ama sevgililer gününün üstünde biraz geçti barıştık sonra
ve bu konuyu hic acmadı.
sanki aramaması normalmis gibi davrandı
sevmiyormu beni
kararsız kalabilir mi ?
ya ikimizden birisini seviyor o zaman yada sadece onu veya beni
sevgililer gününden 15 gün sonra rardı bide ondan önce kavgalıydınız nerden baksan 20 güne yakın belki daha fazla hiç görüşmediniz konuşmadınız birbirinizden haberiniz yoktu canım sen bence bu adama tekmeyi koy hiç üzülme ama değer veren guru yapmaz aşkta guru olmaz bn 3 gün zor duruyodum ya 3 gün sonunda mecbur arıyodum yada o arıyodu depresyona giriyoduk resmen ya o derece değer veriyoduk tamam sinirlendirsin kavgalı olursun ama 15 gün yok daha neler yani bu adam seni sevmiyo değerde vermiyo bu açık ve net seven bir insan arar hadi onuda geçelim değer veren bir insan bile arar ya zaten ikiside aynı şey
sevmek ve deger vermek aynı şey degil.
birde uzakta oldugu için baskası olabilir belki ama sonra aradı
güzelim kendini kandırma uzakta olabilir ama 3 ayda bir gelmesi gerekir benimde arkadaşım var biri istanbulda biri adanada en azından 3 ayda bir gidip geliyolar bilgisayar ortamında devamlı konusuyolar çnkü birbirlerini seviyolar hani uzakta tamam gelemeyebiir ama 15 gün bide bndan öncesi aramama durumu var yani 15 günden fazla seni aramayan adamdan hiç bişyyy bekleme ister kız ister darıl yani bu budur sevmek değer verektşr değer vermediğin önemsemdiğin birini sevemezsin biri senin umrumda değilse
ama bende cok ilgisizdim. birde o yüzden aldatmıs olabilir ama sonra dayanamadı barıstık
peki sevmiyorsa neden arıyor
bak canım kız arkadaşım 15 yaşında ilk aşkını yaşadı ve 4 sene sürdü aşıktı kız srılsıklam onun için aç kalırdı harçlığını biriktirip kontor alırdı kendine okula yüreyerek gider gelirdi aşıktı sırılsıklam ama çocuk afedersin piç ti yapmadığı kız kandırmadığı kız yoktu kaç tane sevgilsi vardı sayamazdık yani ve hiç birinin bir birinden haberi olamzdı 4senesürdü bu kız seviyodu ayrılıyolardı barışıyolardı hep güvendi hep inandıbilmemanlata bildimmiseven insangerçekten seven zaten kendini belli eder
ama sevmiyorsa bu kız ile 4 sene nasıl birlikte olabildi ki..
sevmistir belki, hoslanmıstır
zaten başkası var yani bu açık ve net hayatında sadece sen olsaydın emin ol arardı kimse taş değil 15 gnde kısa süre değil yani çok güvenme çokta yüz verme yoks açok üzülrsün bu konuda tecrübeliyim emin olabilirsin
baskasınımı seviyor diyorsun. öyle olsa ararmıydı beni. birde ben uzaktayken böyle
Aslına bakarsan ben de çok küsen bir karaktere sahibim... Ama hiçbir kız arkadaşımı doğum günü veya sevgililer günü gibi günlerde aramamazlık etmedim... Bu biraz sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor...
Birbirinizi yeteri kadar sevdiğinizi düşünmüyorum...
birbirinizi derken benidemi katıyorsun
neerden bilon sevmedigini sonra aradı ama
erkeklerın klasık numarasıdır sevqılıler qununde hedıe almamak ıcın ayrılırlar.. cunku ufak bısey almak ıstemez.. baya bı zaman harcaması qerekır.. bunuda tercıh etmeyız.. ayrılır sevqılıler qununden sonra barısırlar..
Cevap
11Cevap
hayatında baska bırı olmaın neden dıye soracak olursan ne kadar kızarsan kız yada ne kadar kus olursan ol ogun hersey bıter yanı barısmak için buyuk bı fırsat yanlıs mı dusunuorum
ama uzak şehirdeydik birde sonra aradı
sevgilisi vardı ise neden sonra barıstık ama
sevmemiş diyemem içinden geçen ne bilmiyorum onun ama büyük ayıp etmiş aramamakla o gün mutluluk ve mutlu etme günü herşeyi unutmak lazım diye düşünüyorum
sevse neden aaramadı ogün o zaman. sonra aradı ama yineden içimde kusku kaldı
Küsken sevgililer gününde aramıyan sevgili ADAM GİBİ ADAM!
ne alaka
yorma o güzel kafanı..
sana hediye almamıştı sürpriz yapıcak durumda da değildi ayrıldı sonra barıştı
illa sevgili gününde mi araması lazım?
antik romanın teknolojisini alalım adetlerini değil.
sen çok üzmüşsündür sevgilini onun için aramamıştır
sevgililer gününde ne alıcam tribine girmiş olup böle yaparak bu özel günü atlatma yolunu seçmiş olabilir :))
parası yoktur çocuğun yada başka sevgilisi vardır
ama sonra barıstık
o zaman sevmiyormu? baska sevgili varsa sonra neden arasın
bence onu bırakkkkkk :)))
sevgililer gününde belki arar üzülme
sevgililer gününde aramadı diyorum
hediye faslını geçmiş :D
salla gitsin dert etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar