eğer aramazsan beni yanıma yine gelmezsen eşine haber gönderecem diyor yaşım 28 1 çocuğum var nasıl kurtulayım ya bu kadından eşimi deli gibi seviyorum
Cevabın nedir?
Biraz erdem olsa öncelikle kendine sahip olurdun. Yazık eşin şimdi bu durumdan habersiz uyuyordur. Hakkın yoktu bunu ona yaşatmaya. Sürekli eşim öğretmen, eşimi çok seviyorum demişsin yorumlarında. Hadi sevmeni anladıkta mesleğini ve yaşını neden sürekli vurgulamışsın. 28 yaşında bir insansın. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorsan sen bir aileye sahip çıkamazsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEsinden saklamamalisin bu durumu , esin egsr o kadindan ogrenirse hersey icin gec olabilir , omur boyu bu vicdan azabiyla yasarsin soylemessin...
Illa soylemicem diyorsaniz yuvaniz icin herseyi yaomalisiniz evinizi tasiyip numaranizi ve tum sosyal aglarinizi tamamen kaldirma izi oneririm..00 Yorumla
Esine bu durumu kendin anlat o zaman bu kadin senin daha hic bir seyle tehdit edemez. Pisman oldugunu söyle, onu herseyden daha cok sevdiginide söyle, affedermi etmezmi orasi esine kalmis bir sey... Ondan sonrada o diger kadinla iliskini kes. Anlamadigim bir yer var ama. Madem bukadar cok seviyorsun esini neden aldatiyorsun?
012 Yorumla
Soran+1 yılaffetmezse öldürüm kendimi eşim öğretmen
Soran+1 yıleşim öğretmen demek istediğim anlayışlı olur mu ki
Soran+1 yılya affetmezse intihar edrim ya küçük kızm var 3 yaşında
Soran+1 yılsöylersem boşanmayı derse ya ne yaparım ben onsuz yapamam ben o bir dünyada bile rabbime yalavaracam beni eşimden ayırma diye dua eden biriyimben
Soran+1 yıleşim öğretmen anlayışlıdır ama beni affetmezse biterim ben
- +1 yıl
Ya wallah senin hayatin ve senin kararin ama sen söylesende söylemesende esin bir gün bu yanlisini duyacak bunu bilesin. Her yalan günü geldimi ortaya cikar bunu unutma. En güzel yolu kendin ona söylemen! Kos koca adamsin bunu bilmen gerek. Sen bu yanlisi bir kere yapmissin, zorlugunuda cekmesini bileceksin, yalanlarla kacamassin yaptigin hatalarlan, yüzleseceksin onlarla baska türlü ailenle huzur icinde yasayamassin.
Soran+1 yılteşekürler anlatacam sabah
bir anlık nefsine yenilmissin. İnkar et kaniti var mı
015 Yorumla
Soran+1 yılkanıtı yok ama adi kadın çirkef
Soran+1 yılya kızarsa
Soran+1 yılanlatırsa eşime
Soran+1 yılama kadın çirkef eşim beni anlarmı
- +1 yıl
Kusura bakma ama bunlari yazarken sana aynilarinin oldugunu hic dusundun mu? Bunlariyazarken samimiyetle mi yaziyorsun gercekten anlamadim
Soran+1 yılanlatacam allhın izni ile sabah beni affedeck insllaha
Soran+1 yılbenim kızm 3 yaşında yanlış anladın
Soran+1 yılkonuşacam sabah
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
22Cevap
Bak öncelikle eğer müslümansan kalk bir abdest al ntevbe namazı kıl allaha yalvar ağla ilk ondan af iste sonra kadınla tamamen bağlantını kes gerekirse sende onu tehdit et ama telefondan falan değil yüzyüze tehdit et son bir kez daha buluş kadının telefonundan numaranı mesajları fotoğrafları sil sonra kadını güzel bir tehdit et en sonda tevbeni et ve taşın yerini değiştir ailenle yeni bir sayfa aç ama dediğim gibi ilk allahtan af dile sen eşinden önce rabbime hata yaptın o affederse isin rast gider. bor daha da sakın oyle bir sey yapma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım maden karından bu kadar tırsıyodun ne diye onu aldattın. Seni tehdit eden hatuna gelince salla gitsin diyeceğim ama kadın şerrinden de korkmak lazım. Sende onu tehdit bir şekilde başından sav. Bunu nasıl yaparsın bilmem ama başka türlü başından atamazsın gibime geliyor. Kadın resmen çırkefe bağlamış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılIgrenc herif.. bide karımı seviyorum demişsin sevgi yetmez tek basina sadakat saygi da gerekli ki seven ınsan aldatmaz masal okuma eninde sonunda öğrenecek yaptigin rezilligi git anlat senden duysun umarım affetmez seni bir kere yapan bir daha yapar çünkü
17 Yorumla
Soran+1 yılöyle deme öldürüm kendimi kızım var ya 3 yaşında
- +1 yıl
O işleri yaparken karın kızın gelmedi de şimdi mi geliyor aklına
Soran+1 yılama eşimi seviyorum hata yaptım şehvetime yenildim
- +1 yıl
Ne kadar da kolay söylüyorsun basit birsey gibi git ve karina anlat pişman isen eğer ne yap ne et ikna et pişman olduğuna ben olsam affetmezdim ama belki insafına gelirsin de kızınız hatırna affeder
Soran+1 yılkolay anlatmıyorum olldu işte ne yapayım adinin tekiyim kabul ediyorum ama eşimin ban hediyesi kızımız var ya eşimde çok iyi biri sever de beni affeder değil mi
- +1 yıl
Sana tavsiyem git ve eşine anlat. boşanmak isterse de- kı bence haklı olarak - cezani çekersin ihanet öyle kolay birsey değil sen kendini onun yerine koy bakalım birde öyle düşün
Soran+1 yılsabah nalatacam beni affedeck insşallah
Varya iğrencsin.
Beter ol. Biraz nefsine sahip cıkamıyomusun sen?
Bukadar düştün mü be. Bide oraya deli gibi seviyorum yazmış. Sevgi buysa sevme ya allah aşkına sevme. Karına söylemeden gecirdigin hergün onu salak yerine koyuyosun. Bari biraz adam ol da git anlat. Belki affeder.116 Yorumla
Soran+1 yılya affetmezse
Soran+1 yıllütfen affeder demi kızımız varya o ban en büyük hediyesi
Soran+1 yılişte o sıkıntı kadın çirkef beni alacan diyor kızım var diyorum olsun diyor şerefsiz
Soran+1 yılya ne yapayım kadınlığını kullandı beni baştan çıkardı erkeklik hormonlarıma yenilidm şerefsizizm ben ama eşim var kızm var onlar beim canım allaha dua edecem beni affetsin diye zaten bu vicdan azabı ile yaşayacam
Soran+1 yılnasıl anlatayım nederism ona
Soran+1 yılayağına kapanmak ne ya ayaklarından öperim ama beni affetemzse ya biterim ozman
Soran+1 yılkızım var eşim dışında kimseyi sevemem
Soran+1 yılteşekkürler sabah konuşacam allhın izni ile size iyi haberi verecem
+1 yılKız aldatınca adı o* olarak çıkar erkek aldatınca şehvete kapıldım oluyor. Allah Allah. Sanki bu dünyada sadece senin cinsel ihtiyaçların var. Başkalarının yok mu? Ama herkes "Şehvete Kapılınca" karısını aldatmıyor. Birde çocuğun varmış yazık. Hiç karım ve çocuğum için canımı veririm palavralarıylada gelme eğer gerçekten sevseydin bir anlık zevk uğruna yapmazdın bunu bu kadar basit!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Al karını yanına, topla pilini pirtini , seni bulamayacagi bir yere taşın. Sosyal hesapları falan da kapattir. Tövbe et bir daha da kârını aldatma.
00 Yorumla
+1 yılKendine ne olacagini dusundugun kadar karina kizina ne olacagini da dusun onlardan saklasan bile onlarin yuzune nasil bakacaksin ki ve senin karini sevdigine zeere kadar inancim yok ya da
011 Yorumla
Soran+1 yılvallahi seviyorum alahımşahit hemde deli gibi
- +1 yıl
Eger zerre kadar sevseydin senin gozun o kadinin gozunden baska goze degemezdi kusura bakma ama bu yaptigini saklayarak hergun ayri bir ihanet etceksin hem kizina hem karina
Soran+1 yılçocuğum için ölürüm ya eşimin armağanı bama
- +1 yıl
Sen o armagani hak etmemissin ki tum yoeumlara olurum olurum yaziyorsun peki kadin bunu ogrenince o ne olacak ki kadini her gun oldureceksin hic bir bayan bunu hak etmez
- +1 yıl
Her neyse belki yaptigindan gercekten pisman olmussundur ben sadece empati yapmaya calistim ve gercekten uzuldum ne yapiyorsan yap ama sakin o kizini uzme ve karindan bu olanlari saklayinca sadece karina degil kizina da ihanet etmis olacaksin bunu bir dusun affedip affetmemek karina kalmis ama bunu bilmeden yasamayi hak etmiyor o!
Soran+1 yıltabiki haketmez ama yaptım hara şrefesizim ben
- +1 yıl
Abi karina tum durustlugunle anlat ve tum samimiyetle tovbe et ama sakin karindan saklama cocugun bilir mi bilmez mi bilmiyorum ama karina bu haksizligi yapma bu hakkin altindan kalkamazsin
Soran+1 yılanlatacam kardeşim inşşlah beni afedecek kızm var 3 yaşında o benim ciğerim eşimde hayatım benim kadınım o asla bırakmam
- +1 yıl
Abi esinin seni affedecegini dusunme empati yap affedip affetmemek ona kalmis ama sunu iste o nasil mutlu olacaksa oyle olsun insAllah cunku bu bir bayan icin cok agir durust ol..
Soran+1 yıldürüstüm beni affederse asla birdaha asla yapmayacam allhım benim erkkeliğimi alsın yaparsam asla
- +1 yıl
Esinize durustce acikladiniz mi?
+1 yılŞantaj suçtur, sözlü veya yazılı nasıl tehdit ediyorsa kanıtlarını topla öyle birşey yaparsan bende seni mahkemeye veririm de güzelce uyar, sanmıyorum yapamaz, eğer tehditlerine göz yumarsan istekleri hiç bitmez kul köle yapar kendine seni.
00 YorumlaYa bir Sıktır Git Gül Gibi Karın Var Gidip Aldatıyorsun sonra yok Ben Onu Deli gibi seviyorum aşığım Bu Kadınlar Sizin Gibilerden ne çekti birde 1 çocuğun var yazık sana.
30 YorumlaEşini o kadar sevseydin aldatmazdın :/
Anlat eşine durumu dürüst ol... Senden duymalı. O kadını da hayatından çıkar.17 Yorumla
Soran+1 yılkadını hayaıma asla sevgi anlamında almadım eşim benim herşeyim çocuğum onu bana hed, iyesi beni affedermi sence
Soran+1 yılerkek nefis işte köpek nefis adinin tekiyim ama eşim ve kızm için ölürüm ben yapma ya effedisn beni insşallah
- +1 yıl
Erkeklikle ilgisi yok isteyen kendine hakim olur. Kadın aldatsa kan çıkar erkek olunca normalmış gibi bir algı oluşuyor, normal değil kişiliksizlik bu.
Eşine anlat, çok pişman olduğunu söyle kendini affettirmeye çalış ne yapacağı ona kalmış artık ama affetse bile eskisi gibi olmaz o güven bir kere kaybedilince.
Grnelde de affettikten sonra aynı hatayı tekrar yapar çoğu erkek...
Soran+1 yılasla yapmam asla sabah anlatacam erkeklik hormonuma yenildim siz kadınlar erkke gibi değilsiniz unutmayın ama yapmmamılıyıdm
- +1 yıl
Konuştun mu?
Öyle intihar ederim de deme, çocuğun var sorumluluğun var en kötü durumda boşanırsınız ama çocuğuna babalık yapmaya devam edersin onu görme hakkın var onun için yaşamalısı yalnız bırakamazsın aileni.
Hayat mücadele demek, pes etmek olmaz hem en büyük günahlardan intihar etmek Allah'ın verdiği canı Allah alır.
Gerektiğinde hatalarımızın sonuçlarına katlanmak zorundayız...
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç pislik bir de seviyorum diyor utanmaz sevseydin aldatmazdın sen eşini ve çocuğu haketmiyorsun inşallah eşin öğrenir ve seni boşar senin gibi bir pislikten karaktersizden kurtulur
310 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya yemin edrim öldürüm kendimi boşanalım derse neden böyle diyon ya kınıyorsun eşim 25 yaşında öğretmen ben 28 onun için her şeyimi feda edrim 3 yaşında kızım var
- +1 yıl
aldatırken aklın nerdeydi şimdi mi aklına geldi eşin ve kızın empati yap bakalım sen olsan affeder miydin? biraz olsun adamsan git eşine anlat kadını aptal yerine koyma ve inşallah seni boşar
Soran+1 yıllütfen ya 24 yaşındasın eşimsenden 1 yaş büyük öyle deme ya
Soran+1 yılboşanma deme öldürüm kendimi boşanırsa
- +1 yıl
bir empati yapsana sen olsan affeder miydin? Allah sizin gibilerden korusun
Soran+1 yıltamam da ne yapayım yani kızım var eşimi deli gibi seviyorum
- +1 yıl
sevseydin aldatmazdın
Soran+1 yılvallahi seviyorum ya kuran çarpsın ölürüm onlar için o benim eşim kızımda bana en büyük hediyesi eşimin
- +1 yıl
sen haketmiyorsun ne eşini ne de kızını
Soran+1 yıllütfen öylede dem ya eşim beni sonsuz hayattada llahın izni ile sürekli eşim osun diye alaha yalvaran dua eden biriyim
eşini deli gibi sevseydın aldatmazdın masal anlatma burada karını haketmıyosun ınşallah gercegı ogrenır
03 Yorumla
Soran+1 yıllütfen acımasız olmayın ya
Soran+1 yılo öğretmen ben kamu çalışanıyım eşimi seviyorum deme böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılGit eşine kendin söyle yazık kadına en azından erdemlik yap bir kerede olsa o kadına bırakma o kadından duyarsa kesin boşar
022 Yorumla
Soran+1 yılya nasıl derim ya
- +1 yıl
Alcaksın karşına ben hayvanlık yaptım diceksin pişmanım diceksin kararıda ona bırakcaksın kadından duymasından iyidir
Soran+1 yılya boşanmak isterse öldürüm kendimi
- +1 yıl
Ben şahsen eşimden dinlesem çok üzülürdüm yıkılırdım ama o anki ruh halimle ne yapardım bilmiyorum ama eğer o kadın söylese eşimin yüzüne dahi bakmazdım bu çok aşağılayıcı bir durum aynı evde yaşadığın bir insan her yüzüne baktığında yaptıkların aklına gelmeyecek mi için içini yemez mi burada kandırdın öbür tarafta ne olacak o kadın sana kim bilir belkide ömrünü adayacak yemeğini koycak, temizliğini yapcak falan filan hemde senin gibi birine eğer azıcık seviyorsan azıcık gururun kalmışsa al karşına konuş yoksa o pislik adi kadının susacağını sanmıyorum
Soran+1 yılama lütfen tardımcı olu kadın piskolojisinisiz bilirsiniz beni affeder mi
- +1 yıl
Maddi geliri olduğu için sana muhtaç olmayacağını düşünecek ayrıca güven problemi olacak yüzde 95 boşanmak ister ama çok seviyorsa değişebilir affetse bile sonradan fikri değişmek ister sen her kapıdan çıktıktan sonra kafasında soru işareti oluşacak yani sana karşı olan güveni yerin en dibine inecek tam bir hayvan olduğunu, bir çöpten farksız olduğunu düşünecek hayvansın valla
Soran+1 yılyapma ya yaşım 28 ahata yaptım ne yapayayım boşanmak isterse öldürüm kendimi
- +1 yıl
yaşının 28 olması bu haltı yiyeceğin anlamına gelmiyor aynısını o yapsa ne yapardın az bişiler yaparken empati kurun hayvanlar
Soran+1 yıllütfen ya eşimi seviyroum diyorum yaptım hata haklısın adinin tekiyim ama kızm var ya benim eşimin bana en büyük hediyesi onları nasıl bırakırım ölürüm ben
- +1 yıl
Ee ne yapabilirm yani haltı yerken düşünmediysen şimdi düşünsen kaç yazar en mantıklısı eşine anlatmak sonrası gelir zaten
Soran+1 yılsabah anlatacam eşim beni effedecek değil mi
- +1 yıl
Ben bilemem eşinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmiyorum
Soran+1 yıleşim kaliteli insandır çok iyi biri
- +1 yıl
kaliteli ney
Soran+1 yılçok karakterlidir
- +1 yıl
Sende bir o kadar karaktersizsin zıtsınız yani
Soran+1 yıllütfen yapma
- +1 yıl
Ne yapmim ya yalan mı o kadın seni tehdit etmese kesin karına da anlatmazdın bu olanları
Soran+1 yılöyledeme ya bunalımdayım eşime karşı yüzüm yok ben alko ahayatımda almamıştım yaşım 28 ilk defa 1 haftadır alıyorum eşim kızyor sen ianaçlıydın nasıl içersin diye tartıştık bı kadın beni mahfettei
- +1 yıl
inançlı olduğun içinmi zina yaptın
Soran+1 yılevet yaptım hata diyorum adinin tekiyim ama unutma hatasız kul yok eşime tapar gibi sevgim var kızm var hem benim
- +1 yıl
Of bilmiyorum valla hayvanın tekisin eşin seni affeder mi bilemem ama git söyle yoksa o kadın söyler söylemezsen de keyfin bilir
Takma sen bu kezoları. Sanarsın adam katil olmuş. Bir daha yapma kardeş çoluğun var çocuğun var değmez yani. Evlendiysen çüküne sahip çıkacaksın. Bir daha yapmazsın bitti gitti.
02 YorumlaAllah belani versin hayvan herif pislik şey... :D Mk o karı seni doğrar umarım..
50 Yorumla
+1 yılSöylersen hiç bir zaman söylemezsen de yaptığın şerefsizlikle kalırsın kendi kendine söyleme çünkü vicdan azabından için içini yiyicek en iyi eziyet olur sana :)
00 Yorumla
+1 yıloh olmus hak etmissin bide cocugun var utanmadınmı yaparken
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım ya nefsime yenildim
+1 yılaldatan insanlara hiç acımıyorum beter ol. sorumsuzluk umursamazlık olur ama bu kadarı olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim hatasız insan mı var hatalıyım ama eşimi deli gibi seviyorum
Karşı atağa geçicek bişeyin yoksa boyun eğip ağzını kapatması için istediğini vereceksin.. Pişmanlığın eşinin gözünde beş para etmez artık..
00 YorumlaKanıtı var mı? Öyle birini tanımıyorum de ayrıca eşine nasıl haber gönderebilir numarasını ya da evinizi mi biliyor?
114 Yorumla
Soran+1 yılaynı kurumda çalışıyoruz yakadın çirkef
Soran+1 yılama siz kadınlar akdınları iyi nalar eşim beni affedrmi sence öğretmen kendisi
Soran+1 yıllütfen öyle deme ya 3 yaşında kızım var eşim için ölrüm ben
- +1 yıl
Ne demek kanıt var mı? bir kere allah korkun hiç mi yok be adam. Ne utanmazsiniz ya kanıt yoksa her haltı yesin o zaman.
Soran+1 yılallahıma canım kurban ne yapayım şehvete yenildim evet adiyim şerfesizim kabul ediyrum 3 ayşında kızm var
eşimi de deli gibi sevriyorum şua na yatıyor öğrtemen kendisi ben 28 o 25 yaşında sence anlatsam boşanalım derse ben ölürüm ya intiharu düşünürüm kızm daha 3 yaşında
Soran+1 yılayıo ya kınamayın
Soran+1 yıltamam da yardımcı olmak varken eşimde sizin gibi kadın o yüzden onun ruhunu siz erkekden daha iyi bilirsiniz düşündüm ama siz beni öldürüyonuz
Soran+1 yılama ben ahatamı kabul ediyorum şerefsizlik yapytım ama bu kadın tam çirkef beni neden tehdit ediyor kızım var biliyor
+1 yılEşini deli gibi sevseydin cinsel arzularına sahip çıkardın. Yabancının mumu yatsıya kadar yanar başkasından duymadan git sen soyle pismanim falan diye
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım yani öldüreyi mi kendimi eşimi sveiyorum oldu bir hata
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılİyi olmuş hakettin bölgelerine bu layik yazik ya eline ne geçti o aldatmayla son pismanlik fayda etmez...
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım ya oldu bikere eşim için ölürüm ama asla bırakmam onu
+1 yılYapmasaydın kardes Allah affetsin. Yine git videoya cek bunu sende onu tehtid et bakalım ne halt yicek Allahın töbe töbee Allah hepinize akıl fikir versim
03 Yorumla
Soran+1 yıllütfen kınama ya
- +1 yıl
Bence sen söyle esine pismm olsuğunu anlat cocugunuzun hatrına affeder belki
Soran+1 yılafftemezse intihar ederim kızım daha üç yaşında
Esine anlat yaptiklarini.. kimse kandirilmayi hak etmiyor..
00 YorumlaEşine itiraf et. Öyle öğrenmesi daha kotu olur. Ve tekrar aldatma.
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl itiraf edrim yüzüne nasıl bakarım ki
Soran+1 yılne yapayım ayağına kapanayım affetmezsen beni öldürüm kendimi desem
Soran+1 yıleşim ile mi
Soran+1 yılnasıl ya seni dinler mi ki
Soran+1 yılben sbah anlatacam
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. kanka bana yönlendir sen onu ciddiyim özel kapalı değil
00 Yorumlaeşine söyleme o kadındanda uzak dur hatana hata katma..
00 Yorumla
+1 yılHayvan it herif nasıl şey ettiysen öylede düzelt >:(
03 Yorumla
Soran+1 yıllütfen kırıcı olma ya hata ettim işte hatasız kul mu var
- +1 yıl
Banane sinirlendim
Soran+1 yılama yardımcı olun ya eşim şu ana yatıyor tartıştık da zten 1 haftadır sinirlisin bana diyor
aldatan kisilerden nefret ediyorum.
her turlu biciminden.
asla affolunmamalari gerekir.
Uriel ben olsam ihanet etmislere karsi oyle elimi cabuk tutmazdim.00 YorumlaGercekten sevseydin ve inanci olan biri olsaydin aldatmazdin nokta
00 YorumlaKarın ögrenir seni kapının önüne koyar inş. Sadakatsız pislikler. bir de utanmadan seviyorum diyo
18 Yorumla
Soran+1 yılvallahi sviyroum ya
- +1 yıl
Istedigin kadar cirpin sende aldatilacaksin
- +1 yıl
Aldatilmk icin evlenmene gerk yok sevgilinde aldaticak merak etme cagla sikel bile aldatiliyo siz kimsinizki 😆😊😀😁
- +1 yıl
😆😀😁😁evet boyle de bir avunusunuz var sizin sizde haklisiniz kimse kabullenemez tabiki
- +1 yıl
Kadin yaparsa o* olur bunu senin gibiler yakistirir kendine hadi iyi boynuzlamalar sanada
Kopek gibi seviyodunsa neden pishman olacagin sheyi yaptin?
09 Yorumla
Soran+1 yılcinselliğe yenildim asla eşimi bıarakmam
Soran+1 yıllütfen öyled deme ya
Soran+1 yılama eşimi seviyorum onu bırakamam beni affeder mi
Soran+1 yıllütfen ya kınama
Soran+1 yılneden acımasız oluyonuz kızım var ya 3 yaşında
Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. Sakata gelmişsin. Peki bu kadın nasıl biri?
Neden illa tekrar geleceksin diyor.02 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim eşini boaş diyor
insan evlenmeden önce nefsine hakim olmayi ögrenmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Namıssız şirifsiz çocuğunda varmış karını hiç mi sevmedin üzüldüm ama yinede :(
00 YorumlaKadını kendinden uzaklaştır çirkinleş kavga et ya da güzellikle yanına otur anlat yanlış olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın saklama vicdan azabıyla yasarsin. Hicte mutlu olamazsin. Ve soyle dusun ya karin aynisini yapsaydi?
00 Yorumla
+1 yılGerçeği söyle affetmek ona kalmış
Bu olaylara rağmen nasıl yüzüne bakacaksın merak ediyorum00 YorumlaAra sıra uğra sussun çaktırmadan taşın sonra bak isine
00 Yorumla
+1 yılBence bir halt edemez ama yinede tehlike esin ne kadar inanir baska birine sana guveniyorsa inanmaz kolay kolay
00 YorumlaBen olsam affedebilirdm, Kızlarnda suçu çok fazla evli erkekleri nden baştan çıkarıyorsn
00 YorumlaYorumlardan merak ettim kardeş söyledin mi?
00 Yorumla
+1 yıl'deli gibi' ironik durmuş sanki...
00 Yorumla
+1 yılIyi b. k yedin az cukune sahip cikaydin
30 Yorumla
+1 yılKonuş karınla pişmanlığını anlat
03 Yorumla
Soran+1 yıleminmisin şimdi yatıyor benim moralimin bozuk olduğunu anladı tartıştık
- +1 yıl
Tartstn mi birde. Başkasından duymasndan iyidr senin soylemen ama affetme olayı var birde içinden çıkmaz güveni kalmaz sana bu ihtimaller de var
Soran+1 yılaffetmezse intiharı düşünürüm kızm var benim 3 yaşında
rezil pislik cezanı cek
07 Yorumla
Soran+1 yıllütfen acımasız olma ya
Soran+1 yılçocuğum ve karım için her şeyi yaparım öyle deme ya
Soran+1 yılama neden kınıyorsun ya hatsız şnsan mı var onlar benim paraçam eşim kızım var
Soran+1 yılşeytana uydum çok doluyum şu an ağlıyorum eşim yatıyor tartıştık zaten sinirli olduğumu naladı 1 haftadır derdin var diyor bana ya
+1 yılDaha kotu ol desem haklıyım dimi?
16 Yorumla
Soran+1 yıllütfen kırıcı olma ya eşimi seviyorum
- +1 yıl
Esini sevip ona sadik olsaydin onu aptal yer8ne koyup aldatmazdn ayrica kirici oldugumu dusunmuyorm soylediklerime sende hak veriyosn
Soran+1 yıltamam haklısnız ama hatamı kabul eiyorum
Soran+1 yılya eşim ve kızım için her şeyi yaparım
- +1 yıl
bir daha aldatma cok bisey yapmana luzum yok
Soran+1 yılasla yapmam erkkeliğimi öldürüm yine yapmam
+1 yılAyni boku bende yedim allah yardimcin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim işim zor
- +1 yıl
Kadinla duzgunce konus anlat nekadar sevdigini esini birakamayacagini soyle cocugun oldugunu aileni birakmayacagini soyle eline bisey gecmeyecegini anlat ona bence
Soran+1 yılsen öyle mi yaptın
- +1 yıl
Benim birlikte oldugum kisi israrci deildi beni tehdit etmedi ailemi karistirmadi salca olmadj
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevseydin aldtmazdin
03 Yorumla
Soran+1 yılvallahi seviyorum ölürüm onun için
- +1 yıl
Ölmen gerekmiyordu cukune sahip çıkman yeterdi
Soran+1 yıltamam da oldu bikere ne yapayım suçluyum
+1 yılSeviyosun da nasıl böyle bişey yapabiliyosun ya
05 Yorumla
Soran+1 yılsana yemin ederim onun için canımı veririm allahıma yemin olsun
- +1 yıl
Hiç mi güvenemicez size ya valla üzüldüm karına
Soran+1 yılneden beöyle diyon ya eşimi çok seviyorum onu asla bırakmam
- +1 yıl
Ögrenirde o seni bırakırsa hiç şaşırmam
Soran+1 yılbunu yaparsa intihar edrim eşim için her şeyi yaparım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 bin TL :) KDV DAHİL :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPuhhh yüzünün ar damarını *
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Hoş geldin aramıza kardeş zor bir yokdasın
00 YorumlaNasıl yaptın o zaman
011 Yorumla
Soran+1 yıloldu işte ya
Soran+1 yıleşim öğretmen ben ise kamu çalışanıyım bu kadını işyerinden tanıyorum oldub işte çekici bir kadın beni erkeklik hormonlarıma yenik düşürdü
Soran+1 yılneden ya acımasız olmayın
Soran+1 yılonun için ölümü göze laırım
Soran+1 yılpeki neypayım alaha dua edip bu kadını şikayet mi edeyim eşimin haberi olur oazman da
Soran+1 yılneden ya öyle deme
Ah ah..
05 Yorumla
Soran+1 yılne yani hatasız kul mu var ama çıkış yoşım nasıl olacak 1 haftadır stresteyim eşimin de eidkkatini çekiyor
Soran+1 yıllütfen siz kadın ruhundan anlarsınız eşim öğretmen 25 yasşında
Soran+1 yılhayır kamu çalışanı aynı kurumdayız veri kontrol işletmeni
Gizli Üye(30-35)+1 yılLeş, utanmıyor da sormuş buraya gelmiş
012 Yorumla
Soran+1 yılya ne kınıyon
Cevap sahibi+1 yılTövbe tövbe, bir de hediye demissin cocuga hak ettin mi bir sorgula anlat esinden gizleme aldatildigindan haberi olsun seni affederse bile seviye korunur
Soran+1 yılaffetmezse ya
Cevap sahibi+1 yılO zaman gider diger kadinla evlenin nolacak
Soran+1 yılyapma ya onu sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBlöf falan mı yapıyorsun? Troll mü
Soran+1 yılne blöfü ya sinirimden ağlıyorum hayatımda alkol almamaış insasdım 1 haftadır içki içiyorum huzurm kalmadı bu kadın beni mahfetti eşim kızm aklımdan çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılE git anlat bir an önce sonuclansin, hormonlarina yenik dustugun zaman ki huzur nerde ha bir de ne icki iciyorsun kuran oku namaz
Soran+1 yılkılacam kuran başımın tacı anlatacam sabah ilk işim inşallah ilk beni affedecek
Cevap sahibi+1 yılHe inşallah amin mübarek mübarek davraniyosun da affetmeyedebilir fazla kaptırma sonucta geliri var ve hala genc erkeklerinkileri de cevapla hadi trollleme olmasin bye
Soran+1 yılerkkelerin ki belli boş konuşuyorlar bekara kadın boşamak kolay eşim affetmezse öldüürm kenidmi
Cevap sahibi+1 yılO kadın da boynuzu yedigini duyunca kendini öldürmek ister hep sen ölmek istiyorsun ama ne yapalim hadi empati yap az by
Gizli Üye(30-35)+1 yılGoruntulerinid
06 Yorumla
Soran+1 yılgörüntü yok kadın manyak ya benim olacan diyor boşan diyor
Cevap sahibi+1 yılGoruntulerinde ceker boyleri sana mustehak ama. Bidaha yaparmisin? Esine bana tecavvuz etti de
Cevap sahibi+1 yılSen karini ve cocugunu hak etmiyorsun
Soran+1 yılçocuğum ve karım için yapmayacağım şey yok neden böyle diyon ya
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi karin icin gittin baska kariya demi. Yuu git ya. Pismanligin bile palavra
Soran+1 yıllütfen ya cididyim eşim için ölürüm
+1 yılOhh iyi olmus.
04 Yorumla
Soran+1 yıllütfen öyle deme ya eşime tapar gibi seviyorum
- +1 yıl
Belli...
Soran+1 yılyemin edrim sadece o kadınla yattım başka sevgi duygu yok adi kadın peşimi bırakmıyor
- +1 yıl
Yatmasaydin.
Git intihar et
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Karımı aldattım köpek gibi pişmanım ama cinsel şehvete kapıldım 1 haftadır uyuyamıyorum kadın beni tehdit ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler