9 Aylık birlikteliğimiz var ve sevgilim bazen iç çamaşırlı fotoğraf at diye ısrar ediyor. sizce atarsam ne olur yani siz erkekler sevgilinize daha çok mu bağlanırsınız yoksa yavaş yavaş soğurmusunuz? Attım ve değişen birşey olmadı yine eskisi gibi devam ediyoruz.
Cevabın nedir?
güzel kardeşim akıllı davran sevgili dediği kişiye nekadar güvenilebilirki. Diyeliki ayrılmak isteddin alıp o resimleri sana şantaj yapmıyacağı ne malum yaptığın işin ilerisini gerisini düşün olurmu erkeklere asla güvenmee
10 Yorumla
yüzünü gösteren çıplak fotoğraf ne çektir nede at..
00 Yorumla
Kimseye kolay kolay güvenme derim. İlişkiniz hep böyle süt liman devam edecek değil. İşler değiştiğinde karşındakinin nasıl tepki vereceğini bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılDünyada Yapabileceğin En Büyük Hatalardan Birini Yapmışsın. Olabileceklere Hazır Ol.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
Sen yine de atma. Yarın birgün ayrılmak istersin sana şantaj filan yapar. İnsanları tanımak artık pek mümkün değil maalesef. Çok güvendiğin biri bile ayrılık sonrası tam bir pisliğe dönüşebiliyor.
20 Yorumla
+1 yılo tür resimler atmamani tavsiye ederim... onlarla ne yapdigi belli kendini kullandirma... ayrica ayrildiginizda onlara kötü biriyse tehdit amacli kullana bilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılAbazalık işte ya da ergenlik diyorum ne biçim sevgilisiniz sevdiği kişiden öyle fotoğraflar istemez... Dikkat et
30 Yorumla
+1 yılBirsey olmaz. Fiziken birsey yapamayacagi icin sogumaz. Ama bu biraz da karakterle alakali tabi
00 Yorumla
+1 yılat ya nolcak bu kadar çekinmene gerek yok. sevgililer arasında olur öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa birilerin eline geçerse o fotoğraflar. Olmaz olmaz demiyeceksin...
00 Yorumlaciddi değilse herkese gösterir , bak bu benim yavru der
10 Yorumlabana atan herkese atmıştır düşüncesi doğar erkekte. Yapma böyle bir şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiyi ayakta tutar böle şeyler sevişmiyorsanız şart :P
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ne kadar değişik bir ilişki
10 YorumlaBenden önce başkalarına da attığını düşünürüm.
22 Yorumla
Soran+1 yılondan önce sevgilim olmadı hayatımda. Mesela erkekler bağlanır mı böyle özel şeyler paylaşılınca?
+1 yılBen sogmam sonucta sevgilimin vücudu
00 Yorumla
+1 yılBana at ne düşündüğümü soyliym. d. d
00 YorumlaDemekki beğenmemiş vücudunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir salaklık yapma
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl sevgilo be
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılatma tabikide
10 Yorumla defet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası