mesela yastık öyle durur durur 5 dk sonra düşer
hiç başınıza geldi mi kaycak bişeyde değil
hiç başınıza geldi mi kaycak bişeyde değil
Adım keyra bir gece saat 12.30 civarı dizi izlerken bir anda yan kanepede duran yastığın biri yere düştü o an nasıl bir duygu içinde bulunduğumu yaşayanlar anlar. Sonrası konyanın beyşehir ilmen köyune bir yolculuk yapmiştim. Orda bir teyze bana yakın zamanda tuhaf bir olay yaşadınmi diye söyledi. Evet dedim. Ben umreden geleli 1 ay oldu. İslamda bu tip şeylerin sebebi PEYGAMBER EFENDİMİZİN'de onlar insanları korkutmak icin korkutucu sesler ve bazi guclerle onlari korkuturlar buyuruyor. Ve cin mescidi yakinlarinda kafir cjnleri uyariyor. Sigara dumani bol olan yerlerde ve çok muzik dinlemeyin. Ve pislikten uzak durun
Gece gece oluyormu smdi :o
Eşyalardan da ses geliyo mesela.Ürkünç bir durumdur.
Olmadı .
Cevap
15Cevap
Benim başıma böyle birşey gelmedi de geçen haberlerde vardı bir ailenin 4 ayda 300 kez eşyaları yanmış aile fertleri kaç tane ev değiştirmiş ama eşyalar hep yanıyormuş çocukları okula gidiyormuş ders kitapları montları kendiliğinden alev alıyormuş çok garipti gerçekten haber ve kimse bir açıklama getiremiyordu bu duruma :)
kaymaz ama esner veya genişler o esnada ağırlık merkezi değişir. bu olay o kadar yavaş olur ki bazen gözle bile görmezsin eğilir eğilir kayamadığı için pat diye düşmez sürüne sürüne bi tarafı aşağı doğru yatar ve kurtulduğu anda pat diye düşer. bana çok olur.
düşmek ne demek havalanıyor böyle havada 3-5 tur dönüp tekrar düşüyor :/ halüsinasyon mu acaba dedim cıx değil.. hee birde bugün şarj aletini fare sandım nerden icab ettiyse artık ama işte o bildiğin halüsinasyondu.. bugün herkesde paranormal takılıor ne iş..
sen bi kendini okut sonra da eve hoca getir evi incelesin biizim alt komşunun evinde akşam durup duruken balkon kapısı açılıyordu yada durup duruken otururlarken bilgisayarın mause si masadan düşüyordu sonra taşıddılar o evi kimse tutmuyoor tutan 2 ay sonra satışa çıakrıyor
Evet oldu geçenlerde tam uykuya dalacaktım ki bîr gürültü ile uyandımve korktum üst kata çıkış merdiveninde bir poşet vardı o yuvarlanmış içindeki şeyler de ses çıkartmış sanırım bizim farkede ediğimiz deprem gibi birşey oluyor ki düşüyor
Merhaba az önce de yazdım ama garip bir şekilde kayboldu ben bu yazıyı yazarken saat 03:43 uyuduğumda saat 02:58 di ve uzağımda olmalarına rağmen leotobum ve telefonum düştü düşecekleri şekilde bile durmuyolardı deprem mi oldu diye deprem. com'dam baktım 1.1 bile olmamıs bundan önceki yazıyı yazarken saat 03:35 ti 03:37 de gönderdim ama göderilmedi şimdide garip ses gibi bir şey var ama anlam veremiyorum şu an saat 03:47
Evett cok oldu 2 3 gundur bunu yaşıyorum krem kutusu dustu bilerek dusmesi imaknsiz bir noktaya koydum baktim bir daha düştü 4 5 sey daha oldu hepte agir ve dusmesi imkansiz seyler ruzgarda yk gecenlerdede telefonumdan kendilihindne muzik acildi eski sayfalara baktim muzik sayfasi acik değil acaba elimmi degdi diye ama acik sayfa yoktu telefonu 2 dk birakrim acilmis 2 3 gundur korkuyorum (destan yazmisim mubarek
dnsshjsjsjdj)
Geceleyin film izleyip heyecanla kendimi kaptırmışken birden yüksek bir gürültüyle odamdaki dart tahtasının yere çakılması beni feci hoplatmıştı. O günü unutamıyorum, oluyor arada =\
Benim de başıma temizlik robotu kendliginden çalışıp geri yerine gittiği oldu ama dedik teknik ama başka olmadı o gece
korkma bişe olmazzzz ;) kendine eziyet etme gece gece yastıktır duser falan korkmana gerek yok :D
kafanı dagıtıcak biseyler yap :S bak istersen yardımcı olurumda gizli takılkıosun ekle istersen...
sende şu 3 harfiler konusunu okudun öyle değilmi, bu arada evet kapı çarpmıştı kendiliğinden kalbim çıkacak gibi olmuştu rüzgar sağolsun
geçen gece en üst raftaki oyuncak köpek düştü aslnda imkansız düşmesi sabah farkettim nası düştü bilmiyorum :|
yastığın ikinci bir başı istiyor yanında... yastığı düşüneceğine yastığını paylaşacağın kişiyi düşünmelisin:)
durup dururken birinin evi yanıomuş ya o geldi aklıma
Düşmeye eğimlidir düşmüştür altında bişey arama:/
kızım cınler fılan olmasın uyarı gıbı bırsey
Bizim genelde mutfakta oluyor ya.d
Sebeb-i yer çekim
Hemen ine cine yorumlama olayı :D
olur öyle bazen :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar