Sevgilimle konuşuyorduk benden iyi anne olur dedim oda deneyelim dedi şakayla karışık. Bende kızdım bana azgın azgın konuşma dedim oda sen yanlış anladın ama tamam bidaha demem böyle şeyler falan dedi sizce iyi mi yaptım?
Cevabın nedir?
+1 yılKesinlikle saçmalamışsın kızarak, daha şakasına bile dayanamıyorsan ilerde ne yapacaksın? O adam seni biblo gibi bir köşede dur diye mi alacak, illaki cinsellik yaşayacaksın. Bence üslubun yüzünden özür dile, ve şakayla geçiştir. Kaldı ki bu dediğine göre onda hiçbir azgınlık belirtisi yok, ufak tefek cinsel içerikli şakaları kaldıramayacaksan git hadım olmuş biriyle evlen rahat et.
00 Yorumla
salakmısın sen? dalgasına söylemiş besbelli. daha cinselliğin şakasına dayanamıyosan sen nasıl çocuk yapıcaksın ki. hey allahım
54 Yorumla
SoranBana karşı cinsel şeyler dusunmesini ve istemesini istemiyorun o yuzden kizdimki bidaha o tur seyler demesin
Soran+1 yılBu ilk dediği birşey değil.
+1 yılçok önemli bir hususa değinmek istiyorum.
sevgilini iyi seç..
sen cinsellik konusunda pek bir şey bilmezsin ve istemezsin belkide miğden bulanır
ya o?
o çok iyi biliyor ve çok istiyorsa ne olacak?
dengesiz bir ilişki dengesiz bir sevgililik.
benim düşüncem bu.
siz ne b*k yerseniz yiyin ^^30 Yorumla
Onun yerinde olsam senden soğurdum. Tamam hoşuna gitmeyebilir ama azgın azgın konuşma nedir ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılBöyle yaparak kendinizden soğutuyosunuz işte. Her zaman söylerim ÜSLUP ÜSLUP ÜSLUP... Bunu uygun şekilde ima etsydin daha iyi olmaz mıydı. Karşısındaki bir insandan azgın lafını yemek insanın gururunu ve özgüvenini zedeler. Bence yanlış yapmışsın.
20 Yorumla
+1 yılSenin uslüpta kötüymüş hani zgın azgın nedir ya benimle bu şekilde konuşma deseydin daha iyidi.
30 Yorumlahayir yalnis yapmissin cunku burada ilk once cinsellik dusunulmemis 2ciside erkekler sevdigi hakkinda hic bir zaman cinsel fikirle yasamazlar hep sevgi gelecekte kurulacak ve kurmak istedikleri aile cercevesi ile yasarlar
00 YorumlaCinsellik konusunu acmaya calismis niyetin yokss o konulara hic girme bence
12 Yorumla
SoranYok zaten o yuzden uyardim
+1 yılSevgilini iyi seç ve onun kalbini kırmadan mutlu et
00 Yorumla
+1 yılDalgasına söylemiş fazla büyütmüşsün bence
00 Yorumla
+1 yılÇocuk kötü bişey dememiş ki
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çok iyi, süper, harkulade yapmışsın..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasıyla konuşur şimdi o
Azgın azgın10 Yorumla
+1 yılSende Biraz Zarf Atmış Gibisin
02 Yorumla
SoranNe alaka?
- +1 yıl
Bence Her Erkek Böyle anlardı , Sen İstemiyorsan Gerçekten ki ben Öyle Hissetmedim Mesafeli davran böyle Konularda , Cesaret Verirsen kurtulamazsın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer dediği seni rahatsız ettiyse doğru yaptın.
00 YorumlaVer kurtul bir kere * vermissin bişey olmazzzzzz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılİyi dedin
00 Yorumla ön numara
00 Yorumlaayarı ver gitsin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem