Sevgilim cocuk yapalim dedi. neden istiyor
Sizin bir fikriniz var mı akıl akıldan üsttundur.
Ciddi olalım ama.
Sizin bir fikriniz var mı akıl akıldan üsttundur.
Ciddi olalım ama.
Allah aşkına dini nikah yapicaz demişsin evlenmeyi dusunmuyorum demissin. Dini nikahi kiyinca islam Şeriatina gore evlenmis kabul ediliyorsun. Bunun disinda hersey sizin isteklerinize gore sekillenemez. Cocuk yapicam diyosun yaslandim diyosun. O cocuk senin gunahini cekmek zorunda mi?
çocuk istiyorsa ilişkiyi sağlamlaştırmak ve aranızdaki bağa düğüm atmak istiyordur. yani o duygusal açıdan bakıyor. ama tabi senin hazır olup olmaman da çok önemli. iyi düşün derim ,:)
Ben hazırım hazir olmasina ama. lar var iste
Özelden goruselimmi
Twitter kullanmiyorum
Sevgilin? eşim yazısını göremedim de ben. Evli değilsiniz çocukmu yapacaksınız? ya da yanlış yazdın herhalde evlisiniz sen hazırsan istiyorsan neden olmasın
Evlenmeyi dusunmuyorum
o neymiş öyle evlenmeden çocukmu yapılır nekadar cahil bir sevgilin var
Cocuk yapmak icin evlenmekmi lazim sacmalama cahil sensin ☺
:D :Dpeki
Cevap
14Cevap
senden çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın gülenlerin içini yaksın bakışları
Aynısı arkadaşıma oldu şmdi çocuk yok evlenemem dio arkdaşım hamile napcaz die dşünüorz ! SAKIN Film çevirmiyosunuz kendine gel derim dşünme bilee
evli misiniz? değil misiniz? buna göre cevaplamam daha kolay olur da
Ben daha once ayrildim esimden oevli iki cocugu var ben evlilik dusunmuyorum yasimda ilerliyor o nedenle istiyorum.
Evlilikten sogudum. dini nikah yapicaz.
Nediyorsun bu işe bir fikrin var mı kızmayın 😢
ben böyle bir yöntemi önermem sizlere. Çünkü bu ülke içi kurallara aykırı olabilir. Çok istiyorsan fakat evlenmek istemiyorsan bunu aykırı ve ayıp görmeyen ülkelere gidebilirsiniz.
Sevgilinin bunu istemesinin nedeni ise senin isteklerine önem vermesi ve seninle aynı fikirde olması olabilir.
Sevgilinin böyle biri olmadığını düşünüyorsan sırf seninle yatmak için bu isteğini kullanıyor olabilir.
Umarım sevgilini iyi tanıyorsundur çünkü bu önemli bir karar ve tanımadığın bir adamla yatman senin için iyi sonuçlara yol açmayabilir.
seni kandırıp dkh kullanıyor veya çocuğu olmuyor olabilir.
Açıkçası zevk için de istiyor olabilir.
Ama ben sevgilimi tanıyorum asla böyle ciddi konuları küçük oyunları için kullanmaz diyorsan, dediğim gibi bu düşünceye aykırı olmayan bir ülkeye taşınabilirsiniz.
Bu düşünceye takıntılıysan ve taşınmak istemiyorsanız böyle bir yola
başvuramayacaksınız. Aksi takdirde bu iş mahkemeye kadar gideblir ya da siz üzülebilirsiniz.
Doğru kararı verirsiniz umarım.
Hayatınızda başarılar dilerim.
Sevgilin mi? Bu devirde kimseye güven olmaz bak bırakıp giderse ne yapacaksın? bence önce nişanlanın. Ha dersen ki bırakan insan nişanlanınca da bırakır , orasını bilemem.
10 senelik can yoldasım dini nikah yapicaz
O zaman nişanlanmadan çocuk yapmanı tavsiye etmem canım. Nikahı bekleyiver. Hem akıl var mantık var edepli birine benziyorsun ve dini nikah yapacağım diyorsun nasıl evlenmeden çocuk yapacaksın? Hayır bence evlenmeden çocuk yapmak sorun değil de söylediklerin bana biraz tutarsız geldi
Cocuk yapmak icin illaki evlenmekmi lazim.
Bende sizlerin gorusleriniz bana mantikli gelmiyor
Hangi cagdasiniz
Okumayı öğrenseydin keşke. "evlenmeden çocuk yapmak benim için sorun değil " sen neyin kafasını yaşıyon? sadece dini nikah kıyıp da evlenmeden çocuk yapanı görmedim çünkü dinen günah. Böyle okuma özürlü olup da sazan gibi atlama , kendini de modern sanma. Senden daha açık fikirli insanlar var burada defol git şimdi okuma özürlü. bir şeye de sonuna kadar bakmadan atlama sonra böyle mor olursun hadi naş.
evli olsan neyse de yapmayın evli değilseniz haramdır nikah yapın
Nikah istiyoruz yapilcak dini nikah
Ben evlilik istemiyorum.
Tamam o zaman sorun yok
Evlenmeden çocuk olmamalı bence. Babalık duyguları depreşmiş galiba, geçer.
Bakireysen bu sorunu başka tilkilikle çözemez çünkü. inanma
Berdan Mardini'yle var mı bir tanışıklığı 😂
Yok😊
Evlenmeden mi yoksa böylemi ona göre yorum yapalım
Evlenmeden dini nikah yapicaz ins.
Ben evlilikten sogudum.
evlenmek değilde çocuk mu istiyor
Evliligi ben istemiyorum
Ağzım yandı tekrar evlilik olmaz
Sevgilinmi kocanmi? :D
Dini nikah yapicaz.
Sevgilidende öte
Mirasa ortak olmak içindir:)
Nealaka
Baban zenginse alakayı da kuramıyosan olur bu iş
cinsellik var mı aranızda düzenli bir şekilde
Dilencilik yaptıracak çocuğa Sak'ın izn verme😒
Sacmalama
Yapmak istiyomusun sen peki?
Evet
:D :D :D :D :D İlahi ya güldürdün beni :D
Komik olan nedir?
ulan evli olsanız haklıda birde sevgilin :D Ne bu amerikan filmlerini cokmu izlioyorsunuz
Evlenmeden mi istiyor
Ben istemiyorum evlilik
Evli misiniz?
evlenmeden yapmayın
Neden
neden mi? senin bizim toplulumuzdan ve dinimizden haberin var mı bir de insanın namusundan?
Sevgilin?
Sevgilidende öte can yoldasım
Büyük konusmayimda herkese güvenme
yollu yapma olayı
evli misiniz _
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar