8 aydır çıkıyoruz oyundan tanıştık ve o başka bir şehirde geçenlerde geldi görştük çok ilgili her boş anında beni arıyo falan şmdi bir daha gelcek geçen günü birlk geldi bu sefer otelde kalcm dedi gün içinde benmde otele onnla gitmemi istiyor öpüşürz falan dedi sen izin verdiğin kadar yaklaşırm bilmem ne dedi yok yalvarsanda sana dokunmam zarar vermem falan filan ciddiym diyor ama kafamı karıştırdı tek derdi oynaşmak mı yoksa? ama öyle olsa nye bu kadar yol gelsn bana bunun mantığını açıklayın beyler? napcam ben bu arada bakireyim gerçek anlamda bakireyim öpüşmek dışnda bir günahım olmadı ilk öpüştüğm kişide o oldu..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak bunu yapan bir kisi daha var.
Nerdeyse adam tum turkiyeyi gezdi kari kiz diye.
Ustelik namaz kilan biriydi.
Bende kilarim ama bukadar yoldan vikmisda deilim.
Okadar yolu gelecek falan deme. Gelirse mesru bir sekilde grlsin. Yani evlenincede sen onu o seni. bol bol opsun..
Hem kabul etme deki ben sadece evlenevegim adami operim
Ozamanda senden uzaklasirsa zaten niyeti tamamen belli etmis olur. Helal dairesi genis kardesim, evlenince sınırsız birlikte ol
. ama evlenmeden sakın birsey yapma. Ve istegide ret et. Vunku bunu yaparsan hem adam senle guven sorunu yasar hemde ilerde her tanistiginami gidiyorsun doyerek evlenmeknistemez sadece kullanir. Benden demesi20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır bence 8 aydır çıkıyonuz. Niyeti o değildir sadece hasret özlem gidermektir. Yanlış anlama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurban olurum :( benim 4 yıl önceki halimsin. Bende oyunda tanıştım. Bana da geldi günübirlik. Benimde ilk öptüğüm oydu. Onun için onun gittiği üniversiteyi kazandım ama tam o anda ayrıldık. Ve iyiki ayrılmışm. Sapıgn tekiymis. Orda başıma kötü şeyler gelebilirdi. Ve şu an ailemin yaninda okuyorum cok mutluyum. Dikkatli ol :(
32 Yorumla
Soran+1 yılya sevdiğini hissediyorum her boş anında benmle geri kalan vakitlerde çalışıyor zaten gece skype açık uyuyorz o derece bu sıcakta kulaklıkla duruyor benm için ben izin vermezsem birşey yapabilir mi kimi kapı kitler dio kmi bilmem ne delircem yani :(
Cevap sahibi+1 yılBizde öyleydik.. Sen istemezsen yapmaz ama ortam olunca Allah muhafaza yani.. Buluşmayla idare etsin bence. sarılıp yatmak istiyo belkide ama evlenin bir hayırlısıyla.. Riskli çünkü :/
Kuran da zina etmeyin demez
''Zinaya yaklaşmayın Çünkü o kötü bir yoldur diyor''
Sen kendi bedenin için sevmeyecek olanı sev dürüst insanlar hala varlar kendini bu kadar düşürme00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
33Cevap
+1 yılSakın kardeşim bunu sende istiyorsun farkettiğim kadarıyla sakın zina yapma , vibratör al ne yaparsan yap zina yapma çünkü bir hastalık bir erkek o kadar yol geliyorsa %80 cinsellik için çocuk açıkça belli etmiş senin duyguların mantığındaın önce geldiği için farkedemiyorsun sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ALLAHa karşı gelme...
12 Yorumla
Soran+1 yılbakın yanlş anladınız zina falan yapmıcam zaten açıkça söyledm öyle bişi olmcğnı
- +1 yıl
Kardeşim ben sana yapacaksın demedim fakat istediğini söyledim çünkü ilk dokunuş insanların aklını başından alıyor bu ilişki senin sağlığın için iyi değil diyorum , yanlış anlama kardeşim meyillisin çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKardesim hic televizyon izlemiyormusunuz daha gecenlerde gezdirecem bahanesiyle kizi ormana goturmus zorla sahip olmus kimin ne oldugunu bilemezsin bence hic yanliz takilma otelede gitme hatta araniza mesafe koy yakin temastan uzk dur niyeti ortaya cikar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloyun oynamak istiyor :)
store.donanimhaber.com/.../...2335783577C35D25.jpg
şaka bir yana dışarıda takılın. bir de orada kız mı yok demişsin, o iş için taylanda filipinlere giden erkekler var yav, erkekleri hiç tanımıyorsun anladığım kadarıyla :) :)01 Yorumla
Soran+1 yıltanımıyorum bu benm ilk erkek arkdşm.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya sebep ne lursa olsun bir erkek seni otele götürmek istiyorsa niyeti kötüdüi kalmak. Sabah gidip akşam dönün, o zaman. Niye illa ki kalmak istiyor. Kötü niyetli işte.
14 Yorumla
Soran+1 yılo başka şehirden gelio benm içn mecbur kalcak bende kalmıcam zaten evime gitcem akşam.
Soran+1 yılGündüz otelde odamda duralım diyor ama
+1 yılfiziksel birleşmede hafif oynaşmalar büyük çığlıkları getirir. yazarak konuşarak insan kendini frenleyebilir ama yakın temasta bir yerden sonra hadi yap diye sen baskı kurarsın. bakireliği felan çok takan biriysen gitme o otel odasına
10 Yorumla
+1 yılBence gitme ama ben onunla günah dolu bir geceye raziyim diyosan git senin kararın
12 Yorumla
Soran+1 yılgece kalmıcam yanlş anladınız sanırım
- +1 yıl
Günah dolu bir gün o zaman yapmak istemese bile bir şekilde değişir fikri sonuçta yalnizsiniz ne olcağı belli olmaz sen istemesen bile zorla olur ya ama çok güveniyorum diyorsan bisey denmez gidersende inşallah bisey olmaz ne diyebiliriz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGidersen beraberlik yuksek ihtimal ortam sürükleyebilir yinede sen bilirsin ya da lobide buluşursunuz odaya çıkmazsın
10 Yorumla Git ama sonunda bakire kalacağın konusunda şüphe duyuyorum. Sanırım o gün bakireliğine elveda demen gerekir.
10 Yorumla
+1 yılAdam Bir Kadınla Yatmak İçin Hakkari'den İstanbul'a Geliyor..
13 Yorumla
Soran+1 yılo yalnız yaşıyor istese evine kız atabilir..
- +1 yıl
Kardeşim Senin İçin Problem Yoksa Bizi İlgilendirmez..
- +1 yıl
Ben başka bir şeyden bahsettim adam kafasına koyarsa nereden nereye gider kadın çok ama kafasına koyduğu önemli iyi günler.
Adam onca yol gelmişken elmaya bir iki diş atayım diyor. Gayet sağlıklı erkek beyninin nasıl çalıştığının örneğidir kendileri. Akışına bırak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar yolu öpüşmek için gelmiyo işte anla sikip gidecek
32 Yorumla
Soran+1 yılben izin vermezsem nasıl olcak o iş?
Cevap sahibi+1 yılGitde gör nasıl olacakmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitme sacmalama kapiyi bir kitledimi varya ne bekaret kalir ne namus bu gune kadar tutmussun kendini temiz kalmissin bugunden sinra bozma kendini deymez.
15 Yorumla
Soran+1 yılkapıyı kitlemek mi yuh o kadarda değil ayrıca öyle birşey olsa bile koskoca otel sesimi duyuramazmıym?
Cevap sahibi+1 yılEvet koskoca otel tum odalarda ses yalitim kaplamasi var duyura bilirmisin sence duyursan bile bu devirde kim kimi ipliyor?
