Bir erkek bir kizla veya tam tersi cinselik konusursa oyle biri ile evlilik dusunurmuydunuz?
Kasar kiz felan demezmiydiniz ya da sapik erkek?
Kasar kiz felan demezmiydiniz ya da sapik erkek?
Evlenmeden ilişki yaşamanın doğru olmadığını düşünenlerdenim. Ve de ilişki yaşamayı düşünmüyorum. Ancak evlenmeden önce eş adaylarının birbirlerini tanımaları için cinsellik hakkında konuşması gerektiğini düşünüyorum. Tabi bundan kastım sanal seks değil. Mesela hayalinde oral seks olan bir erkek ya da bayan için evlendiğinde eşinin asla yapmam demesi büyük sorun. Bu konularda ne istediklerini bilmeleri lazım...
Düşünmem ilerisini sadece günümü kurtarmaya bakarım
Neden konusuyorsun peki baska kizlarla mast yapiyorsunuz?
Kim konuşuyor ben kimseyle konuşmadım o konuları konuşmam da
Hic inandirici gelmedi neyse konusuyorsun ama tabi gizli
Şaka mısın sen? Sana inandırmam gerekmiyor zaten bişeyi beni tanımıyorsun istediğini düşünebilirsin mutlu olacaksan evet sapık abazayım ben uzak dur benden hayatım cinsellikten ibaret benim :)
Yok sorun degil asiri olmadigi sürece her konuyu oraya çekerse yanlis tabiki ama normal bir sekilde konusursa sikinti olmaz cinsellikte buyutlcek bisey degil sonucta
Cinsellik konuşmadan evleniyosunuz sonra evlenince Eşiniz cinsi sapik cikiyor, fetish cikiyor , Swinger cikiyor , sadist cikiyor. Konusun ki birbirimizi taniyin.
aferin helal kız sana cimcime :)
Cevap
9Cevap
Ben konuşurum fikrini öğrenirim beraber şöyle yapma böyle yapma diye muhabbet ederiz utanılcak bir konu değildir hatta gülünç durumlardan uzaklaşmak ve saçma şeyler yapmamak için konuşulur ben şahsen zevk için 5-6 çıktığım kızla yavaştan açmaya başlarım o konuları eğer kız konuşmazsa süphelenirim hatta şüphe öyle kıvama gelir lgbt üyesi olarak bile algılayabilirim.
Evlilik düşünürüm.
Cinsellik de insanların temel fiziksel ihtiyaçlarından biri.
Kaşar vesaire bir tabir düşünmem de,
kullanmam da.
Bunların konuşulması gayet doğal.
Konuşulmadığı için,
cinsel açlığın Afrika'sında yaşıyoruz hala.
Evlenenler cinsellik yaşamıyor mu oturup tavla mı oynuyorlar anlamadm ki? cinsellği evleneceğinle konuşmıcaksında gidip bakkalın çırağıyla mı konuşcan?
Cinselliğin diğer konulardan farkı yok aslında biz bu olayı o kadar abartıyoruz ki cinsellik ayıp bişey değil ki
Ben evlenmem sevgi aşk gibi şeyler kalpte olur böyle şeyler konuşan birinin aşkı başka yerindedir
Erkek konuşuyorsa kızda konuşur onunki canda öbürki patlıcanmı
ciddi düşündüğüm ileri ki hayatımda olacak erkekle tabii ki konusurum evlenmeden önce
Onu konuşan erkek kıza göre konuşur
Nasil yani?
Düşünürüm eğer seviyorsam.
cinsellik kaka bişey. düşünmem.
Kaka ama baska kizlarla mast yapin sonra evlenecek kiz yok o olmaz ne is?
Dusunurum
Ben sapık derim
evet
Dusunmem asla
Evet düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar