Bekâr bir erkekle bekâr bir kızın aynı evde kalmaları günah mıdır?

Bu konuyu neden actım söylim. gnumuzde göruyrmki böyle yasayan ıste unverstde sevgılısıyle olup kalanlar ve bundan mutludurlar emınım kmse sıkayet etmez ancak ben ıkendıme göre ınanclı oldugumdan sızlere bunkonuda hem sormak hemde bılgı vermek ıstedım..

Sizleri (beraberinde mahremi bulunmayan) kadınların yanlarına girmekten men ederim.” Bunun üzerine Ensâr’dan bir adam “Ya Resulallah! (Kocanın babaları ve oğullarından başka diğer) erkek akrabalarına ne dersin?” diye sordu. Resûlullah da “Onlarla halvet (baş başa kalmak) ölümdür.” buyurdu.” (Buhari Nikâh 112; Müslim Selam 8 (2171).

Allah Teâlâ kadınlarla ilgili olarak şöyle buyurmuştur:

“Mümin kadınlara söyle: Gözlerini haram*dan sakınsınlar iffetlerini korusunlar kendiliğinden görünen kı*sım dışında süslerini göstermesinler; başörtülerini yakalarının üzerini de kapayacak şekilde salsınlar. Babaları kayınpederleri oğulları kocalarının oğulları kardeşleri erkek kardeşlerinin oğulları kız kardeşlerinin oğulları kendi kadınları (mümin kadınlar) cariyeler erkekliği kalmamış tabiler (yani yardıma muhtaç hale gelmiş ve erkekliği kalmamış yoksul ve düşkünler) ya da kadınların mah*rem yerlerini henüz anlayacak çağa gelmemiş çocuklardan başka*sına süslerini göstermesinler. Gizli güzelliklerinin belli olması için ayaklarını vurmasınlar…” (Nur 24/31) Bu konuda ne dusuyorsnuz hc kalddınızmı erkekle beraber..
Bekâr bir erkekle bekâr bir kızın aynı evde kalmaları günah mıdır?