Soran+1 yılçakı götürürm yanıma :D napaym artk bu arada sevglm sanki hayvan mış gibi yorumlar yazıo herkes.
Soran+1 yılbu arada bana öyle birşey yapmaya bir tarafları yemez adresini çalştğın yerin adresni adı soy adı herşeyni biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBence otelin kapisindan bile girme ama yinede sen bilirsin opusmek istiyosanda sahile git bir kuytuya opus bitsin.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Asla gitme, onun tek amacı cinsellik. Kanma söylediklerine.
12 Yorumla
Soran+1 yılo benm için o kadar yol gelicek ben tersler gibi gelmiyorum desem snn bana güvenin yok dicek nasıl anlatcm bnu ona sevdiğini düşünüyorum başımı göğsüne koydğmda kalp atışlarını duydum ellerinin titreriğini gördüm bunlar yalan olamaz.. konuda yazdğm gibi amacı cinsellk olsa nye bu kadr yol gelsn orda kız mı yok
- Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılotele gidersen herşey olur bakireliğin kalmaz artık
10 Yorumla
+1 yılaynı benim gençliğim ne oyundan kız düşürmüştüm be ozellikte travıandan
02 Yorumla
Soran+1 yılikimizde 27 yaşndayız ergen sandın sanırım okuyunca..
- +1 yıl
ben o zamanlar yaptım diyorum ;)
ne 8 aymış arkadaş, herkes mi 8 aydır çıkıyor anlamadım ki? otel ne ya?
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden bu kadar ciddi işlere girme sevgilinle tavsiyem
00 YorumlaGüvendiğin birisiyse sorun olmaz. Eğer güvenmiyosan uzak durmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gitme erkek bu sonuçta beyni şeyinle çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılo deni otel odasında götüür sona sabah kalktığında komodinin üzerine bakmayı ihmal etme. al o parayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOynasmak icin o kdr yol gelemezler mi saniyosun peh
10 Yorumla
+1 yılYavrum atalarının sözünden çıkma ; göster ama elletme.
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç? Yaşın 18'in üzerindeyse git ama erkekleri tek istediği oynaşmaktır.
00 Yorumla
+1 yılgitme sevişmek istiyor senle
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyledi zaten açık açık ben kabul etmeynce sen izin verdiğin kadr dedi.
+1 yılBence gitme. Ne olur ne olmaz.
10 Yorumla
+1 yılDevamı gelir bacım, gelmez sansanızda gelir..
00 Yorumla
+1 yıl☺ kurt la kırmızı başlık lı kız masalı
00 Yorumla
+1 yılotel işleri tehlikelidir evden daha tehlikelidir
04 Yorumla
Soran+1 yılneden aslnda otel kalabalık daha güvenli sayılmaz mı?
- +1 yıl
bilmeme otel kalablıktır ama oda da ikiniz olacaksın daha ne diyeyim
Soran+1 yılbana kötü birşey yapmaya kalkarsa bağırmaktan çekinmem
- +1 yıl
eğer sevgiline güvenirsan sıkıntı yok
+1 yılSevgili değil ki o
Fuckbody o11 Yorumla
Soran+1 yılfuckbody değil fuckbody dediğinz olayda duygu yok.
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. otur evinde saçma sapan konuşma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılTek derdi oynasmak baksana.
Opusuruz ne l*n .00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılotele öpüşmeye çağıranıda ilk defa duyuyorum...
10 Yorumla gitme sakın sakın bak
00 Yorumla
+1 yılBence onun amaci seni s. kmeek
00 Yorumla
+1 yılMetin2 den mi tanistin :)
00 YorumlaBaşbaşa kalmak istiyor, nedeni de belli bence.
00 Yorumla
+1 yılHayır de saçmalamayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl hemen bir dahada görüşme
00 Yorumla nuri alço filmleri izlemedin sanırım
00 YorumlaNiyeti belli sen Dr istysn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzcik eller minciklar açtırma kaseyi
00 Yorumla
+1 yılgit güveniyosan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilerisi de olur :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler