• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Sorunlu bir ailenin kızı ile evlenirmisiniz?

KaradalakBey
KaradalakBey Takip Et
Xper 4 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sorum acık net. Evlenirseniz neden evlenirsiniz evlenmezseniz neden evlenmezsiniz?
Sorunlu bir ailenin kızı ile evlenirmisiniz?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Aşağıda ki yorumlarını da okudum kardeşim bence çok saçma dusunuyorsun. Sorunlu ailelerin kızlarını oldurelim öyleyse :) Bu süreç yonetmekle alakalı bir durum. Ailesi ile evlenmiyorsun kız ile evleniyorsun. Arkadaşlara yazdığın cevapları da dikkate alarak yazıyorum. Sen seviyorssn kızı evleneceksin. Ailesi sorunlu olanın kızı da sorunlu olur diyorsan sevmeyeceksin. Onu öyle kabul eden de çıkar benim gibi. Soylediğinin tam tersi ben ailesi sıkıntılı kızı daha çok severim. Onu o hayattan kurtarmak için. Hiçbir aile evliliğe, benim istediğimden fazlasıyla karısamaz kendi ailem bile. Bu sureci ben yonetirim onlar değil. Böyle yazdıkça burada aynı sıkıntıları yaşayan kızları ya da erkekleri de uzdugunu düşünüyorum. Ailesi sıkıntılı kız emin ol zaten bunu düşünerek evlilikten korkan, kendine güveni normal birine daha az olan ama mutluluğu en çok hakedendir. Kendi dusuncelerim yanlış anlama lütfen seni kırmak için yazmadım amandurumun böyle olduğunu düşünüyorum.

3
    18 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Bende senin gibi düşünürdüm aman kızı alıyorm ailesiyle ne işim var derdim ama oyle olmuyormuş iş resmiyete dökülünce aileler araya girince bu işler hiç öyle istediğin gibi gitmiyor kardesim. Bu bir iki günlük bişey değil sen istesende istemesende karsı tarafın ailesi gelip gitcek gelip gitmesini kızda isteyecek sen olmaz dediğin an evliliğin de problem baslayacak

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Kardeşim ben bu sureci yaşıyorum evet evlenmedim ama önce kız arkadaşıma durumu güzel bir dille anlattım. Sonra bu soruna nasıl çozım buluruzu dusunduk. Onun razı olacağı bir çozum urettik. Evet, henüz evlenmedik ama insanlara sınır koyulması gerekiyorsa kesinlikle koyabilen bir adamım. Ailesi de beni öyle tanıdı. Kendimi ovmek değil ama soyle bir durum mizacımla bazı şeyleri kabul ettirebilme yeteneği bahşetmiş rabbim.:) Ama emin ol herkes yapabilir. Ha su vardır daha önceden durumu tecrübe edindiğim için başkalarında bu sefer soruna nasıl cozum getireceğim konusunda bilgi sahibiydim. Evet ailesi için hoş olmayan bir durum ama her kızın ailesi evlenen kadar anne babasıdır. Sonra kendisi bir aile olur. Ben bu fikri kendisine kabul ettirdim. Başta oda annemsiz olmaz dayanamamlardaydı. Şimdi ise kendisinin bir anne olacağını ve kendi çocuğuna karsı sorumlulukları olacağı bilincine sahip. Tabii ki annesi hala annesi fakat hayatı biraz tanımak gerektiğini öğrendi oda. Bunlar kotu şeyler hayat...

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Bunlar kotu şeyler değil yazmak istemiştim. Hayatın yaşamın gerektirdiği şeyler. Hani gelin evinden çıkarken ağlar ya onun gibi acı tatlı bir duygu...

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Ben nişan attım kardeşim. Neler getirdiler başımıza. Düğün için en ufak katkıları olmadı kızlarının bir kınasını bile bize yüklediler hadi yapalm önemli değil ama babası her evlerine gittiğimzde işin başı değil sonu değil yüzüğü elinize verir gönderirm demeler babamın yüzüne telefon kapatması annemlerle sokakta rast gelip konusmadan cekip gitmesi ve bu olanlara ragmen annesinin bile bir özür dilememesi bizi çileden çıkardı. ben en sonunda kıza patlayıp eğer baban aileme bir daha laf söylerse elmi yaman beymi yaman belli olur dedim ben böyle diyince kız aramız daha fazla bozulmadn bitsin benim dayanacak gücüm kalmadı demesiyle iş bitti zaten. Daha bastan böyle yapan aile ileride benim evimede karışırdı huzurumu bozardı. peki senin ailene sebebsiz böyle davransalar napardın buna bir yorumun varmı?

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Var kardeşim. Başına gelen şeylerden dolayı çok uzgunum. Evet ne yazık ki çevremde aşağı yukarı aynı şeyleri yaşama bir suru abim ablam oldu benim. Yaşıtım arkadaşım oldu. Benim ilişkide bu yönde gidiyordu. Ben 7 senedir birlikteyim ve 5 senedir evlişiği isteyen tarafım. ilginç değil mi erkek istiyor bunu kız değil. Çunku kız aileden yana çekingen bak 7. senem oldu elbette kolay değil fakat bazı şeyleri snca kabullenebildik ikimizde. Çok sevdiğim bir laf var sevgi iki insanın birbirlerine katlanabileceği kadardır. Birinden biri yorulduğunda biter diye. Şukur bizde bitmedi. Anca kabullendirebildim. Tamamen o kabul edene kadar zorlamayacağımı söyledim. Surekli teklifimi yeniledim. Ama hep durumu ortaya koyarak ne şartlarda olacağını söyledim
      Baktı ki yaşı geldi 25 e yaşlanıyor anca kabullendi durumu. O da gordu benim gorduklerimi. Benim durumum istisna dedim ya çevremde ki akıllı bir iki insan bu sureci yaşayıp bana tecrübe ettirdi diye. Ama ilk başta saçma dedimya kardeşim evet hala doğru gelmiyor ama...

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Yaşadıkların gerçekten kolay şeyler değil, gerçekten uzuldum, bu kızgınlıkla kotu tecrübe edindiğim bir olay karşısında daha kotu şeyler de yazabilirdim ben böyle bir soru yazmak yerine.. İnşallah herşey gönlünce olur inş hakkında hayırlısı olur. Seni bu şekilde sevdiğinden ayıranlara da yazıklar olsun. Hayat devam ediyor umarım çabuk toparlarsın...

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

İyi dayanmışsın sen iyi sabrın varmış heleki biz erkekler aileye haksız yere laf söz geldiği zaman gözümüz bişey görmezz haklı olarak. Peki kardesim ben olan biteni harfi harfine anlattım ben ayrılalı 3 ay oldu ayrıldığımzın 20ci günü ben kızın ayağına gittim kız sanki kendilerini haklı gibi göstererek ben istemiyorum sizden bir gelecek görmüyorum dedi bende böyle diyince ertesi gün bütün eşyaları istedim. Sence bu kız neden istemedi barısmayı? . gerçi şimdilerde çok pişmanlarmıs ailesi keske böyle olmasaydı hep bizim yüzümüzden oldu kızın bir adı iki oldu pişman olduk uymadık insanlara dyorlarmıs.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Valla kardeşim ben sadece kendi tecrübeli yazıyorum beni referans alarak umarım kafanda bişeyler belirmiyordur. Fakat inan damimiyetine inanmadan böyle uzun uzun cevaplar yazmazdım. Soylemek istemedim ama sorduysan zaten beklediğin bir cevap olabilir diyerekten soyluyorum. Eğer ki benim sevdiğim kız ailesinin sorunlu olduğunu biliyor ve ne olursa olsun onları seçiyorsa, ben kendisine tahammül edemem. Yani benim mevzu da bana asla ailemi o duruma sokamam denseydi güle güle derdim. Ama mantık çerçevesinde konuştuk anlaştık benim istediğim şekilde. Senin bu duruma gelmende ki swbeb kızın ailesi değil. Ne yazık ki kendisi. Her kız ne olursa olsun ailesine duskundur. Ki ne yaparsa yapsın annesi ana kuzusu ne yaparsa yapsın babası vazgeçemez. Genelde kız arkadaşları onu öyle yonlendirir. İşin içeriğini senin bana yazdığın kadar bilmezler. Bu kızlarda bir aile trendi. O kız da etrafındakiler verdiği o akla uyar cunku kızların geneli böyle yaparmış ben doğru olanı yapıyorum diye dusunur.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Bende soylendusunuyorum. Beni çok sevdiğini söyleyen bu kız, daha benimle aynı eve bile çıkma konusunda benim yanımda olmuyorsa malesef ve malesef, yarın obur gün aynı evde olsak evlenmiş olsak ve ben benzer problemlere yakın problemler yaşadığım da ona da aynı tepkiyi verecektir derim. Ve vazgeçerim. Kurtulmuşum Allah tan evlendikten sonra böyle, hayatı meselelerde yalnış tercihler yapabileceğini gormuşum ve kurtulmuşum derim. Evet zor gelebilir ama dusunsene gelecekte sürekli bir tedirginlikle mi yaşayacağım EŞ im yalnış yapar mı ailemle alakalı bir sıkıntı olduğunda diye? Yoksa bana böyle dusundurmeyecek bir insanın arayısına mı girmek daha zordur derim. Şukrederim...

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Verdiğin cevaplar için çok tesekkur ederim kardesim. haklısın bu kız milletinin akıl vereni çok olur basta anaları ve arkadasları oluyor bunlar. Ama bilmiyorlarki kendi kaderleryle oynuyorlar. Zaten bn kalan esyaları isteyince ertesi gün kızın dayısı aradı ilk bohcayı o getirmesine rağmen. siz neden ayrıldınız bana yalan söyleme anlat dedi bende olanı biteni anlattım her evlerine gitmemizde babası bizi kovarcasına laflar etti babamın yüzüne tel kapadı senin bacın kalkıpta bir özür dileyemedi dedim hadi babası böyle senin bacında aynı dedim. Babası işin bozulması için elinden geleni yaptı dedim hım hım diyerek dinledihiç bbişey diyemedi dayısı tamam bn esyaları en kısa zamanda yollıcam dedi bende yollayın dedim kapattı.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Ne diyebilirim ki? Olan olmuş. Ama çok net olduğum birşey var. Ki ilk attığım gorusu destekleyen aileler değil önemli olan gerçekten bizim kendi seçtiğimiz kızlar. İnan belk isenden daha saçma geliyordur bu durum bana. O kadar dikkat ederim bu duruma aynı şeyler yasandığı için kız arkadaşımla... Ama çok net bir gorusum var bunca açıklamam rağmen ki eminim sizde busurumu konusmus senin açıklamaların olmuştur. Ailesini seçen bir kız benim gözümde hep olmaması daha hayırlı olan kişidir. Kesinlikle budurum böyledir uzulurum ama içim rahat olur cunku insani yanım mantığımla birlikte bende kalmıştır.

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Haklısın kardesim ailesinin yaptıklarına rağmen ailesini savunan kızdan hayır gelmez. İlerde beter sorunlar olurdu. Sanırım dayısı hem benim ağzımı arayarak asıl olan biteni öğrenmek istedi hemde abi şu işi yap diye teklif bekledi ama o bir kere olur. Bende olan biteni anlatınca adamlar haklı ne deyim dedi desem bile bu adam bu aileye yine aynı davranır dedi iyisimi hiç demeyim dedi. Şimdi köpekler gibi pişmanlarmıs ama iş işten gecti. D

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Ve kız flört döneminde ailesini anlatmasına rağmen ben aman boswer ailesinimi alcam demiştim böyle düşünmüştüm ama sonuc böyle oldu. Ailem oğlum bir müddet konus demişti acele etme demişti ben yok kız elden kacmasın dedim dinlemedim sonu böyle oldu

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Umuyorum ki senini için en hayırlı şey olacaktır. İleride sana bunu yaşatan anılar silinir yani o derece mutlu olursun inş.

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Insallah kardesim güzel dileklerin iöin çok çok tesekkur ederim insallah sende mutlu olursun tabi en önce herseyin hayırlısı. İyi geceler diliyorum

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

krds merhaba aylar snra karsndym. bgn bir bayan mesaj attı. selam ahmet diye bende kimsiniz tanıyamadım dedim. Biraz konuşalımmı dedi bende kim olduğunu sordum soruma cevap istiyorum dedim oda vermesem olmazmı tanımıyosun beni öyle sohbet edelim dedi. Ben tanımadığım yüzünü görmediğim biriyle sohbet etmem dedim. Oda peki o zaman sen bilirsin konusmak istersen burdayım dedi. Bende istemez sağol dedim. Ben böyle deyince olma ölme sen hep yaşa dedi. Napıyosun günün nasıl gecti felan dedi. Bende sanane ne yediğimden içtiğimden dedim. Kim olduğunu söylemeyeceksen engelleyecem dedim. Gitme off felan dedi. bir gece benimle ol dertleşelim dedi. En sonunda sen şumusun diye sordum. hayır dedi. Sensin yalan söyleme dedim Ben böyle deyince benim ne söyle dedi. sonra lafı yuvarladı yok değilim o kim sevgilin mi dedi. Bende bak sen isen söyle kızmıcam dedim. Yoksa polise giderim kapı numarana kadar öğrenirim adresi bulunca kapınıza dayanırım deyince hiç cevap vermedi. yarım saat sonrada engellledi.

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

ne yapmamı önerirsin. ?

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Merhaba Kardeşim,

İnan bend eaylardır girmiyordum siteye :) İş yerindeyim oyle aklıma geldi bir bakayım dedim hoop 10 gun once sen yazmışsın. Vallahi senin durumun ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum büyük ihtimalle eski nişanlındır. Aklı yerine geldimi gelmedimi sen hala seviyormusun sevmiyormusun, soğudun mu onsuz üzgünmüsün mutlumusun, bunların hepsini göz önüne alarak bir karar vermen en iyisi olur sanırım. Başkası olma ihtimali de var tabi bence % 10. Konuşmanda fayda var bence ama eski nişanlından açılırsa konu bir şekilde kesinlikle konuşmaman taraftarıyım. Galiba siteye bir geri dönüş yaptım yapmadıysamda özelden yazarsan cevap yazarım :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dimitrivasil
    dimitrivasil Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Kızda sorun yoksa evlenilebilir. Ama unutma ki kızın ailesiyle de görüşmek zorunda kalacaksın. Yaşanılan sorunlar senin evliliğinde de sıkıntılar yaratabilir.

0
    5 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

aynen kardeşim kız veya erkek fark etmez sorunlu aile ile gemi yürümez. ama kız olunca iş daha baska bir hal alıyor. Mesela benim dediğim kızın anne babası sürekli kavga edip ve her kavga ettiğnde ayrı yatan, kardeşleri eve gelmeyen, babası kendi babası ve kardesleriyle anlasamayan bir babası var. anne babası evine gelene hos geldin diyemeyecek kadar soğuk ve hep bizim dediğimi olsun diyen insanlarsa evlenmek felaket olur sanırım.

Yorumla
    • dimitrivasil
      dimitrivasil
      +1 yıl

oooohoo sorunlar baya büyükmüş çok sancılı olur. Öyle bir ailede yetişen sanırım bir kaç kötü huyu benimseyecektir. Maalesef bu ilişki yürümez

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

yürümedide zaten ayrılmak zorunda kaldım. ve kız ailesinin böyle olduğunu bile bile ailesini tuttu. anne bari böyle olmasaydı gene babayı boşverirdim. böyle bir aile başkasıyla nasıl dünürlük yapsın değilmi. seninde dediğin gibi armut dibine düşüyor böyle ailenin kızıda böyle olur.

Yorumla
    • dimitrivasil
      dimitrivasil
      +1 yıl

Ee baksana zaten kız öyle bir ortamdan uzaklaşmak istese zaten senin yanında olurdu ama o halinden memnun ki ailesini seçmiş. Hayırlısı buymuş kardeşim. Hiç dert tasa etme bence. Evlenip birde o aile ile senin ailen dünür olacak düşünsene problemleri vay vay vay

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Zaten ayrıldım derken nişan attım kardeşim. Neler getirdiler başımıza. Düğün için en ufak katkıları olmadı kızlarının bir kınasını bile bize yüklediler hadi yapalm önemli değil ama babası her evlerine gittiğimzde işin başı değil sonu değil yüzüğü elinize verir gönderirm demeler babamın yüzüne telefon kapatması annemlerle sokakta rast gelip konusmadan cekip gitmesi ve bu olanlara ragmen annesinin bile bir özür dilememesi bizi çileden çıkardı. ben en sonunda kıza patlayıp eğer baban aileme bir daha laf söylerse elmi yaman beymi yaman belli olur dedim ben böyle diyince kız aramız daha fazla bozulmadn bitsin benim dayanacak gücüm kalmadı demesiyle iş bitti zaten. Daha bastan böyle yapan aile ileride benim evimede karışırdı huzurumu bozardı.

Yorumla
  • Glyfener
    Glyfener Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

bende sorunlu bir ailenin kızıyım hep sorun olacağını düşünürdüm ama son arkadaşım hiç sorun etmedi hatta yanımda oldu bende olsam aynısını yapardım

0
    2 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Sorunlu ailenin cocuğu da sorunlu olur bu ister istemez cocuğa yansır. İşiniz resmiyete dökülünce yüzük takılınca iki aile bir araya gelince o zaman her sey ortaya çıkar

Yorumla
    • Glyfener
      Glyfener
      +1 yıl

o raddeye hiç gelmedim sıkıntı olmaz inşallah

Yorumla
  • brbads
    brbads Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

kendisi sorunlu mu ona bak.

2
    2 Yorumla
    • KadirSevik
      KadirSevik
      +1 yıl

yani sonuçta kızla evleniyorsun ailesiyle değil :)

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Mesela anne babası kavga edip ayrı yatıyosa kardesleri eve gelmiyorsa hep benim dediğim olsun diyen insanlarsa evlenirmisiniz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

6

Cevap

• DeliKanlıııı2
    DeliKanlıııı2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

iyi dinleyin evlenecek olanlar erkekler için söylüyorum ben ailesi ile arası iyi olan biriyle evlendim çok pişmam oldum ailesi 2 günde bir bizde 2 günde bir eşim orada boşandık şimdi kızının ailesi arkasında olursa kız senden lafını esirgemez boşanırsam naparım ben dir düşünmez ailem arkamda der ve boşanır yaşandıı..
    ailesi ile problem yaşayan kız ya ailesinde sorun vardır ya da kızda onu anlamak sizin elinizde ailesinde problem varsa o kızı kaçırma derim kardeşim sana çünki senden başka kimsesi olmadığı için sana karşı iyi olur dili uzun olmaz herşeyi yapar bu kadar

0
    0 Yorumla
  • göznuru
    göznuru Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48 , eic 31%
    +1 yıl

Soruna göre değişir gardaşım değer ya da değmemesi senin kalbin bilir ancak

0
    3 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Mesela anne babası sık sık kavga edip ayrı yatıyosa kardesleri eve gelmiyorsa babası en yakın kendi babasıyls kardesleriyle gecinmiyorsa hep benim dediğim olsun diyen insanlarsa evlenirmisiniz

Yorumla
    • göznuru
      göznuru
      +1 yıl

Evlenmezden senin kuracağın yuvanın içine de sıçrar ve istemesende olaylara karışmak zorunda kalırsın hayat zaten zor eklememek gerekir

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Haklısın boşa demiyorlar ailelerde evleniyor diye

Yorumla
  • Proskinitis
    Proskinitis Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 40%
    +1 yıl

Kızın nasıl biri olduğu önemli gerisi hava gazı

1
    4 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Mesela anne babası kavga edip ayrı yatıyosa kardesleri eve gelmiyorsa hep benim dediğim olsun diyen insanlarsa evlenirmisiniz

Yorumla
    • Proskinitis
      Proskinitis
      +1 yıl

Ailesinin önemi yok ama kız ailesi gibiyse sıkıntı aslında kızın özgür ruhlu ne istediğini bilen biri olması önemli eğer böyle ise ailesi sıkıntı yaratamaz diye düşünüyorum

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Siz sanırım bekarsınız bişeyi eklemeyi unutmusum kızın babası kendi babası ve kardrslerylede gecinmiyorsa bu insanlar dünürlük yapabilirmi sizce

Yorumla
    • Proskinitis
      Proskinitis
      +1 yıl

bekarım ama kendime göre anlaşabiliyormuyum sorun olduğunda tepkileri nasıl hani çözüme yönelik mi hareket ediyor yoksa tartışma mı çıkarıyor çünkü uzlaşmacı biri başkaları ilede geçinebilir sonuçta ailesi problemli demiştik kızın problemli olduğunu söylemedik

Yorumla
  • CBellow
    CBellow Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 49%
    +1 yıl

Çok aşıksam belki çünkü aile çok önemli

1
    1 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Yorumla
  • azraa48
    azraa48 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Kızla evleniyorsun ailesiyle değil

1
    1 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Yorumla
  • heeej
    heeej Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.

evlenmem. kızlar ilgi alanıma girmiyor.

0
    0 Yorumla
  • bagi1238
    bagi1238 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 949 cevap paylaştı.

Sorun derken neyi kastesiyorsun?

0
    2 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Mesela anne babası kavga edip ayrı yatıyosa kardesleri eve gelmiyorsa hep benim dediğim olsun diyen insanlarsa

Yorumla
    • bagi1238
      bagi1238
      +1 yıl

Ailevi meseleler kişiliği etkiler. Sürekli problem olan evde sağlıklı insanlar yok demektir. Bunlardan kurtulma amacı gibi seni kullanıyor olabilir.

Yorumla
  • Yalnızlık91
    Yalnızlık91 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır evlenmezdim erkek olsam

0
    4 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Neden evlenmezdiniz hangi sebeble

Yorumla
    • Yalnızlık91
      Yalnızlık91
      +1 yıl

Ailesi ile de muhattap olacaksın sonucta

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Helal olsun bir sen ileriyi düşünüp doğru cevap verdin. evet sonucta ailelerde evleniyo. Kendi içinde sorunu olan aile karsı tarafada sorun çıkarır

Yorumla
    • Yalnızlık91
      Yalnızlık91
      +1 yıl

Aynen öyle o yğzden aile de önemli

Yorumla
  • moriçe
    moriçe Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

ben evlenmem

0
    3 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Sebebiniz nedir

Yorumla
    • moriçe
      moriçe
      +1 yıl

çünkü erklerden hoşlanıyorum

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Erkeklerdn hoslandığnzı sormadım neden evlenmezdiniz diye sordum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

biraz zor evlenirim

0
    2 Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Hangi sebeple evlenmezdiniz

Yorumla
    • KaradalakBey
      KaradalakBey
      +1 yıl

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sorunlu bir ailenin kızı ile evlenirmisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler, Sorunlu bir ailenin kızı ile evlenir misiniz? 16 cevap verildi
Ailesi belalı olan biriyle evlenir miydiniz? 57 cevap verildi
Ailesi Olmayan Bir Kızla Evlenir Misiniz? 25 cevap verildi
Kızına düşkün bir babanın olduğu bir ailenin kızıyla evlenir misiniz? 4 cevap verildi
Aile durumu iyi olan kızla evlenirmisiniz? 7 cevap verildi
Sizin anlaştığınız ama ailesi problemli biriyle evlenir misiniz? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