Sevgilim müslüman değil, ama o kadar iyi niyetli ve temiz kalpli birisi ki anlatamam.. Çağdaş, ufku geniş, insancıl, hoş görülü, vicdan merhamet sahibi. 1,5 yıldır beraberiz, ama cinsel ilişkiye girmedik, ben evlenene kadar cinsel ilişki istemiyorum, oda çok anlayışlı. İkimiz de 20 yaşındayız, o benden 6 ay büyük. Erkek olmasına rağmen daha önce cinsel ilişkiye hiç girmemiş, sırf denemek için yapmamış yani, doğru anı ve doğru kişiyi beklemiş. Çok karakterli birisi ve "Tanrı'ya" inanıyor, ama müslüman değil, ve olmazsa ileriye yönelik birşey düşünemem, bu konuyu zaten konuştum onunla. Yanlış bir evlilik ile ahiretimi satamam.. Ama o dilde "Müslümanım" demek istemiyor, eğer Müslüman olursam tüm kalbimle inanmak istiyorum diyor.. Nereye gidecek bu iş bilmiyorum, 2 sefer bitirmeyi denedik, ama olmuyor, ben bitirmek istediğimi söylediğimde gözlerimin önünde ağladı resmen, sensiz yapamam diye. O benim ilk sevgilim, bende onun ilk sevgilisiyim, o kadar çok seviyorum onu... Bir çıkmazın içindeyim :'( Bir kaç ay önce dedim "bir Kelime-i şehadet getirmeyi denesene, öyle dilden sadece". Çok garip bir şey oldu. Resmen şoka girdi, hayatı boyunca hep kafir olarak yetişmiş, ama Tanrı'ya inanıyor, şehadet getirince oğlan gözümün önünde titremeye başladı resmen. "Belimden/omurga kemiğimden sanki birşey geçti, bir enerji gibi birşey" dedi, ve tüyleri diken diken oldu.. O olaydan sonra etkilendi, ve biraz korktu, daha önce hiç böyle birşey yaşamadım dedi. Müslüman olmaya meğilli, ama yinede içten gelmesi gereken bir duygu. Ne yapayım bu durumda, daha bekleyim mi, 1,5 yıldır bekliyorum, yoksa bitireyim mi ilişkiyi tamamen? :'(
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılMuslumanlik sarti kos. Yapmiyosa hep bahane buluyosa bitir. Cok uzamasin.
İliskiye girmedim yok sen benim ilk sevgilimsin hikayelerine inanma.
Kafirlerde iliskiye girmek marifettir ve ilk firsatta daha cocoukken girerler. Onlar da musluman gibi anlayos yok ne kadar tecrube o kadar iyi onlar icin.
Sen simdi pek objektif bakamiyosun bana da kizcaksin zaten ama kizma.
Karsidan bakilinca bu cocugu yalanci biri gibi hissettim.
Hem iliski hem sevgili hem de kelimei sahadet konusunda.
İlk ikisini acikladim.
Kelime i sahadete gelirsek o anda ole bisi hissetseydi hemen imana gelirdi zaten. Kelimei sahadet getirirdi ve imani yukselirdi. Hic suphesiz. Ben bole dusunuyorum. Cunku eger soledigi dogruysa ona o allah tarafindan gonderiliyo ve allahta o an onu imanli biri yapardi hemen bitirmezdi. Ben bole dusunuyorum kizma bana.01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. İlişkiyi bitirmek yerine Müslümanlığı okusun sorgulasın Duygusal bakıyorsunuz mantık ile bakın
00 Yorumla
Bir müslüman bayanın gayri müslim bir erkekle evlenmesi alimlerin ortak kararıyla uygun görülmemiş yanlış bulunmuştur. Erkek arkadasın her ne kadar iyi olsa da erkeğin ailede ki üstünlüğü göz önünde bulundurulunca cocukların dini islam olmayabilir bu yüzden kesinlikle müslüman olmadan evlenemezsin dinine saygılıysan. Bence bu konunun üzerine git arkadaşının islamla şereflenmesi senin ellerinde belli meyilli çocuk da bu konu üzerinde yoğunlaşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun , insAllah dogru yolu bulur.
Benim tuylerim diken diken oldu, etkilenmis bence, olacak bu is. Sen dua et Allaha, dogru yolu goster ona diye.
Bide sey yapabilirsin , camileri gezmeyi gidin, bir kere secdeye gitsin, bence musluman. olur, o huzuru yakalar.01 Yorumla
Soran+1 yılÂmin inşallah, çok teşekkür ederim :( Çok dua ediyorum zaten, elimden geldiği kadar da İslam dinini anlatıyorum ona, imana gelsin diye, sonu hayır olur inşallah...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılişin cok zormuş ama sende çok iyi birisin taktir ettim, dediği gibi lafta müslüman olamaz ona vakit tanımalısın dinimizi anlatmaya calısmalısın ama olmuyorsa mecbur ne diyeyim belkide bu senin imtihanın vazgeç o güzel insandan Allah sana yardımcı olacaktır en kötü diğer dünyada onun rızasını gözeteerek yaptığın sırf bu davranış için bile cennetlik olabilirsin :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Müslüman olsun madem Allaha inaniyor Müslümanlığı güzelce anlat bir tartsın mensup olduğu dinle kıyaslasın her yönüyle baksin zaten Müslümanlığın hak dini oldugunu anlar yoksa Bayanin yabanci biri ile evlenmesi haram çünkü erkek ne derse o olur ister istemez kadin ona göre yaşar onun kültürünü benimser cocuk olsa ne olcak? mesela? google bakabilirsin zaten bayan müslüman birinin başka dinden biriyle evlenmesi haram cocuk istekli gibi dinimizi güzelce iza et belki seçer
00 Yorumlabende deist'im. illa müslümanmı olmam gerekiyor sevdiğim için. eğer yobaz olmasaydın şu an bunları düşünmezdin. çocuk aynı benim gibi anlattıkların üzere. bende sevdiğime dokunmaya kıyamam. dinde zorlama yoktu ya da hani hoşgörü diniydi islam?
15 Yorumla- +1 yıl
mesaj atıcam diye yanlışlıkla beğendim yorumunu yoksa yorumun beğenilcek cinsden değil. öncelikle sen şunu anlamıyorsun, bir kimse müslüman oldu mu artık kafasına göre yaşayamaz zaten kafama göre yaşarım diyen insan müslüman olmaz. müslüman olduysan senin bir kutsal kitabın var peygamberin var ilahın var, kafana göre karar veremezsin. bundan dolayı eğer bir kız müslüman olduysa kafir biriyle evlenemez evlenirse zinaya düşer. yani sen aslında bu yorumla kıza şöyle demek istemiş oluyorsun ''neden inancın uğruna yaşamaya çalışıyorsun sen koca bir yobazsın''yani adama sorarlar '' inandığım değerlere sahip çıktım diye mi yobaz oluyorum sahip çıkmayıp yaşasaydım bu sefer ikiyüzlü adi bir insan olmaz mıydım...
+1 yılErkek bir Müslüman Gayrimüslim ile evlenbilir ama Kadın bir Müslüman Gayrimüslim bir erkekle evlenemez kardeşim. . .
02 Yorumla- +1 yıl
Bitirme müslim yap çocuğu
Sevdiğin birinin dinine bakıyorsan sen tam bir aptalsın. Her koyun kendi bacağından asılır adamın yaptığı şeyler yüzünden sen ceza almıycaksın sayın aptal. Umarım çocuk doğru yolu bulur ve senden ayrılır. Ms. Aptal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMehmet Okuyan ile iletişime geçip, sevgilinle görüştürmeyi dene. Sevdiğim ve bilgisi piyasadaki hocalardan kat kat fazla olan bir hocadır kendisi. Uyduruk hikayeler değil, Kuran-ı Kerim'i anlatır.. Dinlerken de hiç sıkılmam. Tavsiye sadece
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.facebook.com/envarulkuran
https://www.envarulkuran.com/
Facebook sayfasından mesaj aracılığı ile iletişim kurabilirsin. Ben de bir konu hakkında mesaj attım, gördüler ama daha yanıt vermediler. 1 hafta da falan yanıt veriyorlar galiba tam emin değilim. Duruma göre tekrar siteden mesaj atabilirsin.
Müslüman olmaya meğili var ise yardımcı olman gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk iradesiz basiretsiz bir ateistmiş.. ben 40 kez getirdim hiçbiryerimdem enerji geçmedi. bir kız için imana gelmiş. Bitir bence :D
10 YorumlaPeki bile bile mi başladın ilişkiye?
00 YorumlaSevgilin mekruh, sevgilin haram...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılİlkler her zaman biter ya
00 Yorumla Soyle son kez yoksa bitir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu musluman olmaya davet edebilirsin..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir bitirme devam et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. ne olmuş değilse
10 Yorumla
+1 yıle napayım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem