Kuzenimle aksamimiz, boyle bu durumla karsi karsiya gelen var mi?

Kuzenimle cok fazla gorustugumuz yok hele buyugunce nerdeyse hic birbirimizi gormez olduk gecenlerde nisani vardi nisandan sonra aramizda kutlama yaptik ictik teyzemler kuzen enistem tabi biz ikimiz cok fazla ictik ve kiz kuzenim bulasik yikamaya basaldi ve yanina gittik ben kuzenim omzuna yattim o bana sarildi (ilk askim kuzen olmasak evlenmek isteyecegim birisi) kuzenim bana sarildi ve basladi oksamaya elleri yavas yavas kalcalarima gitti yukardan elini asaga indirmeden seyimi oksuyor ilk basta ses cikarmadim o kadar hosuma gitti ki daha sonra kiz kardesi bulasigi bitirdi ve iceri girdik ben kendine diyorum sakin ol o senin kuzenin diye uyaniyorun derken bu basladi seyini yine oksamaya basladi tuttum elerinde kurtarmaya calisti engelledim ama icim agliyor neden kuzeniz ki diye. biliyorum igrenc mide bulandirici bir durum rezillik bir durum. kucuklugumuzden beri aramizdaki cekim farkli oldu erkek arkadasim oldu kiskandi erkek arkadasimi hakaretler etti. surekli bakasiriz ama hic bu kadar ileri gitmemistik. simdi o da bende sarhis ayagina yatiyoruz sabah bir iki yanima geldi yaklasmaya calisti kizdim mi diye anlamaya calisti ama sarhostum ayagina yattim.
Kuzenimle aksamimiz, boyle bu durumla karsi karsiya gelen var mi?