhaklısn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık oldum 😂
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz