Arkadaşlar bu sorum özellikle erkeklere. Erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum fakat bu özel bi gün değil, doğum günü yada başka bişey değil. Aynı şehirlerde oturmuyoruz yanına gidicem ve ona birşey almak istiyorum. Aramız bu aralar iyi değil. Ona çok güzel bi not yazıp birde hediye almak istiyorum ama anlamlı birşey olmalı. Kıyafet tarzı şeylerden ve o klasik resimli kupalardan bahsetmiyorum. Erkeklerin ne hoşuna gider mesela onu merak ediyorum. Hep saklayabiliceği bişey olmalı.erkek arkadaşa hediye
*Yuvarlak deri kayış saat Fossil, Daniel Wellington, Casio, Bigotti marka saatlere göz atabilirsin. Fiyatları 500 tl 2.500 tl arası gibi bir meblağda oluyor. Daha pahalı saatleri de var. Bence bir erkeğe alınacak en iyi hediye saattir.
*Cilt Bakımı Başlangıç Seti Kiehls gibi markaların erkekler için çok uygun cilt bakım setleri var. Bence böyle bir hediye de alınabilir. 100-150 gibi gibi bir fiyatı oluyor.
*Isıtmalı Jilet Sıcak havlu gibi hisseden bir jilet, her erkeğin rüyası gibidir bence. 600 tl gibi bir fiyatı var. Gillette markasına bakabilirsin.
*Spor Güneş Gözlüğü Gözlükler hem yazın hem kışın kullanılabiliyor. Erkek arkadaşa alınacak hediyeler listemde en tepelerdedir. Rayban, Dior, Beymen, gibi markalara bakabilirsin. 600- 1500 arası bir fiyatta bulabilirsin.
Erkek arkadaşa hediye fikirleri olarak benden bu kadar. Ama dediğim gibi bu verdiğim öneriler çok klas ve şık. Böyle şeyler hediye edebilirsin.
Saat al ve ''Aramızda mesafeler var ama bu biticek bu bir zaman sınavı, aramızda ne zaman sorun olsa bu saatte bak ve bu bir sınav de ve ona göre davran ve seni çok sevdiği hatırla'' de
3
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oha bu çok güzel bi fikir ama saate para biriktirebiliceğim kadar zamanım yok :(
Aslında söylediğin şey gerçekten çok anlamlı çünkü son zamanlarda meafeden dolayı şikayetçi olup benle ayrılmak isticeği hissine kapılıyorum. Gitmemin nedeni birazda sorunları çözmek için anlicağın. Ama o not cepte dursa, ve o saat kısmını değiştirsek yerine ne koyabiliriz sence? :D
Kadınlar herşeye ağlar zaten kendimden biliyorum :D evet diesel güzel ben bakim bi baktıkça sana link atsam saatin güzel yada kötü cevap verebilirmisin?
Değişik ilginç hediyelik eşyalar alırken arasıra kullandığım siteler var, hediye alınan kişilere göre farklı kategoriler var. Hediye fikirleri edinmek için işine yarayabilir :))
madem uzaktasın.şoyle seksi bir kaç fotonu çek onu bir padisah fermanı zarfının içine koy.eger ilşkınız ileri bir seviyedeyse sürekli kulandıgın bir iç çamasırını ona verebilirsin
Bende kız arkadaşıma sevgilime bir hediye yaptırıyorum istersen o fikri sanada vereyim sende ondan yaptır :) herkes çok begendi kesin sende begenirsin arkadaşında begenir :) :)
En İyi Cevaplar