+1 yılSorudaki detay nedir, 3 ayrı kişiyle olmak mi 3 kişiyle aynı anda olmak mı?
Bana gore güven duygusunu seks sayısı değil karakter belirler, sadakat ile bağlılıkla ilgilidir bu... Kimi kadın vardır hiç yaşamamıştır daha önce, ilk siuzle olur ma bağlı/saygılı değildir..01 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayrinkisiyle ayri zamanlarda olmak. Ayni anda değil
+1 yılKızın bu durumda ne dediği önemli. Gizlemiyorsa ve eğer sana dürüstçe söylüyrsa (ki ilişkiniz bu durumda çok önemli) evlenilir. Ama eğer yalan vsrsa zor. Ki bazı arkadaşlar seks kadın içinde normal demiş😄 ailesi geniş heralde o tiplerin.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet onlar baya baya genis hemdeee..
Aynen dedigin gibi.. Sectim seni :)- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederizdir. . adam akil yorum senden geldi hakettin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu şekilde güvenilir eğer sanada o tavizi evlenmeden yapmak isterse kesinlikle güvenilmez. Ancak gerçekten hatasından ders almışsa sevdiğine bile o tavizi vermez. Bir kişi olsa emin bir cevap verilirdi 3 kişi ile yatan çok devamı gelir gibi geliyor bana...
13 Yorumla
Soran+1 yılSorun zaten bu. Bende bir kisiyle olsa sorun olmaz diye dusunuyordumda birden fazla olunca bencede guvenilmez..
Cevap sahibi+1 yılKardeş eğer hic yapmadiysan git başka birisini bul. İlla seviyorsan ve gerçekten gerçekleri görmezden gelip kendini kandırmanın bir anlamı yok
Soran+1 yılAnladim tesekkurler :)
saten yatını nereden bileceksin ki? sana 2-3 erkekle beraber oldum diyorsa uzaman 5-6 erkekle yatı anla sen en asından.
kadın sana hıç bir zaman doğru rakamı vermez genelde yüzde elisin söylemez16 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyleyende olur ama deilmi?
Soran+1 yılZaten. oyle olsa bilir bitecegini dogrudur abi.. İstisnada olsa artik duruma gore bakilir ozaman.. Yani yasanarak. ogrenilir sanirim
Soran+1 yılİyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erkekler istediği kadar kişiyle ilişkiye girip evlenebiliyorsa bunu kadınlar da yapabilir bu doğaldır. Bu ayrımı yaratan şey de maalesef kültüreldir. Seni seviyorum diyorsa seviyordur. Siz her yattığınıza geri dönmüyorsanız, kadın da dönmeyecektir. Güveniniz olsun.
09 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerinki dogal olurmu yaa :) bunun kadini erkegi yok..
Dogal karsilamak bu yapilani dogru bulmak demektir.
Soran+1 yılSen riza gosterirmisin peki?
Soran+1 yılYazdigin goruse bakarak sordum
Soran+1 yılBence budurumla. karsilasinca iki kereden fazla dusuneceksin diyorum bendeee :)
+1 yılBende sunu anlamıyorum. Vesikasını yenı almıs bır faıse 2 kosıyle yattı sadece desem onunla evlenir misın? Hayor. Ama bu kız 3 erkekle yattı deyınce normal oluyor. Ne yanı aldıgı paramıdır faıseyı namuzsuz yapan yoksa davranısımı?
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ama normal gormedim bende..
Normalde evlilik disi iliskilere karsiyimdir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kizlar var diktiren 😉 ve bide arkayi dagitanida saymiyorum nunu anliyamazsin hic olmazsa sana acik acik soyluyor o yuzden evlenilir evet bizim sap milleti eksileyin bu yorumumu ama gercek bunlar
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkeisn kendine ait dusuncesi var
Cevap sahibi+1 yılBak 2 tane eski manitalarim evlendi hala konuşuyorum onlarla istesem kocalarini boynuzlarlar sordum kocani nasil kandirdin diye diktirdim dedi al işte sana en kısa ornegi
Soran+1 yılSapmis kocalari..
Ben anlatim kizligin dikilip dikilmedigini
Cevap sahibi+1 yılSen oyle diyorsan oyledir kardeş
NedenLeri ÖnemLi Artı Seks DoqaL Bisi Simdi Hanqı iNSAN evLadı Ben CinseLLik Yasamadım DiyebiLirki 2015'teyiz Artık Hadi Seksii GeceLeer ;)
028 Yorumla
Soran+1 yılVayy cesur bir aciklama oldu bu :)
- +1 yıl
Ben yaşamadım yaşamayan çok insan vardır
Soran+1 yılSorun bu.. Ya geri donerse deilmi buda var @yagmuss
- +1 yıl
Hadii Amaa :D Güldürme TatLım :D iLLakı Yasamıssndr Artı Yasamasan BiLe Bu BuLunduqun Konumdan Artı AiLenin Baskısındandr. Bırakın Bu NamusLu AyakLarını Erkek Olduqu Halde Or*spu Olan bir Coook Kısı Var BakireLikLe öLcmeyin Artık KızLarı. Kim BiLir Nasıl KandırmısLardr Kızı Empati Yapın. Seks Cook DoqaL Bisi Erkeqin Olduqu Kdar Kadınında İhtiyacı Vardr Buna.
Soran+1 yıl@Çirkinamaprenses dogrudur
- +1 yıl
Sana yalan borcum mu var gerizekalıcım? Aile baskısı değil tamamen karakter ben yapmayı doğru görmüyorum. Yapanları da doğru görmüyorum erkekler herseyi yaptı sende yapmak zorundamısın cici kız. Bırakın namuslu ayaklarınımı ben oyleyim ve herkes senin gibi değil.
Soran+1 yılVar olsada mesru olmamali bence.
kandirilmamaya bakicak kadinda.
Sonucta helal dairesindede bu ihtiyaclar. giderilebilir.- +1 yıl
Ya sen kimsin ki salağa bak :D aman herkes sen olmasın zaten :D sen önce düzgün yaz sonra tartışırız. Gelmiş neyi savunuyor kezo
Soran+1 yılYahu tartismayin ayirmam ama heeee
- +1 yıl
Boş beleş insanlar daha doğru düzgün yazamıyor bile neyse.
Ama ben erkek olsam öyle bir bayanla evlenmezdim buda benim görüşüm.
Soran+1 yılMeesaj alınmıştır
Herkesin dusuncesi kendine..
Eminim yapmamıştır ama gorusu boyledir ya da erkektir belli olmaz..
Elbette senin gibi kizlar vardir neden olmasin. . @cirkinamaprenses- +1 yıl
Ben Bakıreyım Ama Karsıda DeyiLim burada Cirkinprenses KaLkıP CahiLce Yorum Yapma Kezocum Beyin Denenen O VarLıktan Muaf mısın Ki Sen Benım Görüsün Altına Yorum Yapıyosun Hı TatLım? :) Kımseyı Kınama Basına GeLir Bak Bu Soruyu Soran Kardes Benım Tanıqım bir Abi Var Dükkanımdan Alısveris Yapardı Ordan BiLirim Bu Adam Meyhaneden BiriyLe EvLendı Ve şu an Cok MutLu Kımseyı GecmısıyLe YarqıLamamak Lazım. Neden Böyle Bisi Yaptıqı ÖnemLi Demistim Zaten.
Soran+1 yılYa o sekilde evlenen var tabi. Ama nereden geldigini bilip evlenmek ayri konudur , ama ask yasayip habire cinsellik yasayan birisi ayri bir konudur.
Guven duygusu sadece cinselkikle olcmedim ama daha onceki sevgililerine donermi donmezmi buda onemli bir konu deilmi? Her ne kadar donmez gibide gorunse ne olacagi belli değil .. bunu yasamis birisi varsa yorum atsin diye soruldu sadece
Soran+1 yılBak ozaman gecmis onemliymis deilmi? :)
Soran+1 yılTurkce yaz kız :))))
Cok sevecenimdir.
İhanet etmem desem yerimi olurdu soncta ovunmek gibi oluyor :)- +1 yıl
Kendi yaptığın yorumla çelişme bari :D sen salak mısın ahahah kınama diyor kimi kınadım isteyerek yapmıyolar mı herkesin kendi tercihi kınayacak olay mı var ortada bu kadar salaklıkta fazla ama :D neyse seninle uğraşamıcam daha fazla cinsel konuda erkek ile kadın aynı değildir. Hadi yol al ufaktan kezocum.
Soran+1 yılha simdi oturakli bir gorus oldu :)
Yapmayanada saygi goster ama olurmu?- +1 yıl
İnsan gibi yazmıyanları kaale bile almıyorum :D
Senden ne laf almışım ki :D 20 yaşındasın ama yeni yetme ergenler gibi davranıyorsun yazık. Daha fazla sana katlanamıcam bir sus artık çok konuştun.
Soran+1 yıl:) ya yemeyin birbirinizi..
İkinizde yapmamissiniz zaten. Bakma oyle dedigine onun..
Yapmaz oda saklar kendini sevdigine emin ol.. Laf olsun diye diyordur- +1 yıl
Yapmadığım dediğimde güldürme tatlım ıllaki yaşamışsındır diyor sonra gelmiş bende yaşamadım diyor yorum olarakta hangi insan evladi cinsellik yaşamadım diyebilirki diyor.
Ben anlayamadım
Bu düşünceyi savunan insanı kaale bile almam.
Namus herseyden önemlidir erkekle kadın aynı değildir erkek bişeyler yaparsa kadın aynısını yapamaz benim gözümde 3 defa başka bir erkekle yatmış bir bayanlada yuva kurmayı geçin muhattap bile olunmaz. Gelmiş bana neyden bahsediyor bayan neyse. Laf olsun diye saçma sapan düşünceler desteklenmez neyse iyi geceler size verdiğim rahatsızlıktan ötürü Özür dilerim ama bayan için aynı şeyi diyemicem ✋
Soran+1 yılEmin ol seni alan yasadı :)
Bende senin gibi dusunuyorum bu sadece bir soru... İyi geceler..- +1 yıl
Iyi geceler sizede.
+1 yıl1 olsa eyvallah ta k bakma kardeşim ama ben bakir biri olduğum için böyle düşünüyor olabilrim ama p kız artık f... e olmuş ağır ama valla öyle ben asla evlenmem
10 YorumlaBen ne kadinlar gördüm genel evinde en namuslu kisilerden daha karakterli servet avcisi olmiyan 👌
20 Yorumla
+1 yılSiz erkekler önünüze gelene asılın, yan gözle bakın.. güzel bir kız görünce yavşama moduna geçin sonra kızlardan namus bekleyin.. Başlarım böyle işe ! Şunu da iyi bilin namus kızda değil erkekdedir..
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ofkelenme hemen :), soru sadece..
- +1 yıl
Öfke değil tamam biraz sinirlenmiş olabilirim ama bu soruya bu cevaptan Başkasını veremezdim..
Soran+1 yılTamam ozaman... :)
Haklilik payin var sonucta..
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere guvenebiliyorsak kadina da guvenebiliriz bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılKadinlar boyle birine guvenebilirmiki?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenilir eger sana olan guveni sevgisi ve sadakati tam ise.
27 Yorumla
Soran+1 yılAbicim bana guveni olsa ne.
Benim. ona guvenim. ney olur. onu merak ediyoruz- +1 yıl
Guvenmen lazim eger sadik ise sana seviyorsa sikinti ne?
Soran+1 yılYaf benim yanlisim yokki bu soruyu o sorar gibi yorumladin biraz :))
- +1 yıl
Yok yanlisin var diye demiyorum yani seviyorsaniz birbirinizi onun gecmisi sikinti olmamali.
Soran+1 yılTamam simdi. oldu.
Ama 2 kiside fazla deilmi?- +1 yıl
2 ya da 3 sonucta seni tanimiyordu o zaman o da oyle mutlu olmus hoslanmis iste. Sana sadik olsun gerisi onemli degil
Soran+1 yılAnladim.. Tesekkurler
İsteyen evlensin. Ama ben erkek olsam evlenmezdim.
22 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılUlan ne hallere düştük be. Şunuda sorar olduk yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorumuz cokmu kusurlu ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılönemli olan kac kişi ile yatması degil senı sevmesi bence
21 Yorumla
Soran+1 yılSevgi gecici deilmi?
3 ayBana göre ateşle oynamış olursun. Devamı gelir.
00 YorumlaBen güvenmem arkadaş yattı diye değil yatmanada güvenmem insanlar güvenilecek gibi değil bu devirde
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede zor guvenilir..
+1 yılben 5 kişiyle yattım evlenmeyı dusunuyorum tekrar diktirdim
05 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılHahahahaaaa
@anıl5454
Soran+1 yılAnlasildi evlenilmez ozaman...
Diktirdin ama belli oluyorki egerki evlenecek kisi sap deilse bilir durumu...
@dopingggg
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır - Asla - Mümkün değil - imkanı yok -
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kisiyle olsa peki?
- +1 yıl
Sittin sene hayır. Dul ise tabi ama gayri resmi ilişkilere asla.
Soran+1 yılAnladim..
hayır güvenilmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılBoynuzlarla mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılO profil resmi ney yaf odum koptu :DDD
Daha yemedik boynuzu :)
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin... Sen evlenmezsin sanirim?
- +1 yıl
Benim için bu mesele biraz farklı.. benim için benden önce yaptıkları değil ben hayatına girdikten sonra yaptıkları önemli.. efendidir. Daha önce sevmiştir birisini adam kandırmıştır.. buna kalkıp da seninle evlenmem diyemem..
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. İşim olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kisiylede olsa ayni dusunce gecerlimi?
Soran+1 yılAnladim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla, asla , asla , asla
02 Yorumla
Soran+1 yılO derece
Cevap sahibi+1 yılGüvenemem. Kadın bu aga senin yaş olmuş 30 35 skalası ama şu var. Her baktığımda aklıma gelir yüzüne vururm. Düşünsene kadının başkasının altında inledi y. arak olmuş.
Evlenilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirsin yani?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat