sorum kızlara, erkek arkadaşınız cezaevine girse 23 ay alsa yani 2 yıl bekler miydiniz? (cezası kavga)
Cevabın nedir?
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılaynı durum benim başıma gelse kız arkadaşım Allah korusun müebbet için birşey diyemiyeceğim ama süreli hapis cezası alsa bir erkek olarak ben beklerim.. senin biraz içine su serpeyim ülkemiz infaz yasasına göre almış olduğun cezanın 3/2'sini yatıyorsun oda 2 yıl ceza alan bir insanın 16 ay yatması demektir ki 2 yıl ve altı hapis cezalarında kolay kolay yatıldığını görmedim bu cezalar paraya dönüşür ödemediğin taktirde yatırırlar yada hakim bu gibi durumlarda sanığın sosyal durumunu (buna sabıkasız oluşu, sanığın pişmanlığı ve bundan sonraki süreçte suç işlemeyeceği için güven telkin etmesi gibi şeyler) göz önünde bulundurarak HAGB (hükmün açıklanmasının geri bırakılması) kararı verebilir en kötüsünü ele alıcak dahi olsak diyelim ki 2 yılı yatacak zaten cezası yargıtayca onanmış hüküm giymiş bir kişi 2 yıl ve altı cezalarda açık cezaevine çıkmaya hak kazanır belli zamanlarda izine çıkar ve son 1 senesi kalanlar ise Nisan ayında yasalaşan denetimli serbestlik yasasından şartlı tahliye olurlar.. ama görüyorum ki sen bu çocuğu sevmiyorsun çocuğada kendine yazık etme biran önce ayrıl..
42 Yorumla- +1 yıl
Merhaba benim de 2 aylık erkek arkadaşım var ilişkimiz gayet güzel gidiyordu sonra erkek arkadaşımın birtakım sıkıntıları var hastalık olayları üzerine mahkeme olayları oldu geçmişte suçsuz yere 6 ay içerde yattı iftiradan dolayı ve dosyası tekrar açıldı avukat 3 yıl ile yargılanabilirsin ama savcılığın hangi maddeden dava açtığına bağlı o maddede suç aralığı azsa yatarı da olmaz dedi şu an ben mantıklı düşünemiyorum ne hissettiğimi düşündüğümü bilmiyorum ben böyle bir zamanda annemden bile vazgeçerim dedi annesiyle de birbirlerine çok düşkünler çok bağlılar annesiyle ben de tanıştım annesi bana sen gelinim değil kızımsın ömrümün ömrü canımın canısın dedi erkek arkadaşımla bazı şeyler rayına oturana kadar ara verdik çünkü bu şekilde ilerlersek ilişkimizi zedeleyeceğimizi düşündük bir gün her şey normale döndüğünde yine senle olucam ilk sana yazıcam dedi bu süreçte sevmekten asla vazgeçmeyelim tek bunu istiyorum senden dedim oda ben ne kadar çabalarsam her şey daha kötü oluyor zamana bıraktım dedi şu an bir ilişkide yürütecek halde değilim düşünemiyorum dedi kimseye duygu besleyemiyorum mantıklı düşünemiyorum dedi farkındayım kafan çok karışık o yüzden böyle düşünüyorsun ben senin kalbini biliyorum dedim sen bana bu zamana kadar aradığım insandın buldum annem gibisin ve ben seni kaybetmek istemiyorum demiştin ben de buldum ve kaybetmeye niyetim yok dedim bu olaylar öncesinde alyans takacaktık
- +1 yıl
mahkeme olayları olunca böyle zamanda bunu düşünmek olmaz seninle ne kadar ciddi olduğumu annemle tanıştırmamdan anla dedi şu an ne ayrıyız ne sevgili sadece bazı şeyler düzelene kadar mahkeme sonuçlanana kadar ara verdik ve ben kendime bi söz verdim böyle birini bulduğum zaman annem babamı bıraktı babam annemi çok sevdi çok zor zamanlardan geçtiği halde bizim için çabaladı ve ben annemi affedemiyorum annem gibi olmıcam dedi öyle seven birini bulduğum zaman kaybetmicem dedim ister 5 ister 10 yıl olsun ben beklerim onun annesi bana o kadar güzel şey demiş ben o insanı nasıl yalnız bırakayım ki oğlu yoksa kızı yanında
En İyi Cevaplar
Heee beklerler
daha şurda 2 hafta ayrılıklarda bekleyemiyor kızlar-kadınlar.
x kişisiyle face den sohbet ederek bekler,
v kişisiyle öpüşerek bekler,
W+w+w+w+ ...W+w+w kişilerinin kendisine yazdığını iş attığını bile bile sohbet ederek cilveleşerek bekler,
Bunlar da kesmezse 'arkadaşız'dediği kişiyle sinemaya giderek orada erkeğin ufak sürtünmelerine göz yumarak bekler,
Bunlar da mı kesmedi parası sağlam - cool gözüken ama arkaplanda korkağın teki olan - altında arabası olan biriyle iyi bi yerde yemek sonrası arabada MASUMCA SEVİŞEREK bekler
Beklerler tabi ya beklemez olurlar mı
hiç yani seninkide soru mu şimdi
Bu devirde kızlar-kadınlar o kadar sadık ve o kadar minnet duygusuna sahiplerdir ki (!)...32 Yorumla- +1 yıl
Herr insan bir olmuyor dışarıdayken yanındayken iyide oraya girince mi kötü oluyor. ben beklerim eğer delikanlı kızsa beklerler zaten iyi günde kötü günde diye söz verdik. biz birbirimize ve iyi gününde yanındaysam kötü gününde de yanındayım ben onun
- +1 yıl
Sevgilim cezaevinde ve ben bırak karşı cinsle konuşmaya yeltenmeyi karşı cinsten konuşmak isteyen olur diye sosyal medyada paylaşım yapmıyorum , dışarı adım atasım gelmiyor, her dakika eski anılarımızı ve çıktığında onun yaralarını nasıl saracağımı düşünüyorum. Her gün telefonda bi kaç dakika sesini duyuyorum ilaç gibi geliyor şu dönemde onu çok seviyorum ve gerçekten seviyorsa bir insan inan değer.
18 yıl dedi hakim!!! Ve 26 ay oldu... Ben 18i duyuncada bekleyeceğim dedim... çok şükür dosya bozdu. Bir haftaya mahkemesi var sevdamin dua edin nolur çıksın yarim... ayda bir saat yetmiyor. Mektuba kağıda tutsak olduk. Çok şükür sevdamiz üstesinden geldi. 2 yıl ne ki bak geçti bile. Seven insan bunu kimseye sormaz. Seviyorsan bekle. Ama sevmiyorsanda bunu ona icerdeyken yapma be nolur yapma. Neler yaşıyorlar içerde kim bilir neler düşünüyor. Yusufiyelinin ahı tutar derler kendine de yazık etme. İyi günde yanindayken kötü gününde sırt çevirme günahtır
104 Yorumla- +1 yıl
Sonuç ne oldu
- +1 yıl
Benim konuşacak halimden anlayacak birisine ihtiyacım var bu konuda sevgilim cezaevinde ve her gün sesini dakikalarla sınırlı duyabiliyorum beraber yaşıyorduk her dakikamın onunla geçerken şimdi nasıl bu özleme dayanılır bi şey söyle
Canim bende bekliyorum 4 aydir icerde sen kimsenin dedigine bakma boş knusuyolar ama bu soruyu sorduguna gore celiskidesin o da senin sevgini sorguladigin anlamina gelir. Hangk cezaevinde yatiyor. Cezaevinde tecavuz ve cocuk istismari disinda yatanlar haric digerlerine karşi anlayisli olabilseydiniz daha bir bir toplum olunurdu
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba benim de 2 aylık erkek arkadaşım var ilişkimiz gayet güzel gidiyordu sonra erkek arkadaşımın birtakım sıkıntıları var hastalık olayları üzerine mahkeme olayları oldu geçmişte suçsuz yere 6 ay içerde yattı iftiradan dolayı ve dosyası tekrar açıldı avukat 3 yıl ile yargılanabilirsin ama savcılığın hangi maddeden dava açtığına bağlı o maddede suç aralığı azsa yatarı da olmaz dedi şu an ben mantıklı düşünemiyorum ne hissettiğimi düşündüğümü bilmiyorum ben böyle bir zamanda annemden bile vazgeçerim dedi annesiyle de birbirlerine çok düşkünler çok bağlılar annesiyle ben de tanıştım annesi bana sen gelinim değil kızımsın ömrümün ömrü canımın canısın dedi erkek arkadaşımla bazı şeyler rayına oturana kadar ara verdik çünkü bu şekilde ilerlersek ilişkimizi zedeleyeceğimizi düşündük bir gün her şey normale döndüğünde yine senle olucam ilk sana yazıcam dedi bu süreçte sevmekten asla vazgeçmeyelim tek bunu istiyorum senden dedim oda ben ne kadar çabalarsam her şey daha kötü oluyor zamana bıraktım dedi şu an bir ilişkide yürütecek halde değilim düşünemiyorum dedi kimseye duygu besleyemiyorum mantıklı düşünemiyorum dedi farkındayım kafan çok karışık o yüzden böyle düşünüyorsun ben senin kalbini biliyorum dedim sen bana bu zamana kadar aradığım insandın buldum annem gibisin ve ben seni kaybetmek istemiyorum demiştin ben de buldum ve kaybetmeye niyetim yok dedim bu olaylar öncesinde alyans takacaktık
- +1 yıl
mahkeme olayları olunca böyle zamanda bunu düşünmek olmaz seninle ne kadar ciddi olduğumu annemle tanıştırmamdan anla dedi şu an ne ayrıyız ne sevgili sadece bazı şeyler düzelene kadar mahkeme sonuçlanana kadar ara verdik ve ben kendime bi söz verdim böyle birini bulduğum zaman annem babamı bıraktı babam annemi çok sevdi çok zor zamanlardan geçtiği halde bizim için çabaladı ve ben annemi affedemiyorum annem gibi olmıcam dedi öyle seven birini bulduğum zaman kaybetmicem dedim ister 5 ister 10 yıl olsun ben beklerim onun annesi bana o kadar güzel şey demiş ben o insanı nasıl yalnız bırakayım ki oğlu yoksa kızı yanında 1 ay burada 1 ay şehir dışındayım ve her geldiğimde yine yanına giderim içeri girerim korkusu var ve hayatımı yaşamak istiyorum şu an dedi ara vermişte olsak ilişkimize birbirimizi de ilişkimizi de zedelememek için ama ben geldiğim zaman yine benle ol dedim hayat kısa en azından birbirimizin yanındayken kıymetimizi bilelim dedim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
34Cevap
Benim sevgilim 4 aydır içerde hiçbir zaman bana gün yüzü yaşatmadı aile sorunlarım, okul, iş, spor, ailesi, avukatları, cezaevi, şahiti,çalıştığı adamlar, arkadaşları ve o herşeyin arasında o kadar çok sıkıştımki... Yoruldum cezası belli değil mahkemesi olacak 5 ayda kalabilir ceza alıp 13 yılda kalabilir bilmiyorum daha 17 yaşındayım 18 ime giricem 2 ay sonra... Günaydın ve iyi geceler yazanım yok sevgilim yokluğunla yaşayamıyorum 2 senedir çıkıyorum her gün radyoya mesaj atıyorum haftada bir mektup yazmaya çalışıyorum çok yordu beni çok ama bekliyorum yapacak birşey yok başka biriyle konuşmayı denedim olmuyor ayrılıcam diyorum çıktığında eğer bu işler devam ederse... 13 yıl alırsa intihar edecek onuda biliyorum ben şahsen beklemem yapma dedim senelerce vazgeçirmeye çalıştım olmadı beni dinlemedi hiçbir zaman. Ben çok seviyorum ama tek taraflı düşünmemek lazım burada çok zorlanıyorum. İleride bir gün belki görürsün bu yazdığımı emre... Ben senin için çok savaştım minik ellerimle dünyayı kavradım ama artık o dünya üstüme devrilecek diye çok korkuyorum. Hayalin bile güzel... Sesin gözlerin kokun... bir kaç gün önce sevgilimin ailesini görmeye gittim göz ucuyla odanı gördüm... Tişörtlerinden birini alıp kokun üstüme sinene kadar koklamak istedim. Sen yokken alkole başladım içerken sigara da içiyorum özür dilerim sevgilim herşey çok ağır geliyor hayalinle ayaktayım ne kadar ayakta sayılırsa artık...
42 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim Adam 3 yıldır Cezaevinde. Cezası kesildi tamı tamına 15 Yıl aldı. Ben şu an 29 yaşındayım. 40lı yaşlarımda anca çıkıcak. Her hafta 1 mektup atıyorum cevabı 2 hafta sonra geliyor bazen 3 hafta oda içerideki memurlara kalmış. Her salı Telefon ile görüşüyoruz 10 dk bazen tam birşey söylicem suratıma kapanıyor. Ayda 1 kere açık görüş ve kapalı görüşler oluyor , doyamıyorsun.. onu her gördüğümde acım bin kat daha da artıyor. Esas acıyı zorluğu çeken dışardakiler bunu anca çeken anlar AMA herşeye rağmen onu canımdan çok seviyorum. Ailem içerde olduğunu hala bilmiyor söyliyemiyorum ve yakın da evlenicez muhtemelen ailem bunu duyduğunda kıyametler kopucak ama bırakamıyorum inanın bazen o bana yazıyor ne kadar üzgün olduğunu ve benim mutluluğum için ayrılmayı bile göze alabileceğini ama ben yapamıyorum ona sırtımı dönüp öylece hayatıma devam edemiyorum.. her yüzüm güldüğünde her yemek yediğimde o aklıma geliyor boğazım düğümleniyor 😭 onu sevmeye ömrüm yeter mi bilemiyorum ama onu asla terk etmiyeceğimi biliyorum değil 15 sene 35 sene de kalsa yine beklerim..
92 Yorumla- +1 yıl
Hala bekliyor musunuz
Aşağıdaki yorumlara baktım da soruyu sorarken cezasının sadece kavgadan ibaret olduğunu yazmışsın ama asıl değinmek istediğim mesele o değil.İpe sapa gelmez kişilerle sevgili oluyorsan zaten bu soruyu sorman bile yersiz.Ben senin sevgilini tanımıyorum ama sonuçta NE OLURSA OLSUN silahla adam yaralayan birisinden başka nasıl birisi olması beklenir ki?...
20 Yorumla
+1 yılBir insan seviyorsa bekler kaç yıl olduğunun önemi yoktur aslında bir insan seviyorsa yanından biri geçse hani göz göze gelse vicdan azabı çeker bırakın o durumda sevdiğini bırakmayı bir insan seviyor ise hayat bana da hapis olur demez onun içi rahat etsin der kendi hayatından da fedakarlık eder bir insan seviyor ise onun yakınlarına da ona da destek olur moral olur ve en önemlisi bir insan sevmese bile çıkınca işi olmaz sabıkası var param olmaz demez bir insan seviyorsa sevdiğine kavuşmak için karşısına çıkan her engeli bir öncekinden de güçlü bir şekilde aşar
10 YorumlaGündem konusunda 981 cevap paylaştı. la arakadaş seviyosan 5 senede beklersin. şimdi beklemem diyp ayrlrsn hadı o 2 yıl 2 ay oldu cıktı geldı o zamanda sen başkasylasın cock cıkacak karşna küfr edicek o zamanda vay efendim sen bana küfr ettin. seviyosan bekle sevmıosan gerçi sevsen böyle bi soru sormazsın çelişkide kalmazsın
01 YorumlaGündem konusunda 673 cevap paylaştı. Gizi bayan güzel soru sormuş ve bayanların çoğu buna hayır beklemem demiş sizin için girdiyse ceza evine yani size bir erker sizi taciz etmeye veya daha ileri gitmiş olsa ve sevgiliniz bunun için o kişiye dövmüş vs olsa ...
Çoğu yinede beklemezdi ..00 Yorumlao çocugun yerınde olsam.benı kotu gunumde bıraktı dıye cıkınca ılk senı bulur doverım.he yanında bı lavukla gorursem bıcaklarım ıkınızıde.sen bu soruyu sorduguna gore sevmıyorsun cocugu.tamam bırak cocugu tam 2 sene sonra haber mansetlerınde okuruz.hapisten cıkan gencsın cinneti.eskı sevgılıden ıntıkam aldı ! :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:))))) :DDD
Soran+1 yılevet mektuplaşıoruz görüşüne gidiorum daha napımki
+1 yılSevsende sevmesendce beklenmez. seni dusunmez insani ne bekleyecem. Isterse olsun bir yerde hic kilimi bile kipirdatmam. Kavga degil birine laf atti diye girse bile. Eger kanunda bir sey yaziyorda sen o kanuna uymuyorsan o ulkenin*sin gitsin gule gule.
10 YorumlaGündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. benim salak arkadaşım bekledi (adam yaralama) serserinin tekiydi yapma etme dedim dinlemedi birlikte silivriye bile gitmiştik. neredeyse her iki haftada bir gitti.. sonunda dediğime geldi ayrıldı ama çıkınca . yani boşuna hırpaladı kendini.
22 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrıldılarkii
+1 yılsenın ıcın mı ettı kavgayı ?parantez ıcınde yazmanın sebebı bumu ? bu kadar cok sevıyo yanı senı vah vah o kadar cok sevıyo kı sevdıgını dısarda bırakacak kadar hemde savunmasız kurda kusa yem edecek kadar cok sevıyor vah vah buyuk ask buyukk
16 Yorumla
Soran+1 yılsaçma konuştuğunun farkında ol noluurrr :D
- +1 yıl
yoksa sevgılın cıkar benımlede mı kavga eder ıkı uc sene daha senı free bırakırda hayatını o be luxus hayat dıyerek mı gecırırsın sorunu dogru sorsa ıdın burda hıc kımseyı ıcerı gırmıslıgını tartısmıyoruz onlar ınsan degıl demıyoruz elbettekı herkes suclu degıl olay senın orda kavga ıcın yazman anladın mı o parantez ıcıne neden alındı merak o yanı sonucta bı hırsız yada kapkaccıda caldıgı yada kaptıgı sey yuzunden kavga edebılıyor anlatabıldım mı
Soran+1 yılgenelde herkez cezasına bağlı dio bende onun için paranteze aldım özel bi nedeni yok bende anlatabil dimmi ?
- +1 yıl
soruyu eksık solemıssın anlatamadın jeton koselı ben anlatamamısım cunkı hala dusmedı bende bısı anlamadım ama anladıgım kadarı ıle sevgılınde anlatma ıletısım ozurlu kı naber nasılsın demıs bırı o yanlıs anlamıs kavga etmıs kavga yanı senın dedıgın bı cezasına baglı dıye bısı duymadım cezasına baglı olan yatacagı suredır hafıfletıcı nedenlerdır belkıde sen burda cezaevınde derken ege akdenızde bır yerde hem calısıp hem hayatını yasıyordur of ergenlık of karsınızdakı ne dese ınanıyorsunuz vah
Soran+1 yılhe doğru benim yanımda yakalayan ekip polisler oyuncak olailir haklısın :DDDDDDDDD
- +1 yıl
ya sımdı su smırnofun guzellıgı olmasaydı bıde termınale gelmek uzere ablan olmasaydı varya erken on numara cevap hak ettın de aglanacak halıne gulmenle sen sımdılık gıdanı al ama nefesını saglam tut bakalım ne kadar tutacaksın gorucen bakalım senın kotulugunu ısteyen yok uyansan ruyandan donsen dunyaya bır gun olurda sacların beyazladıgında uzak guneslı kalmıs gunlere donup keske dememendır gaye yoksa ınsanlıgın namı ne ıse yarardı varmayan hedeflere yapılacak yolcugu engellemez isek.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hayatta hic kimse o kdr uzun sure beklemeye degmez.. ne kdr seviyorsan sev.. zaten iceri girip ciktiktan sonrada eskisi gibi olmiyacak hic bir sey.. evlenemiceksiniz ha deyince.. is bulamicak hapise girip cikmis birine kimse is vermek istemicek.. ilk baslarda cok zorlanicak.. sadece sevgi yeterli olmuyor.. sevgi karin doyurmuyor maglesef..
10 YorumlaZor bir durum, Allah kurtarsın. Ancak hayat devam ediyor, büyük bir risk. Çıktıktan sonra sabıkası olacak, iş bulması vs. zorlaşacak, şayet gelecek planların varsa maddi yönden mutsuz olabilirsiniz. Herşeyi iyi düşün ve ona göre karar ver.
10 Yorumlaneden girdiğine göre davranılır böyle durumlarda sanırım. Eğer gerçekten önemli bir suç işlemişse hiç işim olmaz. bu arada kavga demişsin nedeni ama nasıl bir kavga bu ki 2 yıl hapis o da ilginç doğrusu!
10 Yorumlayasın uafak beklemeye degmez kı bu neden ıcerı gırdıgıne gorede degısır tabıkı ama ole bırını aılene kabullendırmende zor buyuzden ne geregı var erkek neslı tukendımı bos ver onunde koca bır hayat var ck ğısman olursun
20 YorumlaO kız sensen ve böyle bir soruya başkalarının vereceği cevaba göre karar vereceksen; acıdım erkek arkadaşına şahsen...
41 Yorumlabenim sevdiğim 4 duvar arasında çok zor her allahın günü allaha yalvarıyorum onu bana bağışlasın diye muhtemelen 10 yıldan fazla ceza yer ama ben bekliyorum çünkü yolun sonunda sevdiğim var ve bu soruyu soruyosan sevdiğine asla inanmıyorum çocuğa yazık etme ayrıl
00 Yorumla
+1 yılYorumlara bakıyorumda seven bekler bırakmaz demişsiniz okadr yılınızı veriyorsunuz tamamda çıktıgında size sadık kalacağı ne malum insanoğlu bu en ufak bi kavgada pişmanlık duyacaksınız giden yıllarınızı kim verecek kaç kişiden duydum çıkınca aldatanı özgürüm artık diye terk edeni o yüzden herkes kendi hayatına bakmalı sevgi herşeyin üstesinden gelmiyor maalesef
20 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım hapiste gireli 4 ay oldu ve yatması gereken 2.5 senesi var ve ben onu iyi tanıdım ailesiylede tanıştım onlarla görüşlerine gidip geliyolar ailemlede tanışmak istediler ama erken oldugunu düşündü bizimkiler ben seviyorum ve sırf sevdiğim için beklicem
00 Yorumlabende yattım ceza evinde allah sabır versin ikinizede fakat icerde olan kişi için çok çok zor bu durumlar kapalıdamı acıktamı acık ceza evindeyse görüşüp konuşman sorun olmaz devam edebilirsin
014 Yorumla
Soran+1 yılkapalı
Soran+1 yılaynen öyle ama 1 senesini açıkta yatma ihtimali varmış inş öyle olur :( açıkta tel kullanmak serrbstmiş hrlde
Soran+1 yılnormalde 3 bçk yıl dı 2 ye indirdiler
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
bak şimdi ceza evinde görüş için ailen dışında üç kişi ile görüşme hakkın var buda içerde yatan kişi belirliyo aslada birdaha deiştirme hakkın yok egerki seni bu üç kişiden biri olarak yazarsa bırakma bence yazmassa bırak derim ama tc kimligini bilmesi gerekli ona mektup yaz tc kimliginide yaz bilmiyosa seni görüşüne yazdırırsa bırakma ama yazdırmassa bırak anladın demi beni aklına ora ile ilgili takılan olursa mesaj.at bana ben sana dogruları yazarım
Soran+1 yılmektupta ismini yazdırmam için adres gerekliymiş onu gönder ismni yzdırcam dedi... bugün mektupta iadres gönderdim bi iki evrakta gerekliymiş giderken onları halledip gel yazmış
Soran+1 yılama bana tc gerekli yazmamış sadece adres demişler ona.. belki cezaevine göre değişir
- +1 yıl
doğru söylüyorsun insanlar ceza yatmış birine çok farklı bakıyor 3. sınıf muamelesi yapıorlar ama bu ülkeyi yönetenlerin dahi bir zamnlar hapis yatmış olduğunu bilmiyorlar.. sevdiğim bir rus atasözü var " Bu kadar zeki olma, senden daha zekileri hapiste.. " diye ruslar çözmüş olayı ne zehirler var abi mahkum adamın kafası çalışıyor.. yoktan var etmeyi iyi biliyor.. tenekeden ocak.. kasıktan bıcak.. süzgeçten tığ.. çelik çaydaklıktan emanet.. buzdolabı telinden şiş.. diş fırçasından emanet... vs.
Gündem konusunda 457 cevap paylaştı. Askerdeyken 15 ay bekledim ben 15 ay değil 150 ayda beklerim
31 Yorumla
Soran+1 yılhelal :*
+1 yılceza evine neden giridğine bağlı çarpmışsa 200 milyon dolar eşek değilim ya beklerim tabi
54 Yorumla- +1 yıl
madem o kadar zeki cezaevinde ne işi var alllah aşkına!
- +1 yıl
ya adam eşek ise işgencelere dayanamayıp parayı teslim ettiyse..
+1 yılmaddi durumuna bağlı zira çıktıktan sonra iş bulması zor olur ki işi gücü yoksa malmıyım bekliyim.. :D yalan yok.aşk maşk yalan
10 Yorumlabeklemezdim cezası neyse ceksın o benim icin biter o hicmi beni dusunmuyor gidersem sevgilim ne olur die
00 Yorumla
+1 yılKavgadan dolayı 2 yıl yatanı duymadım ama onu çok ama çok seviyorsam -ki sevgili olabildiğimize göre seviyorumdur- beklerim tabiki.
00 Yorumlahiiiii beklemem mi hiç bende onunla hapis gibi yaşarım çıkmam evden ayyy allah kimsenin başına vermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılamin çok zorr
ayyy asla valla aşktan ölsemde okadar beklemem değmez ya cezaevıne gırmıs bırıne bırak kendı arınsın kendı gunahlarındann
13 Yorumla- +1 yıl
yazık sana
- +1 yıl
Harbi yazık sana acıdım hayatın boyunca gerçek aşkı bırak sevginin ne olduğunu öğrenemeyeceksin
Hiç de beklemem . Aklı olsa 2 yıl hapse gircek kadar büyük neticeli bir kavga etmezdi..
10 YorumlaNe beklicem ya aklı olsaydı kavgaya girmezdi demek ki o beni düşünmüyor.
10 YorumlaEğer gerçekten seviyorsam beklerim hemde ölüme kadar o zaten oraya girerek kötü bir duruma düşmüş bende yaşanan o güzel günlerin hatrına onu orda yalnız bırakmam ve hep yanında olmaya calisirimmm
10 Yorumla
+1 yılgerçekden seviyorsa bir ömür beklerim 2 yılmış 5 yılmış farketmez...
20 Yorumlaarada kaçamaklar yapardım kendimi tutamayıp sonuçta 2 yıl uzun bir süre
22 Yorumla
+1 yılona aşıksam güveniyorumdur, güveniyosam suçsuz olmadığından eminimdir ve inan bunun için 50 yıl bile beklerim.
00 Yorumlabeklerim...insan sevdiğini her koşulda savunur,her koşulda sever,her koşulda bekler...
00 Yorumla- Gündem konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yılın altındakı cezalar paraya donusturulebılıo dıe bılıorum..
00 Yorumla Açıkcası zor bir durum ben sabırsız bir insanımdır. Eğer ki aşıksam beklerim yoksa da zaten bir süre sonra kendiliğinden son bulur o ilişkim..
00 Yorumlaneden cezaevine gireceği önemli. Ama ne olursa olsun işlediği suçtan pişman olmayan birini beklemem.
02 Yorumlasiyasi suçluysa bekle gerçi siyasiler çok anlayışlı lan
bi arkadasım girmişti de kız arkadasına benı bekleme belkı cıkamam demıstı
allah kurtarsın uzıldum bak gece gece00 YorumlaEğer amiyane tabir ile it-kopuk serseri biriyse ve onun yüzden hapise girdiyse kesinlikle beklemem! Bu tip insanlarla değil hayat birleştirmek aynı projede görev bile almayın.
12 Yorumla
+1 yılÖncelikle söyle. söliyim sevgilinle olan ilişkine bağlı 3 senelik bi ilişkim var ve sevgilim. ceza evine girdi 3 gün önce banada aynı sorular geliyor insanın dıştan duyduklarını aldırış etmemesi gerekiyor benim sevgilim 100 senede yatsa ben bekliycem
00 YorumlaHayır beklemem . Cezaevinden çıktığında hiç birşey eskisi gibi olmaz zaten .
10 YorumlaHayir sorumsuz biriyle isim olmaz... Ama haksiz yerde girdiyse ölume kadar beklerim
00 Yorumla
+1 yılbeklerdim kesinlikle zor zamanında yanında olmayacaksam hiç olmam daha iyi bekelrdim değer verdiğimi yanında oldugunu hissettirirdim
00 Yorumla
+1 yılALLAH kimseye yaşatmasın
sabıkalı olmak çok zor hiç birşeyde işin olmuyor
bu yüzden ceza evinden çıkanlar her zaman kötü işlere bulaşıyor.00 Yorumla- Gündem konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYatacağı ceza bu ise, tehlikeli yaralamada vardır, sadece kavgadan bu cezayı vermezler. Geçmiş olsun. Arzu etmesek de herkesin başına gelebilir.
00 Yorumla vay anasını be bıze gore mı karar vereceksın bır de ask adı degıl mı bu ılıskının
11 Yorumla
Soran+1 yılya ne alka merk ettimm sadece her boku yanlış anlamy töbe ya
+1 yılherkesin fikri farklıdır. çoğunluğa göre bekleme kararı mı alacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok be merak
Beklerdim, seviyorsam beklerdim
Ve kesinlikle benim yuzumden girdiyse mutlaka beklerdim.00 Yorumla
+1 yılHayir kesinlikle.kimse hayatimdan bosu bosuna 2yil wermeye degmez.
10 YorumlaBen istemem beklemesin, iki yıl boyunca öldük mü kaldık mı onun düşüncesiyle yaşamasına gerek yok.
00 Yorumla
3 aySevgilimin arkadaşı cezaevinden çıkacak yakında onlan çok sıkı bıkılar bide tekin ayak değil onun yanına gidince beni unutuyor kızıyor bagırıyor cagrıyor
00 Yorumla23 ay ceza almış biri, cezaevine giriyorsa bu ilk vukuatı değildir yanılıyor muyum?
10 Yorumla
+1 yıloha lan kavgaya okadar veriolar mi yeminle kavgadan sogudum
00 YorumlaGündem konusunda 907 cevap paylaştı. ben böyle bişey yaşasam ve kız arkadaşım beni beklemese onu ömür boyu affetmezdim...
10 YorumlaGündem konusunda 8,9b cevap paylaştı. kader mahkumuysa beklenir.adam değilse beklenmez,kurtulduğuna sevinilir.
00 YorumlaEvli değilsin birşey değilsin ya yol ver gitsin hayatını mahvedersin.
Ailende izin vermez yani.00 Yorumlapara cezası veya kamu görevi veriyorlar o tarz olaylara sicili temiz ise
00 Yorumlainsan hiçbişiden beklemezse de korkudan bekler*adamın iki sene yatmışı var tehlikeli yani :D
00 Yorumlaölümüne beklerdim ömrumun yettigi yere kadar zaten gercek sevda gercek ask beklemeye deger her zoru gordugumuzde kacsaydik sevda sevda olmazdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyorsa bekle benimde erkek arkadaşım askerde gururla bekliyorum hı ikisi aynımı bence aynı sonuçta seven bekler sevdiğini nerde olursa olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer seviyosan herşeye rağmen beklersin ama sevmiyosan ya da sevginden emin değilsen direkt bitir uğraşmaya değmez
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem